2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani evet instagramda sayfasını takip ediyorumda bir sürü kişi kullanıyor hatta bir cok ünlü ve ünlü bloggerlar bize gönderdikleri mailde de artık problem kalmadıgını söylediler ama sophietürkiye ye de bi sormak lazım acaba onlar ne diycek.
Amann neyse işte zaten bende topladım vermiycem bile bile içimize sinmedi bizimde.

kızlar merhaba kızım 5. 5 aylık geçmişi okuyamadım ama aynı sorunu yaşayan varmı acaba kızım emmeyi bıraktı çok üzülüyorum acaba dişimi geliyor anlayamadım...doktora götürecem yarın ama .....süt emmye emmeye gidiyor sağma makinesi vardı elle sağılan pompadan kırıldı ...elle sağmayıda beceremiyorum....çok güzel emen bir bebkti birden değişti huzursuzlukda var .......varmı böyle bir durum yaşayan

Birçoğumuz yaşadık. Benimki yarım gün sürdü. Beklebekle çok daha uzun. Hiç üzülme bir sıkıntısı vardır. Biraz sakinleştir değişik pozisyonlarda dene. Emecektir. Ek gıda veriyorsan çok tatlı şeyler verme. Aklı onlarda kalmasın:)

teşekkürler canım daha öncede yaşadım ama bu farklı emmek istiyor ama korkuyor sanki emmeye 3 gün oldu 2 gündür daha belirgin hiç emmiyor bişeyler verecem artık birkeresinde nazardan olmuştu bir arkadaş çok emiyor çok emiyor diyordu sürekli dedi kendisininde bebği var aynı gün doğdu eve geldim sanki baygın düştü çocuk 1 ay mahvoldu 3 drd götürdüm hiç birşeyi yok 2. 5 aylıkdı o zaman çocuk dr 2 farklı dr a götürdüm sonra alerji dr una hiç bişey çıkmadı .......

yinemi nazar oldu yoksa anlamıyorum ozaman uyutarak veriyordum memeyi alıyordu şimdi hiç almıyor ....

canım internette 3 al 2 öde yok galiba her şube de varmıymış?
her üründe mi yoksa belli ürünlerde mi var 3 al 2 öde?

canım kataloga baktım şube belirtmiyor, tüm şubelerde gibi görünüyor

ama benim bildiğim şube kampanyaları ile internet kampanyaları farklı, o yüzden bulamamışsındır

premium care var ya primanın beyaz paketleri...onların mega boyunda var canım. yani 66 paketler
ben 4 numarasını aldım, normalde 66 taneli paket 36,90, 29.90 a inmiş...bide dediğim gibi 3 tane aldım ama 2 parası ödedim

Son düzenleme:
Sirf merakimdan sorum gecen seneki doktoruna filan mi gidiosun? Ayni sekilde ayni aylarda oluyor ya bunlar sureci merak ettim

evet canım aynı doktor.
oğlumun doğumunu bu hastanede yapmıştım. bu doktor doğurtmuştu beni o yüzden yine ona gitmeyi uygun buldum.
çok memnun kalmıştım. ee bide onun hastasıyım .yine o kescek yani :)

bencede en mantıklısı, dediğin gibi yine o kesecek eski dikişini bilir :)
canım rahim büyürken sıkıntısı var mıymış eski dikişler kapanıyor muymuş tamamen

Gerçek söylüyorum beklecim hiçç
Yani aramızda bi sorun da yok
İşte en son doğumdan 1 ay önceydi ve o son oldu :))))
Dediğim gibi sarılıp sımsıkı bebişimize baka baka uyuyoruz

Ben de benimki sabirli derdim canim daha sabirlisi varmis:)) neyse enazindan aranizda sorun yokmus Allah agzinizin tadini bozmasin subhaneke dinimiz amin:)

Kizlar aybikeeee bekleeeee aldim hapi. Esim sormus evet sut yapiyor gunde en fazla 2 kullansin birsey olmaz demis. VallaAllah gonlunuzun muradini versin insallah bunca zamandir ben nasil kacirmisim bunu

Aminnn insaah bol bol sutlerin olur yavruna löp löp et pıt pıt yag olur :)) benim de dualarim kabul olur insallahhhh!

bencede en mantıklısı, dediğin gibi yine o kesecek eski dikişini bilir :)
canım rahim büyürken sıkıntısı var mıymış eski dikişler kapanıyor muymuş tamamen

yok canım kapanır mı hiç
doktor çok kızdı bana 2 yıl yasak dedi sezeryandan sonra hamile kalmak.
7 kat var senin karnında ,tek tek kesilip dikildi dedi.
daha dikişlerin bile kaynamadı.
rahim büyüdükçe çok şiddetli ağrı ve sancıların olabilir. çok kilo alırsan,dikişlerine baskı yapar ve dikişlerin patlayabilir.
çok zor bir hamilelik geçirirsin dedi.
yani gerçekler bunlar. ama olmayada bilir sonuçta. her bünye farklıdır. bunlar en kötüsü biz hazırlıklı olalım dedi.
yani daha ne desin :)
benim de tek korkum ve üzüntüm bu zaten.çok kötü olursam 2 çocuğa da bir faydam olmaz.
öyle işte ama ben daha fazla düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Rabbim böyle istedi. elden bişey gelmez hayırlısı...

Son düzenleme:

Daha yakin bi yerlere gidemez misiniz?? Off antepte misin ne guzel antep yaaaaaa:)) direk aciktim sabah sanah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…