- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.541
Rica ederim canım, ben açıkcası alman hükümetinin veya bağımsız kuruluşlarının yaptığı oeko tex testlere güvenirim. Bebeğim içinde aldığım ürünlerde aynı test kuruluşunun onay damgasını arıyorum mutlaka. Şimdi sophie almanya ve birkaç avrupa ülkesi dışında hala heryerde satıştaymış, zaten türkiye de bir ürünün satışta olması için belirli bir standart yok bildiğim kadarıyla, test etmeden pazara sokuyor bizimkiler, amerikada da uygulama özel kuruluşlar üzerinden yürüyor bildiğim kadarıyla. Yani karar bize ait, şuanda binlerce bebek sophie dişliyor aslında, ben sophie yi kızıma vermemeye karar verdim, almanyada üretilen bir başka organik dişlik verdim onun yerine. Başka bir annede eczanelerde satılan diğer plastik silikon dişlikler yerine Sophie yi daha zararsız bulabilir.
canm gayet hoş olmuş yerim ben bunun içine girecek ayakları
Isırabilir miyim?
Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallah
kızlar merhaba kızım 5. 5 aylık geçmişi okuyamadım ama aynı sorunu yaşayan varmı acaba kızım emmeyi bıraktı çok üzülüyorum acaba dişimi geliyor anlayamadım...doktora götürecem yarın ama .....süt emmye emmeye gidiyor sağma makinesi vardı elle sağılan pompadan kırıldı ...elle sağmayıda beceremiyorum....çok güzel emen bir bebkti birden değişti huzursuzlukda var .......varmı böyle bir durum yaşayan
Birçoğumuz yaşadık. Benimki yarım gün sürdü. Beklebekle çok daha uzun. Hiç üzülme bir sıkıntısı vardır. Biraz sakinleştir değişik pozisyonlarda dene. Emecektir. Ek gıda veriyorsan çok tatlı şeyler verme. Aklı onlarda kalmasın:)
size biraz pratik hanımlık yapayım :))
bugün migrosa gittim, bu hafta prima premium care mega paket 36.90 dan 29.90 a düşmüş ve 3 al 2 öde kampanyası var
bugün migrosa gittim, bu hafta prima premium care mega paket 36.90 dan 29.90 a düşmüş ve 3 al 2 öde kampanyası var
canım internette 3 al 2 öde yok galiba her şube de varmıymış?
her üründe mi yoksa belli ürünlerde mi var 3 al 2 öde?
Sirf merakimdan sorum gecen seneki doktoruna filan mi gidiosun? Ayni sekilde ayni aylarda oluyor ya bunlar sureci merak ettim
evet canım aynı doktor.
oğlumun doğumunu bu hastanede yapmıştım. bu doktor doğurtmuştu beni o yüzden yine ona gitmeyi uygun buldum.
çok memnun kalmıştım. ee bide onun hastasıyım .yine o kescek yani :)
Gerçek söylüyorum beklecim hiçç
Yani aramızda bi sorun da yok
İşte en son doğumdan 1 ay önceydi ve o son oldu :))))
Dediğim gibi sarılıp sımsıkı bebişimize baka baka uyuyoruz
aynen canım ne zaman geçer bu acıma olayı acaba.hayır normal doğum dadeil ki anlamadım
Kizlar aybikeeee bekleeeee aldim hapi. Esim sormus evet sut yapiyor gunde en fazla 2 kullansin birsey olmaz demis. VallaAllah gonlunuzun muradini versin insallah bunca zamandir ben nasil kacirmisim bunu
kızıma keçeden ayakkabı yaptım Eki Görüntüle 936860
bencede en mantıklısı, dediğin gibi yine o kesecek eski dikişini bilir :)
canım rahim büyürken sıkıntısı var mıymış eski dikişler kapanıyor muymuş tamamen
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?