2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim istanbuldamisin? Benim sutum gideli 3 ay oluyor istersen yeni almistim az kullanabildim sut sagma makinami sana verebilirim

Günaydın kızlar, şöyle bi göz gezdirdim süt muhabbeti açılmış benimde son günlerde azalmıştı, geçen boza aldım, ertesi gün inanılmaz arttı, üzerine bile yazmışlar süt arttırıcı özelliği vardır diye , ben bi şişeyi tek başıma devirdim :)) bim de satılan güzel deneyin derim, öptüm hepinizi.

anladım canım cok sağol internette de varmış. şimdi gördüm.alcam bende :)

ben 13 senedir urfadan bursaya gidiyorum canım ,en son da kurban bayramında oğlum 3 aylıktı gittiğimizde aynı yollardan gidiyoruz sizinle güzergahta hiçbir sıkıntı yok,yol falan kötü değil,atlayın arabanıza geze geze istediğiniz gibi mola vere vere gidin ,pusetinde benimki arabanın da sallamasıyla uyudu ,acıktı emdi uyudu arabada altını değiştirdim ,biraz sıkıntılı tabi çok uzun yok ama otobüsten kat be kat rahat edersiniz ,biz sömestrda da mersine gisdeceğiz ,benimki de sallamadan uyumaz ama arabanın sallanmasıyla uyuyor merak etme.

Standartlar var bildiğim kadarıyla. Avrupa birliğine uyum tasaları içinde çıktı ama denetim yok maalesef

Denetçiyi de denetlemek lazım bizde :)

Ben emzirirken bakmıştım, vicks kullanımı emziren anneler ve bebekler için uygun değil canım. Tabii istersen yinede bir dqktoruna.

12 saat otobus cok zor olur, hemde oto koltuğunu bağlayamassın koltuğa. Havasızlık, istediğin zaman mola verememe v.s cabası. Ben arabayla 12 saat yolculuk yaptım, bebeğim o zaman 3 aylıktı, yani mama em - gaz cıkar - kaka yap - uyu döneminde, o uyudukca yol gıttık, uyandıkca mola verdık, her 2 saatte bir oto koltugundan cıkarıp duz yere yatırdım sırtı dınlensin diye, yanımda torbaylada oyuncak aldım, çok rahat gittik. Şimdi daha az uyuyorlar ve daha hareketliler, o yüzden zor gidilir ama gidilir. EmZiriyorsan yanına mama da almanı tavsiye ederim, yol anneyi yoruyor, stresli de, sütün etkilenirse yavrun sıkıntı yaşamasın. Bir termosda sıcak su alırsın. Bitti gitti.

Son düzenleme:
Canim istanbuldamisin? Benim sutum gideli 3 ay oluyor istersen yeni almistim az kullanabildim sut sagma makinami sana verebilirim

canım teşekkür ederim mersindeyim ben ....ayyyyy sütüm gideli demişsinya ya ben kızım doğduğundan beri sütüm gidiyor bu güne nasıl zor geldim bir bilsen .....sütü geri getirmek için denemeğim kalmadı bir gün süt taşar ertesi gün yok .....böyle böyle geldim bu güne yiye yiye fil gibi oldum ....düşüncen için teşekkür ederim

kızlar bim 'e bugün uyku tulumu geliyor .12 tl
ihtiyacı olan varsa baksın :)Eki Görüntüle 937183

Kadife takımlarda güzelmiş. Uyku tulumunun içinde elyaf var benim kız çok terliyor diye pek tercih edemiyorum. Biz 2 kat penye battaniye ve penye yelekle yatıyoruz. Tam denk geliyor. Üstelik pijamalarımız çok kalın değil ve çorap tek kat ince. Tek kat çorapla bile ayakları terliyor bazen kurulamak zorunda kalıyorum. Oyun halısında uyursa mutlaka kafası terliyor (içi elyaf olduğundan) yada benim yatağımda da terliyor ( alez elyaflı ve yorgan elyaf). Elyaf ve polyester düşmanı benim kızım.

Soran arkadaşlar olmuştu canım, Türkiye de bir önlem yok konuya dair. Zaten dediğim gibi amerikada da yokmuş. Almanya bebek ürünleri konusunda zaten en katı testleri yapıyormuş. Dün de H M ve primark ile ilgili birşeyler daha okudum, almanyada satılanlarla diğer ülkelere gönderilenler aynı yerde üretilmiyor :s bez ve bazı kozmetiklerde aynı şekilde... O yuzden ben almanlara güvenmeyi seçtim bu konularda :)

Canım kızın en doğrusunu seçmiş :) sende giydirme öyle şeyler, helede uyurken vucudunun nefes alması lazım, evin tozunu çekn şeylere sokma yavrunu birde onun içinde ter içinde yatacak.

Zaten uyku tulumlarını hep beğendim ama içime sinmediği için almadım hiç. Yatağının bile üzerinde pamuk şilte var 5 cm kalınlığında. Uyku setlerinin yorganları desen dolap bekliyor. Bu gidişle hiç biri 1 kere bile kullanılmayacak. Ama polardan kaçış yok. Astronot tulumu ne kadar uzun süre araştırdığımı belki hatırlarsın. İçi penye kumaşlı buldum ama onunda dolgusu elyaftı. En sonunda cildine değmeyecek ve uzun süreli giyilmeyecek diye içi polar bi tane aldım. Çocukluğumdan beri hevesim vardı. Küçükken abimle bizimde varmış. Annem bir müddet sakladığı için ben görmüştüm montları. Benimde bebeğimin olsun kar yağdığında basılmamış karın üstüne atayım foto çekeyim diye hep hayal ederdim. Kısmete bak bu sene kar yok :)) Trabzon'dan arkadaşım çağırıyor ayder yaylasında 1,5 metre kar varmış şenliklere gitsem mi?

canım Allah sana ikinci evladı nasip ettiyse kolaylığını da verecektir merak etme
benim çok ağır bir iş tempom vardı, hep derdim ben hamile kalırsam nasıl çalışırım diye... öyle rahat bir hamilelik ge.irdim ki ne mide bulantısı ne yorgunluk. 8 aylık hamileydim 1300 km araba kullandım, 3 fabrikada ayakta eğitim semineri verdim. bu yoğun program 3 içindeydi...doktorum bile şaşırdı nasıl dayandın diye..hatta giderken eskişehirde doktor arkadaşının numarasını vermişti, araba kullanmaya dayanamaz oralarda doğum yaparsan arkadaşım yaptırsın diye :))
hep diyorum Allah dağına göre kar veriyor, kimseye üstesinden gelemeyeceği yük yüklemiyor...sende mükemmel bir anne+hamile olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…