- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.561
neyyyy düşmüş mü yoksa fiyat
ya harbiden bi giden bakabilir mi acaba, polly nin fiyatı nekadar diye
Günaydın kızlar,
bugün biraz işlerimi halletmek için dışarıda olacağım. Hepimiz için üzel bir gün olsun.
kızlar merhaba kızım 5. 5 aylık geçmişi okuyamadım ama aynı sorunu yaşayan varmı acaba kızım emmeyi bıraktı çok üzülüyorum acaba dişimi geliyor anlayamadım...doktora götürecem yarın ama .....süt emmye emmeye gidiyor sağma makinesi vardı elle sağılan pompadan kırıldı ...elle sağmayıda beceremiyorum....çok güzel emen bir bebkti birden değişti huzursuzlukda var .......varmı böyle bir durum yaşayan
canım kataloga baktım şube belirtmiyor, tüm şubelerde gibi görünüyor
ama benim bildiğim şube kampanyaları ile internet kampanyaları farklı, o yüzden bulamamışsındır
premium care var ya primanın beyaz paketleri...onların mega boyunda var canım. yani 66 paketler
ben 4 numarasını aldım, normalde 66 taneli paket 36,90, 29.90 a inmiş...bide dediğim gibi 3 tane aldım ama 2 parası ödedim
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
Standartlar var bildiğim kadarıyla. Avrupa birliğine uyum tasaları içinde çıktı ama denetim yok maalesef
Kızlar doktora sormadin ama biz vicks ile buyuduk. Kendimi bildim bileli bizim evin demirbadi vickstir. Simdi kizima banyodan sonra topuklarina surup peceteyle kapatip corap giydiriyorum. Ayaklarini sicak tutup soguk alginligini aliyor. Aslinda gobege de surulunce etkili oluyor. Kizimin göbeğine surmuyorum ama kendim icin banyodan sonra topuklarima ve gobegime suruyorum. Deneyin derim.
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
Canim istanbuldamisin? Benim sutum gideli 3 ay oluyor istersen yeni almistim az kullanabildim sut sagma makinami sana verebilirim
Benimki normal canım ama şimdi acımıyor. Doğum yapmadan önce kabus gibiydi ama şimdi o kadar değil. Gerçi bebeğimiz 5 aylık olay 6 defa oldu. Sayılabilir çoklukta
kızıma keçeden ayakkabı yaptım Eki Görüntüle 936860
kızlar bim 'e bugün uyku tulumu geliyor .12 tl
ihtiyacı olan varsa baksın :)Eki Görüntüle 937183
Yani evet instagramda sayfasını takip ediyorumda bir sürü kişi kullanıyor hatta bir cok ünlü ve ünlü bloggerlar bize gönderdikleri mailde de artık problem kalmadıgını söylediler ama sophietürkiye ye de bi sormak lazım acaba onlar ne diycek.
Amann neyse işte zaten bende topladım vermiycem bile bile içimize sinmedi bizimde.
Kadife takımlarda güzelmiş. Uyku tulumunun içinde elyaf var benim kız çok terliyor diye pek tercih edemiyorum. Biz 2 kat penye battaniye ve penye yelekle yatıyoruz. Tam denk geliyor. Üstelik pijamalarımız çok kalın değil ve çorap tek kat ince. Tek kat çorapla bile ayakları terliyor bazen kurulamak zorunda kalıyorum. Oyun halısında uyursa mutlaka kafası terliyor (içi elyaf olduğundan) yada benim yatağımda da terliyor ( alez elyaflı ve yorgan elyaf). Elyaf ve polyester düşmanı benim kızım.
Hemen kocayi yollayayim :)) dun migros sanal marketten alisveris yapmistim aslinda ama nasil kacirdim tuh.. Sagol canim.
Valla ben soyleyenlerin yalancisiyim:) gidemicrm herhalde, gitsem
Bakardim mutlaka
şu cnr expo anne bebek fuarı 'nı çok merak ettim.
Allah nasip ederse yarın gidicem bakalım :)
bebişler 2 olcak ihtiyaç var :)
Soran arkadaşlar olmuştu canım, Türkiye de bir önlem yok konuya dair. Zaten dediğim gibi amerikada da yokmuş. Almanya bebek ürünleri konusunda zaten en katı testleri yapıyormuş. Dün de H M ve primark ile ilgili birşeyler daha okudum, almanyada satılanlarla diğer ülkelere gönderilenler aynı yerde üretilmiyor :s bez ve bazı kozmetiklerde aynı şekilde... O yuzden ben almanlara güvenmeyi seçtim bu konularda :)
Canım kızın en doğrusunu seçmiş :) sende giydirme öyle şeyler, helede uyurken vucudunun nefes alması lazım, evin tozunu çekn şeylere sokma yavrunu birde onun içinde ter içinde yatacak.
bi gideni bulsak da baksa
çünkü en uygun 270 e buldum...159 sa istanbulda gönderecek birini bulurum..devir tasarruf devri
yok canım kapanır mı hiç
doktor çok kızdı bana 2 yıl yasak dedi sezeryandan sonra hamile kalmak.
7 kat var senin karnında ,tek tek kesilip dikildi dedi.
daha dikişlerin bile kaynamadı.
rahim büyüdükçe çok şiddetli ağrı ve sancıların olabilir. çok kilo alırsan,dikişlerine baskı yapar ve dikişlerin patlayabilir.
çok zor bir hamilelik geçirirsin dedi.
yani gerçekler bunlar. ama olmayada bilir sonuçta. her bünye farklıdır. bunlar en kötüsü biz hazırlıklı olalım dedi.
yani daha ne desin :)
benim de tek korkum ve üzüntüm bu zaten.çok kötü olursam 2 çocuğa da bir faydam olmaz.
öyle işte ama ben daha fazla düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Rabbim böyle istedi. elden bişey gelmez hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?