- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.581
tamam canım polly mama sandalyesi dimi ?
ben bakar resmini de çekerim.
inşallah yarın gidicez Allah nasip ederse tabi:)
canım ırmak bakmış sanalda yokmuş, sen yolla kocayı
yazdıktan sonra okudum, varmış diye yazmış
canım ben yeşil paketi kullanıyorum normalde beyaz paket daha pahalı diye :)
sen diyince direk yeşil pakete baktım onda yoktu.
sonra beyaz paketlerde kampanya var deyince baktım ki internette de geçerli.
yanlız 4,90 kargo hizmet bedeli alıyor.
bende kocişi aradım. koş git al dedim :)
şu cnr expo anne bebek fuarı 'nı çok merak ettim.
Allah nasip ederse yarın gidicem bakalım :)
bebişler 2 olcak ihtiyaç var :)
bi gideni bulsak da baksa
çünkü en uygun 270 e buldum...159 sa istanbulda gönderecek birini bulurum..devir tasarruf devri
Gsy: sakın otobüsle gitmek gibi bi çılgınlık yapmayın eziyet olur bizim yolculuk gidiş dönüş çok rahattı ama orada hastalandı gerizekalı kaynanam yüzünden
Bekle : adet oldunmu bilmiyorum ama adet olmadığımız için kuruluk olurmuş o yüzden acıyor olması normalmiş kayganlaştırıcı kullan demişti bana doktor ama ben pek hoşlanmadım ondanda
Aybike: valla benimde libido yerlerde aramız gayet iyi sarılıyıruz öpüşüyoruz ama işin o kısmına karşı inanılmaz isteksizim
Canım aybike demiş zaten bende mama sandalyesine ve bebek telsizine bakar mısın dicektim. Markası şu.
WEEWELL WMA400 300 Metre Dijital Çift Yönlü Bebek Dinleme Telsizi
Aybikecim bende en uygun 200 tl ye buldum.
Canım aybike demiş zaten bende mama sandalyesine ve bebek telsizine bakar mısın dicektim. Markası şu.
WEEWELL WMA400 300 Metre Dijital Çift Yönlü Bebek Dinleme Telsizi
Aybikecim bende en uygun 200 tl ye buldum.
Zaten uyku tulumlarını hep beğendim ama içime sinmediği için almadım hiç. Yatağının bile üzerinde pamuk şilte var 5 cm kalınlığında. Uyku setlerinin yorganları desen dolap bekliyor. Bu gidişle hiç biri 1 kere bile kullanılmayacak. Ama polardan kaçış yok. Astronot tulumu ne kadar uzun süre araştırdığımı belki hatırlarsın. İçi penye kumaşlı buldum ama onunda dolgusu elyaftı. En sonunda cildine değmeyecek ve uzun süreli giyilmeyecek diye içi polar bi tane aldım. Çocukluğumdan beri hevesim vardı. Küçükken abimle bizimde varmış. Annem bir müddet sakladığı için ben görmüştüm montları. Benimde bebeğimin olsun kar yağdığında basılmamış karın üstüne atayım foto çekeyim diye hep hayal ederdim. Kısmete bak bu sene kar yok :)) Trabzon'dan arkadaşım çağırıyor ayder yaylasında 1,5 metre kar varmış şenliklere gitsem mi?
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
Öm attım canım :)nerde buldum canım
bu arada sorduğun bebek telsizini ben kullanıyorum canım, kesinlikle çok güzel bir model. ama aklında bulunsun weewell in diğer modelleri hep parazit yapıyormuş
ben oğluma ebebek 'ten park yatak ve mama sandalyesi almıştım.
mama sandalyesinin öndeki tepsisi çıkınca yatıyor. ve en alta kadar iniyor.
şimdiye kadar anakucağı olarak kullandık.
çok kahrımızı çekti. artık mama sandalyesine çeviricez :)
onun fiyatı da uygundu 159,90 galiba.Eki Görüntüle 937374 Eki Görüntüle 937378
kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya
kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya
canım ırmak bakmış sanalda yokmuş, sen yolla kocayı
yazdıktan sonra okudum, varmış diye yazmış
bi gideni bulsak da baksa
çünkü en uygun 270 e buldum...159 sa istanbulda gönderecek birini bulurum..devir tasarruf devri
Gsy: sakın otobüsle gitmek gibi bi çılgınlık yapmayın eziyet olur bizim yolculuk gidiş dönüş çok rahattı ama orada hastalandı gerizekalı kaynanam yüzünden
Bekle : adet oldunmu bilmiyorum ama adet olmadığımız için kuruluk olurmuş o yüzden acıyor olması normalmiş kayganlaştırıcı kullan demişti bana doktor ama ben pek hoşlanmadım ondanda
Aybike: valla benimde libido yerlerde aramız gayet iyi sarılıyıruz öpüşüyoruz ama işin o kısmına karşı inanılmaz isteksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?