2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saat ve duzen konusu cok iyiymis. Yalniz ben yine tv konusuna takildim hani 2yasa kadar yasak diolar ya. Biz kucakta evde gezerken mutlaka tvye bakiyor aciksa ve ben hep salondan cikmak zorunda kaliyorum. Bilemedim simdi

Canım aybike demiş zaten bende mama sandalyesine ve bebek telsizine bakar mısın dicektim. Markası şu.

WEEWELL WMA400 300 Metre Dijital Çift Yönlü Bebek Dinleme Telsizi

Aybikecim bende en uygun 200 tl ye buldum.
Emelcim ben de o telsizi kullanıyorum. Görüntülü düşünmüyorsan en iyisi derim. Çok araştırmıştım hamileyken.

Saat ve duzen konusu cok iyiymis. Yalniz ben yine tv konusuna takildim hani 2yasa kadar yasak diolar ya. Biz kucakta evde gezerken mutlaka tvye bakiyor aciksa ve ben hep salondan cikmak zorunda kaliyorum. Bilemedim simdi

Evet 2 yasa kadar ızletmememız oneriliyor, çünkü günümüz teknolojisi resimler, renkler çok hızlı değişiyor, ışık kapalıyken tv acıksa, reklamlar başlayınca resmen disco ya donuyor salon :) jingle başlayınca ses otomatik artıyor. Bu şekilde tv den uzak tutmak lazım tabii, ama bebek kanallarında sadece resimlerin verildiği, göz yormayan ve hafif müzikli şeyleri izlettirmenin bir sakıncası olmadığı için programına koyduk biz, bizdeki amaç zaten almancaya kulak dolgunluğu yaratmak. Biz evde Türkçe konuşuyoruz.

Emelcim ben de o telsizi kullanıyorum. Görüntülü düşünmüyorsan en iyisi derim. Çok araştırmıştım hamileyken.

Görüntülü düşünmüyorum canım. Aslında sesine uyanıyorum da ama biz salonda tv izlerken duyamayız diye istiyorum. Aybikecim önermişti zaten o memnun kalınca bende almak istedim. Ama henüz alamadık :)

Sende memnunsan kesinlikle bunu almalıyım o zaman :)

Canım aybike demiş zaten bende mama sandalyesine ve bebek telsizine bakar mısın dicektim. Markası şu.

WEEWELL WMA400 300 Metre Dijital Çift Yönlü Bebek Dinleme Telsizi

Aybikecim bende en uygun 200 tl ye buldum.

Canım bende o telsizden kullanıyorum nefesi bile duyuluyor. Bir de ben daha hamileyken almıştım arkadasım tesadüfen ebebeke gidince görmüş günlük bir indirim var 69 tl ye düşmüş sanada alayım mı demişti ozamann almıstık. Suan 169 tl cok cok uygun olmustu. Öyle bir indirim denk gelebilir belki ebebeke bakmak lazım.

Pollyi de 299 a aldık biz onun okadar düşecegini sanmam ama arastırmak lazım tabi belli olmaz.

Canım şuan o telsiz 220tl e bebekte cidden o kadar düşmüşmüydü fiyatı ?

Canım şuan o telsiz 220tl e bebekte cidden o kadar düşmüşmüydü fiyatı ?

Ben 169 diye hatırlıyorum ozaman. Bende aldırdım ama inanmadım o artık düşmüştür okadar indirim olmaz dedim bi süre her gittiğimde baktım fiyatı hala yüksek mi diye ama hep yüksekti. Cok güzel denk gelmişti.

kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya

bize doktor kemik gelişimi iyi oturtabilirsin dedi zaten çok hevesli oturmaya dedim bende ama kucağımda oturtuyorum ben desteksiz oturtmuyorum

bence fazla tv izletmemk lazım benim kızda açıksa bakıyor sanki anlıyor daha çok abisi varken çizgi film oluyor ama zekasını dondurduğunu düşünüyorum konuşmak ilgilenmek daha mantıklı ama konuştukdan sonra arada seyrettirilebilir

bakıcıda bir bebğin sürekli tv önünde oturtulduğunu ve çocuğun otizm olduğunu duydum....yani aslında otizm genleri varmış çocukta zemin hazırlanmış bebkle ilgilenip konuşulsaydı o ortama kendi dünyasına girmeden çocuk kurtarılabiliyormuş....

Tv izlettirmek doğru değil evet ama renkli ekranı tanıması gerekiyor. Uçakta, otobuste ekranlar açılıyor önümüze. Görüntülü chat yaptırıyoruz kimi zaman eşe dosta, pc ekranını masanın üzerinde dursa bile görüyor bebek. Sokaklarda billboardlarda akıcı görüntüler var artık.

Benimde tanıdığım bir bakıcı tum gun tv karsısında cocuk bakmış, cocuk şimdi kucuk bir seda sayan :) oradan beslenmiş yavrummsürekli :)

kızlar yazdıklarınız beni araba fikrine itti çok sağolun haklısınız bende otobüste tamda yazdıklarınızı dert etmiştim.şimdi iş kocişe kalıyor uzun süre kullanabileceğine inanıyorsa arbayla gidilecek yoksa tatil iptal edilecek sanırım

size biraz pratik hanımlık yapayım :))
bugün migrosa gittim, bu hafta prima premium care mega paket 36.90 dan 29.90 a düşmüş ve 3 al 2 öde kampanyası var

mega boy derken 4 ve 5 numaralar için mi bu kampanya. ben 3 numara kullanıyorum bunun içinde geçerliyse hemen alt sokağımda Migros gidip hemen alayım :)

bu çiçekten kızıma saç bandı yaptım Eki Görüntüle 936939 [/QUOTE]

bende kızıma farklı saç bantları istiyorum fikir oldu bana da çok güzel yapmışsın, ellerine sağlık kızına da çok yakışmış.

çok güzel olmuş babası kızına çok düşkün anlaşılan :)

Ivy cim merhaba . Biz de yarın uçakla yolculuk yapacağız. Biliyorum çok yogunsun ama, çok önemli gördüğün noktaları ve varsa birkaç önerin paylasabilir misin ya da mesaj atar misin? Çünkü bu ilk uçak yolculuğumuz olacak. Arabayla da uzun yolculuklar yaptık ama o zamanlar küçüktü. Neyse şimdiden coooooook teşekkürler.

Selam kızlar 2 hafta sonra döndüm.Ah şu minik kızım yokmu hiçbirşey yaptırmıyor.Buraya bile girip kim napmış diye bakamıyorum.1 dakika yalnız kalmıyor hanımefendi.Hep onunla konuşup oynayacağız.Eskiden bebk arabasında duruyordu.Artık ondada durmuyor.Kafayı yiyeceğim.Deliricem.

kızlar ayakları hamileyken büyüyüp fil kadar olan ve eski haline bir türlü dönmeyen benden başka kimse var mı acaba.sinirlerimi bozuyor artık bu durum.pek bi kilom da kalmadı aslında 4 kilo kaldı eski halime.ama ayaklar hamilelik öncesi 39 du şimdi 40 olmuyor 41 numara bulunmuyor heryerde sinir oldum ya.boy da uzun ama ayak büyüklüğü sıkıntı işte.hep böyle koca ayak olarak mı kalcam ben arkadaşlar.geçen 5 çift ayakkabı aldım 40 numara hiçbiri olmadı geri gönderdim.

Çarşamba günü doktora oradan sağlık ocağına gittik. kızımın kilo alımı iyi olduğu için bu ayda ek gıdaya başlatmadı. kaç saatte bir emziriyorsun dedi. 1.5 bazen 2 saat dedim. uyuyorsa bu saat aralığı biraz daha fazla oluyor dedim. yanlış yapıyormuşum. 4 saat aralıklarla beslemem gerekiyormuş. sık sık beslenmek istemesi yanlış alışkanlıklardanmış. geçen gün mastit oldum sağ göğsümü emzirdim emsin biraz düzelir diye. neyse eme eme uyudu. sonra şişlik inmeyince sağayım dedim. sadece 1 damla süt çıktı oda zorla. şunu anlamış oldum. kızım emerek uyudu ama süt gelmediği halde alışkanlık edindiği için süt emmeden uyudu. yani bu emzirme olayını bir kere sağlam yapıp sonrasındada 4 saat kadar emzirmememiz gerekiyormuş. yoksa alışkanlıklarından dolayı bizi emzik gibi kullanıyor.

Son düzenleme:

bende bozayı neredeyse her gün olmazsa 2 günde bir küçük bir bardakta yiyorum. yanında her gün bir kase süt ile buğday ve pirinç gevreği yiyorum. mastit yapacak kadar süt yapıyor. tavsiye ederim.

şu cnr expo anne bebek fuarı 'nı çok merak ettim.
Allah nasip ederse yarın gidicem bakalım :)
bebişler 2 olcak ihtiyaç var :)

o fuara kısmet olursa yarın ya da Pazar günü bende gitmeyi düşünüyorum. orada karşılaşabiliriz :)

kızlar bim 'e bugün uyku tulumu geliyor .12 tl
ihtiyacı olan varsa baksın :)Eki Görüntüle 937183

tulumu sabah gidip aldım beğendim bu fiyata çok iyi. birde kadife takımlar vardı onlarda hoşuma gitti bir takımda ondan aldım :)

benim kızımda çok terliyor elyaf içinde , uyku tulunu diye satılıyor ama ben kısa süreli dışarı çıkarken giydirmek için aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…