2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Canim ne yaparsan yap ucak kalkarken ve inerken yutkunmasini sagla. Emzirebilirsim veya biberon aliosa mama verebilirsin. Benim kizim biberon almiyo, o donem ilk emmedigi zamanlardi ve aglamaktan krize girmisti kulaklarinagriyor. Buyuk yara acti bende o yolculuk.
 
tırnağını keserken kızımın parmağını kanattım üsgünüm ağladı minikim
 

Umarım ikincisi çok kolay geçer de birincisini unutturur canım. Benim kızım da biberon almıyor mecburen emziricem artık. Umarım kolay geçer bizimkisi de pişman olmam. Cevap için teşekkürler, kocaman opuyoruz kızımla sizi
 

bende kızıma farklı saç bantları istiyorum fikir oldu bana da çok güzel yapmışsın, ellerine sağlık kızına da çok yakışmış.



çok güzel olmuş babası kızına çok düşkün anlaşılan :)[/QUOTE]

tüm numaralar için indirim...mega boy dediği o numaranın en büyük paketi..mesela 4 numaranın mega paketinde 66 adet var. 3 numarada kaç tane var hatırlamıyorum
 
Aksama kadar azcik uyuyan bir Hira vardi bugun. Delirdim. Simdi zorla uyudu. Bugun birsey oldu bebime.
Irmakkk canim ya aybikeye katiliyorum Allah buyuk ins. Sorunsuz atlatirsin guzel bir dogumun gecer. Hem bak benimde mecburi sezaryen oldu, oldu da ne oldu plasenta kaldi icerde bir operasyon daha oldum. Ve bir operasyon daha olucam. Buna ragmen 2. yi de düşünüyorum. Kizim memeden kesilince.
Gsygsy canim benim fikrim bence gitme. Annemlerle 1 saatlik mesafede oturuyoruz ve gitmiyor un. Yari yil tatilinde ablamlar ve annemler bana gelecekler. Hani diyorum Afyonda simdi cok soguk, biliyorum.
Ivy program super. Tv herkesin kendi fikri. Ben korkuyorum. Bu arada daha yerlesemedin mi
Aybikeee canim hic etmem mi ins is icin hakkinda hayirlisi olur.
Bekle bekle hayatim nabrr ya dualarimi gonderdim sanada.
Burka yok yine nasiklar ki.
Burcusezgin keceler super.
Tekrar Irmakk ben o oglusunu yerim yutarim kac gundur yazanadim aklimda cok yakisikliiiii.
Kocaya gelince iste cocugumun babasi, saka bi yana ben Ondan raziyim Allahtan Ondan razi olsun ama gel gelelim tık yok.
 

tüm numaralar için indirim...mega boy dediği o numaranın en büyük paketi..mesela 4 numaranın mega paketinde 66 adet var. 3 numarada kaç tane var hatırlamıyorum[/QUOTE]

teşekkür ederim bu akşam alabilirsek 3 ve 4 numaralardan alacağız..
 

Sende de mi rekor var koca konusunda:)

Buarada motilium etki etti mi?
 

Canım biz de kızımla bugüne kadar 6 kez uçak yolculuğu yaptık ve 2 si ülkelerarası uçuştu 4 ü şehirlerarası Samsun'a ve izmire gittik
Benim kızım genel itibari ile sakindi uçakta
Sana tavsiyem beklenin dediği gibi inişte ve kalkışta emzir
Emzik alıyosa o da işe yaratabilir
Mümkünse cam kenarına otur
Eğer uçakta boş 3 lü koltuk varsa rica et zaten yardımcı oluyor kabin görevlileri
Rahat edersin boş koltukta
Ağlarsa uçak kalktıktan sonra ben kucağımda koridorda dolaştırmıştım
Mümkünse uçağa binmeden hemen önce altını al
Benimki her seferinde dolu dolu kaka yaptı uçakta
Bir de emzirme örtüsü ya da ince battaniye al
Yanına minik bi yastık alırsan çok işe yarıyo
Değilse de 2-3 tane yastık iste kabin görevlilerinden
Çünkü emzirirken işe yarıyor bunlar
Başka da ağlarsa camdan bulutları gösterip bak bak bak oyunu işe yarıyo
Aklıma gelenler bunlar
 

Sizde de mi tık yok ne oldu bunlara ya
 

Luboyfcum çok teşekkür ederim canım, supersin:) bir de bebekler xray den geçiyor mu???
 
Son düzenleme:

Rica ederim ne demek canim onemli olan kuzucugun bol bol sutunu icsin o bana en guzel tesekkur. Istersen kargoyla ulastiriym sana canim ozelden adresini at istersen.
 

Canım merhaba, umarım geç kalmamışımdır.

Öncelikle bebek arabasına takılı olarak oto koltuğunu almanı tavsiye ederim, daha rahat oluyor. THY ile uçuyorsan, bebek arabası ücretsiz taşınıyor, diğer havaollarını bilmiyorum ama sitelerinde mutlaka yazıyordur. Arabanın pıset kısmınıda guzelce sarıp bagaja verirsin. Yanına el çantası almanı tabsiye etmem, sadece bebeğinin bez çantası yeter. Kendi cüzdan pasaport v.s. lerinide ona koyarsın. Bez çantanda yedek kıyafet, mama ( eğer içiyorsa), oyuncak ve buzdolabı poşeti bulundurmanı tavsiye ederim. Ben oyuncakları buzdolabı poşetine koyuyorum, tek elde bebeği tutarken çantadan hemen poşetle çekip alması kolay oluyor malum koltuklar yeteri kadar geniş değil. Birazda yedek torba alki yere düşen, koltuğa değer oyuncak veya bebek eşyalarını hemen tıkıştırısın içine, sağın solun eşya olmaz elin ayağına dolanmaz.

Bagajını verdikten sonra, bebek arabası ve oto koltuğuna mutlaka kabin fişi al, üstüne taksınlar yani. Bebek arabası için müşteri hizmetlerinden torba al, torbayı at arabanın altına dursun, uçak kapısında görevli koyacak torbaya. Sakın torbasız koydurma mikrop yuvası orası. Bebek arabasıyla uçağın kapısına kadar gidiyorsun. Orada katlayıp veriyorsun, inince de hemen yine uçak kapısında alıyorsun. Check in yaptırırken uçaktaki boş koltuk durumunu sor, mümkünse yanına kimseyi vermesinler, bu şekilde uçak kapısında hostese sorarak oto koltuğuyla birlikte bebeğini içeri alabilirsin. Eğer öyle rahat etmez kucak ister dersen, yinede al, fazlalık gelirse hosteslerden oto koltuğunu boş bir koltuğa koymalarını rica edersin.

Uçak kapısına geldin, arabanızı verdin. Tak koluna bez çantanı, al bebeğini koltuğuna geç. Koridordayken daha havalandırmayı kapat, yukarıdan çok sert esiyor, özellikle thy kabin ısısını hep düşük tutar. Havalandırmayı kapatınca geç koltuğuna, hemen hosteslerden sana lazım olabilecek şeyleri iste, sonra hemen kalkışa geçilir getiremezler. Battaniye, yaslık, bebek kemeri (oto koltuğuyla aldıysan bebeğini onu bağlarsın uçak koltuğuna), sıcak su mama v.s.

Bu arada bebeğin için bir kalın birde ince şapka almanı öneririm yanına, havaalanında ve uçakta çok lazım oluyor, şapkasız olmaz nerden nasıl bir havalandırma çalışıyor kestiremiyorsun. Uçağa binene kadar bebeğini kucağında taşı etrafı izlet, zaten bu hengame onunyoracaktır yolda uyur büyük ihtimalle. Xray den geçerken bebek arabasını geçirmek zorundasın, bebeğini kucağında tut o yuzden, yanında birisi varsa once o gecsin bebeğini yandan alsın, yoksa güvenlikçiler seve seve tutar :) eğer bebeğin uyuyorsa rahatsız etmesinler, arabayı el cihazıyla ararlar veya oto koltuğunu çıkar altını xray den geçirirsin.

İniş ve kalkışlarda emzirirsin eğer uyanıksa, uyuyorsa farketmeyecektir basıncı. Birde iniş ve kalkış ananonsuyla hemen emzirmeye başkama, basınc değişene kadar doymuş oluyor bebek sonra emmiyor. Kendi kulaklarını takip et sürekli yutkunarak, basınç değişmeye başlayınca emzir. Uçaklarda ön ve arka koltuklardan kimse seni görmez merak etme, yan koltuklarda göremez. Aynı seride olduğun tam yan koltuğun görür sadece, orada yabancı varsa emzirme önlüğü battaniye falan takarsın. Stres yapma görünecek bir yerim diye :)

Ha birde, eşyalarınla ilgili taşıyamama sorunun v.s. Olursa hosteslerden yardım iste çekinme, mutlaka yardım ediyorlar, yanına kalın buyuk battaniye al, yan koltuğun boş olursa kalkıştan sonra bebeğini oraya yatırabilirsin. Kalın battaniyeyi altına serip koltuğu düzleştirirsin çünkü oturma kısmı eğimli, rahat yatamaz bebek. Aradaki kol koyma yerlerinide kaldırınca al sana yatak :)

Çok acele yazdım, umarım yardımcı olur bunlar sana. Sorun olursa sor lütfen. İyi uçuşlar :))
 
Son düzenleme:

Biri bendenmi bahsetti ne :) canim benim boyum 1.78 ayak 39du ama aynen 41e cikti vede dusmedi hala
 

Ayy teşekkür ederim canım çok sagol. Çok iyi oldu bu oneriler. Öpüyorum...
 

İyi yolculuklar, iyi tatiller :) bizim içinde eğlenin.
 
merhaba kızlar.. bizim programda değişiklik oldu.. bu sabah 5.5 ta yola düştük kızımla.. ölen 1.5 ta annemdeydim.. otobüsle geldik. korkmuştum ağlıcak zırlıcak diye ama bir kere bile ağlamadı. uyudu uyandı oyuncağıyla oynadı etrafı inceledi insanlara güldü süreklii. çok iyi geldik.. annemdeyiz şimdii.. babamız da arkamızdan mesaj çekti seviyorum sizi diye..
 
Luboyfcum çok teşekkür ederim canım, supersin:) bir de bebekler xray den geçiyor mu???

Yok canım kesinlikle geçirmeyin
Ben berili genelde oradaki görevlilerin kucağına vermiştim
Puseti de arabası da bavulların geçtiği kontrol kemerine konuluyor
Arabayı Tak çıkar katla koy zor oluyor
Sakinse ben hep oradaki polislerden rica ettim arabayı banta koymalarını
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…