2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım, umarım oturur planımız. Eve yerleştimde şehire yerleşemedim daha :) çok özlemişim, heryere gitmek istiyorum biryandanda kızımın düzenini oturtmak var..

Ben kizimi hep arabasiyla yan taraftan gecirdim el cihaziyla aradilar ve biraz ellediler kizimi bisi var mi diye. Hatta bi gorevli aaaaa ne guzel kiz diye sevdi gicik olmustum:)

gribeyaZcim senle aynı semtte olduğunuz icin söylüyorum onur markette de 20 tl ve sürekli bu fiyata dusuyo:)) bilgilerine...nasılsın bu arada nasil gidiyo...

tamam canım sağolasın yarın bakayım bende :))
hamdolsun iyi gidiyor geçen hafta hastalık atlattık genzi aktı kızımın öksürük derken bronşlara indi antibiyotik kullandık düzeldi yarın dr kontrölümüz var.. bu günlerde çok huysuz 45 dk 1 saat ancak uyuyor 2 veya 3 sefer bazen pilimin bittiğini hissediyorum... bu zamana kadar çok güzeldi ama bu günlerde zorlanıyorum...
sen ve oğluşun nasıl pek fazla giremiyorsun görüşemiyoruz...

İyice dinlenin canım, hem fiziken hem ruhen iyi gelicektir.

Kızlar ya bu motilium ne zaman işe yarıyor
Ben doktoruma sormadım
Amerikalı bir pediatrın sitesinden okudum zor durumda olan emziren annelere bu ilacı önerdiğini
Anne sütünü artırmanın aslında bu ilacın yan etkisi olduğunu
Böbreklerde hasara yol açabileceği için dikkatli kullanılması gerektiğini
Ama hiç nir hastasından bugüne kadar böbrek şikayeti almadığını yazıyordu
Ve hastalarının hepsinde işe yaramış
Bu sabah bir de akşam aldım ama her zamanki gibiydi
Zaten benim göğüslerim gün içinde sütten bir kaç kez sertleşiyor ve beril her ikisini de hemen bitiriyor
Bakalım ilk günlere dönebilecek mi sütüm
Ama ne ilaçmış ya zaten tescilli sütü artırdığı

Kızlar yatak odası sırları dökülmüş ortaya :))) kardeş kardeş sarılmak nasıl oluyor ben bir türlü anlayamadım :)) neyse tez vakitte hepiniz muradınıza erersiniz inşallah diyelim. :)

Bu da kesin Aybikemizden çıkmıştır :) nerdende bulursun böyle şeyleri :) ne için vermişti doktor bu ilacı canım? Ben olayların başını kaçırmışım.

Ben kizimi hep arabasiyla yan taraftan gecirdim el cihaziyla aradilar ve biraz ellediler kizimi bisi var mi diye. Hatta bi gorevli aaaaa ne guzel kiz diye sevdi gicik olmustum:)

Canım muhtemelen benim geçtiğim dönem aşırı güvenlik önlemi vardı Samsun da havalimanında biz de öyle arabayla kenardan geçirdik ama İstanbul ve İzmir kabus gibi
Iki kontrol noktası vardı ve her ikisinde de eşyaları koy arabayı tak çıkar baya zor olmuştu

kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya

bize doktor 3. ay kontrolümüzde destekli oturtabilirsin demişti, ben o günden beri oturtuyorum...yarın 5 aylık olacak
şimdi neredeyse kendi oturacak artık
ama bence bebekten bebeğe değişir ve bence bebek kendisi belli eder zaten neyi yapmanın vaktinin geldiğini yada gelmediğini

Bi türlü geçmişi okuyamadım. Dr kontrolümüze gittik bugün. Herşey yolunda çok şükür. Sorular sordum cevaplarını yazıcam ama bu akşam Abi'm bende. İlk fırsatta gelicem.

Kızlar yatak odası sırları dökülmüş ortaya :))) kardeş kardeş sarılmak nasıl oluyor ben bir türlü anlayamadım :)) neyse tez vakitte hepiniz muradınıza erersiniz inşallah diyelim. :)

Sorma canım herkes dertliymiş bu konuda:))))
Yok ama bi süre ben böyle iyiyim sanırım:))))
Kardeş kardeş sarılıyoruz tam eşim bana sıkıca sarılmış omzumda uyuyacakken bebiş mızırdanıyo onu alıyorum kucağıma emzirip yerine koyuyorum sonra bir dönüyorum eşim çoktan uyumuş
Yani sarılmamız bile yarım kalıyor

Şimdi film izliycez güzel bi film var benimle birlikte izlermisin dedi
Bakalım film kaç kez bölünecek beril hanımla
Eskiden ilk yatırdığımda kesintisiz 6 saat uyurdu sonra Emer Emer uykuya devam ederdi
Şimdi akşam 7 de uyumak istiyor ama ben 9 a doğru uyutuyorum
Çümkü 7 de yatarsa sabah 6 da ayakta kuzucuk

Şimdi ilk yattığında gece 12-1 e kadar sık uyanıyo sonra 1 den sonra sabah 6-7 ye kadar kesintisiz uyuyor
Arada nadiren gece 3 te falan uyanıp emdiği oluyor tabi
Ama bu kesintisiz 8 saat uykuyu nasıl alıştırcam bilmiyorum

canım benimmm saolasın valla :)) bu arada sizin dualar tutmaya başladı sanırım, galiba kv yi gönderme yolunu buldum :))) bakalım yarın istanbuldaki oğluyla konuşucam

bu arada evet merak ettim Burka yı, dün yada önceki gün online gördüm ama yazmadan çıkmış. umarım iyilerdir
haberleşen var mı acaba

Canım karnı full doyarsa, odası yeteri kadar sıcak ve karanlıksa uyuması lazım deliksiz. Ama işte sürekli değişiyor huyları bilemiyoruz maalesef.

Beni de eşim bekliyor film izleyeceğiz :) ama ben önce birşeyler okumak istedim. Siz ne izleyeceksiniz?

Canım motilium kaç günde işe yaradı
Birde aşırı bağırsak hareketliliği yaptı mı
Bu ilacı Amerika'da 'safe' kategorisinde veriyormuş gayet doktorlar emziren annelere
Ama dozajına çok dikkat etmek gerekiyormuş
Wikipedia da bile var ya süt yaptığına dair bilgi ilaç literatüre geçmiş resmen
Ben 2 tane aldım bi günde umarım sorun olmaz
Şu adet döneminde işe yarasın da
Bir de yemekten hemen önce alınmalı diyor sen nasıl alıyorsun

canım yaaa ben ne diyeyim sana, aklımı çıkardın
öğlen yazacağına ölen yazmışsın, daha okumadan o kelimeyi gördüm yazıyı nasıl korkarak okudum

hadi çok geçmiş olsun, iyi eğlenceler size

canım bende 3. gün falan ciddi farketti
zaten doktorlarda söylüyor öyle hemen bir tane içinde süt yapmaz diye, düzenli kullanmak gerekiyormuş
ben sabah akşam içiyorum 2 haftadan fazla oldu
valla böbrek falan umrumda değil oğluşum beslensinde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…