- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.641
gribeyaZcim senle aynı semtte olduğunuz icin söylüyorum onur markette de 20 tl ve sürekli bu fiyata dusuyo:)) bilgilerine...nasılsın bu arada nasil gidiyo...
Aksama kadar azcik uyuyan bir Hira vardi bugun. Delirdim. Simdi zorla uyudu. Bugun birsey oldu bebime.
Irmakkk canim ya aybikeye katiliyorum Allah buyuk ins. Sorunsuz atlatirsin guzel bir dogumun gecer. Hem bak benimde mecburi sezaryen oldu, oldu da ne oldu plasenta kaldi icerde bir operasyon daha oldum. Ve bir operasyon daha olucam. Buna ragmen 2. yi de düşünüyorum. Kizim memeden kesilince.
Gsygsy canim benim fikrim bence gitme. Annemlerle 1 saatlik mesafede oturuyoruz ve gitmiyor un. Yari yil tatilinde ablamlar ve annemler bana gelecekler. Hani diyorum Afyonda simdi cok soguk, biliyorum.
Ivy program super. Tv herkesin kendi fikri. Ben korkuyorum. Bu arada daha yerlesemedin mi
Aybikeee canim hic etmem mi ins is icin hakkinda hayirlisi olur.
Bekle bekle hayatim nabrr ya dualarimi gonderdim sanada.
Burka yok yine nasiklar ki.
Burcusezgin keceler super.
Tekrar Irmakk ben o oglusunu yerim yutarim kac gundur yazanadim aklimda cok yakisikliiiii.
Kocaya gelince iste cocugumun babasi, saka bi yana ben Ondan raziyim Allahtan Ondan razi olsun ama gel gelelim tık yok.
Yok canım kesinlikle geçirmeyin
Ben berili genelde oradaki görevlilerin kucağına vermiştim
Puseti de arabası da bavulların geçtiği kontrol kemerine konuluyor
Arabayı Tak çıkar katla koy zor oluyor
Sakinse ben hep oradaki polislerden rica ettim arabayı banta koymalarını
gribeyaZcim senle aynı semtte olduğunuz icin söylüyorum onur markette de 20 tl ve sürekli bu fiyata dusuyo:)) bilgilerine...nasılsın bu arada nasil gidiyo...
Ayy teşekkür ederim canım çok sagol. Çok iyi oldu bu oneriler. Öpüyorum...
merhaba kızlar.. bizim programda değişiklik oldu.. bu sabah 5.5 ta yola düştük kızımla.. ölen 1.5 ta annemdeydim.. otobüsle geldik. korkmuştum ağlıcak zırlıcak diye ama bir kere bile ağlamadı. uyudu uyandı oyuncağıyla oynadı etrafı inceledi insanlara güldü süreklii. çok iyi geldik.. annemdeyiz şimdii.. babamız da arkamızdan mesaj çekti seviyorum sizi diye..
Ben kizimi hep arabasiyla yan taraftan gecirdim el cihaziyla aradilar ve biraz ellediler kizimi bisi var mi diye. Hatta bi gorevli aaaaa ne guzel kiz diye sevdi gicik olmustum:)
Akakce'de de mi en uygun 270?? İnternette daha ucuza bulursun sanki ben 230 filan gibi bisiler hatirliyorum ama
kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya
Kızlar yatak odası sırları dökülmüş ortaya :))) kardeş kardeş sarılmak nasıl oluyor ben bir türlü anlayamadım :)) neyse tez vakitte hepiniz muradınıza erersiniz inşallah diyelim. :)
Aksama kadar azcik uyuyan bir Hira vardi bugun. Delirdim. Simdi zorla uyudu. Bugun birsey oldu bebime.
Irmakkk canim ya aybikeye katiliyorum Allah buyuk ins. Sorunsuz atlatirsin guzel bir dogumun gecer. Hem bak benimde mecburi sezaryen oldu, oldu da ne oldu plasenta kaldi icerde bir operasyon daha oldum. Ve bir operasyon daha olucam. Buna ragmen 2. yi de düşünüyorum. Kizim memeden kesilince.
Gsygsy canim benim fikrim bence gitme. Annemlerle 1 saatlik mesafede oturuyoruz ve gitmiyor un. Yari yil tatilinde ablamlar ve annemler bana gelecekler. Hani diyorum Afyonda simdi cok soguk, biliyorum.
Ivy program super. Tv herkesin kendi fikri. Ben korkuyorum. Bu arada daha yerlesemedin mi
Aybikeee canim hic etmem mi ins is icin hakkinda hayirlisi olur.
Bekle bekle hayatim nabrr ya dualarimi gonderdim sanada.
Burka yok yine nasiklar ki.
Burcusezgin keceler super.
Tekrar Irmakk ben o oglusunu yerim yutarim kac gundur yazanadim aklimda cok yakisikliiiii.
Kocaya gelince iste cocugumun babasi, saka bi yana ben Ondan raziyim Allahtan Ondan razi olsun ama gel gelelim tık yok.
Sizde de mi tık yok ne oldu bunlara ya
Sorma canım herkes dertliymiş bu konuda:))))
Yok ama bi süre ben böyle iyiyim sanırım:))))
Kardeş kardeş sarılıyoruz tam eşim bana sıkıca sarılmış omzumda uyuyacakken bebiş mızırdanıyo onu alıyorum kucağıma emzirip yerine koyuyorum sonra bir dönüyorum eşim çoktan uyumuş
Yani sarılmamız bile yarım kalıyor
Şimdi film izliycez güzel bi film var benimle birlikte izlermisin dedi
Bakalım film kaç kez bölünecek beril hanımla
Eskiden ilk yatırdığımda kesintisiz 6 saat uyurdu sonra Emer Emer uykuya devam ederdi
Şimdi akşam 7 de uyumak istiyor ama ben 9 a doğru uyutuyorum
Çümkü 7 de yatarsa sabah 6 da ayakta kuzucuk
Şimdi ilk yattığında gece 12-1 e kadar sık uyanıyo sonra 1 den sonra sabah 6-7 ye kadar kesintisiz uyuyor
Arada nadiren gece 3 te falan uyanıp emdiği oluyor tabi
Ama bu kesintisiz 8 saat uykuyu nasıl alıştırcam bilmiyorum
merhaba kızlar.. bizim programda değişiklik oldu.. bu sabah 5.5 ta yola düştük kızımla.. ölen 1.5 ta annemdeydim.. otobüsle geldik. korkmuştum ağlıcak zırlıcak diye ama bir kere bile ağlamadı. uyudu uyandı oyuncağıyla oynadı etrafı inceledi insanlara güldü süreklii. çok iyi geldik.. annemdeyiz şimdii.. babamız da arkamızdan mesaj çekti seviyorum sizi diye..
Kızlar ya bu motilium ne zaman işe yarıyor
Ben doktoruma sormadım
Amerikalı bir pediatrın sitesinden okudum zor durumda olan emziren annelere bu ilacı önerdiğini
Anne sütünü artırmanın aslında bu ilacın yan etkisi olduğunu
Böbreklerde hasara yol açabileceği için dikkatli kullanılması gerektiğini
Ama hiç nir hastasından bugüne kadar böbrek şikayeti almadığını yazıyordu
Ve hastalarının hepsinde işe yaramış
Bu sabah bir de akşam aldım ama her zamanki gibiydi
Zaten benim göğüslerim gün içinde sütten bir kaç kez sertleşiyor ve beril her ikisini de hemen bitiriyor
Bakalım ilk günlere dönebilecek mi sütüm
Ama ne ilaçmış ya zaten tescilli sütü artırdığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?