- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.661
kızlar bu durumda yalnız olmadığıma sevinsem çok mu bencil bir hareket olur :))))
Bu da kesin Aybikemizden çıkmıştır :) nerdende bulursun böyle şeyleri :) ne için vermişti doktor bu ilacı canım? Ben olayların başını kaçırmışım.
Bi türlü geçmişi okuyamadım. Dr kontrolümüze gittik bugün. Herşey yolunda çok şükür. Sorular sordum cevaplarını yazıcam ama bu akşam Abi'm bende. İlk fırsatta gelicem.
canım bende 3. gün falan ciddi farketti
zaten doktorlarda söylüyor öyle hemen bir tane içinde süt yapmaz diye, düzenli kullanmak gerekiyormuş
ben sabah akşam içiyorum 2 haftadan fazla oldu
valla böbrek falan umrumda değil oğluşum beslensinde :)))
Canım motilium kaç günde işe yaradı
Birde aşırı bağırsak hareketliliği yaptı mı
Bu ilacı Amerika'da 'safe' kategorisinde veriyormuş gayet doktorlar emziren annelere
Ama dozajına çok dikkat etmek gerekiyormuş
Wikipedia da bile var ya süt yaptığına dair bilgi ilaç literatüre geçmiş resmen
Ben 2 tane aldım bi günde umarım sorun olmaz
Şu adet döneminde işe yarasın da
Bir de yemekten hemen önce alınmalı diyor sen nasıl alıyorsun
canım bende 3. gün falan ciddi farketti
zaten doktorlarda söylüyor öyle hemen bir tane içinde süt yapmaz diye, düzenli kullanmak gerekiyormuş
ben sabah akşam içiyorum 2 haftadan fazla oldu
valla böbrek falan umrumda değil oğluşum beslensinde :)))
Aybikecim ben de dert etmeye başlamıştım acaba bi sorun mu var diye
Burda sizi de duyunca Demekki normal diye düşündüm:)))
Ama benim eşim normalde de arada yapıyordu böyle
Yani Türkiye gündemi böyle krizlerle yoğun olduğu dönemde sürekli haber yorum okuyor tweetleri takip ediyor falan ve içine kapanıyor beni bile gözü görmüyor
Ben bunu birazda şu an gündemin kötü olmasına veriyorum ülkesi konusunda çok hassas
Kafası hep bunlarla ve Türkiye'nin yurtdışındaki imajıyla meşgul bu aralar
Ya bu annelik nelere kadir
Ben ilaç düşmanı bi insanım
Daha doğru düzgün ağrı kesici aldığımı bilmem
Karnım ağrıdan ölürdü yine de almazdım
Çünkü antipatim var mesela hiç antibiyotik kullanmadım ömrümde
Ama şimdi midem ağrımadığı halde mide ilacı alıyorum şaka gibi
Normalde ağrısaydı o acıyı çeker doğal yollardan bitkiler kullanır yine de bu ilacı kullanmazdım
Şimdi süt diyince direk atladım
Zaten vitonic diye laktasyon için üretilmiş bir vitamin hapı alıyorum günde 3 kez
Şimdi bi de rabarbanın dediği vitamini mi alsam diye düşünüyorum
Zaten süt olsun diye günde 3 öğün et yiyorum 4 litre su içiyorum
Daha yaptıklarımı saysam bitmez
Offfki offf ne zormuş annelik
Emzirme bitince yani umarım uzun süre emzşrebilirim
Bitince 1 gün boyunca aç kalıcam aç kalmayı özledim zaten yemek yemeyi pek sevmem
Ya bu ilacı bugün aile hekimine sordurdum emziren annelere kesinlikle tavsiye etmem demiş. Bebeğe geçer demiş çok tereddüt etti ben kullanıp kullanmama konusunda.
Yok canım kesinlikle geçirmeyin
Ben berili genelde oradaki görevlilerin kucağına vermiştim
Puseti de arabası da bavulların geçtiği kontrol kemerine konuluyor
Arabayı Tak çıkar katla koy zor oluyor
Sakinse ben hep oradaki polislerden rica ettim arabayı banta koymalarını
Ben kizimi hep arabasiyla yan taraftan gecirdim el cihaziyla aradilar ve biraz ellediler kizimi bisi var mi diye. Hatta bi gorevli aaaaa ne guzel kiz diye sevdi gicik olmustum:)
Rica ederim cnm, zaten kızlar saolsunlar vermişler tüyoları, bende hızlıca yazmak istedim. İyi yolculuklar :)
aile hekimleri halt yemiş diyesim geldi...yanlış anlama canım, bizim aile hekimimizin cahilliğine gıcığım var bu üstüne geldi :)
özellikle emziren annelere doktorların tavsiye ettiği bir ilaç. ama ilk günde dediğim gibi sonuçta ilaç, ben size önerdim ama önerirken de mutlaka kendi doktorunuza sorun dedim yine diyorum
ivettttt
fikir babası benim :))) sütü artırmak için canım, 4. ayda adet oldum hoppp süt gittibu ilaca başladım, 2 haftadır doğumdan hemen sonrasından bile daha iyi sütüm
doktor yan etki olarak kilo aldırır demişti ama bende fark etmedi. bide gaza gelip günde 2 taneden fazla içme dedi
canım günlük programınız ve uçak yolculuğu konusunda teşekkürler :)
ama itiraf ediyorum şuan okumaya üşendim aklımı veremem diye copy-paste yaptımyarın sakin kafa okuyacağım, eline sağlık
canım hoşgeldin :)
merak ettik seni, keyfiniz yerindedir umarım
Haklısın canım sana sözüm yok. Bilgini paylaştın sadece. Ben sana muhalefet olmak için demedim. Doktorun söylediğini paylaşmak istedim kusura bakma. İyi geceler...
Doktor sut yapsın diye mi verdi yani cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?