2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkmamışsın yanlış gördüm demekkki,
maili attın mı bir kaç güne gidecek eşim ondan sonra öldürsem bir daha sırf oyüzden gitmez
Kendi abisi için bile gitmedi

Doktorlar halk kahramanıdır canım, her konuda uzmanlar :)))

Bende son ziyaretimde acilde bir doktora rasladımki, inanamadım cehaletine ve ukalalığına:) var böyleleri işte, sadece sana değil hepimize denk geliyor canım.

aman iyi olunda yazamaman önemli değil...
yok önemli, sen kısaca bi merhaba diyip çıkta biz işler yolunda anlayalım yoksa merak ediyoruz

Slm seni de mrk etmiştim ama tövbeliyin bir daha kimseyi nerde acaba diye yazıp araştırmıycam ...

İyi olmanıza sevindim , kabızlık için zeytinyağı denedin mi?

Çıkmamışsın yanlış gördüm demekkki,
maili attın mı bir kaç güne gidecek eşim ondan sonra öldürsem bir daha sırf oyüzden gitmez
Kendi abisi için bile gitmedi

canım atamadım çünkü biz o akşam dalaştık ancak bu akşam biraz düzeldi...sabah alıp cvsini göndereyim sana mutlaka. benimkide öyle bir cins. bişeyi yaparım dediği zaman yapmasını engellersen birdaha öldürsen yapmaz.
eğer aramız kötüyken desem vermezdi cvsini, o yüzden yumuşamasını bekledim

ay bu erkekler ne çok uğraştırıyor bizi. ne nazları biter ne kaprisleri

Evet canım senin kardeşinin doktorunun methini çok duyuyoruz. Atahan a süt olmuşya zaten önemli olan o, daha önce bilseydim bende denerdim ilaçlarıma başlamadan önce. Bu arada bu akşam yemekte 1 tane bira içtim hemen göğüslerim doldu, sağıp attım tabii şu kas gevşeticiler bitince emzirmeyi deneyeceğim yeniden, hala kabullenemedim çünkü aptal gibi 3-4 saatte bir sağıyorum sütümü, toplasan bir günde 15 ml falan çıkıyor ama. Bu emzirmeyi bırakma psikolojik olarak çok yıpratıcıymış hazırlıklı olun, rüyalarıma giriyor.

Son düzenleme:

yok ben inandım artık benim problemleri ekstra çekiş gücüm var her konuda
bugünde çarşıda arabamı bağladı polis daha doğrusu kiralık araba, adam sigotayı yaptırmamış. pazartesi alıcaz, yarın hava 18 derece oğlumu sahile götüreyim diyordum sinir oldum

Kızlar eşlerinizle olan sorunlardan bahsetmişsinizya (geçici şeylerde olsalar) bu gibi konularda oturup açık açık konuşuyor musunuz? Yoksa karşılıklı beklentiler içinde konu uzayıp gidiyor mu?

valla canım ben bu konularda pek bir özürlüyüm...adamla 11 yıldır birlikteyiz, bir defa bile böyle konuları konuşamadım
bi ara çok kızıyordu bana konuşmuyorum diye, sonra o da pes etti

Tamam Canım aranız iyi lsun da gerisi hallolur, inşallah birşey çıkar çok değişti kerem çatay , biz orda çalışırken daha bu kadar çooooook para kazanmadan önce arkadaş gibiydik ama zaman geçti ve para miktarı arttıkça soğukluk oldu yine de
diğer patronlar gibi değildir elden tanıdıktan gelen cvler masasında durur bir şekilde onlara öncelik tanır.

Naz kapris konusunda benimki hepinizinkini geçer bukadar kaprisli kadın bile görmedin ben hayatımda.

Hay Allah geçmiş olsun, atlayın bir taksiye gidin canım, kaçarmı deniz havası :)

Ben geldim.

Rota nın ikinci dozunu yaptırdık. Yine fazla kilo almış dedi Dr. 900 gr almışız ve 3 cm uzamışız. 5 aylık 7200 ve 69 cm olduk. Maşallah bize. Sadece anne sütü olduğu için bi şey demiyorum dedi. Çok kusuyor dedim 900 gr almış sus istersen dedi. :)) sonra açıkladı sütün çok geliyordur yada yağlı geliyordur sindiremiyordur diye. Çünkü emdikten 2,5 saat sonra bile kusabiliyor nadiren de olsa.

Kaka yapamıyordu kızım bi süredir. İlk önce bir gün ara verdi sonra 5. Gün yaptı sonra 7. Gün yaptı ve bügünde 5. Gündü hala yok. Normal değil dedi. Bi kaç arkadaştan normal olduğunu öğrendiğim için rahattım ben. Ama değilmiş. Sütünü sağ biraz içine zeytinyağı ekle ver dedi. Bu akşam verdim bakalım sabah bok içinde yüzerken bulabilirim. Sümüksü olması normalmiş.

Deviti sordum. İçinde katkı maddesi olmayan vitamin yok ve hangisi masum hangisi değil biz bilemeyiz dedi. Hak vermedim değil. Ben oğluma verdim dedi. Acd verebilirsin ama a ve c vitaminine ihtiyacı yok gelişimi iyi dedi. Hiç O bacaklı çocuk görmedin mi riske girebiliyormusun dedi.

Destekli oturmaya devam dedi. 6 aylıkken desteksiz oturabilir. Eğer geç kalırsa 8 aylığa kadar endişe etmeyiz dedi.

Dut pekmezi bilmediğim bi işe yarıyormuş demiştim ama unuttum demiştim hatırlarsanız. Alerjiye iyi geliyormuş günde bir çay kaşığı verebilirsin dedi.

Ek gıdayı öğün aralarında yardımşar fincan olarak ver artık dedi. Günde 2 yada 3 kez olarak. Meyve sebze ver dedi. Hangileri dedim. Avakadoyu özellikle sordum ağır bir meyve tıpki Kivi gibi son sıralarda yer alır dedi. Bazı arkadaşlar başlangıç meyvesi olarak veriyor dedim. Sondan başlamışlar dedi. Gerçi çoktan veren arkadaşlar reaksiyon oluşmadıysa devam edebilir bence. Balkabağını önerdi. Ama çok bekleyen vardı tek tek soramadım. Havucu yemedi dedim elma armutla karıştır ver dedi.

Kan tahlili için kan verdik. Hemşire koldan almaya çalıştı hem beceremedi hemde çok canını yaktı kızımın kibarca bıraktırdım. Elinin üstünden damla damla da olsa alalım dedi. Dedim benim kucağımdayken al. Yer çekiminden faydalanalım gelir güzel kan dedim. Dediğim gibi kolay oldu. Sizinde aklınızda olsun. Bebişler kilo aldıkta damarlarını bulamıyorlar. Elinin üstünden olunca ağlamadı bile. Sonuçları yarın alıcaz Makinaları arızalımıymış neymiş. Hazır canı yanmışken biyokimya da istemiş Dr.

Bakalım yarın sonucu bildiririm. Sanırım bu kadar.

İyi geceler :))

ne güzel haberlerle gelmişsiniz canım maaşallah :))
ayrıca eline sağlık uzun uzun yazmışsın. yalnız şu avakado konusuna takıldım, bize ilk meyva demişti seninki son demiş
gerçi bizde doktorumuzu değiştirdik. bakalım bu yeni doktoru çok kişi tavsiye etti, özelliklede ek gıdada...bizimde salı kontrolümüz, sorayım bende

Hos geldin canım, sevindim güzel haberlerle dönmenize.

Bende telaştan unuttum yazmayı, bizim doktorumuzda bu ay kereviz, ıspanak, elma, muz ile başlattı. Avakado verme henüz dedi. Yoğurt da verdirmiyor çünkü anne sütü veya formul mamayla bir farkı olmalıymış. Sindirim sistemimizi farklı besinler için çalıştırmayı öğreneceğiz bu aylarda, yoğurt ile bir ilerleme kaydedemeyiz dedi. Ek gıdaya bu şekilde geçilirmiş :)

ben bu doktorlar konusunda pes ettim :) bizede muzu verme 8. aydan önce dedi :))
gerçi bu ay doktorumuzu değiştirdim, salı günü yeni doktorumuzla randevumuz var. özellikle beslenme konusunda çok iyi diyorlar, bakalım aklımdaki tüm soruları tek tek soracağım ne diyecek

kızlarrrr,,,

bizim de dişimiz çıktıııı

hem de babasının doğum gününde kızım babasına doğum günü hediyesi verdi
hadi gözünüz aydın canm.babanızın ve dişinizin doğum günü kutlu olsun

teşekkür ederim canm yazdıkların benm içinde bilgilendirici oldu

Herkese günaydın.
Bizdrn daha erkenci yok galiba.
5.45 ten beri ayaktayız....

bizde canm ezanla birlikte uyandık bıcırık az önce yeniden uyudu ama benm uykucuklar kaçtı gitti

Benimki duruyor ama bu kız uyumuyor. Hiç uyumak istemiyor. Benim bildiğim çocuklar uyuya uyuya büyür. Biz bu tezi çürüttük...

Oyle inandigim icin mi bilmiorum ama bende hemen etki etti canim. Amerikadan da onayi aldik cok Avrupaliydik İvy sayesinde, simdi Amerikan havamiz da oldu hehe:) insallah bol bil sütlerin olur luboyfçum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…