2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

UUuzuuuun omru olsun insallah saglikla sihhatle canim:)

Evet şimdide toptan bir günaydın :))) evdeki revizyon neredeyse bitti ve sonunda Kaan'ın odasını ayırdım odasına tek kişilik bir yatak koydum ekstra emzirmek alt üst değiştirmek huzursuz olduğunda yanında yatmak (daha uzar gider bahanelerim) için. Kaan hiç yadırgamadı yeni odasını mışıl mışıl uyudu minik kuzum benmi tabiki yanında yattım :))) ben hazır değilmişim ki ondan ayrı yatmaya :)))

Canım sen daha iyisini bilirsin . Dediğin gibi ufaklığa geçme ihtimali varsa ertele, ufaklık aşı olunca huzursuz da olursa

Rabbim nice aylarını göstersin :)

Günaydin canımmm:101:

Günaydın güzelim. İşin zor canım ben olsam ertelerdim bir iki gün.

Son düzenleme:
Ivycim Allah kavuştursun canım.

Günaydın canım rüyamda seni gördüm yani sendin herhalde :) Kaan ile bize gelmiştiniz benim kız Kaanı bir güzel sevdi. Elini tutuyor yanağına dokunuyor.

İlk kızın odasını ayırırken bende senin gibiydim gece elli kere kalkıp bakıyordum. Zamanla alışıyorsun.

:)))) günaydınnn canım.

Beklebeklecim, sanada günaydınn.

Eşim bir seyahate gidiyorda, ayıp olmasın kalkıp uğurlayım dedim :)

günaydın canım :)))

bende kvyi bekliyorum, uyansa Atahanı ona bırakıp arabayı çıkartmaya gideceğim, bugün halletmem lazım ki yarın kontrolümüz var
Allah kavuştursun canım bu arada

Zormuş hakkaten eşimden ayrı yatsam bu kadar yadırgamam ki doğumdan sonra bir süre ayrı yatmak zorunda kalmıştık ki bide işi sebebiyle sürekli şehir dışı be yurt dışı olayı olduğundan alışkınım ama Kaan dan ayrı yatmak çok zormuş... Umarım alışabilirim.
Hayırlara çıksın canım rüyan inşallah kimbilir belki bir gün yolumuz düşer geliriz sana tatlı kızın da bol bol sever Kaan'ı bizimki öpülmeye sevilmeye bayılıo bu zamanları iyi değerlendiriyorum bende erkek çocuğu az büyüsün sevdirmez kendini :))))

Allah upuzunnnn güzel bir ömür versin canım :)
doktora danış canım ama benim bildiğim böyle durumlarda yapmıyorlar zaten

sen rahat durmaz haftaya değiştirirsin yine :)))

Ya ben eşimden de ayrı yatamıyorum annemlere gidince ben bile zor dayanıyorum onsuz yatmaya :)

Her zaman beklerim canım kapım hep açık. Sev sev evet erkek çocukları sevdirmiyor kendilerini bir süre sonra.

Allah upuzunnnn güzel bir ömür versin canım :)
doktora danış canım ama benim bildiğim böyle durumlarda yapmıyorlar zaten
Sağlık ocağına götürecektim. Hemşireler pek anlamaz. Size soryaım dedim:)

günaydın canım :)))

bende kvyi bekliyorum, uyansa Atahanı ona bırakıp arabayı çıkartmaya gideceğim, bugün halletmem lazım ki yarın kontrolümüz var
Allah kavuştursun canım bu arada
şişş atahanı bırakma. Yanında götür.

UUuzuuuun omru olsun insallah saglikla sihhatle canim:)

Çok sağolun kızlar. Hepimiz evlatlarımıznız güzel günlerini görelim. Allahım hepsine güzel ömürler versin. Amin

maşallah demekki 6 aylık oldunuz.canım geçen hafta büyük oğlum öyleydi okulda salgın vardı.bizimki acile kadar gitti serum taktılar ancak ateşi indi.kusması için ya zenjifilil ya karanfilli ihlamur çay verebilirsin içerse.arkadaşım çocuğu se hastanelik oldu.dr ile danış eğer erteleme şansı varsa erteleyin aşı işi.aşıdan sonra daha hasas oluoyorlar biraz hasta gibi oluyorlar bide onu da uğraşma diye.

günaydın kızlar artk 6 aylık bebeklerimiz varmış maşallah.görmüşsünüzdür ama ben yazayım fikir olsun diye marketlerde organik.doğal,selenyumlu,omega 3 lü yumurta satılıyor ben dönüşümlü hepsinden kullanıyorum.bebişlerimize de ondan verebiliriz.

Çok sağol fikriyecim,
size de geçmiş olsun.
kusması ve ishali geçti gibi. Dün öğleden sonra olmadı ama keyifsiz. Midesi için nane demldim. Hep duyduyorum hastanelik olan çocukları şu sıralar salgın. Allah hepsine şifa versin.

ah canım haklısında trafiğin arabayı bağladığı otopark ters yerde, eşim hayatta izin vermez oğluşumu almama

Valla adam da acımaz beni değiştirir :))) bundan sonra tek bişi kaldı oda merdivene kapı yaptıracağım. Canım sen nasıl bir tedbir alacaksın bu konuda malum senin ev 3 içten merdivenli ev de hep risk işte

aman sorma valla, bizim ev mayın tarlası
solan iki kademeli, orayada bişey yaptırmak lazım yüksek çünkü kademesi
ee bide sobalı marangozumuza her merdiven başına birşey yaptıracağız artık uygun yollu...bide bahçeye önlemler almam lazım, bahçenin içinde de merdiven var. ön bahçe il arka bahçenin yüksekliği farklı
senin evde katlıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorum

maşallah nasılda sevmiş filesini ,bizde dün aldık bu fileden umarım benim kızımda sever.

ben "Holmer Kids High Tech Maxi Comfort Mama Sandalyesi" ni beğendim :)

başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah sabırlar versin.

ıvy yine çok güzel bilgiler paylaşmışsın. oyuncakların bir kısmı benim almayı düşündüğüm oyuncaklardan. diğerleride fikir olmuş oldu. Ellerine sağlık

Senin derdin daha çok Muş canım benimki 2 kat tek merdiven var bizde yapacak marangoz. Bulmam lazım :))) niye hava atıyorsun marangozunuz var die :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…