- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.081
Evett biz bir çağı kapattık:) yeni çağa girdik
bu gün itibarıyla 6 ayımızı doldurduk:)
büyüdü miniğim. Poposunu zıplata zıplata emekleme çalışmaları yapıyor.
Bugün aşı günümüz vardı ama abisi hasta. Kusuyor, ishal hafif ateşli. O nun da hasta olma ihtimali var. Aşıyı ertelemelimiyim sizce???
Bugün aşı günümüz vardı ama abisi hasta. Kusuyor, ishal hafif ateşli. O nun da hasta olma ihtimali var. Aşıyı ertelemelimiyim sizce???
Günaydin canımmm:101:
Evet şimdide toptan bir günaydın :))) evdeki revizyon neredeyse bitti ve sonunda Kaan'ın odasını ayırdım odasına tek kişilik bir yatak koydum ekstra emzirmek alt üst değiştirmek huzursuz olduğunda yanında yatmak (daha uzar gider bahanelerim) için. Kaan hiç yadırgamadı yeni odasını mışıl mışıl uyudu minik kuzum benmi tabiki yanında yattım :))) ben hazır değilmişim ki ondan ayrı yatmaya :)))
:)))) günaydınnn canım.
Beklebeklecim, sanada günaydınn.
Eşim bir seyahate gidiyorda, ayıp olmasın kalkıp uğurlayım dedim :)
Ivycim Allah kavuştursun canım.
Günaydın canım rüyamda seni gördüm yani sendin herhalde :) Kaan ile bize gelmiştiniz benim kız Kaanı bir güzel sevdi. Elini tutuyor yanağına dokunuyor.
İlk kızın odasını ayırırken bende senin gibiydim gece elli kere kalkıp bakıyordum. Zamanla alışıyorsun.
Evet şimdide toptan bir günaydın :))) evdeki revizyon neredeyse bitti ve sonunda Kaan'ın odasını ayırdım odasına tek kişilik bir yatak koydum ekstra emzirmek alt üst değiştirmek huzursuz olduğunda yanında yatmak (daha uzar gider bahanelerim) için. Kaan hiç yadırgamadı yeni odasını mışıl mışıl uyudu minik kuzum benmi tabiki yanında yattım :))) ben hazır değilmişim ki ondan ayrı yatmaya :)))
Zormuş hakkaten eşimden ayrı yatsam bu kadar yadırgamam ki doğumdan sonra bir süre ayrı yatmak zorunda kalmıştık ki bide işi sebebiyle sürekli şehir dışı be yurt dışı olayı olduğundan alışkınım ama Kaan dan ayrı yatmak çok zormuş... Umarım alışabilirim.
Hayırlara çıksın canım rüyan inşallah kimbilir belki bir gün yolumuz düşer geliriz sana tatlı kızın da bol bol sever Kaan'ı bizimki öpülmeye sevilmeye bayılıo bu zamanları iyi değerlendiriyorum bende erkek çocuğu az büyüsün sevdirmez kendini :))))
Sağlık ocağına götürecektim. Hemşireler pek anlamaz. Size soryaım dedim:)Allah upuzunnnn güzel bir ömür versin canım :)
doktora danış canım ama benim bildiğim böyle durumlarda yapmıyorlar zaten
şişş atahanı bırakma. Yanında götür.günaydın canım :)))
bende kvyi bekliyorum, uyansa Atahanı ona bırakıp arabayı çıkartmaya gideceğim, bugün halletmem lazım ki yarın kontrolümüz var
Allah kavuştursun canım bu arada
Canım sen daha iyisini bilirsin . Dediğin gibi ufaklığa geçme ihtimali varsa ertele, ufaklık aşı olunca huzursuz da olursa
Rabbim nice aylarını göstersin :)
Günaydın güzelim. İşin zor canım ben olsam ertelerdim bir iki gün.
UUuzuuuun omru olsun insallah saglikla sihhatle canim:)
maşallah demekki 6 aylık oldunuz.canım geçen hafta büyük oğlum öyleydi okulda salgın vardı.bizimki acile kadar gitti serum taktılar ancak ateşi indi.kusması için ya zenjifilil ya karanfilli ihlamur çay verebilirsin içerse.arkadaşım çocuğu se hastanelik oldu.dr ile danış eğer erteleme şansı varsa erteleyin aşı işi.aşıdan sonra daha hasas oluoyorlar biraz hasta gibi oluyorlar bide onu da uğraşma diye.
sen rahat durmaz haftaya değiştirirsin yine :)))
Aybikecim günaydın canım senden güzel haberler bekliyoruz bugün :)
Kızlar Irmaktan ses yok inşallah ters giden birşey yoktur.
Sağlık ocağına götürecektim. Hemşireler pek anlamaz. Size soryaım dedim:)
şişş atahanı bırakma. Yanında götür.
Çok sağolun kızlar. Hepimiz evlatlarımıznız güzel günlerini görelim. Allahım hepsine güzel ömürler versin. Amin
Valla adam da acımaz beni değiştirir :))) bundan sonra tek bişi kaldı oda merdivene kapı yaptıracağım. Canım sen nasıl bir tedbir alacaksın bu konuda malum senin ev 3 içten merdivenli ev de hep risk işte
ıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.
.Eki Görüntüle 939694 Eki Görüntüle 939695
benim amca akşam çalıştığı için (polis) uyuyakalmış gidememiş fuara
iş başa düştü, modele karar verip internetten en uygun fiyata bulmam lazım
şimdi benim mama sandalyesi muhabbetinden sıkıldınız ama son olarak ankete sunuyorum sizlere
hadi karar vermeme yardımcı olur musunuz... bu arada fiyatı yüzünden pollyi eledim, şimdi veremiyorum okadar
1. http://www.e-bebek.com/baby-plus-mama-sandalyesi_LEB-ZW4
2. http://www.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013HKT000
3. http://www.hepsiburada.com/liste/ho...4s%3dmama%5cu0020sandalyesi&fh_refview=search
4. http://www.hepsiburada.com/liste/we...4s%3dmama%5cu0020sandalyesi&fh_refview=search
Canim niye alinayim ki alinmam ben Surada iki lafin belini kiriyoruz niye darginkik olsun. Sevom seni.
Bu arada moralim cook bozuk esimin dayisi ölmüş. Henuz 43 yasinda idi. Kalp krizi imis. Arkadaşıma rica ettim kiza birkac saat bakti oraya gittim. Simdide eşim orada. Allah rahmet eylesin. Dusunsene dun bu saatler yasiyordunefes aliyordu peki ya bugun ayy. Cok uzgunum.
aman sorma valla, bizim ev mayın tarlası
solan iki kademeli, orayada bişey yaptırmak lazım yüksek çünkü kademesi
ee bide sobalımarangozumuza her merdiven başına birşey yaptıracağız artık uygun yollu...bide bahçeye önlemler almam lazım, bahçenin içinde de merdiven var. ön bahçe il arka bahçenin yüksekliği farklı
senin evde katlıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?