2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaman öperim seni ve oğluşunu :)

Eşimin aldığı kaşık mama henüz başlamadım canım doktora gidelim öyle başlayacağım. Teşekkür ederim

Geçen sene bu zamanlar benimde evde 4 tane vardı seni anlıyorum çok zor Allah güç kuvvet versn,

Pire damlasını ozaman köpek için olandan alıp 5te 1 doz yapıyordum sen de veterinerine sor istersen birazda olsa masraf azalır.

İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ve hayvan evlatlarımızla gerçek evlatlarımız hep iyi anlaşır.

Canım siz kaç yıla 3 çocuk sığdırdınız?
8 canım :))
Oglusun bilmiş zamanını da gelmis , bekletmemiş babasını :))
Kutunun resmini yuklemeye calisiyoruz ama yukleyemedim. Uzerinde organik yulafli tahil bazli ek gida yqziyor
Eczanelerde var dimi canım , bende marketlerde göremedim
Allah kolaylık versin canım , bilirim o mücadeleyi
Evet ıvy'cim soruyorum. Evde darbuka neden var
He he bizde de var ki :))
Galiba cocuklar oynar diye almıştım , yakınımızda bir milyoncu tarzı bir yer var , ilginç bir sekilde cok değişik bir ürün yelpazesi var :))
Hatta alt katında kaliteli kalitesiz her tür oyuncak var, ıvy nin paylaştığı masalci tırtıl ve konuşan köpekcik gibi oyuncakları ordan almıştım , genelde fischer price da var ıvy nin resim paylaştıkları , aklıma gelenler şimdilik bunlar
Bebek oyuncaklarını bende cok seviyorum , gecen bahsetmiştim playskool un elefun aldım ,bizinkilerin ilgisini çekti baya, gerci 6 ay üstü yazıyor kutuda

Ben genelde jokerden aliyorum ama Migros'da da var

Oyuncak onerilerin icim dagol canim cok i oldu.

Ewt kararsizim dun esim de manuel salincaklara bakmis belki onlara yonelicez onlar 20 kiloya kadarmis

Ivy mesajını görünce girip yazmak istedim benim aldığım bu canım
Eki Görüntüle 940811

Dene canım elbet içmeyi becerecek :)

Teşekkür ederim canım, damlatmayan suluk mu buda? Bizimkisi nasıl damlatmayan suluksa, gerçekten çok zor içiliyor :) kızıma işkencemi yapıyorum acaba başka birşey mi alsam.

Sormayın canım. Bende de tef vardı annemin evinde kaldı. :))

Aaa n önemli çeyizini nasıl getirmessin.

Maşallahhh. 10. Yıla 4 çocuklu girin inşallah :)

Sizde demi darbuka var, haydi Honey bunu da açıklasın?

Seni görmemişim, günaydın. Çok güzel bir gün olsun inşallah.

Edit: tam yazıyorum, sonra bir başka sevdiğim kişi daha giriyor. Rabarbaa günaydınnnn.

Siz hep böyle erkencimisiniz kızlar :) biz daha yeni uyandık, yanıma aldım bakışıyoruz kızımla yatakta, yuvarlanıp duruyoruz.

Son düzenleme:

bende öyle yapıyorum canım, yoksa para yetişmiyor bunlara
bide fazladan alıp bahçeye gelenlere de sürüyoruz... burda pireden çok kene problem, gerçi ufak ve zehirli olmayan kene ama yinede korkutuyor beni o yüzden bahçedekiler falan hepsini hizaya dizip ilaçlıyoruz

umarım iyi anlaşırlar...başta çok korkmuştum oğlumda alerji çıkarsa diye, çok şükür öyle birşey olmadı. şimdilik iyi gidecek gibi ama iki tanesi sanki kıskanıyor hafif hafif :)

Meltem'cim o kaşık maması eczanelerde yok canım. e-bebek , migros, real, kipa gibi yerlerde var.

Canım buda damlatmayan suluk ama dediğim gibi benim kız önce ısırıyor sert diye sonra çekmeye başlıyor. Bu arada iki gecedir sürekli bir emme isteği ve sürekli bir mızırdamamız mevcut galiba dişimiz çıkacak.

Günaydın ivycim:)
senden birşeyler öğrenmek çok hoşuma gidiyor. Limonu denicem
Biz uyanalı baya oldu. 6.30 - 7.30 arası kalkıyor ikisinden biri. Bu gece ufaklık 4te uyandı ve kaka yaptı. Diğeri hasta okula gitmedi. Ev hafta sonundan çıkmış ayak basmaya yer yok. Ayılmam lazımm

Evett biz bir çağı kapattık:) yeni çağa girdik
bu gün itibarıyla 6 ayımızı doldurduk:)
büyüdü miniğim. Poposunu zıplata zıplata emekleme çalışmaları yapıyor.

Bugün aşı günümüz vardı ama abisi hasta. Kusuyor, ishal hafif ateşli. O nun da hasta olma ihtimali var. Aşıyı ertelemelimiyim sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…