- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.101
anlamadım bizim hayatımız mı çok renksiz sizler mi pek renkli yaşıyorsunuz :)))
Günaydın ivycim:)
senden birşeyler öğrenmek çok hoşuma gidiyor. Limonu denicem
Biz uyanalı baya oldu. 6.30 - 7.30 arası kalkıyor ikisinden biri. Bu gece ufaklık 4te uyandı ve kaka yaptı. Diğeri hasta okula gitmedi. Ev hafta sonundan çıkmış ayak basmaya yer yok.Ayılmam lazımm
Günaydın güzel bayanlar ve onunların tatlı melekleri <3
Evett biz bir çağı kapattık:) yeni çağa girdik
bu gün itibarıyla 6 ayımızı doldurduk:)
büyüdü miniğim. Poposunu zıplata zıplata emekleme çalışmaları yapıyor.
Bugün aşı günümüz vardı ama abisi hasta. Kusuyor, ishal hafif ateşli. O nun da hasta olma ihtimali var. Aşıyı ertelemelimiyim sizce???
Ivy canım sanada günaydın yine uğraşmışsım uzun bir yazı yazmışsın bizler için ellerine sağlık
Senin derdin daha çok Muş canım benimki 2 kat tek merdiven var bizde yapacak marangoz. Bulmam lazım :))) niye hava atıyorsun marangozunuz var die :)))))
Senin derdin daha çok Muş canım benimki 2 kat tek merdiven var bizde yapacak marangoz. Bulmam lazım :))) niye hava atıyorsun marangozunuz var die :)))))
Canım senin eşin dj değil mi, sana her türlü ritmi istediğin zaman çalar, şimdi darbukamızı defimizi de kıskanmayalım ama.
Est. canım, paylaşıyorum işte duyduklarımı, işe yarıyorsa ne mutlu bana.
Günaydınn.
Maşallah, nice 6 aylara, yıllara sağlıkla. Ben olsam ertelerdim canım, aryık aşılarda zorluyor çünkü bebekleri. Abisined e kıyamamçok geçmiş olsun.
Ne demek canım, güle güle okuyun :)
günaydın kızlar artk 6 aylık bebeklerimiz varmış maşallah.görmüşsünüzdür ama ben yazayım fikir olsun diye marketlerde organik.doğal,selenyumlu,omega 3 lü yumurta satılıyor ben dönüşümlü hepsinden kullanıyorum.bebişlerimize de ondan verebiliriz.
Evett biz bir çağı kapattık:) yeni çağa girdik
bu gün itibarıyla 6 ayımızı doldurduk:)
büyüdü miniğim. Poposunu zıplata zıplata emekleme çalışmaları yapıyor.
Bugün aşı günümüz vardı ama abisi hasta. Kusuyor, ishal hafif ateşli. O nun da hasta olma ihtimali var. Aşıyı ertelemelimiyim sizce???
Canım bizde de vardı biz ıhlamur ve pekmezle geçirdik. Ihlamuru içine bişey koymadan verdik çünkü içti. Burnu için deniz suyu ile temizledik. Tuzlu su da oluyormuş. Bol bol emzir ve c vitamini al sütten geçsin. Geçmiş olsun.
6 ayı doldurunca yumurta verebiliyomuyuz canım
bir de nasıl veriyoruz haşlayıp sarısını ezip direk yediriyomuyuz
THE MARANGOZ yapacak, özür dilerim arkadaşlar :)))))
bn rafadan ve ya kayısı olarak verıorum hemsıre top pişir mandalina suyu ıle ez ddı ama bebegm yemedı ole. . .bız 3.ayda basladık ek gdaya . . .
bn rafadan ve ya kayısı olarak verıorum hemsıre top pişir mandalina suyu ıle ez ddı ama bebegm yemedı ole. . .bız 3.ayda basladık ek gdaya . . .
Irmak'cim ben biraz geriden geliyorum kusura bakma.
Oncelikle tebrik ederim. ikisi birden buyuyecek.
Ilki sezeryan ise bunu da sezeryan yapacak degil mi? Eger kapanmadiysa baska yerden mi kesecek?
Eminim bir çoğumuzda vardır :) bunu da internette okumuştum bir yerde, bebeğimizi plates topuna yüzüstü yatırıp ileri geri sallayarak oynatabiliyoruz, tummytime sevmeyen bebeler için eğlenceli baya :) ben kızımı oynattım bir iki defa ama topun tadına bakmam lazım önce dedi, üzerine yatırır yatırmaz ağğğğğğğ diye iki eliyle sarılıp ısırmaya çalıştı. Belki denemek istersiniz sizde, gazları da iyi çıkıyormuş :)
kızlar iki tarif paylaşmak istiyorum benim kız çpk sevdi
havuçlu puding
1 küçük havuç ve 1 dilim elma veya armutu az suda haşlayıp bir kaseye alıyoruz
kalan suynun içine bir tepeleme tatlı kaşığı yulaf ununu katıp pişiriyoruz
haşlanmış havuç ve elmayı ezip pişmiş yulafın içine katıyoruz
sonra hepsini blendardan sadece bir kez geçiriyoruz
sebzeli püre çorbası
1 bebek kereviz sapı, 1 bebek havuç, 1 dilim tatlı patates, 2 küçük küp tatlı kabağı, 1 tane bezelye içi, 1 dilim elma veya armut
malzemelerin hepsini bir cam kapta az suda haşlayıp bir kaba alıyoruz iyice eziyoruz
kalan suyun içine bir tepelem tatlı kaşığı yulafunu katıp pişiriyoruz
ezdiğimiz sebzeleri içine katıp bir kez blendardan geçiriyoruz
her ikisni de afiyetle yedi benim kız, ben yarım fincanı geçirmiycek şekild everiyorum versem daha yer
ilk tarifi yediği gün turuncu, ikinci tarifi yediği gün yeşil kaka yaptı
yulaf unu lifli olduğu için kakasını rahat yaptı
hatta azar azar yemesine rağmen kakası ilk kez büyük çoçuk kakası gibiydi
o kadarki ilk ben açtım ayy diyip kapattım sonra eşim ver ya ben değiştiririm dedi, o da burnunu kapatıp kaçtı o arada bizim kız fıkır fıkır gülüyo tabi
sonra annem bezi azldı beizde eşile banyoda altını yıkadık ama unutamıyorum o manzarayı
bunlar katı gıdaya geçince nasıl manzaralarla karşılaşıcaz acaba
vayyy çok eğlenceli geldi bu bana hemen şişirmem lazım plates topumuzu en son hamileyken indrdiydim plates topumun havasını
kızlar iki tarif paylaşmak istiyorum benim kız çpk sevdi
havuçlu puding
1 küçük havuç ve 1 dilim elma veya armutu az suda haşlayıp bir kaseye alıyoruz
kalan suynun içine bir tepeleme tatlı kaşığı yulaf ununu katıp pişiriyoruz
haşlanmış havuç ve elmayı ezip pişmiş yulafın içine katıyoruz
sonra hepsini blendardan sadece bir kez geçiriyoruz
sebzeli püre çorbası
1 bebek kereviz sapı, 1 bebek havuç, 1 dilim tatlı patates, 2 küçük küp tatlı kabağı, 1 tane bezelye içi, 1 dilim elma veya armut
malzemelerin hepsini bir cam kapta az suda haşlayıp bir kaba alıyoruz iyice eziyoruz
kalan suyun içine bir tepelem tatlı kaşığı yulafunu katıp pişiriyoruz
ezdiğimiz sebzeleri içine katıp bir kez blendardan geçiriyoruz
her ikisni de afiyetle yedi benim kız, ben yarım fincanı geçirmiycek şekild everiyorum versem daha yer
ilk tarifi yediği gün turuncu, ikinci tarifi yediği gün yeşil kaka yaptı
yulaf unu lifli olduğu için kakasını rahat yaptı
hatta azar azar yemesine rağmen kakası ilk kez büyük çoçuk kakası gibiydi
o kadarki ilk ben açtım ayy diyip kapattım sonra eşim ver ya ben değiştiririm dedi, o da burnunu kapatıp kaçtı o arada bizim kız fıkır fıkır gülüyo tabi
sonra annem bezi azldı beizde eşile banyoda altını yıkadık ama unutamıyorum o manzarayı
bunlar katı gıdaya geçince nasıl manzaralarla karşılaşıcaz acaba
Canım bence normal kızının kilosu. Ek gıda içinde doktorunuz ne dedi? Eğer başlayın dediyse başlarsın yavaş yavaş. Ama ilk önce meyvelerin elmayı rendeleyip suyundan ver canım benim kızım 6 kilo idi 5 aylık iken doktorumuz başla dedi ben yavaş yavaş başladım. Bu ay tarttık eşim ile galiba yine 300 gr almışbakalım herşey perşembe yada cuma belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?