2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlamadım bizim hayatımız mı çok renksiz sizler mi pek renkli yaşıyorsunuz :)))

Canım senin eşin dj değil mi, sana her türlü ritmi istediğin zaman çalar, şimdi darbukamızı defimizi de kıskanmayalım ama.

Est. canım, paylaşıyorum işte duyduklarımı, işe yarıyorsa ne mutlu bana.

Günaydın güzel bayanlar ve onunların tatlı melekleri <3

Günaydınn.

Maşallah, nice 6 aylara, yıllara sağlıkla. Ben olsam ertelerdim canım, aryık aşılarda zorluyor çünkü bebekleri. Abisined e kıyamam çok geçmiş olsun.

Ivy canım sanada günaydın yine uğraşmışsım uzun bir yazı yazmışsın bizler için ellerine sağlık

Ne demek canım, güle güle okuyun :)

Son düzenleme:

sorma canım bi ritim bi ritim :))))

6 ayı doldurunca yumurta verebiliyomuyuz canım
bir de nasıl veriyoruz haşlayıp sarısını ezip direk yediriyomuyuz

Mrhb , benim oğlumda cmv virüsü olduğu için aşı ertelendi bildiğim kadarıyla vücutta herhangi başka virüs varsa aşı olmaması gerekiyor yoksa aı işlevini tam yapamıyormuş. Hasta olduğundan eminsen ertele bence , 1 hafta sonra olsa birşey olmaz ama hastayken olursa boşa gidebilir, ya da doktora sor en iyis.

Sağolun kızlar,
sağlık ocağına gitmişken aile hekimine sordum. Yaptır aşısını dedi, yaptırdım.
Hava çok güzeldi biraz parkta havalandık geldik.

pedidus u veren de doktor cnm bn kullndım gectı sukur bısı olmadı[/QUOTE]

cnm sizin bebek kac aylık ıhlamurun bı zararı yoktr degılmı bende deneyecegım oglumn oksrugu bı turlu gecmıo

kızlar iki tarif paylaşmak istiyorum benim kız çpk sevdi

havuçlu puding

1 küçük havuç ve 1 dilim elma veya armutu az suda haşlayıp bir kaseye alıyoruz
kalan suynun içine bir tepeleme tatlı kaşığı yulaf ununu katıp pişiriyoruz
haşlanmış havuç ve elmayı ezip pişmiş yulafın içine katıyoruz
sonra hepsini blendardan sadece bir kez geçiriyoruz

sebzeli püre çorbası

1 bebek kereviz sapı, 1 bebek havuç, 1 dilim tatlı patates, 2 küçük küp tatlı kabağı, 1 tane bezelye içi, 1 dilim elma veya armut

malzemelerin hepsini bir cam kapta az suda haşlayıp bir kaba alıyoruz iyice eziyoruz
kalan suyun içine bir tepelem tatlı kaşığı yulafunu katıp pişiriyoruz
ezdiğimiz sebzeleri içine katıp bir kez blendardan geçiriyoruz

her ikisni de afiyetle yedi benim kız, ben yarım fincanı geçirmiycek şekild everiyorum versem daha yer
ilk tarifi yediği gün turuncu, ikinci tarifi yediği gün yeşil kaka yaptı
yulaf unu lifli olduğu için kakasını rahat yaptı
hatta azar azar yemesine rağmen kakası ilk kez büyük çoçuk kakası gibiydi
o kadarki ilk ben açtım ayy diyip kapattım sonra eşim ver ya ben değiştiririm dedi, o da burnunu kapatıp kaçtı o arada bizim kız fıkır fıkır gülüyo tabi
sonra annem bezi azldı beizde eşile banyoda altını yıkadık ama unutamıyorum o manzarayı
bunlar katı gıdaya geçince nasıl manzaralarla karşılaşıcaz acaba

cumartesi cnr expo 'ya gidemedim
eşim'in libya 'dan müşterileri geldi ve bursa'ya gittiler.
çokk sinir oldum ya
oğluşla beni ekti yani, bütün haftasonu kös kös evde oturdum

bn rafadan ve ya kayısı olarak verıorum hemsıre top pişir mandalina suyu ıle ez ddı ama bebegm yemedı ole. . .bız 3.ayda basladık ek gdaya . . .

3. ay erken değil mi canım neden öyle yaptınız, sadece tattdırdın mı yoksa direk verdin mi katı gıdayı 3. ayda
bir de şu an kaç aylıksınız yumurtaya ne zaman başladınız

vayyy çok eğlenceli geldi bu bana hemen şişirmem lazım plates topumuzu en son hamileyken indrdiydim plates topumun havasını

Teşekkürler luboyfcum, hemen yazdım tarifleri. Siz tattırmaları geçtinizmi, karıştırmaya mı başladınız?

vayyy çok eğlenceli geldi bu bana hemen şişirmem lazım plates topumuzu en son hamileyken indrdiydim plates topumun havasını

Evet canım, hamileyken az zıplamadık o topların üzerinde :)

tarifler için teşekkürler. biz daha ek gıdaya geçmedik ama buradaki bütün tarifleri not alıyorum. ek gıdaya geçince sayenizde bir çok tarifim olmuş olacak :)

canım doktor da kilosu normal dedi ek için 6.ayı bekleyin diyor.benim kızım tatlıları çok seviyo bu arada.elma püresinin suyundan verdim oh oh güzel götürdü.sütlü pirinç unu mamasından vereym dedim işte onu yutarken falan tiksiniyo.ne bileyim zayıf gibi geldi gözüme.sadece anne sütü alıyo yetmiyodur da aç kalıyodur dye korktum işte annelik galiba.çünkü eşimde aynı normal onun kilosu napcan bu çocuğu obez mi istiyon diyip duruyo.en azından rahatladım biraz.seninkisi 1 ayda mı 300 gr almış bu arada canım

Merhaba arkadaşlar ben de bir tarif paylaşayım hem sağlıklı hem besleyici hem de tok tutuyor bu tarif uzun uzunyazamıyorum resmini çekip koyacağım bu arada geçen aile hekimime gittik ben annem kayınvalide bebeğimin gözleri çapaklanıyor ve sulanıyor aile hekimim doğduğunda limon sıkacaktınız dedi böyle bir şey var mı ya çok mücadele etmiştim sıkmasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…