2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az once emele tarif ettim. Kaşıkla da verebilirsin biberonlar da. Ben biraz daha akışkan yapıp biberonla veriyorum

üşenmeyip nasıl detaylı anlatmışsın yine bize canım :) çok teşekkür ederiz, gerçekten çok faydalı oldu bunlar
bende bu hafta sevgili kvciğimi postalayıp kafayı toparlayacağım önce, sonra kuzucuğuma oyuncaklar yapayım diyorum kendim
senin bu mesaj tam zamanında oldu yani benim için ellerine sağlık arkadaşım

bak şimdi yaa heyecanlandırmıştın beni yulaf unu diye, hile yapmışsın sayılmaz, yulaf unlu mamaymış
Ama içinde sadece yulaf unu var. Başka ek birsey yok. Bunu ıster formul sutle, ıster su ıle ıster anne sütü ile karıştırıyorsun. Ben yaptığım meyve piresine de 1 kasık bundan koyuyorum

valla canım bazen tırlatmıyor değilim ama ne yapayım zamanında hepsinide bakıma muhtaç oldukları için eve aldım körde var topalda...şimdi oğlum geldi diye onları sokağa bırakmak günahıma gelir

ama gerçekten zor...ne masrafları bitiyor ne temizlikleri yinede hepsini ayrı ayrı seviyorum, umarım oğlumda sever hayvanları

Eminim bir çoğumuzda vardır :) bunu da internette okumuştum bir yerde, bebeğimizi plates topuna yüzüstü yatırıp ileri geri sallayarak oynatabiliyoruz, tummytime sevmeyen bebeler için eğlenceli baya :) ben kızımı oynattım bir iki defa ama topun tadına bakmam lazım önce dedi, üzerine yatırır yatırmaz ağğğğğğğ diye iki eliyle sarılıp ısırmaya çalıştı. Belki denemek istersiniz sizde, gazları da iyi çıkıyormuş :)

Rica ederim canım, ne üşeneceğim aşkolsun. Aksine kötü hissettim genele yazmadığım için sonradan. Başka oyuncaklarda öğrenirsem yazarım. Sizde yazın lütfen.

Evet canım, benimde yıllarca ev arkadaşım köpeklerim vardı. Ama feda olsun herşey, sevgileri bambaşka, Atahan da sevecektir kesin. Hayvan seven insandan korkmayacaksın, bebeklerimize ilk öğretmemiz gerekenler arasında, hayvanları ve doğayı sevmek, ırk ayrımı yapmamak var. Sonra iyi birer birey olacaklar inşallah.

Ama içinde sadece yulaf unu var. Başka ek birsey yok. Bunu ıster formul sutle, ıster su ıle ıster anne sütü ile karıştırıyorsun. Ben yaptığım meyve piresine de 1 kasık bundan koyuyorum

pardon canım ya benim kafa gitmiş uykudan
milupanın var yulaf unlu maması, öyle birşey sandım..onda yulaf unundan başka şeylerde vardı çünkü. hatta üzerinde +6 yazıyordu

Evet ıvy'cim soruyorum. Evde darbuka neden var

Rica ederim canım, ne üşeneceğim aşkolsun. Aksine kötü hissettim genele yazmadığım için sonradan. Başka oyuncaklarda öğrenirsem yazarım. Sizde yazın lütfen.

bende de Waldorf yöntemi ile harika çocuk diye bir kitap var, oyunlar ve evde yapılabilecek oyuncaklar
henüz bakmamıştım kitaba, bakayım sizlerle de paylaşırım tabi

aynen öyle canım...babamda hep der hayvan sevenden insana zarar gelmze diye
umarım öğretebiliriz çocuklarımıza tüm canlıları sevmeyi, korumayı

Evet ıvy'cim soruyorum. Evde darbuka neden var

Ahahaha, nasıl birşey canlanıyor insanın gözünde tahmin ediyorum :) valla canım benden öncede vardı o darbuka, eşimin öğrenciliğinden kalmış, bir gece bir türk barında (eller havaya eğlencesi heralde) türk gecesi yapmışlar, orayı sahibi erken kapatmak istemiş, eşimin arkadaşlarıda giderken darbukayı da almışlar eğlenceleri bölündü diye tazminat olarak :) sonra eşimin evine gelmişler öyle kalmış yani, eşim o darbukayı sehpa olarak kullanıyordu, bende aynı şekilde koydum bir köşeye :)

Son düzenleme:

eh hadi senin güzel hatırın için inanır gibi yapalım bari

bende de Waldorf yöntemi ile harika çocuk diye bir kitap var, oyunlar ve evde yapılabilecek oyuncaklar
henüz bakmamıştım kitaba, bakayım sizlerle de paylaşırım tabi

Sende olmazmııı, biraz kurcala bak bakalım canım gözüne çarpan değişik neler var, paylaş lütfen.

aynen öyle canım...babamda hep der hayvan sevenden insana zarar gelmze diye
umarım öğretebiliriz çocuklarımıza tüm canlıları sevmeyi, korumayı

Beğen > click

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…