2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben denedim ama kızım ilk gün yedi ama ikinci gün yemedi bir daha da alıp vermedim. Dün balık yerken azcık verdim sevdi yedi hatta daha istedi babası da verdi. :) Ama görmeniz lazım versek hala yiyecek :)

Ya 11kgya kadarmis. Pfff biz buyuzden ne salincak ne bu tur seyler alamiyoruz (

canım sen 11 kg yazdığına bakma,salıncak için haklısın taşıyıcı özelliği olduğu için riskli ama bunda öyle birşey yok.

çocuğu taşıyan tek yer oturduğu kumaş parçası, oda çok kaliteli bir kumaş yırtılma ihtimali olmaz.
sana şunu söliyim. oğlumun aktivite merkezini gören her çocuk oturmak istiyor.
kuzenin oğlu 4 yaşında her geldiğinde oturuyor. ona göre değil ama çocuk işte heves ediyor.
hiç bişey olmadı yani. çok kaliteli bir ürün ömürlük.
ayrıca yürüteç gibi devrilme ihtimali yok.

kızlar bu avokado çok iğrenç bişey ya çürük yumurta gibi kokuyo.
hiç yememiştim. deniyim dedim içim dışıma çıktı.
nasıl veriyosunuz onu bebişlere yazık ya :)

kızlar bu avokado çok iğrenç bişey ya çürük yumurta gibi kokuyo.
hiç yememiştim. deniyim dedim içim dışıma çıktı.
nasıl veriyosunuz onu bebişlere yazık ya :)

bnde tadını sevmedim cnm ama bebeklere vitamin ve mineral yönünden çok faydalıymış:26:

bnm soruma cvp veren olmadı tabi o kdr uzun olunca yazı

bebişleriniz gündüz kaç saat uyuyo, bnm paşa cozuttu gündüz uykumuz yok 2-3 gündür nasıl dayanıyo anlamıyorum, bgn bi saat zor uyudu, bu ayda 14,5 saat uyumalıymış. 23 te uyuyup 7 de uyanıyo, gündüz de sdce emerken dalıyo sonra

Canım benim kızda hiç uyumuyor gündüzleri yani 20 dk dan 2 yada 3 kere uyuyor. Akşam uykumuz 8.30- 9.00 gibi uyuyor sabah 7.30-8.00 gibi kalkıyor 1 saat oynuyoruz 9 da yatıyor 10 da kalkıyor 10 dan sonra akşama kadar toplam ya 40 dk ya 1 saat uyuyor.

Canım o kişinin aile hekimi olduğuna emin misiniz ya :) doktor kılığında bir deli olmasın?

Süpersin cnm, teşekkürler. Sende üşenmeyip uzun uzun paylaşmışsın çok saol. Küpler çok önemliymiş evet, Haba nın setini alıcam ben yavaş yavaş, şimdilik sadece şekilleri aldım.

Kaşık çatal kullanımını bende duymuştum, şimdiden veriyorum eline ben kaşığı, dişlerini kaşıyor :) biberon ve suluğuda eline veriyorum döke saça içiyor ama zamanla öğrenecek teyzesi :)) oyuncaklar hemen hemen aynı şeyleri almışız. Güle güle oynasın yavrularımız.

Rica ederim canım, biraz bile fikir verdiyse ne mutlu bana. Öğrenciyken ne için hazırlamıştın canım? Ben senin mesleğini unutmuşum

Eşim 2 gün yok, kızımla baş başayız ilk defa :) saol canım.

Hepimizin yavruları güle güle oynasın, öğrensinler.

Çok güzlmişşş. Peki bu şekilde durabiliyormuydu oğlun 4 aylıktan itibaren, oturmuyor, ayakta duruyor heralde bunun içinde değil mi? Öne arkaya devrilmiyormuydu? Ben yürüteç, zıpzıp zararlı diye bu tür oyuncaklara hiç bakmamıştım, acaba düşünsem mi kızım için?

Benim doktorumda 8. Aydan sonra verdiriyor avakadoyu cnm.

Canım bence özlikle bebekler için ürün alınca kullanma talimatlarına özen göstermeliyiz. Birsürü testlerden geçiyor o ürünler, 11 kg üzerinde kazalar yaşanabilir demekki, düşük bir ihtimal bile olsa risk edilmez, bebekler söz konusu olunca çok daha ince eleyip sık dokumak lazım.

saol cnm cvbn için, bnde derde düştüm bi bzmki mi böle die, ama eminim normal diil bzmkinin durumu hep kucakta..

Ivy: cnm ben okulöncesi öğretmeniyim, öğrenciyken oyuncak yapımı dersimiz vardı, sırf geçer not alacak kadar bişiler yapmıştık, kumaş dokunma albümü ve bi kaç şeyi annem hazırlamıştı.onlar güzel :))

O konuda birşey diyemem canım benim kızım öyle kucak çocuğu değil halbuki küçükken hep göğsümde yatırırdım derlerdi alışacak ama alışmadı

Aaa ben bunu nasıl kaçırmışım, öğretmen olduğunu hatırlıyorum ama okul öncesi olduğunu bilmiyordum. Ee aramızdaki uzman senmişsin, bool booll oyun,oyuncak fikirleri bekliyorum ben kendi adıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…