- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.161
Maşallahh, başıyla oynaması dokunması falan güZel bir gelişme canım :)
Maşallahh, başıyla oynaması dokunması falan güZel bir gelişme canım :)
benim kızın başıyla tek derdi yastığa değmeyecek baş sürekli kaldırıyor yatmak istemediğinde
canım sen 11 kg yazdığına bakma,salıncak için haklısın taşıyıcı özelliği olduğu için riskli ama bunda öyle birşey yok.
çocuğu taşıyan tek yer oturduğu kumaş parçası, oda çok kaliteli bir kumaş yırtılma ihtimali olmaz.
sana şunu söliyim. oğlumun aktivite merkezini gören her çocuk oturmak istiyor.
kuzenin oğlu 4 yaşında her geldiğinde oturuyor. ona göre değil ama çocuk işte heves ediyor.
hiç bişey olmadı yani. çok kaliteli bir ürün ömürlük.
ayrıca yürüteç gibi devrilme ihtimali yok.
Burkacım nasıl oldu Ozan ?
Evet şimdide toptan bir günaydın :))) evdeki revizyon neredeyse bitti ve sonunda Kaan'ın odasını ayırdım odasına tek kişilik bir yatak koydum ekstra emzirmek alt üst değiştirmek huzursuz olduğunda yanında yatmak (daha uzar gider bahanelerim) için. Kaan hiç yadırgamadı yeni odasını mışıl mışıl uyudu minik kuzum benmi tabiki yanında yattım :))) ben hazır değilmişim ki ondan ayrı yatmaya :)))
Saol canım iyi yarın kontrolumuz var kan tahlili falan yapılcak inşallah iyi çıkar da biz de haftasonu aşımızı oluruz artık
Merhaba arkadaşlar ben de bir tarif paylaşayım hem sağlıklı hem besleyici hem de tok tutuyor bu tarif uzun uzunyazamıyorum resmini çekip koyacağım bu arada geçen aile hekimime gittik ben annem kayınvalide bebeğimin gözleri çapaklanıyor ve sulanıyor aile hekimim doğduğunda limon sıkacaktınız dedi böyle bir şey var mı ya çok mücadele etmiştim sıkmasınlar diye Eki Görüntüle 941358
kızlar iki tarif paylaşmak istiyorum benim kız çpk sevdi
havuçlu puding
1 küçük havuç ve 1 dilim elma veya armutu az suda haşlayıp bir kaseye alıyoruz
kalan suynun içine bir tepeleme tatlı kaşığı yulaf ununu katıp pişiriyoruz
haşlanmış havuç ve elmayı ezip pişmiş yulafın içine katıyoruz
sonra hepsini blendardan sadece bir kez geçiriyoruz
sebzeli püre çorbası
1 bebek kereviz sapı, 1 bebek havuç, 1 dilim tatlı patates, 2 küçük küp tatlı kabağı, 1 tane bezelye içi, 1 dilim elma veya armut
malzemelerin hepsini bir cam kapta az suda haşlayıp bir kaba alıyoruz iyice eziyoruz
kalan suyun içine bir tepelem tatlı kaşığı yulafunu katıp pişiriyoruz
ezdiğimiz sebzeleri içine katıp bir kez blendardan geçiriyoruz
her ikisni de afiyetle yedi benim kız, ben yarım fincanı geçirmiycek şekild everiyorum versem daha yer
ilk tarifi yediği gün turuncu, ikinci tarifi yediği gün yeşil kaka yaptı
yulaf unu lifli olduğu için kakasını rahat yaptı
hatta azar azar yemesine rağmen kakası ilk kez büyük çoçuk kakası gibiydi
o kadarki ilk ben açtım ayy diyip kapattım sonra eşim ver ya ben değiştiririm dedi, o da burnunu kapatıp kaçtı o arada bizim kız fıkır fıkır gülüyo tabi
sonra annem bezi azldı beizde eşile banyoda altını yıkadık ama unutamıyorum o manzarayı
bunlar katı gıdaya geçince nasıl manzaralarla karşılaşıcaz acaba
Senin derdin daha çok Muş canım benimki 2 kat tek merdiven var bizde yapacak marangoz. Bulmam lazım :))) niye hava atıyorsun marangozunuz var die :)))))
günaydın canım :))
inşallah bakalım, güzel bişey olmazsa zaten artık kafayı sıyırıcam
Ya ben eşimden de ayrı yatamıyorum annemlere gidince ben bile zor dayanıyorum onsuz yatmaya :)
Her zaman beklerim canım kapım hep açık. Sev sev evet erkek çocukları sevdirmiyor kendilerini bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?