2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

S3lam kizlar 3 gundur yogun cinar temposundan pek giremedim o yuzden bu gece pasami yatirip gecmisi okuyucagim. Haftasonu pasami babaneaine birakip esimle eksiklerimiI tamamlamaya fuara gittik olusuma joie mimzy mama sandalyesi aldik 190 tl cok guzel bayıldık. Mamas&papas armadillo bebek arabasi aldik 650 tl inmisti oda 750den kingin soguk buhar makinasini aldik 49a dusmustu yurutec aldik 90a duamustu oda 140tan.. oto koltugu aldik oda 350 tldi ama kactan düştüğünü vede markasini hatirlayamadim sizin anliyicaginiz tum ihtiyaclarimizi hallettik gee bu arada sophienin stantindan buyuk boy sophienin fiyati 70ten 49a dusmustu fuar fiyati onuda aldim pasaya ama hic ilgisini cekmedi

İrmakc sagll aciklamissin ben bunu kocamin aklina sokayimm ozaman. Ama biliom tepkisini "bu eksik kalmisti hemen almamiz lazim dimi" dicek :))

Biz her banyoda tartiyoruz, doktorun tartisi hala bizde. Gecn carsambadan sonra sadece 30gr almis mamayi azaltmistim direk fark etti (

Bi de kizlar daha buyuk bi derdim var.. Kizimin gecenlerdr agzinin kenarinda hafif bi kizariklik olmustu kasiktandir belki filan diye onemsemedim. Kurudu hatt orasi yanik gibiydi. Bi suredir cenemizin altinda da hafif isilik gibi sivilceler vardi bugun onlara yine yanmis gibi bi kizariklik eklenmis kuru boyle. Doktor sordum atopik dermatittir dedi ek gidada olabilio dedi. Prednol a onerdi ama kortizonluymus. 2gun kullncaz sadece. Aksam banyodan sonra esas basimdan asagi kaynar sular dokuldu vucudunda govde kisminda hafif sivilce gibi ama isilik gibi de bisiler var. Cok acayip kalim giydirmedim
Mutlaka bi alerji oldu. Ama neye bilmiorum. Dun kavanoz mamasi vermistim hipp organil havuc. Dunden berinkakasi turuncu bildigimiz havuc.

Aybike sen dermatit icin hangi kremi almistin bioderma htirliyorum ama? Bi de vucuttaki seyler ne ki yaaa ((

Yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum. Rabarba mesajın aydınlatıcı oldu benim için. Kaan 34 le doğdu demissin benimki 37cm dogmustu. Genetik olduğunu düşünüyorum bende,dışardan bakınca kafasi normal görünüyor. 6. Ayında bakicam ne olacak diye. Burda suriyeliler okadar cokki sürekli bulasici hastalıklar gündemde. Hastaneye gitmek bile urkutucu geliyor. Hamileligimde ve sonrasında farklı şehirlerde kontrollerimiz oldu hiç olumsuz birşey duymadım. Sağlık ocagindaki hemsirede internetin herhangi bi sayfasına bakıp büyük dedi. Bidaha ciddiye almayacam 6. Ayda kontrolde bakarız artik

Evde revizyon bitti mi gerçekten
ben hiç inanmıyorum çünkü kaan emeklemeye yürümeye başlayınca kesin yerlerini değiştirirsin eşyaların yine :)

Ayrı oda konusunda hamileliğe kadar en geç 2. Ayda ayırırım odasını diyordum
hamilelikte 6. Ay dedim
doğumda 1 yaşına kadar yanımda kalsın diye düşündüm
şimdi 2 yaş diyorum ( ama eşim 1 yaştansonrasına izin vermiyor )

ben kızımı artık odasında yatırıyorum 5 gün oldu artık büyüdü odasıyla tanışma zamanı hiç de zorlanmadım ayırırken herkes neden oda yaptın ki hemen orda şimdi yatamaz diyordu bal gibi de yatar ohh güzel kızımın güzel odası

Elsa'cim selam

Bebegin kac aylik? Bu mama kac aylik bebekler icin uygunmus? Biz 5 aylik olacagiz gecen ay kontrolumude cevizin henuz erken oldugunu soylemisti

Luboyfcum

Sebzeli pure corbasinda (2. tarif) meyva ile sebzeleri karistirip mi veriyorsun?

Kızlar kızıma bebek almak istiyorum. Gönlümden geçen ilk bebeğini çok sevip ömür boyu saklaması. Çünkü ben saklıyorum. Yün örgü bi erkek bebek benimkisi adı da ibiş:)))
Şu siteden buldum istediğim gibi. Ama daha erken mi?
Pek bi özellikleri de yazmıyo ama bilemedim kısacası
http://www.oyuncax.com/urun/64093-trudi-mia-bez-bebek-yesil-24cm.aspx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…