2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah minnosh cum. Daha nice guzel yillarini gorecegiz insallah

anlamadım bizim hayatımız mı çok renksiz sizler mi pek renkli yaşıyorsunuz :)))

Aybike'cim mesele su;

Senle benim ritimlik halimiz mi kalmis. Artik su yasini kabul et. Tefi, darbukasi olan arkadaslar gencler.

Kendini Ivy, meltowski bir tutma. Biri balayi yasiyor, (masallah) digeri 8 yila 3 cocuk sigdirmis, 4. ye goz kirpiyor. (masallah)

Onlar ritmin alasini perkusyon yaparlar !!!!!

Masallah rabarbaa cim. Kaan hepsini yalasin yutsun sifa olsun ona.

Ayy ne guzel rabarbaa yaaa. Ben cok istedim yavrum herkese gulsun yabancilamasin diye ama maalesef tanimadigina dudak bukuyor.

Mt cim ben bunu yeni okudum. Inan cok sevindim. Tebrik ederim arkadasim.

Gecmisi okumaya calisiyorum o yuzden geriden geliyorum anca gordum kusura bakma

Ben de begenerek seyrediyorum. Gerci 3 haftadir is guc bakamadim toplu izlerim artik ama gercekten kayip guzel bir dizi

Canım ben kızıma hastahaneden evıne gelınce hoşgeldin hediyesi vermiştim bez bebek, organik pamuk kumaştan, şu;
http://www.amazon.de/Haba-3951-Schu...5?ie=UTF8&qid=1390250063&sr=8-5&keywords=Tine

Çok güzel oynuyor, ben o bebekle aile eşleştirmesi yaptım, ben babası veya tinee bebek yanında olunca güvende hissetsin diye. İlk aylarda anlamıyordu ama ben yinede her yere götürüyordum bebeği, şimdi kendisi tanıyor bebeğini.

:))) baklavacıyı hatırlamıyorum canım... alt katta mobilyacı vardı, bende onun mobilyalarına bayıldığım için o kalmış aklımda :)
minibüsten etemefendi caddesine girerken

Ne yazistiginizi bilmiyorum (yavas yavas geriye gidiyorum) ama minubus caddesinden ethemefenduye girerken solda pelit sagda gym vardir.

Maydonozmu oldum ne pppppp

Penguen : canım bence genetik çünkü aynı oranda büyümüş büyük doğduğu için büyük seyretmiş korkma bence asıl büyümez ise korkmak gerekir çünkü büyüme beyin gelişiminin göstergesi
Burka : canım ona göre bi ayar çektim :))) bi tek merdiven kaldı. Bakalım bu gece ayrı yatmayı deneyeceğim
My honey : sağol canım ama o kapılar biraz uyduruk mıknatıs tutuyor Kaan'ı tutabileceğini zannetmiyorum :) sağlam bişi yaptırmam lazım
Bu arada kayıp severlere kötü bir haberim var son iki bölüm arkadaşlar haftaya bitiyor dizi böle güzel diziyi bitiriyorlar saçma sapan diziler devam ediyor

Elsa'cim selam

Bebegin kac aylik? Bu mama kac aylik bebekler icin uygunmus? Biz 5 aylik olacagiz gecen ay kontrolumude cevizin henuz erken oldugunu soylemisti

Canım ben bu tarifi arkadaşımdan aldım ikizleri var ve gerçekten güzel besleniyorlar bana bu mamanın 6. Aydan itibarenverilebileceğini söyledi icevizin ağır geleceğini düşünüyorsan koymayabilirsin sen dedikten sonra araştırdım biraz kuruyemişler alerji yapabiliyormuş en iyisi bebeği gözlemleyip en doğru kararı vermek

7225. sayfaya geldim ve bugunluk pes ettim.

Bayanlar daha once cenemizin dusuk oldugunu soyleyen olmus muydu? Ben 2 gundur gecmisi okurken anladim.

Kalani sonra bitiririm.

Kucakliyorum hepinizi

6 ayı doldurunca yumurta verebiliyomuyuz canım
bir de nasıl veriyoruz haşlayıp sarısını ezip direk yediriyomuyuz
evet canım eğer 6 ay polmadan ek gıdaya başladıysen 6 aylk olunca kahvaltılık başlanıyor.bir gün peynirli bir gün yumurtalı kahvaltı.Genelde bulmaç haline veriliyor ama ben size tavisye etmem çünkü bulamaca alışmış bebek sonra normal kahvaltıya zor alışıyor.Ben aslında bilinçli yapmamaıştım öyle kendim yediğim gibi bebeğime de herşe ayrı vermiştim istemden doğrusnu yapmışım.En baştan yumurtanın sarısnı çeyrek veriyoruz biraz suyla sulanrırısınki yutabilsin yoksa kuru boğazından geçmeç.Ben bazen anne sütü bazen havuç suyuile de sulandırıp veriyordum.Kahvaltıda ne olmalı yumurta tahıllı mama ve meyeve veya sebze.mesela yumurta havuç veya elma veya armut veya üzüm yani şimdiya kdar verdiği meyvelerden veya sebzelerden bir tanesi.tahıl olark bebek bisküvisi veya bebk ekmeği.normal ekmeyi de olur.Ekmeği de biraz birka su damlası dökerdimki yumuşasın kesinlikle başka birşey koymadımki ekmeğin gerçek tadını öğrensin daha sonra artık karıştırıdm.ıhlamur çaya da başlayabilirsin mesela ihlmaur çay peynir ekmek üüzm pekmezi karıştırıp bulmaç verebilirsin.ama yerse ayrı vermek en güzeli.peynir tuzsuz olacak onu da nasıl yapacaksın.Geceden bir peynir parçası suda bekletirisn sabah su tuzu çekmiş oluyor.kafana takılan birşey varsa sor.sorun kızlar yardım edebilirsem sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…