- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.201
Ben de begenerek seyrediyorum. Gerci 3 haftadir is guc bakamadim toplu izlerim artik ama gercekten kayip guzel bir dizi
Aybike'cim mesele su;
Senle benim ritimlik halimiz mi kalmis. Artik su yasini kabul et. Tefi, darbukasi olan arkadaslar gencler.
Kendini Ivy, meltowski bir tutma. Biri balayi yasiyor, (masallah) digeri 8 yila 3 cocuk sigdirmis, 4. ye goz kirpiyor. (masallah)
Onlar ritmin alasini perkusyon yaparlar !!!!!
şu yeni eklenen özellik var ya yeşil çizgi orda kişiler hakkında bişiler yazıyor komik
Eki Görüntüle 942437
bunları kendiniz de yapabilirisniz.nette de bakın montessori eğitimi ilgili arama yaparsanız çıkar.Öğretmen arkdaşlarımız biliyordur.
Performanslarımızı tutuyor kk, ona göre taviz gösterecekler heralde. Bu arada mobil bağlanıyorum, o yeşil bar bende sadece image, olmamış yani kk cık cık.
Kizlar gecmisi okuyorum biyandan da, fikriye bugun yazdi mi bilmiorum ama hic gorunmuyor, nerelerde acep? İyidir ins.
kızlar bebeğim 5 aylık oldu,biraz önce sağlık ocagından geldik. 9350 gram 70cm boy.sadece anne sütüyle besleniyor ek gıdaya geçmedim. 4 aylıkken 9200gram ve 69cmdi. bebeğim 1 ayda 150 gram almış ve hemşire dediki anne sütünden beklediğimiz budur suan dengeliyor dedi,ek gıdaya 1 ay sonra başla dedi tamam dedim ve baş cevresini ölçtük 4 aylıkken 45cm di simdi 46.5. bebeğimin iriliğinden dolayı normal dedi zira benimde kafam büyüktür. ancak ben ısrarla kafada sınırlar nedir fazlamı büyüyor deyince düşünmeye başladı interneti acti aaa sınırlara göre büyük istersen nöroloğa götür dedi. o kadar rahat o kadar umursamazki sinir oldum. sizlerden fikir almak istiyorum kilolu bebeği olanlar özellikle AYBİKE ve RABARBAyı hatırlıyorum sizlerin baş cevresi nekadar? ve ek gıdaya başlamalımıyım? ayda 150gr almasını normalmi saymalıyım?
kızlar oğlum sürekli kucakta durmak istiyodu.
maşallah kilolu bir çocuk olduğu için de çok zorlanıyorduk.akşam yatağa yatınca kol ağrısından ölüyodum.
yürüteç'e karşı olduğum için yeni arayışlar içine girdim.
ve aldığım aktivite merkezi ile hayatım kurtuldu :)
sürekli kucakta taşımaktan şikayet eden varsa tavsiye ederim.
4 aylıktan beri kullanıyoruz.bütün oyuncakları keşfetti ve öğrendi. çeviriyor,basıyor,döndürüyor. bunun sayesinde çok gelişti.
Bright Starts Entertaın & Grow Aktivite Merkezi
Eki Görüntüle 941468
kızlar iki tarif paylaşmak istiyorum benim kız çpk sevdi
havuçlu puding
1 küçük havuç ve 1 dilim elma veya armutu az suda haşlayıp bir kaseye alıyoruz
kalan suynun içine bir tepeleme tatlı kaşığı yulaf ununu katıp pişiriyoruz
haşlanmış havuç ve elmayı ezip pişmiş yulafın içine katıyoruz
sonra hepsini blendardan sadece bir kez geçiriyoruz
sebzeli püre çorbası
1 bebek kereviz sapı, 1 bebek havuç, 1 dilim tatlı patates, 2 küçük küp tatlı kabağı, 1 tane bezelye içi, 1 dilim elma veya armut
malzemelerin hepsini bir cam kapta az suda haşlayıp bir kaba alıyoruz iyice eziyoruz
kalan suyun içine bir tepelem tatlı kaşığı yulafunu katıp pişiriyoruz
ezdiğimiz sebzeleri içine katıp bir kez blendardan geçiriyoruz
her ikisni de afiyetle yedi benim kız, ben yarım fincanı geçirmiycek şekild everiyorum versem daha yer
ilk tarifi yediği gün turuncu, ikinci tarifi yediği gün yeşil kaka yaptı
yulaf unu lifli olduğu için kakasını rahat yaptı
hatta azar azar yemesine rağmen kakası ilk kez büyük çoçuk kakası gibiydi
o kadarki ilk ben açtım ayy diyip kapattım sonra eşim ver ya ben değiştiririm dedi, o da burnunu kapatıp kaçtı o arada bizim kız fıkır fıkır gülüyo tabi
sonra annem bezi azldı beizde eşile banyoda altını yıkadık ama unutamıyorum o manzarayı
bunlar katı gıdaya geçince nasıl manzaralarla karşılaşıcaz acaba
bnde tadını sevmedim cnm ama bebeklere vitamin ve mineral yönünden çok faydalıymış:26:
bnm soruma cvp veren olmadı tabi o kdr uzun olunca yazı
bebişleriniz gündüz kaç saat uyuyo, bnm paşa cozuttu gündüz uykumuz yok 2-3 gündür nasıl dayanıyo anlamıyorum, bgn bi saat zor uyudu, bu ayda 14,5 saat uyumalıymış. 23 te uyuyup 7 de uyanıyo, gündüz de sdce emerken dalıyo sonra
Biz her banyoda tartiyoruz, doktorun tartisi hala bizde. Gecn carsambadan sonra sadece 30gr almismamayi azaltmistim direk fark etti (
Bi de kizlar daha buyuk bi derdim var.. Kizimin gecenlerdr agzinin kenarinda hafif bi kizariklik olmustu kasiktandir belki filan diye onemsemedim. Kurudu hatt orasi yanik gibiydi. Bi suredir cenemizin altinda da hafif isilik gibi sivilceler vardi bugun onlara yine yanmis gibi bi kizariklik eklenmis kuru boyle. Doktor sordum atopik dermatittir dedi ek gidada olabilio dedi. Prednol a onerdi ama kortizonluymus. 2gun kullncaz sadece. Aksam banyodan sonra esas basimdan asagi kaynar sular dokuldu vucudunda govde kisminda hafif sivilce gibi ama isilik gibi de bisiler var. Cok acayip kalim giydirmedim
Mutlaka bi alerji oldu. Ama neye bilmiorum. Dun kavanoz mamasi vermistim hipp organil havuc. Dunden berinkakasi turuncu bildigimiz havuc.
Aybike sen dermatit icin hangi kremi almistin bioderma htirliyorum ama? Bi de vucuttaki seyler ne ki yaaa((
aybike hadi kv ile ilgili guzel bir gelisme var de
duygularımıza tercüman olmaya başladın diyor sana:)
Aybike'cim mesele su;
Senle benim ritimlik halimiz mi kalmis. Artik su yasini kabul et. Tefi, darbukasi olan arkadaslar gencler.
Kendini Ivy, meltowski bir tutma. Biri balayi yasiyor, (masallah) digeri 8 yila 3 cocuk sigdirmis, 4. ye goz kirpiyor. (masallah)
Onlar ritmin alasini perkusyon yaparlar !!!!!
Ne yazistiginizi bilmiyorum (yavas yavas geriye gidiyorum) ama minubus caddesinden ethemefenduye girerken solda pelit sagda gym vardir.
Maydonozmu oldum ne pppppp
Aybike neredesin canım ya ne oldu kv :)
Yalovacım hoşgeldin canım. Melis kuzum nasıl sen nasılsın ?
Ahhaa, duygu sömürüsü yapmayın. Alın bir darbuka hayatınıza renk gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?