2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhaa, duygu sömürüsü yapmayın. Alın bir darbuka hayatınıza renk gelsin :)

Eki Görüntüle 942437

bunları kendiniz de yapabilirisniz.nette de bakın montessori eğitimi ilgili arama yaparsanız çıkar.Öğretmen arkdaşlarımız biliyordur.

Sorma canım, bizim kzıların bilmediği mi var. Daha önceden konuşulmuştu bu, saolsun aybike tavsiye etti, her yere birşeyler asıp duruyorum bende, şimdi odasını da ona göre düzenlemekteyim.

Son düzenleme:
İyi geceler herkese
Saat 00:00 itibariyle ancak geçmişin tamaaamını bitirevildim kaç günlerdir okuom ne yazdınız bu kadar arkadaş yaaaa

Beğen i geri istioz kk bu kadar insan yalvarmış sana günlerdir duy sesimizi olmuo böle geçmişten parça parça gelince alıntı yapamıom ki

Güzel güzel paylaşımlarda bulunanlara çok teşekkürler kafam aldığınca beynimin bi kenarına not etmeye çalıştım
Ivy limonun amacı ne akşam oğluma denettim ama ağzına sokanayınca beğenmedi tabi

Montessorri inş boş bi zamanda incelenecekler listemde

Ben bu ara uyku derdindeyim bu çocuk emmeden uyumaz oldu mümkün değil ne emzik alıo ne sallanarak uyuo ille de emecek
Gündüz baya bi cebelleştim olmadı
Gece en sonunda bi saat uğraşlarımla pşşlayıp emzikle uyuttum nası becerediysem
Neden uğraşıosun derseniz e işe başlıcam bensiz nası uyucak oğlum
Valla çalışmıo olsam dert diil en fazla 10 dk içinde uyuo memede mis gibi ama bıraktırmam lazım...

Neler denemeliyim sizce? Dr sorcam çarş günü ama geçen ay kontrolünde sorduğumda doyunca emzirmeyi bırak dedi
Ben ne biliim doydu mu adam uyuo zaten hemen

Imm ayrıca da bi sürü bebiş fotoları da paylaşılmış aralarda hepsini yerimmmmmm

Daha bişiler dicektim bi sürü ama 1 saat pşş sesi çıkarmaktan kafam bulandı

Kizlar gecmisi okuyorum biyandan da, fikriye bugun yazdi mi bilmiorum ama hic gorunmuyor, nerelerde acep? İyidir ins.

canım sağol ben, sormuşun.Büyük oğlum hastaydı bir gün hastanelik oldu iğrenç bir ishal kusma inmeyen ateş hastalığımız oldu.ama çok şükür atlattı şimdi iyi.ama 10 gün evdeydi hasta baya bi nazlandı bir taraftan küçük olan abisi varlen emek istemiyor.çok zorlandım çok gerildim.Çocuklarıma değil kendmi çağresiz hissetiğim için çok kzıgındım.Ve mecbur değilseler ama acızık aneme babma da kırgınım zor günleri geçiridm am aonlar gelemdi ben biraz umut ettim gelirler diye.Aam allaha şükür O hep yanımızda çabucak iyileştirdi oğlumu.Ben ise o kdar yorulmuşumki günlerdir ekndime gelemiyorum ancak bügün ilk kez enerjim oldu.Ev batmış durumumda dağalr kadar çamışırlar.tozu selle bile toplayabilirsin ((perde camlar zaten iki aydır dokunmadım hiç.halılar lekelerle dolu sütler çaylar çikolatalar meyve suyu kusmuk lekelrle dolu((bugun bi deliridm evi altüst etmişim yarına da çok iş bekliyor beni.ama okular tatile girmeden bitirsem süper olur.tatilde sadece çocuklarla ilgilenmek istiyorum.Misafir de yasak kimseyi almaıyorum herkese doyuruldu.Gripler mipler istemiyorum:))))beni seven küsmez anlar anlamyanlara selamlaaaaaaaaaar:))) Ya siz nasılsınız canım kızçen nasıl umarım bizden daha iyyiisniz.Biz iyiy gibi emiyoruz ama halka öyle uyuku modundayken sadece emer çok nadiren oldu çok acıkmış olduğunda uyanıkken ememiz oldu.ama artık takmıyorum demekki böyle olacak ne yapalım ki artık ek gıda da başlarız olduğu kadar emirirz.Sağlıklı olsunlar var olsunlar ister küçük ısa zayıf olsunlar.

canım senin boy ve kilo hesabına göre benimkide oldukça koca kafalı :)
4 aylıkken 7200gr 65 cm baş çevresi 44cm di. bu boy kilo için dr normal demişti, yani seninki gerçekten çok normal bence
çarşamba 5. ay kontrolümüz var, eve gelince yazarım

ama sen şimdi bize bir masraf daha çıkarttın olmadı ki
güle güle kullanın canım :) gerçekten artık hareketlendikçe çok zorlanmaya başladım bende. herşeyden sıkılıyor

ellerine sağlık canım, hemen not ettim

iyi geceler kızlar..malumunuz bebeğime inek sütü alerjisi teşhisi kondu. sağolsun burka mınnosh emelbaha ve mn elif yardımcı oldular o gün fügen hanımın telini verdiler...eşim güç bela sekreterini ikna etti ve yarın saat beşe randevu verildi..sabah istanbula uçuyoruz..gelişmeler inş..dua edin..en hayırlısı olsun bebeğim için herşey iyi olsun..
hepinize tekrar teşekkür ederim

acaba dönemsel olabilir mi canım ? benim paşamında uykusu okadar düzenliyken bir haftadır gündüz uykuları yalan oldu...ancak 15-20 dk uyuyor

canım aynen tarif ettiğin şekilde ve yerlerde hala zaman zaman kızarıklıklar oluyor bizdede...dün mesela dediğin gibi sırtı isilik gibi sivilce olmuş
aile hekimi prednol a vermişti, kullanmadan özeldeki doktorumuza sordum. kesinlikle kullanma, çok ağır vakalara veriyoruz 2 yaşın altındaysa dedi. üstelik biz gittiğimizde öyle sadece çenesi değil her iki yanağı alnı komple yanık gibi kızarıktı
bizde sorun gıda değildi canım, deterjana hassas...hala oluyor, mesela benim kıyafetlerime çok yüzünü falan sürerse...doktor endişe etme, bu hassasiyet en geç 2 yaşına geçer dedi

bioderma abc atopik serisini kullanıyorum canım, nemlendirici ve şampuan...deterjanı da dalindi şimdi roxy kullanıyorum. yumuşatıcı yerinede elma sirkesi...bende çok üzülmüştüm ik başta ama sakın dert etme kendine, sadece bebeğinin cildi hassas ve zamanla düzelecek, geçmiş olsun

canım zaten bizde ritim yok diye bu yaşa ancak 1 çocuğu becerebildik
ama bak yinede fena değilmişiz öyle düşün, en azından 40 yılda bitane yaptık

Aybike neredesin canım ya ne oldu kv :)

Yalovacım hoşgeldin canım. Melis kuzum nasıl sen nasılsın ?

geldim geldim canım burdayım :)) önce kv sorununu çözdüm sonrada rahat rahat karadayı izledim :)

evet kızlar müjdeeee...pazar günü istanbul yolcumuz var :)) evime, kocama, bebeğime kavuşuyorum nihayet...Allahım acaba nasıl bir duygudur çekirdek aile hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…