- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.801
Pembe şişeli bebek suyu ne arkadaşlar( bilmiyorum
Hepsine kocaman maşallah. Ne güzel hep beraber büyütüyoruz çocuklarımızı.Ben bu bızdığı yerim annesi. Çok güzel gülüyor maşallah
Olsun beyaaaOzaman beni de sevmeyen top olsun mu :)))
Biz yarın akşama yiyeceğiz yarın aşımızdan sonra oturmaya gideceğim akşama da eşim beni alıp pizza yemeye gideriz ohh mis.Uffff canim pizza istedi sayenizde :)) yarin oglen pizza soyliyim bari :)
Ben bazen veriyorum valla yalan söyleyemem :)Ben de hazir suyu kaynatiyorum kaynatmadan vermeye cesaret edemedim daha
Süper hadi gözün aydın bol bol dinlenirsin artık :)Kizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))
Geriden geliyoruz diye birşey yok hepsi bir değil canım benim kız tutuyor elinde biraz sonra düşürüyor ama bundan içiyoruz suyumuzu.cnm bnm oğlan bunu hayattta içemez suan delirmiş gibi saldırıyor agzzına ne versemm heycanlanıyor bunu becerıpte ıcemez suan daha küçükler gibi ya bunlar için daha bıberonunu tutamıyor biz cokmu geriden geliyoruz yoksa :44: cokmu tembbel bnm oğluşş ya :44::44: henüz ayağını ağzına goturur oldu iki tur fln atıo birincıyı atıp aglıo aglıo ıkıncıyı atıo .düşüp kolunu kırmadan önce ağlamadan 3turu tamamlıodu yavrum düşmemiz bizi gerıletti galiba
Herkese merhaba
Biberonumuza yarin kavusuyoruz. Biocin sagolsun Konya da satildigina dair bir net adresi gonderdi. Hemen aradik Ankarada oldugumuz icin cabucak geliyor. Basta biocin olmak uzere ilgisini eksit etmeyen tum dostlara teşekkürler.
Evet onunla ilgili sormadım ama verebilirsin dediyse demek ki çok da düşük değildir besin değeri. Görümcem hep onlardan vermiş mesela kızına. Kızının maşallahı var 3 yaşında çok akıllı ve boyu kilosu güzel fotoda kız :)
Yani benim kendi doktorum çok taraftar durmuyor ama kızımı arada bir acil durumlar için götürdüğüm doktor organik olduklarını yüksek ısıda pişirildiklerini besin değerini kaybetmediğini yediğimiz her şeyin ztn organik olmadığını söyledi ve verebilirsin rahatlıkla dedi :/ arada kaldım ama Fügen Hanım'a soracam gerçi onada bir ay sonra randevum acaba burka gidermi yakın zamanda o bi sorsun
Burkacım bu msjı okuduysan :) Fügen Hanım'a sorar mısın kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyor.
Bu arada eşimi bekliyorum gelince kızımı doktora götürecem acayip bir pişik var genital bölgesinde ve aralarda hametan sürdüm desitin sürdüm ıslak pamukla temizledim bi süre bez takmadım alıştırma külodu kullandım eşime eczacı belki ıslak mendilden demiş biobaby die bi krem ve ıslak mendilini vermiş onlarla temizledim kremi sürdüm ama ı ıh fayda etmediçok üzülüyorum eminim çok canı yanıyor biraz önce baktım o kremden sonra iyice yayılmış nerdeyse iki hafta oldu geçer geçer dediler artık dayanamıyorum bu gece götürecem
Bu arada beklecim senin adına çok sevindim benim eşimde bi tuhaf memlekete gitmemden hiç hoşlanmıyor yne annem varken bi nebze bişi demiyordu rahmetli annemi severdi çnk ama şimdi ablam doğum yapacak o zman bi hafta gider gelirsin dior :s
Ayrıca kızlar ablamın bebeğine anakucağı almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin hangilerini kullandınız şöyle çok pahalı olmayan ama işe yarayacak bişi olsun istiyorum
Kizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))
Herkese merhaba
Biberonumuza yarin kavusuyoruz. Biocin sagolsun Konya da satildigina dair bir net adresi gonderdi. Hemen aradik Ankarada oldugumuz icin cabucak geliyor. Basta biocin olmak uzere ilgisini eksit etmeyen tum dostlara teşekkürler.
Çok geçmiş olsun(
mümkün olduğunca açık ve kuru bırakmak gerekiyormuş. Birde kantoron yağı kullanmalısın. Pişik kremleri pek fayda etmiyor pişik olduktan sonra. Bir çoğu koruyucu saece.
Vallahi ben literatüre hakim değilim hala :) şimdiye kadar ana kucağı, babakucağı, mama sandalyesi olarak hep arabada kullandığımız oto koltuğunu kullandım. Ekstra birşey almadım.
Bizi kimse gormedi bilg.dan girimce yukleyecektim aslinda ama senin o tartisma sirasinda soylediklerinden tirstim, kimin ne niyetle kullanacagini bilemeyiz, burasi herkese acik bi yer sonucta.
Bilemedim, du biraz pratikhanimlik yapayim:)) gittim bi suru para verdim avent aldim, insallah sever dedim cunku bu biberon isine cok para harcadik, hicbirini almadi. Ama aventin suluk, bingo! Mama bile icirdim onunla:) henu tutmayi ogrenmedi ben tutuyorum:)
Evet onunla ilgili sormadım ama verebilirsin dediyse demek ki çok da düşük değildir besin değeri. Görümcem hep onlardan vermiş mesela kızına. Kızının maşallahı var 3 yaşında çok akıllı ve boyu kilosu güzel fotoda kız :)
Kizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))
Ucu nasıl canım aventin? Yine hüpletmesi mi gerkiyor içmek için ?
O biobaby hiçbir işe yaramıyor kızım hastaneden çıkarken doktor vermişti ama bişeye yaramadı. bir bir kere pişik olduk oda bez yüzünden doktorumuz fito ile travazol verdi 3 gün kullan en fazla dedi 2 gün geçti :) bir daha da pişik olmadık çok şükür.Yani benim kendi doktorum çok taraftar durmuyor ama kızımı arada bir acil durumlar için götürdüğüm doktor organik olduklarını yüksek ısıda pişirildiklerini besin değerini kaybetmediğini yediğimiz her şeyin ztn organik olmadığını söyledi ve verebilirsin rahatlıkla dedi :/ arada kaldım ama Fügen Hanım'a soracam gerçi onada bir ay sonra randevum acaba burka gidermi yakın zamanda o bi sorsun
Burkacım bu msjı okuduysan :) Fügen Hanım'a sorar mısın kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyor.
Bu arada eşimi bekliyorum gelince kızımı doktora götürecem acayip bir pişik var genital bölgesinde ve aralarda hametan sürdüm desitin sürdüm ıslak pamukla temizledim bi süre bez takmadım alıştırma külodu kullandım eşime eczacı belki ıslak mendilden demiş biobaby die bi krem ve ıslak mendilini vermiş onlarla temizledim kremi sürdüm ama ı ıh fayda etmediçok üzülüyorum eminim çok canı yanıyor biraz önce baktım o kremden sonra iyice yayılmış nerdeyse iki hafta oldu geçer geçer dediler artık dayanamıyorum bu gece götürecem
Bende gördüm internette böyle birşey :)Eki Görüntüle 947683
Facebook da çocuğumla evde neler yapabilirim gurubunda paylaşılmış. Bayıldım:)
mama sandalyesi arayan becerikli hatunlara duyurulur.
Besin değeri mutlaka vardır, olmassa kavanoz mamayla beslenen bebek gereken vitaminleri nasıl alacak. Benimde doktorum hipp ve al natura yı tavsiye etti, hatta bir koli 50 gr lık hipp meyve sebze puresi verdi. Deniyoruz biz ufak ufak.
Saol canm biliyorum pişik önleyici krem işe yaramıyor o yüzden desitin mor olan yani pişik olduktan sonrakini kullanıyorum ama oda bi işe yaramadı :/
bende bu seneye kadar bilmiyordum ama artık mecbur öğrendim.Benim canım kızımda oto koltuğu hariç hepsini sevdi oto koltuğuna oturunca basıyor çığlığı :s
İvy aventin basligi sert. Biberon basligi gibi dusunme. Hupletiyor ama biberon gibi emmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?