2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cumartesi görümcemin kızının doğum günü beraber bir şeyler yapacağız ama ben sürpriz bir şey daha yapmak istiyorum ne yapabilirim ?

Hediye almak dışında mı canım? Kaç yaşında bilmiyorum ama onun ilgisini çekecek bir yere götürebilirsin onu kuzeniyle birlikte ilk gezisi olur, daha önce yapmadıysanız tabii. Hayvanat bahçesi, akvaryum, müze, çocuklara uygun bir restoran veya sinema ama bebeğin gelemez o zaman tabii :) ben yiğenlerime doğum günü hediyesi alırım ama eğer yanlarındaysam, onları 1 gün değişik yerlere götürüp, yemek yedirip birazda alışveriş yaptırırım. Daha unutulmaz oluyor bu çocuklar için. Tüm gün patron onlar oluyor, gezdiriyorsun istedikleri herşeyi alıp yiyebiliyorlar, çok mutlu oluyorlar. İkimyıl önce kışın küçük yiğenim doğum gününde hastaydı, ateşli yatıyordu, bir sürü çizgi film almıştık, oturma odasında kocaman bir L koltuk vardı kız kardeşimin, anneanne dede teyze dayı hepimiz battaniyelerin altına yanına yattık koltuğu açarak, sehpa yı abur cuburla doldurduk, onunla çiGi film izledik. Onu asla unutmaz, okulda da bir anınızı anlatın denildiğinde bu güni yazmış bir defa :)

Geçmişi ancak okudum kızlar alıntı yapamadım ama bi çok konuda benimde tavsiyeye ihtiyacım var öncelikle kavanoz mamalar konusu iyice kafamı karıştırıyor hala karar veremedim bende avent suluk kullanıyorum ama kızım içemiyor kaşıkla veriorum ve her öğünden sonra 20 ml kadar kaşıkla veriorum şuan iki öğün yarım kavanoz kadar yiyoruz ek gıda bu aralar kaşık mamasına geçecez ama alerji devam edioyor mu diye iyice geriliyorum :/
Saç ve kulak muhabbeti olmuş benin kızım nerdeyse bi aydır kulağıyla oynuyor önce diş dedim e dişler çıktı kocaman oldu :/ hala devam ediyor kulağımı ağrıyor die düşünüodum bende şu züğürt ağa filminden eminim herkesin aklında kalmıştır dede kulağıyla bi hareket yapardı kızım arada bir aynı hareketi yapıor.kendi saçına ve benim saçıma kafayı takmış durumda ıvy aynı şekilde sürekli çiziliyor ve yumruk yiyor yüzüm

Minnoshcum çok doğru bir gözlem daha iyi bakıyorlar ancak çok para istiyorlar bana bi abla geliyor haftada iki gün onun yerine yabancı uyruklu birini istiyorum her gün gelsin die çnk hemen hemen aylık aynı paraya gelio e o 2 gün öbürkü her gün olacak ama bilmiyorum yabancı uyruklu çalışanların çok sorunu oluyor istekleri bitmiyor belli bi zaman sonra iyice salıyorlar işi gücü :/ hep annem gelir die yanıma hayal etmiştim oda kısmet olmadı :s

Bu arada yazılanlardan kaçırmadıysam aybike hala yok deil mi? Haber alan oldu mu?

Hediyelerimize aldık verdik bile canım. Evi süslemek için dayısı bir kolide süs aldı :) Kek kurabiye börek poğaca yapacağız ablamla beraber bunların dışında birşey yapayım dedim hem gelen çocuklara ikram ederiz. Dediklerini sürekli yapıyoruz. Kızım olmadan daha sık yapıyorduk ama şimdi o kadar sık yapmıyoruz. Ama markete vs gideceğimiz zaman onuda alıyoruz ben iki kızlı oluyorum. dur fotolarını ekleyeyim .

Valla canım ben içtiğimiz damacana suyundan veriyorum bazen kaynatıyorum bazen kaynatmadan veriyorum.

o zaman inşallah hakkında hangisi hayırlıysa o olsun

benm eşimde herkesin çocuğunu hırpalayarak sevmiş ama bizim kızı bırak hırpalamayı yerinden kaldırdığın anda kusuyor. kimse hırpalamaya cesaret edemiyor

Eki Görüntüle 947242

Annesi iş yaparken dundo koltuğunda vakit geçiren berra :))
çok sevmli şimdiden anneye yardım ediyor

Emelcim abartıyorum mu acaba die düşünmüyor deilim yani içebilir sanırım doktora bu gidişimde soracam :/

Valla canım sen şimdi bazı şeyler yaşamış biri olarak herşeyden nem kapıyorsun ama dediğim gibi ben içtiğimiz sudan veriyorum bazen kaynatıyorum bazen direk veriyorum. Şuana kadar bir şey olmadı çok şükür. Yani yaklaşık 3 haftadır veriyorum su.

Canım kavanoz mamalarla ilgili hepimizin şüpheleri var, birisi gelip bizi aydınlatsa diye bekliyoruz :)

Aybike sms attı dün gece bana, iyilermiş, başka problemler yüzünden girememiş. İlk fırsatta gelicek.

Maaşallah iki kuzen ne tatlılar :))) Allah bozmasın hayat boyu böyle olsunlar inşallah.

Canım kavanoz mamalarla ilgili hepimizin şüpheleri var, birisi gelip bizi aydınlatsa diye bekliyoruz :)

Aybike sms attı dün gece bana, iyilermiş, başka problemler yüzünden girememiş. İlk fırsatta gelicek.

Kızlar kavanoz mamaları ile ilgili yazdım sizlere doktorumuza sordum verebilirsin dedi ama eğer evdeysen ve hazırlama fırsatın varsa taze taze hazırlayıp vermen daha iyi dedi. Bende arada verdiğimi söyledim sorun yok dedi verebilirsin dedi. Ama çalışan anneler daha kullanıyor dedi :)

Canım bende bebek suyu alıyorum ama kaynatmıyorum, içindeki mineralleri öldürüyoruz çünkü. Ben biberonlarıda her kullanımda steril etmiyorum, biraz mikropda alsın diye.

Evet canım gördüm ben, sadece taze olması için evde yapılması daha iyi gibi birşey demiş doktorun ama besin değerleri ile ilgili detaylı bir araştırma yapmamız lazım.

Evet canım gördüm ben, sadece taze olması için evde yapılması daha iyi gibi birşey demiş doktorun ama besin değerleri ile ilgili detaylı bir araştırma yapmamız lazım.

Evet onunla ilgili sormadım ama verebilirsin dediyse demek ki çok da düşük değildir besin değeri. Görümcem hep onlardan vermiş mesela kızına. Kızının maşallahı var 3 yaşında çok akıllı ve boyu kilosu güzel fotoda kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…