2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok degil
Deneme amacli wee aldim marketten, damlatmaz suluk. Onun basi biberon gibi. Sevmedi pasazadem
Evde chicconun sert bardagindan vardi. Onu daha cok sevdi.

Hım demek benim kız sert şeylerden hoşlanıyor :) Ya valla ben kızıma ne aldıysam kullandım ne biberon değiştirdim ne başka birşey.
oyun halısı aldık seve seve oynadı elektrikli salıncak aldım seve seve sallandı anakucağımızda da seve seve yattı çok uyumlu maşallah kızıma hiç istemem bunu demedi. Bir tek mama da seçici davrandı onuda yemedi. Şimdi hipp yiyoruz :)

Hadi gözün aydın canım . Eşinle Allah kavuştursun. Annende bol bol dinlenirsin artık :)

Emelcim ne guzel haberlerle gelmissin yaaa. Cok sevindim. Bak cok dert ediyordun annesi benim minik kizim diye.

Evet canım çok şükür herşeyi iyi çıktı . Kan değerimizde iyi.

Ya ben burada köylüden alıyorum mesela herşeyi ama dediğin gibi bazen istediğim şeyler olmuyor. Yani şuan kızıma mandalina ve portakal veremiyorum ama kavanoz mamalarından karışık meyveden verdim yedi sonuçta onların gazı da alınmış oluyor. Yani ben ara sıra yedireceğim. Hem alışsın herşeye .

Emelcim abartıyorum mu acaba die düşünmüyor deilim yani içebilir sanırım doktora bu gidişimde soracam :/

Canım su ile ilgili daha önce şu linki vermiştim bir bak istersen üst sıralardaki suları bulabilirsen onları kaynatmadan
verebiliriz bence ama diğerleri çoook kötü

http://sozcu.com.tr/2013/gundem/icilebilir-10-su-markasi-aciklandi-191062/

Değil Hazır Mama 1 çay kaşığı elma suyu vermeme bile izin yok o yüzden şimdi sormaya korkarım ben , ek gıdaya izin verince sorarım.

Ustunden tir gecmis gibisindir :) hadi gecmis olsun:)

Mt cim yeni mi basladin ek gidaya? Kayra ilk 1 hafta 10 gun ek gidayi 2-3 kasik yedi. Ama simdi alisti ve sevdi goturuyor masallah.

12euro mu?!!! Yuhhhh!!

Ay cok afedersin ama :)

Canım hiç üzülme zamanla herşeyi yapacak oğluşun. Sağlığı yerinde olsun yeter. Benim kızım 24 temmuzda doğru yani 5 hafta erken geldi. O yüzden bazı şeyleri yapıyor abla sayılır :)

Yok ucu direk delik, 3deligi var. Şakır şakır dokuluyo icinden :) agzini acmasi yeterli. Hicbi biberonu almayan kizim bunu cok sevdi.
Canım bizimde içinde tıpası var onu çıkarınca aynen şakır şakır dökülüyor ama benim kız öyle olunca boğuluyor o yüzden ben tıpası takılıyken içiriyorum bu sefer kızım hüp hüp çekiyor bu arada ben kızıma pipetle su vermeyi denedim önce ısırdı sonra çekti onunla da :) eşim delirdin sen dedi denemek istedim bakalım içebilecek mi diye içti. Tabi bir daha vermem.

Yemin ederim pipeti esimle konustum gecen gun!! Onu cekmesi lazim beceremez dedi, he haklisin dedim gectim ama sen vermissin:) aventin de arkasinda bi tilasi var ama onu takinca hic gelmiyo su, yani disarisa filan goturunce dokulmesin diye. Ben eline daha vermiyorum 1-2sn agzina turuyorum su geliyo hemen cekiyorum o da yutuyo simdilik. Ogrenicek hepsi:) coook yollari var minnaklarimizin :)

Evet denedim içti :) Tamam işte o tıpa takılıyken çekince geliyor benim kız içiyor tıpalı iken .

Ivy cim hiç alma bence başka suluk tıpası varsa çıkarıp dene belki senin kızında beklenin kızı gibi içmeyi sever :)

Bu arada en ac oldugu zaman yedirmeye calis. Daha kolay yiyorlar

Canim bebek suyu dedigin ne oluyor? Normal damacana sudan ne farki var?

Bizim doktorumuz damacana suyu kaynatip ver ama cok kaynatma dedi. Kaynar kaynamaz kapa dedi.

Bu halimize çok şükür canım, sen çok güçlü bir kadınsın belli, oğlun çok şanslı :)

Çok saol ıvyciğim,

Ama bence hepimiz çok güçlü kadınlarız , hepimizin evlatları çok şanslı çünkü

Luboyf yurdundan uzakta arap ellerinde ne sıkıntılarla ,

Hera kocasıyla yaşadığı problemlerle uğraşarak

Mt2010 ve mn elif hamileyken anne acısı yaşayarak

Meltowski hem 3 çocuk hem de çalışma hayatıyla başederek

Aybike kaynanasıyla şavaşarak

Penguen 36 , 5ne1ke , dokuzay lohusalıktaki zorluklarla tek başına
mücadele ederek

Irmak, daha 1.yi büyütmeden 2.ye hamile olarak

Beklebekle emzirme mücadelesiyle

Myhoney ve tüm çalışan anneler iş hayatının zorluklarıyla

Emel ve tüm erken doğum yapan anneler prematüre bebek büyütmenin dertleriyle

Ve Sen yurdundan ailenden uzakta tek ama dimdik

Ve daha adını yazamadığım diğer anneler de ne sıkıntılarla bebeklerimizi büyütüyoruz

hepimizin bebekleri böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslı
Allah hepsine önce sağlık sonra annelerinin gönlünden ne geçiyorsa onu versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…