- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.841
Yok degil
Deneme amacli wee aldim marketten, damlatmaz suluk. Onun basi biberon gibi. Sevmedi pasazadem
Evde chicconun sert bardagindan vardi. Onu daha cok sevdi.
Hadi gözün aydın canım . Eşinle Allah kavuştursun. Annende bol bol dinlenirsin artık :)ya kızlar bir gün okumayınca yetişemiyorum maşallah ne çene var sizde :)))
yarın sabah eşim yurt dışına gidiyor bir hafta yok.. bende anneme gideceğim bu yoğun günlerden sonra çok iyi gelecek diye düşünüyorum...
kv 3 aydır eltim ve bende dönüşümlü olarak kaldı.. pazartesinden beride kaynım ve kv bendeydi bu akşam eltime gittiler okadar yoğun geçtiki çok yorulduğumu hissediyorum.. ama artık bitti inşallah :) pazar günü memlekete dönüyorlar...
seneye kadar rahatım :)))
ben geçmişe döneyim
Emelcim ne guzel haberlerle gelmissin yaaa. Cok sevindim. Bak cok dert ediyordun annesi benim minik kizim diye.
Evet canım, zaten burada taze ve organik meyve sebz bulmak zor, ben organik ürünler satan marketten alıyorum meyve sebzeleri ama her zaman herşey bulunmuyor, çabuk tükeniyor. Birde domatesin kilosu 7-12 euro arasında.
Hımm demekki suluğu değiştirmek anlamsız, kızımın hüpletmeyi becerebileceği dönemi beklicez :)
Ucu nasıl canım aventin? Yine hüpletmesi mi gerkiyor içmek için ?
Ohhh, bizim kızlar tek tek ana evine kaçıyorlar, bende gidebilsem keşke. Bizim yerimizede dinlenin, naz yapın bol bol :)
Hadi gözün aydın :)
Emelcim abartıyorum mu acaba die düşünmüyor deilim yani içebilir sanırım doktora bu gidişimde soracam :/
Yani benim kendi doktorum çok taraftar durmuyor ama kızımı arada bir acil durumlar için götürdüğüm doktor organik olduklarını yüksek ısıda pişirildiklerini besin değerini kaybetmediğini yediğimiz her şeyin ztn organik olmadığını söyledi ve verebilirsin rahatlıkla dedi :/ arada kaldım ama Fügen Hanım'a soracam gerçi onada bir ay sonra randevum acaba burka gidermi yakın zamanda o bi sorsun
Burkacım bu msjı okuduysan :) Fügen Hanım'a sorar mısın kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyor.
Bu arada eşimi bekliyorum gelince kızımı doktora götürecem acayip bir pişik var genital bölgesinde ve aralarda hametan sürdüm desitin sürdüm ıslak pamukla temizledim bi süre bez takmadım alıştırma külodu kullandım eşime eczacı belki ıslak mendilden demiş biobaby die bi krem ve ıslak mendilini vermiş onlarla temizledim kremi sürdüm ama ı ıh fayda etmediçok üzülüyorum eminim çok canı yanıyor biraz önce baktım o kremden sonra iyice yayılmış nerdeyse iki hafta oldu geçer geçer dediler artık dayanamıyorum bu gece götürecem
Canım bana sormamışsın konuya dalmış oldum :/ benimkide avent olduğu için söliim dedim evet koruması var o yüzden hüpletmesi gerekiyor kendiliğinden akmıyor
Cok saol beklecim
ya kızlar bir gün okumayınca yetişemiyorum maşallah ne çene var sizde :)))
yarın sabah eşim yurt dışına gidiyor bir hafta yok.. bende anneme gideceğim bu yoğun günlerden sonra çok iyi gelecek diye düşünüyorum...
kv 3 aydır eltim ve bende dönüşümlü olarak kaldı.. pazartesinden beride kaynım ve kv bendeydi bu akşam eltime gittiler okadar yoğun geçtiki çok yorulduğumu hissediyorum.. ama artık bitti inşallah :) pazar günü memlekete dönüyorlar...
seneye kadar rahatım :)))
ben geçmişe döneyim
Biz bu ek gıda işini beceremiyoruz sanırım. Armutu yiyor bi tek. Havucu yemiyor. Armutla karıştırıp verince keyfine göre bazen yiyor bazen yemiyor. Balkabağını da yemiyor. Püskürtüyor bide gülüyor. Yarım fincan hazırlıyorum 2-3 çay kaşığı anca yiyor. Bugün balkabağının 3. Günü bügünde çabalıyım yarın patates karıştırayım diyorum. Bu arada dün akşam kaka yaptık ama 300-400 gr zayıflamıştır kızım o kadar yani. İlk defa midem bulandı. E kaka olayı düzene girmedi diye kabız yapma ihtimali olan hiç bi şey vermeyeyim diyorum. Kızlar yeni meyve ve sebze önerilerinizi bekliyorum.
Bir de bizim doktora oyuncak ta sormuştum ben.
http://www.ikea.com.tr/urundetay/80014041/mula_boncuklu_helezon.aspx
Bundan vardı odasında. Bunları beğeniyorum ben dedim. Erken dedi. Fisher price ın farklı dokular içeren oyuncağı var o olabilir dedi. Kumaş kartelası olayı yani. E benim kızım farklı dokulara dokunuyor zaten benim yüzüm, babasının sakalı, örgü yeleği, penye kıyafetleri, peluş oyuncakları,
http://www.e-bebek.com/playgro-ucgen-cingirak-dislik_PLG-MF418202
Bide bundan aldım.
http://www.toysxl.nl/p/alle-categor...-speelgoed/zacht-pluche/giggle-ball-clip-clop
Bide bundan var.
Bilemiyorum yani.
12euro mu?!!! Yuhhhh!!Evet canım, zaten burada taze ve organik meyve sebz bulmak zor, ben organik ürünler satan marketten alıyorum meyve sebzeleri ama her zaman herşey bulunmuyor, çabuk tükeniyor. Birde domatesin kilosu 7-12 euro arasında.
Hımm demekki suluğu değiştirmek anlamsız, kızımın hüpletmeyi becerebileceği dönemi beklicez :)
Baktım şimdi canım yok galiba bulamadım. Çok ayrıntılı bakamadım yemek yapıyorum bir yandan.
Canım hiç üzülme zamanla herşeyi yapacak oğluşun. Sağlığı yerinde olsun yeter. Benim kızım 24 temmuzda doğru yani 5 hafta erken geldi. O yüzden bazı şeyleri yapıyor abla sayılır :)Aaa ne zaman düştü kolu kırıldı ben okumamışım demekki çok şaşırdım
nerden düştü nasıl düştü ? Çoooook geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah.
En Geriden gelen benim oğlum zaten 2 eylul doğumlu bir de hastalık hastane falanne dönüyor ne ayağını ağzına
götürüyor Yok birtek yattığı yerden başını kaldırabiliyor
Canım bizimde içinde tıpası var onu çıkarınca aynen şakır şakır dökülüyor ama benim kız öyle olunca boğuluyor o yüzden ben tıpası takılıyken içiriyorum bu sefer kızım hüp hüp çekiyor bu arada ben kızıma pipetle su vermeyi denedim önce ısırdı sonra çekti onunla da :) eşim delirdin sen dedi denemek istedim bakalım içebilecek mi diye içti. Tabi bir daha vermem.Yok ucu direk delik, 3deligi var. Şakır şakır dokuluyo icinden :) agzini acmasi yeterli. Hicbi biberonu almayan kizim bunu cok sevdi.
Emel yaa karsi dairem bos. Sen benim komsum olsana. Masallah ne beceriklisin
Yemin ederim pipeti esimle konustum gecen gun!! Onu cekmesi lazim beceremez dedi, he haklisin dedim gectim ama sen vermissin:) aventin de arkasinda bi tilasi var ama onu takinca hic gelmiyo su, yani disarisa filan goturunce dokulmesin diye. Ben eline daha vermiyorum 1-2sn agzina turuyorum su geliyo hemen cekiyorum o da yutuyo simdilik. Ogrenicek hepsi:) coook yollari var minnaklarimizin :)Canım hiç üzülme zamanla herşeyi yapacak oğluşun. Sağlığı yerinde olsun yeter. Benim kızım 24 temmuzda doğru yani 5 hafta erken geldi. O yüzden bazı şeyleri yapıyor abla sayılır :)
Canım bizimde içinde tıpası var onu çıkarınca aynen şakır şakır dökülüyor ama benim kız öyle olunca boğuluyor o yüzden ben tıpası takılıyken içiriyorum bu sefer kızım hüp hüp çekiyor bu arada ben kızıma pipetle su vermeyi denedim önce ısırdı sonra çekti onunla da :) eşim delirdin sen dedi denemek istedim bakalım içebilecek mi diye içti. Tabi bir daha vermem.
Yemin ederim pipeti esimle konustum gecen gun!! Onu cekmesi lazim beceremez dedi, he haklisin dedim gectim ama sen vermissin:) aventin de arkasinda bi tilasi var ama onu takinca hic gelmiyo su, yani disarisa filan goturunce dokulmesin diye. Ben eline daha vermiyorum 1-2sn agzina turuyorum su geliyo hemen cekiyorum o da yutuyo simdilik. Ogrenicek hepsi:) coook yollari var minnaklarimizin :)
Bu zaten benim ikinci denemem. Daha ben başlamadan bi gün dayım sofrada ne varsa tattırmıştı. O zaman Şapur şupur yemişti. Dr artık öğün aralarında yarım fincan verebilirsin dedi diye düzenli başlayım dedim. Bakalım yarın o dayımlara gidicem yanımdan kavanoz meyve ve sebze götürücem ne olur ne olmaz diye ama eminim bana onları verdirtmeyecek. Armutu yiyor şapır şupur. Balkabağını dilinin üstünde hissedince öksürmeye başlıyor. Telaş yapmıyorum çünkü numara yapıyor belli. Ben nam nam yapınca karşısında öksürmeyi bırakıp yiyor.
Bu sabah ben kahvaltı ederken gene yalandı. Bende haşlanmış yumurtanın sarısından kırıntıdan az büyük verdim ağzına çiğner gibi yaptı. Tabi katı geldi bi baktım tükürmüş çenesinde duruyor.
Maşallah bebeğine annesi çok tatlı.
Aklıma gelmişken suyu nasıl veriyorsunuz kızlar ben o pembe şişeli bebek suyunu alıyorum kaynatıp veriorum acaba direk o sudan verilebilinior mu bebek suyu olarak geçiyor ya?
Canim bebek suyu dedigin ne oluyor? Normal damacana sudan ne farki var?
Bizim doktorumuz damacana suyu kaynatip ver ama cok kaynatma dedi. Kaynar kaynamaz kapa dedi.
Bu halimize çok şükür canım, sen çok güçlü bir kadınsın belli, oğlun çok şanslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?