2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su içmiyor bizimki. Ama bizim içtimiz sudan veriyorum. Kaynatmıyorum.
Kavanozları bilmiyorum dediğim gibi büyük oğluma başka meyve vermemiştim. Sace kavanoz vermiştim. Şimdi meyve yer. Gerçi bizde meyve çok tüketiliyor.

Bir gözlemim daha var :)
teyze tipi türk bakıcılar bir süre sonra olayı aşıp evin hanımı rolüne girebiliyorlar. (Kaynanalar gibi). Samimiyet dengesini iyi kurmak gerekiyor. :)

bu bebekler çok tatlı

Ben bu bızdığı yerim annesi. Çok güzel gülüyor maşallah

Turkuz dogruyuz caliskaniz :))

Benim kızımda o suluğu almadı canım, tt yi mi sevmiyor bebekler acaba

Bilemedim, du biraz pratikhanimlik yapayim:)) gittim bi suru para verdim avent aldim, insallah sever dedim cunku bu biberon isine cok para harcadik, hicbirini almadi. Ama aventin suluk, bingo! Mama bile icirdim onunla:) henu tutmayi ogrenmedi ben tutuyorum:)

Evlerden irak evlerden :))))) ton ton teyzelerin gozunu seveyim

Uffff canim pizza istedi sayenizde :)) yarin oglen pizza soyliyim bari :)

Hatirliyorum dayin çat diye sofradako herseyden vermisti :)) hatta o yasinda sanirim sizim super patateslerden bahsetmistin. Ufff karnim acikti :))

Ewt hakimizda hep hayirlisi insallah..

Sizinki narin ozaman annesi :)

Ben de hazir suyu kaynatiyorum kaynatmadan vermeye cesaret edemedim daha

Kizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))

Evet canım damlatmıyor . Bizim ki böyle

cnm bnm oğlan bunu hayattta içemez suan delirmiş gibi saldırıyor agzzına ne versemm heycanlanıyor bunu becerıpte ıcemez suan daha küçükler gibi ya bunlar için daha bıberonunu tutamıyor biz cokmu geriden geliyoruz yoksa :44: cokmu tembbel bnm oğluşş ya :44::44: henüz ayağını ağzına goturur oldu iki tur fln atıo birincıyı atıp aglıo aglıo ıkıncıyı atıo .düşüp kolunu kırmadan önce ağlamadan 3turu tamamlıodu yavrum düşmemiz bizi gerıletti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…