- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.781
Hediyelerimize aldık verdik bile canım. Evi süslemek için dayısı bir kolide süs aldı :) Kek kurabiye börek poğaca yapacağız ablamla beraber bunların dışında birşey yapayım dedim hem gelen çocuklara ikram ederiz. Dediklerini sürekli yapıyoruz. Kızım olmadan daha sık yapıyorduk ama şimdi o kadar sık yapmıyoruz. Ama markete vs gideceğimiz zaman onuda alıyoruz ben iki kızlı oluyorum. dur fotolarını ekleyeyim .
Eki Görüntüle 947291
Benim kızda seviyor sıkıştırılıp öpülmeyi, popoya pat pat yapılmayı. Turkish bebe bunlar tabii :) arkadaşımın oğlu var 9 aylık, alman. Annesi uzaktan seviyor hep, o yuzden görünce bir öpücük bile vermiyor, elini tutunca falan hemen rahatsız oluyor :)
Ohhh afiyet olsun, eşim geliyor akşam yemeğe, onu pizza ile karşılamayı düşünüyorum :) şimdi burada çene yapacağına yemeğini yapsana desen yeridir :)
mucukss :) seviyorum seni kız
Gel hadi, ben hiç görmedim sizi :)
Bizde çorap emerek başladık 1 haftadan kısa sürede ayak parmağına ulaştık. Bence yakındır sizinde ulaşmanız.
Benim kızımda o suluğu almadı canım, tt yi mi sevmiyor bebekler acaba
Hooop balıklama dalıyorum konuya:)
bizim burada bakıcısıyla parka çıkan çok cocuk var.
Genelde parkta tek anne be oluordu. Gözlemci kişiliğimle çok gözlemledim:))) (cümlemi seveyim)
orta yaş üstü türk bakıcılar dah iyi bakıyor sanki.
Terine, üstüne başına daha dikkatli.
Ve o yaş teyzeler dah sosyal olduğuiçin baktıklarıçocuklar da sosyal oluyor.
Diğer alternatif daha genç olanlr genelde yabancı uyruklu.
Bir kısmı taşş hatun, evlerden ırak:))))
diğerrleri de türkçesi düzgün değil. Ve soğuklar.
Yoo demiyorum akşam o kadar yemek yaptım yedik gece 12 canım pizza istedi açık yer olmayınca yiyemedim avucumu yaladım tabi :)
Eşim bu akşam alayım dedi dedim yok mantar var yapılacak yoksa bozulacak dedim tamam dedi.
Bizde yarına pizza yeriz belki :)
Şuan mantar temizliyorum bitiremedim valla :) çene çalmaktan .
Ben de yemek yapmadım:)
kahvaltı yaparız diye düşünüyorum.
Kabaktatlısı var, kestane çizdim. E daha ne olsun:)
Bu zaten benim ikinci denemem. Daha ben başlamadan bi gün dayım sofrada ne varsa tattırmıştı. O zaman Şapur şupur yemişti. Dr artık öğün aralarında yarım fincan verebilirsin dedi diye düzenli başlayım dedim. Bakalım yarın o dayımlara gidicem yanımdan kavanoz meyve ve sebze götürücem ne olur ne olmaz diye ama eminim bana onları verdirtmeyecek. Armutu yiyor şapır şupur. Balkabağını dilinin üstünde hissedince öksürmeye başlıyor. Telaş yapmıyorum çünkü numara yapıyor belli. Ben nam nam yapınca karşısında öksürmeyi bırakıp yiyor.
Bu sabah ben kahvaltı ederken gene yalandı. Bende haşlanmış yumurtanın sarısından kırıntıdan az büyük verdim ağzına çiğner gibi yaptı. Tabi katı geldi bi baktım tükürmüş çenesinde duruyor.
Karıştırdımbardaktan su içmeyi denedik sonuç : üst baş değiştirdik :))
o zaman inşallah hakkında hangisi hayırlıysa o olsun
benm eşimde herkesin çocuğunu hırpalayarak sevmiş ama bizim kızı bırak hırpalamayı yerinden kaldırdığın anda kusuyor. kimse hırpalamaya cesaret edemiyor
çok sevmli şimdiden anneye yardım ediyor
Valla canım sen şimdi bazı şeyler yaşamış biri olarak herşeyden nem kapıyorsun ama dediğim gibi ben içtiğimiz sudan veriyorum bazen kaynatıyorum bazen direk veriyorum. Şuana kadar bir şey olmadı çok şükür. Yani yaklaşık 3 haftadır veriyorum su.
Evet canım damlatmıyor . Bizim ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?