2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya öyle mi diyosun minnoşcum
Bizim de bakıcı gglcek 10 güne kadını Vizesiz Tunus'a sokmaya çalışıyoruz o yüzden bu kadar uzadı gelişi
1976 doğumlu ya çok mu genç ben de aslında bi teyze olsun istemiştim ev de daha rahat etmek için ama böyle oldu
Kadın eşimle benden 9-10 yaş büyük abla gibi yani
Öyle taş gibi bi kadın değil normal bi kadın:)))) burda bi arkadaş niye orta Asya'dan geliyo Moldova'dan falan ayarlasana dedi ya şaka gibi öyle biriyle nasıl aynı evde yaşanırki
Bakıcı denince direk atlıyorum çok tereddütlüyüm bu aralar kadın rüyalarıma giriyo
Aslında Türkiye'den birisi olsun çok istedim ama Türkler öyle para için de olsa yatılı hele de başka ülkede çalışmayı pek tercih etmiyorlar
Neyse kızımın kısmetine güzel olcAk diye ümid etmekten başka çarem yok

Burka'cim cok saol zahmet oldu

Off geçmiş olsun canım. Benim doktorum penaten dışında birşey kullanma artık dedi pişik için...

Luboyf
Dusunup dusunup sikma kendini.
Annen senelerdir taniyor degil miydi?
Iyi anlasicaginizi dusunuyorum. Yoksa annen tavsiye etmezdi.

Off simdi o abla size ne mantilar acar. Ne hamur isleri :))

Biz fisher price yağmur ormanı kullandık, çok memnunduk cnm.

ya kızlar bir gün okumayınca yetişemiyorum maşallah ne çene var sizde :)))
yarın sabah eşim yurt dışına gidiyor bir hafta yok.. bende anneme gideceğim bu yoğun günlerden sonra çok iyi gelecek diye düşünüyorum...
kv 3 aydır eltim ve bende dönüşümlü olarak kaldı.. pazartesinden beride kaynım ve kv bendeydi bu akşam eltime gittiler okadar yoğun geçtiki çok yorulduğumu hissediyorum.. ama artık bitti inşallah :) pazar günü memlekete dönüyorlar...
seneye kadar rahatım :)))
ben geçmişe döneyim

Emelcim ne guzel haberlerle gelmissin yaaa. Cok sevindim. Bak cok dert ediyordun annesi benim minik kizim diye.

Evet canım, zaten burada taze ve organik meyve sebz bulmak zor, ben organik ürünler satan marketten alıyorum meyve sebzeleri ama her zaman herşey bulunmuyor, çabuk tükeniyor. Birde domatesin kilosu 7-12 euro arasında.

İvy aventin basligi sert. Biberon basligi gibi dusunme. Hupletiyor ama biberon gibi emmiyor.

Demek ki sulukların hepsinin başlığı sert.

Hımm demekki suluğu değiştirmek anlamsız, kızımın hüpletmeyi becerebileceği dönemi beklicez :)

Son düzenleme:

Aaa ne zaman düştü kolu kırıldı ben okumamışım demekki çok şaşırdım
nerden düştü nasıl düştü ? Çoooook geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah.

En Geriden gelen benim oğlum zaten 2 eylul doğumlu bir de hastalık hastane falanne dönüyor ne ayağını ağzına
götürüyor Yok birtek yattığı yerden başını kaldırabiliyor

Ohhh, bizim kızlar tek tek ana evine kaçıyorlar, bende gidebilsem keşke. Bizim yerimizede dinlenin, naz yapın bol bol :)

Sagol canim sonunda insafa geldi valla hem de kendi teklif etti.

Bak uygun bisi ariyosan bizimki iyiydi. Annelutfenden aldik, 100lira ve uzerine 15 lira gibi bi indirimi de oluyo. F.augen marka ana kucagi. Biz fistik yesili aldik hala kullaniyoruz. Bize 99a gelmisyi aldigimizda, simdi 129sanirim-15=114e geliyor bi bak istersen. Yeni dogan icin icine sevibeb bel destek minderi de almak gerekiyor ama o hepsinde gerekli sanirim.

Ayy ne guzel alatmissin Ivy'cim. Resmen gozumde canlandi.

Cok gecmis olsun canim. Cok mandalina portakal yemis miydin? Asit geciyor olabilir, çiş yakiyordur belki de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…