- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.861
Evet denedim içti :) Tamam işte o tıpa takılıyken çekince geliyor benim kız içiyor tıpalı iken .
Ivy cim hiç alma bence başka suluk tıpası varsa çıkarıp dene belki senin kızında beklenin kızı gibi içmeyi sever :)
Yani benim kendi doktorum çok taraftar durmuyor ama kızımı arada bir acil durumlar için götürdüğüm doktor organik olduklarını yüksek ısıda pişirildiklerini besin değerini kaybetmediğini yediğimiz her şeyin ztn organik olmadığını söyledi ve verebilirsin rahatlıkla dedi :/ arada kaldım ama Fügen Hanım'a soracam gerçi onada bir ay sonra randevum acaba burka gidermi yakın zamanda o bi sorsun
Burkacım bu msjı okuduysan :) Fügen Hanım'a sorar mısın kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyor.
Bu arada eşimi bekliyorum gelince kızımı doktora götürecem acayip bir pişik var genital bölgesinde ve aralarda hametan sürdüm desitin sürdüm ıslak pamukla temizledim bi süre bez takmadım alıştırma külodu kullandım eşime eczacı belki ıslak mendilden demiş biobaby die bi krem ve ıslak mendilini vermiş onlarla temizledim kremi sürdüm ama ı ıh fayda etmediçok üzülüyorum eminim çok canı yanıyor biraz önce baktım o kremden sonra iyice yayılmış nerdeyse iki hafta oldu geçer geçer dediler artık dayanamıyorum bu gece götürecem
Çok saol ıvyciğim,
Ama bence hepimiz çok güçlü kadınlarız , hepimizin evlatları çok şanslı çünkü
Luboyf yurdundan uzakta arap ellerinde ne sıkıntılarla ,
Hera kocasıyla yaşadığı problemlerle uğraşarak
Mt2010 ve mn elif hamileyken anne acısı yaşayarak
Meltowski hem 3 çocuk hem de çalışma hayatıyla başederek
Aybike kaynanasıyla şavaşarak
Penguen 36 , 5ne1ke , dokuzay lohusalıktaki zorluklarla tek başına
mücadele ederek
Irmak, daha 1.yi büyütmeden 2.ye hamile olarak
Beklebekle emzirme mücadelesiyle
Myhoney ve tüm çalışan anneler iş hayatının zorluklarıyla
Emel ve tüm erken doğum yapan anneler prematüre bebek büyütmenin dertleriyle
Ve Sen yurdundan ailenden uzakta tek ama dimdik
Ve daha adını yazamadığım diğer anneler de ne sıkıntılarla bebeklerimizi büyütüyoruz
hepimizin bebekleri böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslı
Allah hepsine önce sağlık sonra annelerinin gönlünden ne geçiyorsa onu versin.
Bu duaya kocaman Amin denir. :)Çok saol ıvyciğim,
mücadele ederek
Ve daha adını yazamadığım diğer anneler de ne sıkıntılarla bebeklerimizi büyütüyoruz
Bizim aventin tipasi takiliyken bisi gelmiyo ya hatta kiz baktim cekiyo ama bisi gelmiyo noluyoz dedim inceledim aha tipa dedim cikardim:)
İvy sen de dene istersen bi?
Mn'cim pisikle ilgili olarak hemen sana bundan 2 sene once kel alaka bir yerde duydugum bir bilgiyi veriyorum.
Kel alaka diyorum cunku sahilde sezlongda uzanmis kitap okuyorum. Tam yanimdaki 2 sezlongtada 2 bayan konusuyorlar ikisinin de bebegi var. O donem bizim bebek planimiz falan da yok ama dedikleri sey ilgimi cekti ve kulak misafiri oldum. Birinin bebegi cok fena pisik olmus hic bir krem vs duzeltmemis. Kuru cilde Nisasta surup bezini baglamis. Su elinize aldiginizda hisir hisir ya da kiyir kiyir eden (nasil anlatilir bilemedim) nisastadan. Pisigi tamamen gecmis
Sonucta nisasta zarari yok. Bir dene istersen
İvy aventin basligi sert. Biberon basligi gibi dusunme. Hupletiyor ama biberon gibi emmiyor.
Hakikaten hepsini yazmissin gozlerim doldu valla. Bi toplansak bulussak aslinda tum dertlerimizi bilyo oluruz ne guzel. En yakin arkadaslarimla konusmuyorum ben sizlerle yazistigim kadar vallahi. İyi ki varsiniz.
Canim sana bisey sorucam. Hippin yulaf unuyka olan mamasi bende de var ama hazirlanisi su ve mama ile diyor, sen nasil hazirliyorsun sadece su ile mi??
Canım ben fotoğrafını paylaştım sen geçmişi okuduğun için birazdan benim mesajımı göreceksin :)
Bekle bu da damlatmaz. Korumasını takmamış olabilir misin?Farkli mi acaba bizimkiler?
Bendeki su;
http://m.philips.com.tr/m/avent-beb...l-6-ay-arti-yumusak-bardak-ucu-scf750_00/prd/
Çok saol ıvyciğim,
mücadele ederek
Evet vazelinde iyi geliyor. :) bilgileri tazelemek gerek yada not etmek :)Burka çok iyisin ya Allah yüzünü hep guldursun inşallah ayrıca benim oglumda dönemiyor ve benim yardimimla ayağını tutuyor dert etme herşeyi yaparlar birgün. MY HONEY nisasta bilgisini hamileyken de yazmistin ozamanlar üye değildim not etmistim hemenben pisige vazelin kullanıyorum sihirli gibi ertesi gün gidiyor pisikler
Gordum ama hala bebek suyunun diger sulardan farki ne onu anlamadim
Burka çok iyisin ya Allah yüzünü hep guldursun inşallah ayrıca benim oglumda dönemiyor ve benim yardimimla ayağını tutuyor dert etme herşeyi yaparlar birgün. MY HONEY nisasta bilgisini hamileyken de yazmistin ozamanlar üye değildim not etmistim hemenben pisige vazelin kullanıyorum sihirli gibi ertesi gün gidiyor pisikler
Çok saol ıvyciğim,
mücadele ederek
maşallah sana ya çok tatlısın sen
Kizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))
yaparız canım :) ablamda kızıyla gelecek eski günlerdeki gibi olacağız bebişlerimizleOhhh, bizim kızlar tek tek ana evine kaçıyorlar, bende gidebilsem keşke. Bizim yerimizede dinlenin, naz yapın bol bol :)
Hadi gözün aydın canım . Eşinle Allah kavuştursun. Annende bol bol dinlenirsin artık :)
Ustunden tir gecmis gibisindir :) hadi gecmis olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?