2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim aventin tipasi takiliyken bisi gelmiyo ya hatta kiz baktim cekiyo ama bisi gelmiyo noluyoz dedim inceledim aha tipa dedim cikardim:)

İvy sen de dene istersen bi?

Mn'cim pisikle ilgili olarak hemen sana bundan 2 sene once kel alaka bir yerde duydugum bir bilgiyi veriyorum.

Kel alaka diyorum cunku sahilde sezlongda uzanmis kitap okuyorum. Tam yanimdaki 2 sezlongtada 2 bayan konusuyorlar ikisinin de bebegi var. O donem bizim bebek planimiz falan da yok ama dedikleri sey ilgimi cekti ve kulak misafiri oldum. Birinin bebegi cok fena pisik olmus hic bir krem vs duzeltmemis. Kuru cilde Nisasta surup bezini baglamis. Su elinize aldiginizda hisir hisir ya da kiyir kiyir eden (nasil anlatilir bilemedim) nisastadan. Pisigi tamamen gecmis

Sonucta nisasta zarari yok. Bir dene istersen

Hakikaten hepsini yazmissin gozlerim doldu valla. Bi toplansak bulussak aslinda tum dertlerimizi bilyo oluruz ne guzel. En yakin arkadaslarimla konusmuyorum ben sizlerle yazistigim kadar vallahi. İyi ki varsiniz.

Bu duaya kocaman Amin denir. :)

Bizim aventin tipasi takiliyken bisi gelmiyo ya hatta kiz baktim cekiyo ama bisi gelmiyo noluyoz dedim inceledim aha tipa dedim cikardim:)

İvy sen de dene istersen bi?

Bizim tıpada delikler var canım oradan su geliyor ama öyle şakır şakır değil biraz zahmetli :) Eee herşeyi kolay öğrenmesinler :)

Bilgi için teşekkür ederim canım bizimde aklımızda bulunsun :)

Hakikaten hepsini yazmissin gozlerim doldu valla. Bi toplansak bulussak aslinda tum dertlerimizi bilyo oluruz ne guzel. En yakin arkadaslarimla konusmuyorum ben sizlerle yazistigim kadar vallahi. İyi ki varsiniz.

Aynen çünkü günümüzün çoğunu burada beraber geçiriyoruz canım ondan. Bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Ve keşke demeyi sevmem ama keşke aynı ilde yaşasaydık hepimiz diyorum.

Canim sana bisey sorucam. Hippin yulaf unuyka olan mamasi bende de var ama hazirlanisi su ve mama ile diyor, sen nasil hazirliyorsun sadece su ile mi??

bildigim kadari ile 2 cesidi var. Sutlu ve sutsuz. Bendeki sutsuz olani.

Anne Sutun var ise kesinlikle anne sutu ile yap. Hem anne sutu hem yulaf unu muhtesem bence. Ben de o kadar sut olmadigi icin ben hipp in mamasi ile yapiyorum.

Burka çok iyisin ya Allah yüzünü hep guldursun inşallah ayrıca benim oglumda dönemiyor ve benim yardimimla ayağını tutuyor dert etme herşeyi yaparlar birgün. MY HONEY nisasta bilgisini hamileyken de yazmistin ozamanlar üye değildim not etmistim hemen ben pisige vazelin kullanıyorum sihirli gibi ertesi gün gidiyor pisikler

Burkacim tuylerim diken diken oldu okuyunca

Evet vazelinde iyi geliyor. :) bilgileri tazelemek gerek yada not etmek :)

Gordum ama hala bebek suyunun diger sulardan farki ne onu anlamadim

Onu bilmiyorum canım bende. Ben bildiğin damacana suyu kullanıyorum.

Evettttt o zamanda yazmistim. Ne gunlerdi yaaaa

İyi geceler kızlar yarın bizimde aşımız var ondan sonra oturmaya gidebilirim gelmezsem merak etmeyin tamam mı?

Öperim hepinizin yanacıklarından, bebişlerinizinde popolarından öperim.

Burka sayende içimizdeki gücü keşfettik.

Kizlar iyi geceler..Oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullandık iyileşti Zannettik bir hafta sonra tekrarladı(( nefroloji ile görüştük yarın ultrason çekilecek gerekirse sondali film 6 ay sonra ilacli film vs vs. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı????

Eki Görüntüle 947242

Annesi iş yaparken dundo koltuğunda vakit geçiren berra :))
maşallah sana ya çok tatlısın sen
canım yanılmıyorsam ilk defa kızının resmini paylaştın çok güzelll

ay canım benim ne güzel sende ana evine gideceksin
benimkide gidiyorda o sayede anneme gideceğim bukadar uzun kalacagım ilk defa eşim yurt dışına gidiyor diye üzülmüyorum
sağ sağlim gelsin inşallah hepsi...

Ohhh, bizim kızlar tek tek ana evine kaçıyorlar, bende gidebilsem keşke. Bizim yerimizede dinlenin, naz yapın bol bol :)
yaparız canım :) ablamda kızıyla gelecek eski günlerdeki gibi olacağız bebişlerimizle

Hadi gözün aydın canım . Eşinle Allah kavuştursun. Annende bol bol dinlenirsin artık :)

teşekkür ederim canım :)))

Ustunden tir gecmis gibisindir :) hadi gecmis olsun:)

hemde ne tır yav düzen müzen kalmadı her işe yetişeceğim diye çocuğumla pek ilgilenmedim çoğunlukla babanesi baktı ben iş güç koşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…