2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bir bilgim yok inşallah birşey çıkmaz
ufakken bende hatırlıyorum sık sık idrar yollarından rahatsızlandığım için sondalı film çekilmişti ama sonucunu hatırlamıyorm...

Canım maşallah hic artık kucuk filan diye dert etme , nerdeyse emekleyecek kızın daha ne yapsın :))
Cok aceleci bu arada maşallah
Gecmis olsun canım insallah bulursunuz hemen
Sevmiş afiyet olsun maşallah ona
Canım zamanla geçiyor ,insanın öfkesi bir süre daha devam ediyor ama sonra o insanların hayatındaki degeriyle beraber gidiyor hersey
Annem 2. Bebekte lohusaligimi zehir etmişti bana, hemde benimle direk alakası bile olmayan bi konu yüzünden , uzun süre affedemedim , baska seylerde vardı ufak tefek, ne oldu simdi , öfkem gecti ama kvdemi ondan daha cok seviyorum , çünkü en zor zamanlarımda hep destek oldu bana, annemde sadece lafta kaldı , bu konuda bende çok doluydum ama gecti gitti cok sukur , artık hiçbir söylediğini önemsemiyorum bile,
Dün gene beni kvdeme cekistirmis ev pismis , onun kvdesi olsa ( yani babaannem) bir gün tutmazmis boyle gelini , bakıcı da var evde üstelik ,valla hic umrumda degil , dün aksam zor buldum yatağı birde evimi düşüneyim
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
5. Ayda ası yok canım belki rota dozu vardır

Amin canım , insallah coook iyi bakan Allah korkusu olan bir bakıcınız olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Nazardandir canım nazar :))
O da bir yol ama ne bileyim kiyamiyoeum
Hic tanimadigim birine birakmaya kimseyi samimi bulamam gibi geliyor. Hatta ya cocugumu kacirirsa?!!! Diye bile dusundum :))))) akrabamiz olursa kabul edicem sanirim. Ama bi annem olamaz..
Onu bende ilk bebegimde düşünmüştüm kaçırırsa diye , kadın bende 3 tane var 1 tane daha istemem dedi :)))
Eki Görüntüle 947242

Annesi iş yaparken dundo koltuğunda vakit geçiren berra :))
Maşallah coook tatlı
Cok tatlılAr canım maşallah

Bu arada cok beceriklisin maşallah , sarma istettin canımı , biz genelde makarnaya talim :)))

Daha cok alıntı yapmıştım ama şarjım bitince gitti , bütün foto. Lardaki bebekler cok tatlı maşallah hepsine

Yok ucu direk delik, 3deligi var. Şakır şakır dokuluyo icinden :) agzini acmasi yeterli. Hicbi biberonu almayan kizim bunu cok sevdi.

Ben oyle bir biberon bebedordan almistim canim, hakkaten sakir sakir dokuluyor :) eline veremedim onu heryeri islatti.

Kiz dur, daha yeni geldin evine:))

Canim ben sabit duramiyorum yerimde :) son 7 yilima bakinca kac ulke kac sehir kac ev kac seyahat :) simdi geldik yerlestik eve eee nereye gidiyoruz haldeyim acilen ise donmem lazim.

Emel yaa karsi dairem bos. Sen benim komsum olsana. Masallah ne beceriklisin

Ahahha yilin teklifi :) honey im yine gosterdi zekasini.

12euro mu?!!! Yuhhhh!!

Ay cok afedersin ama :)

Maalsef canim bu organik urunler cok pahali burda, esim diyorki iyiki bu hamilelik 9 ay yoksa baticaktik :) simdi yine organik marketten aliyirum ama bir tik alti urunleri.

Tipayi buldum, cikardim, kizida uyandirip denesem mi simdi nasil olacak :)

Ben kizim hupletmeyi ogrensin istemistim ama

Aminnnn. Ne guzel yazmissin bende duygulandim okurken... Herkes kendini cok dogru ve icten ifade edebilmis burda demekki aylarca...

Bizim aventin tipasi takiliyken bisi gelmiyo ya hatta kiz baktim cekiyo ama bisi gelmiyo noluyoz dedim inceledim aha tipa dedim cikardim:)

İvy sen de dene istersen bi?

Eheheh iste canim oyle tipali hupletsin istedim ben, diger turlu akar agzina icerler kolayca.

Bilginin nereden gelecegi belli olmuyor :) ben sahilde oyle yayilmis olsaydim, yanimda da pisik konusulsaydi ( 1 sene once) ufff derdim :)

Hafizaya bak :) masallah!

İyi geceler kızlar yarın bizimde aşımız var ondan sonra oturmaya gidebilirim gelmezsem merak etmeyin tamam mı?

Öperim hepinizin yanacıklarından, bebişlerinizinde popolarından öperim.

Bizde optukkkk. Cabuk gelin.

Hos geldin canimm, merak ettik seni. Iyimisiniz?

Yatagin yolunu zor buluyorum yazmissin zaten birde bizi yanliz birakmiyorsun bu telasinda, seni cook seviyoruz.

Annenle ilgili yazdiklarini hatirladim gecmisten, sikma canini, senin evinde o 3 pirlanta varken tozu pisligi kim gorur, hadi ordan deseydin :)

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim geldim doktordan hoş bi hanımdı daha önce berkun bey acilde bakıyordu bu müjgan hanımdı bakırköy acıbadem de kendisi haseki eğitim araştırmadan gelmiş iyi bi doktor gibi duruordu kızımın pişiğinşn benimle ya da bezle yada ıslak mendille ilgisi yokmuş amonyaklı idrarı dedi bu yüzden olmuş pişik zaman içinde mantara da dönmüş iyi erken gelmişsiniz kimi anne babalar kanamadan yarılmadan ya da her yere bulaşmadan gelmiyor dedi üç krem verdi karışım yapıp günde 2 kere sürecem bide her bez deişiminde yıkayacam sadece su ile kaka olmadığı müddetçe kavanoz mamayı onada sordum organiktie verebilirsin dedi ama abartmamak kaydıyla günde en fazla iki ver dedi ayak üstüne bastırıodum kızımı çok kızdı o kalkacağı basacağı zamanı bilir yanlış yapıyorsun zorlayarak dedi yürüteç için daha geçen gün ortopedist doktorlara toplantımız vardı eskiden önermediklerini ama artık önerdiklerini istersen kullanabilirsin gözetim altında olmak kaydıyla dedi.

Bekle beklecim benimki +4 olan ama denildiği gibi içinde tıpa var tıpasız boğuluo kızım tıpaylada pek içebildiğini söyleyemem çekmesi gerekio çnk

Myhoney nişasta ilk kez duydum çok saol geçmezse denerim

Emelcim biobaby daha kötü yaptı desem yeridir

Burkacım ne güzel şeyler yazmışsın öyle anne olmaz gerçekten güçlü olmayı gerektiriyor ve haklısın canım ek gıdaya geçmeden sormak biraz tuhaf olur :/

Kızlar ana kucağı önerileriniz için saolun hemen bakıcam

Hos geldiniz canim, iyiki erkenden gitmissiniz, gecmis olsun.

Yuruteci neden onermeye baslamislarki acaba? Gerekceleri neymis, merak ettim.

Myhoney canım ph ı farklı sanırım hani bebek suyu die görünce e bebekten aldım işin açığı pek araştırmadım

Bu arada burkacım bakıcam bahsettiğin sulara

Hos geldiniz canim, iyiki erkenden gitmissiniz, gecmis olsun.

Yuruteci neden onermeye baslamislarki acaba? Gerekceleri neymis, merak ettim.

Saol canm bende çok merak ettim ama eşek kocam hadi kız uyicak hadi kızın canı acıyor die başladı işin açığı onu pek takmayıp devam edecektim ama sırada bekleyen bebişin ateşi varmış kapıda bekliyorlardı kıyamadım çıktım :/

evet canım yumuşatıcıya çoğu bebek reaksiyon veriyormuş...1 çorba kaşığı elma sirkesi koy yumuşatıcı yerine

Gözün Aydın canım , cok sevindim senin adına
Gecmis olsun canım , bende mantar olabilir , tyrosid de kullan diyecektim ko sen zaten Dr a gittiğini yazmışsın , hemen düzelir insallah
Canım insallah cok iyi olur bakıcınız
Bizimki de 39-40 yasında , ama pek sorunumuz yok cok sukur , samimiyet konusunda belki sorun olabilir , ama sen gerekli mesafeni koyarsin, insallah cok iyi bir insan cikar
Luboyf
Dusunup dusunup sikma kendini.
Annen senelerdir taniyor degil miydi?
Iyi anlasicaginizi dusunuyorum. Yoksa annen tavsiye etmezdi.

Off simdi o abla size ne mantilar acar. Ne hamur isleri :))
Aklın fikrin yemekte :))) benim aklımda emelin sarmalarında kaldı :))
Meltowski bunu cooook beğendi
Amin canım insallah
Meltowski hos geldin. Kaldi Aybike/ O da gelse bir oh diyecegiz
Sagol canım , aybikenin sıkıntısı yoktur insallah , bi sorun mu oldu acaba kvdeyle
Canım pipisinin ucu dar olabilir , bir arkadaşımın oğlunda olmuştu , iyileşir iyileşmez sünnet ettirdiler tekrarlamadı sonra
Cok gecmis olsun
Sagolasin canım bende sizleri cok seviyorum , girdim dün ama yazamadım , sonra uyuyakalmişım , sagolun merak ettiginiz icin.

Anneme cvbi kvdem vermiş zaten , biz artık alıştık bu duruma, siradanlasti bizim icin :)

canım cevapta geç kaldım mı bilmiyorum
pratik hanımlık yapmayayım ama ben biodermadan çok menun kaldım
pamukçuklada çok uğraşmış biri olarak karbonatlı su ile temizledikten sonra dut şurubu sürmeni tavsiye ederim, 2 güne geçiyor

Kizima banyo oyuncagi aliyordum. Su ordek karsima cikti, benim banyo sonrasi halime de benzemiyor degil, bunu mu alsam.

Niye bu kadar komik buldum bu ordegi acaba gece gece :))

Eklentiler

• $image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 44
Kizima banyo oyuncagi aliyordum. Su ordek karsima cikti, benim banyo sonrasi halime de benzemiyor degil, bunu mu alsam.

Niye bu kadar komik buldum bu ordegi acaba gece gece :))

Cok komikmis :)))

Ben yatayım yarın is var , aybike mutlaka hesap versin yarın sabah okuyacağım :))

Merhaba bayanlar,
Aşırı unutkanlık yaşayan var mı? Kan verdim, değerlerime bakacaklar, acaba ne verecekler bunun için merak ediyorum... Sürekli ocakta tencere tava yakıyorum

Hosgeldin canim, gecmisi birak simdi nerelerdeydin once onu anlat, cok merak ettik. Uykum geldi seni bekliyordum bakalim gelecekmisin diye, cook kizginim sana :)

ay evet ya geçmişi okurken güncel gidiyor

kv ciğime iyi dilekleriniz, beni merak ettiğiniz için hepinize çooook teşekkür ederim...hatta canım arkadaşım aramışsın ama bende pireler uçuştuğu için duymamışım

kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür olan hiçbirşey paşamın sağlığı ile ilgili değildi...söylemiştim size bir firmadan bize borcuna karşılık kullandığım araç cuma günü sigorta borcu yüzünden kapandı. ve o çok güzel havada oğlumla gezme planları yaparken evde oturdum. bu arada arabaya neden kızdğımı anlamanız için şöyle diyeyim, burda ekmek almaya gitmek için bile arabay ihtiyaç var...adam sigortasını yaptıramam dedi masraf başıma kaldı. neyse pazartesi ayarladım sigortası çekici parası derken arabayı almaya gidicem tabi ruhsat benim adıma değil. adama kalk gel dedim yok ben yarın gelebilirim dedi...iyide yarın (salı) oğluşumun doktor kontrolü var..tabi biz salı arabayla uğraşırken randevu kaçtı

öğleden sonra eve geldim bari evi temizleyeyim dedim...saat 3 oldu elektrikçiler geldi...saati söküyorlar noldu dedim. meğer benim hesabımdan ödeniyor dediğim faturalar bir dönem ödenmemiş. git dediler borcu yatır saati takalım. durun yapmayın çocuk Ufoyla ısınıyor, yok bişey yapamayız sökeceğiz...
vezne saat 16.30 da kapanıyor zaten. ne ara para bulayım gideyim yatırayım da açsınlar...tabiki yetişmedi ve salı akşamı elektriksiz kaldık. oğlumu sardım sarmaladım, mum ışığında oturuken bir güzel ağladım

bu arada bütün bunlar yaşanırken eşimin nefes alması bile bana battığı için kafamda bütün eski defterleri açtım ve bu işin olmayacağına karar verip birde oğlum babasız büyüyecek diye oturup ağladım...Allahtan salı gecesi adam uyudu ve Çarşamba uyandığında resmen ak sakallı dedeyi görmüş gibi...nazar değdirmeyeyim ama ben bu adamı ilk defa böyle görüyorum. neyse bu eş konusundaki detayları başka zaman anlatırım

hee bide ne yaptığımı söyleyeyim kafamın nekadar gidik olduğunu siz anlayın :))) salı gecesi evde elektrik yok ya, kv ye kıyamadım korkarsın gel benimle yap bu gece dedim. eşimde diyor annemi koynuna aldın ya bitmiştir olay :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…