- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.881
Kizlar iyi geceler..Oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullandık iyileşti Zannettik bir hafta sonra tekrarladı(( nefroloji ile görüştük yarın ultrason çekilecek gerekirse sondali film 6 ay sonra ilacli film vs vs. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı????
Canım maşallah hic artık kucuk filan diye dert etme , nerdeyse emekleyecek kızın daha ne yapsın :))
Gecmis olsun canım insallah bulursunuz hemenMerhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
Sevmiş afiyet olsun maşallah onasizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
Canım zamanla geçiyor ,insanın öfkesi bir süre daha devam ediyor ama sonra o insanların hayatındaki degeriyle beraber gidiyor hersey
kabullenmeleri zor oluyor. benim eşimde hiçbirine ihtiyacımız yok diyor.4 tane tüp bebek denemesi yaptık. ne maddi ne manevi yardımları oldu. paraları yok sözüm ona. iş evin tadilatına gelince araba parası harcadılar
ben bunları çok ama çok unutmak istiyorum ama beceremiyroum. sıkıntı ve üzüntüden sedef hastası oldum. lohusalık döneminde saçım dirseklerim........................çok büyük iz bıraktılar ben de. sindiremiyoorummmmm...
öyle bir insanım ki ( bunu iyi anlamda demiyorum) kötü davranamıyorum. ağzım dilim bağlanıyor. saygı mı dersiniz ne dersiniz bilmem.. sevgi değil asla. korku belki. ufacık bırsey desem tümden ipler kopar eminim bunu da göze alamıyorum.
birşeyleri olsa koşa koşa en öndeyim yine.
ne yapsalar yeri dimi
5. Ayda ası yok canım belki rota dozu vardırArkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
Amin canım , insallah coook iyi bakan Allah korkusu olan bir bakıcınız olsunay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
ben buradaki duaların tuttuğuna inanıyorum ...
haydı kızlar duaya :))
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKizlar ben cok dertliyim aslinda bu konuda. Sizden de akil alayim isterim. Ben nisanda ise baslicam aslinda kamera bakici dusunuyordum ama annem ben bakarim dedi. Bi akrabamiz var burada annem rica etmis olur demis ama kocasini ikna etmesi gerekiyomus. Annemi cok sever o akrabamiz. Nisandan haziraza ben bakarim sonra da akraba bskar diyor. Ama o kadin uzak oturuyomus saatler sorun olabilir. Annem bi yandan 2 yil bakarim senin cocuguna diyo, buraya kiraya bile gelmeyi goze aldi. Ama kocam itiraz edecek ben biliorum, evlendigimizde bile annelere baktirilmasino iygun bulmadigini onlarin da bi hayati oldugunu dln soyler. Annem buraya kiraya gelirse kirasini ben vericem bakici paradi yerine ayni para sonucta. Ama kocam itiraz edecek biliom. Napsam?annemden iyi kimse de bakamaz bi ona guvenebilirim.
Nazardandir canım nazar :))Çok şükür, çok merak etmiştim dün telefonunuda açmayınca, gece sms atmış geri.
Evet canım, 2 tanesi aynı mağazadandı, değiştirecektim sonra aldığım 2 ürünün 2 side hatalı çıktı niye bir daha burdan birşey alayım diye iade ettim, yinede hediye çeki verdiler özür mahiyetinde, çünkü çok sık raslanan bir durum değilmiş. O da beni buldu tabii :)
Onu bende ilk bebegimde düşünmüştüm kaçırırsa diye , kadın bende 3 tane var 1 tane daha istemem dedi :)))O da bir yol ama ne bileyim kiyamiyoeum
Hic tanimadigim birine birakmayakimseyi samimi bulamam gibi geliyor. Hatta ya cocugumu kacirirsa?!!! Diye bile dusundum :))))) akrabamiz olursa kabul edicem sanirim. Ama bi annem olamaz..
Maşallah coook tatlı
Cok tatlılAr canım maşallahHediyelerimize aldık verdik bile canım. Evi süslemek için dayısı bir kolide süs aldı :) Kek kurabiye börek poğaca yapacağız ablamla beraber bunların dışında birşey yapayım dedim hem gelen çocuklara ikram ederiz. Dediklerini sürekli yapıyoruz. Kızım olmadan daha sık yapıyorduk ama şimdi o kadar sık yapmıyoruz. Ama markete vs gideceğimiz zaman onuda alıyoruz ben iki kızlı oluyorum. dur fotolarını ekleyeyim .
Eki Görüntüle 947291
Yok ucu direk delik, 3deligi var. Şakır şakır dokuluyo icinden :) agzini acmasi yeterli. Hicbi biberonu almayan kizim bunu cok sevdi.
Kiz dur, daha yeni geldin evine:))
Emel yaa karsi dairem bos. Sen benim komsum olsana. Masallah ne beceriklisin
12euro mu?!!! Yuhhhh!!
Ay cok afedersin ama :)
Canım hiç üzülme zamanla herşeyi yapacak oğluşun. Sağlığı yerinde olsun yeter. Benim kızım 24 temmuzda doğru yani 5 hafta erken geldi. O yüzden bazı şeyleri yapıyor abla sayılır :)
Canım bizimde içinde tıpası var onu çıkarınca aynen şakır şakır dökülüyor ama benim kız öyle olunca boğuluyor o yüzden ben tıpası takılıyken içiriyorum bu sefer kızım hüp hüp çekiyor bu arada ben kızıma pipetle su vermeyi denedim önce ısırdı sonra çekti onunla da :) eşim delirdin sen dedi denemek istedim bakalım içebilecek mi diye içti. Tabi bir daha vermem.
Evet denedim içti :) Tamam işte o tıpa takılıyken çekince geliyor benim kız içiyor tıpalı iken .
Ivy cim hiç alma bence başka suluk tıpası varsa çıkarıp dene belki senin kızında beklenin kızı gibi içmeyi sever :)
Çok saol ıvyciğim,
Ama bence hepimiz çok güçlü kadınlarız , hepimizin evlatları çok şanslı çünkü
Luboyf yurdundan uzakta arap ellerinde ne sıkıntılarla ,
Hera kocasıyla yaşadığı problemlerle uğraşarak
Mt2010 ve mn elif hamileyken anne acısı yaşayarak
Meltowski hem 3 çocuk hem de çalışma hayatıyla başederek
Aybike kaynanasıyla şavaşarak
Penguen 36 , 5ne1ke , dokuzay lohusalıktaki zorluklarla tek başına
mücadele ederek
Irmak, daha 1.yi büyütmeden 2.ye hamile olarak
Beklebekle emzirme mücadelesiyle
Myhoney ve tüm çalışan anneler iş hayatının zorluklarıyla
Emel ve tüm erken doğum yapan anneler prematüre bebek büyütmenin dertleriyle
Ve Sen yurdundan ailenden uzakta tek ama dimdik
Ve daha adını yazamadığım diğer anneler de ne sıkıntılarla bebeklerimizi büyütüyoruz
hepimizin bebekleri böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslı
Allah hepsine önce sağlık sonra annelerinin gönlünden ne geçiyorsa onu versin.
Bizim aventin tipasi takiliyken bisi gelmiyo ya hatta kiz baktim cekiyo ama bisi gelmiyo noluyoz dedim inceledim aha tipa dedim cikardim:)
İvy sen de dene istersen bi?
Mn'cim pisikle ilgili olarak hemen sana bundan 2 sene once kel alaka bir yerde duydugum bir bilgiyi veriyorum.
Kel alaka diyorum cunku sahilde sezlongda uzanmis kitap okuyorum. Tam yanimdaki 2 sezlongtada 2 bayan konusuyorlar ikisinin de bebegi var. O donem bizim bebek planimiz falan da yok ama dedikleri sey ilgimi cekti ve kulak misafiri oldum. Birinin bebegi cok fena pisik olmus hic bir krem vs duzeltmemis. Kuru cilde Nisasta surup bezini baglamis. Su elinize aldiginizda hisir hisir ya da kiyir kiyir eden (nasil anlatilir bilemedim) nisastadan. Pisigi tamamen gecmis
Sonucta nisasta zarari yok. Bir dene istersen
Burka çok iyisin ya Allah yüzünü hep guldursun inşallah ayrıca benim oglumda dönemiyor ve benim yardimimla ayağını tutuyor dert etme herşeyi yaparlar birgün. MY HONEY nisasta bilgisini hamileyken de yazmistin ozamanlar üye değildim not etmistim hemenben pisige vazelin kullanıyorum sihirli gibi ertesi gün gidiyor pisikler
İyi geceler kızlar yarın bizimde aşımız var ondan sonra oturmaya gidebilirim gelmezsem merak etmeyin tamam mı?
Öperim hepinizin yanacıklarından, bebişlerinizinde popolarından öperim.
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim geldim doktordan hoş bi hanımdı daha önce berkun bey acilde bakıyordu bu müjgan hanımdı bakırköy acıbadem de kendisi haseki eğitim araştırmadan gelmiş iyi bi doktor gibi duruordu kızımın pişiğinşn benimle ya da bezle yada ıslak mendille ilgisi yokmuş amonyaklı idrarı dedi bu yüzden olmuş pişik zaman içinde mantara da dönmüş iyi erken gelmişsiniz kimi anne babalar kanamadan yarılmadan ya da her yere bulaşmadan gelmiyor dedi üç krem verdi karışım yapıp günde 2 kere sürecem bide her bez deişiminde yıkayacam sadece su ile kaka olmadığı müddetçe kavanoz mamayı onada sordum organiktie verebilirsin dedi ama abartmamak kaydıyla günde en fazla iki ver dedi ayak üstüne bastırıodum kızımı çok kızdı o kalkacağı basacağı zamanı bilir yanlış yapıyorsun zorlayarak dedi yürüteç için daha geçen gün ortopedist doktorlara toplantımız vardı eskiden önermediklerini ama artık önerdiklerini istersen kullanabilirsin gözetim altında olmak kaydıyla dedi.
Bekle beklecim benimki +4 olan ama denildiği gibi içinde tıpa var tıpasız boğuluo kızım tıpaylada pek içebildiğini söyleyemem çekmesi gerekio çnk
Myhoney nişasta ilk kez duydum çok saol geçmezse denerim
Emelcim biobaby daha kötü yaptı desem yeridir
Burkacım ne güzel şeyler yazmışsın öyle anne olmaz gerçekten güçlü olmayı gerektiriyor ve haklısın canım ek gıdaya geçmeden sormak biraz tuhaf olur :/
Kızlar ana kucağı önerileriniz için saolun hemen bakıcam
Hos geldiniz canim, iyiki erkenden gitmissiniz, gecmis olsun.
Yuruteci neden onermeye baslamislarki acaba? Gerekceleri neymis, merak ettim.
Bizim her banyoda kizariyordu bi yerlerrimiz ztrn beyaz tenli ve hassas. Allahtan alerji yok diordum ki agzimi hayra açaymisim... Ek gidadan sonra oldu bizde de neden anlamadimyumusatici icin sirke mi kullaniordun? Cunku bi onu degistirdim deterjanimiz hala ayni. Biodermanin serisine bakayim cok sagol canim. Vucudunda gorunce cok uzuldum ya (
nihayet geldim de siz naptınız böyle...oku oku nezaman biter acep bu geçmiş
dur uykum gelmeden başlayayım
Gözün Aydın canım , cok sevindim senin adınaKizlar daha once esim annemlerin yanina tek gitmemi istemiyor diyip burada kendi capimda sinir yapmistim hatirlarsiniz belki. Aksam bi mucize oldu :)) martta 1hafta yurtdisina gitmesi lazimmis, istersen seni o hafta annene gotureyim dedi! Hatta arabayla gitcez, o ucakla donucek, sonra bizi almaya gelicek, 10 gun filan! Ollllllleyyyyyy :))
Gecmis olsun canım , bende mantar olabilir , tyrosid de kullan diyecektim ko sen zaten Dr a gittiğini yazmışsın , hemen düzelir insallahYani benim kendi doktorum çok taraftar durmuyor ama kızımı arada bir acil durumlar için götürdüğüm doktor organik olduklarını yüksek ısıda pişirildiklerini besin değerini kaybetmediğini yediğimiz her şeyin ztn organik olmadığını söyledi ve verebilirsin rahatlıkla dedi :/ arada kaldım ama Fügen Hanım'a soracam gerçi onada bir ay sonra randevum acaba burka gidermi yakın zamanda o bi sorsun
Burkacım bu msjı okuduysan :) Fügen Hanım'a sorar mısın kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyor.
Bu arada eşimi bekliyorum gelince kızımı doktora götürecem acayip bir pişik var genital bölgesinde ve aralarda hametan sürdüm desitin sürdüm ıslak pamukla temizledim bi süre bez takmadım alıştırma külodu kullandım eşime eczacı belki ıslak mendilden demiş biobaby die bi krem ve ıslak mendilini vermiş onlarla temizledim kremi sürdüm ama ı ıh fayda etmediçok üzülüyorum eminim çok canı yanıyor biraz önce baktım o kremden sonra iyice yayılmış nerdeyse iki hafta oldu geçer geçer dediler artık dayanamıyorum bu gece götürecem
Canım insallah cok iyi olur bakıcınızYa öyle mi diyosun minnoşcum
Bizim de bakıcı gglcek 10 güne kadını Vizesiz Tunus'a sokmaya çalışıyoruz o yüzden bu kadar uzadı gelişi
1976 doğumlu ya çok mu genç ben de aslında bi teyze olsun istemiştim ev de daha rahat etmek için ama böyle oldu
Kadın eşimle benden 9-10 yaş büyük abla gibi yani
Öyle taş gibi bi kadın değil normal bi kadın:)))) burda bi arkadaş niye orta Asya'dan geliyo Moldova'dan falan ayarlasana dedi ya şaka gibi öyle biriyle nasıl aynı evde yaşanırki
Bakıcı denince direk atlıyorum çok tereddütlüyüm bu aralar kadın rüyalarıma giriyo
Aslında Türkiye'den birisi olsun çok istedim ama Türkler öyle para için de olsa yatılı hele de başka ülkede çalışmayı pek tercih etmiyorlar
Neyse kızımın kısmetine güzel olcAk diye ümid etmekten başka çarem yok
Aklın fikrin yemekte :))) benim aklımda emelin sarmalarında kaldı :))Luboyf
Dusunup dusunup sikma kendini.
Annen senelerdir taniyor degil miydi?
Iyi anlasicaginizi dusunuyorum. Yoksa annen tavsiye etmezdi.
Off simdi o abla size ne mantilar acar. Ne hamur isleri :))
Meltowski bunu cooook beğendiÇok saol ıvyciğim,
Ama bence hepimiz çok güçlü kadınlarız , hepimizin evlatları çok şanslı çünkü
Luboyf yurdundan uzakta arap ellerinde ne sıkıntılarla ,
Hera kocasıyla yaşadığı problemlerle uğraşarak
Mt2010 ve mn elif hamileyken anne acısı yaşayarak
Meltowski hem 3 çocuk hem de çalışma hayatıyla başederek
Aybike kaynanasıyla şavaşarak
Penguen 36 , 5ne1ke , dokuzay lohusalıktaki zorluklarla tek başına
mücadele ederek
Irmak, daha 1.yi büyütmeden 2.ye hamile olarak
Beklebekle emzirme mücadelesiyle
Myhoney ve tüm çalışan anneler iş hayatının zorluklarıyla
Emel ve tüm erken doğum yapan anneler prematüre bebek büyütmenin dertleriyle
Ve Sen yurdundan ailenden uzakta tek ama dimdik
Ve daha adını yazamadığım diğer anneler de ne sıkıntılarla bebeklerimizi büyütüyoruz
hepimizin bebekleri böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslı
Allah hepsine önce sağlık sonra annelerinin gönlünden ne geçiyorsa onu versin.
Sagol canım , aybikenin sıkıntısı yoktur insallah , bi sorun mu oldu acaba kvdeyleMeltowski hos geldin. Kaldi Aybike/ O da gelse bir oh diyecegiz
Canım pipisinin ucu dar olabilir , bir arkadaşımın oğlunda olmuştu , iyileşir iyileşmez sünnet ettirdiler tekrarlamadı sonraKizlar iyi geceler..Oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullandık iyileşti Zannettik bir hafta sonra tekrarladı(( nefroloji ile görüştük yarın ultrason çekilecek gerekirse sondali film 6 ay sonra ilacli film vs vs. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı????
Sagolasin canım bende sizleri cok seviyorum , girdim dün ama yazamadım , sonra uyuyakalmişım , sagolun merak ettiginiz icin.Hos geldin canimm, merak ettik seni. Iyimisiniz?
Yatagin yolunu zor buluyorum yazmissin zaten birde bizi yanliz birakmiyorsun bu telasinda, seni cook seviyoruz.
Annenle ilgili yazdiklarini hatirladim gecmisten, sikma canini, senin evinde o 3 pirlanta varken tozu pisligi kim gorur, hadi ordan deseydin :)
Tünaydın hanımlar tünaydın dediğime bakmayın 8 de uyandık ancak girebildim Kaan'ın bacaklarında pul pul kuruluk vardı la roche'un bebekler için olan bi kremi var atopik ciltler için onu kullanıyordum ama iyice artmış hatta yüzünde bile var şuan doktorumuz babe önerdi ama ben mustela mı alsam die düşünüyorum çünkü pişik kreminde en iyi sonucu müsteladan aldım babe kullanıp memnun olan var mı ? Bide pamukçuk sıkıntımız var dudağımıza kadar sarmış karbonatlı su ile temizliyorum ama bir türlü geçmiyor mikostatini kusuyor nasıl geçiricem bu illeti
Kizima banyo oyuncagi aliyordum. Su ordek karsima cikti, benim banyo sonrasi halime de benzemiyor degil, bunu mu alsam.
Niye bu kadar komik buldum bu ordegi acaba gece gece :))
Senide çok seviyorum canım biliyorsun bunu :))
Cok komikmis :)))
Ben yatayım yarın is var , aybike mutlaka hesap versin yarın sabah okuyacağım :))
Hosgeldin canim, gecmisi birak simdi nerelerdeydin once onu anlat, cok merak ettik. Uykum geldi seni bekliyordum bakalim gelecekmisin diye, cook kizginim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?