- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.901
Merhaba bayanlar,
Aşırı unutkanlık yaşayan var mı? Kan verdim, değerlerime bakacaklar, acaba ne verecekler bunun için merak ediyorum... Sürekli ocakta tencere tava yakıyorum
Cok komikmis :)))
Ben yatayım yarın is var , aybike mutlaka hesap versin yarın sabah okuyacağım :))
ay evet ya geçmişi okurken güncel gidiyor
kv ciğime iyi dilekleriniz, beni merak ettiğiniz için hepinize çooook teşekkür ederim...hatta canım arkadaşım aramışsın ama bende pireler uçuştuğu için duymamışım
kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür olan hiçbirşey paşamın sağlığı ile ilgili değildi...söylemiştim size bir firmadan bize borcuna karşılık kullandığım araç cuma günü sigorta borcu yüzünden kapandı. ve o çok güzel havada oğlumla gezme planları yaparken evde oturdum. bu arada arabaya neden kızdğımı anlamanız için şöyle diyeyim, burda ekmek almaya gitmek için bile arabay ihtiyaç var...adam sigortasını yaptıramam dedi masraf başıma kaldı. neyse pazartesi ayarladım sigortası çekici parası derken arabayı almaya gidicem tabi ruhsat benim adıma değil. adama kalk gel dedim yok ben yarın gelebilirim dedi...iyide yarın (salı) oğluşumun doktor kontrolü var..tabi biz salı arabayla uğraşırken randevu kaçtı
öğleden sonra eve geldim bari evi temizleyeyim dedim...saat 3 oldu elektrikçiler geldi...saati söküyorlarnoldu dedim. meğer benim hesabımdan ödeniyor dediğim faturalar bir dönem ödenmemiş. git dediler borcu yatır saati takalım. durun yapmayın çocuk Ufoyla ısınıyor, yok bişey yapamayız sökeceğiz...
vezne saat 16.30 da kapanıyor zaten. ne ara para bulayım gideyim yatırayım da açsınlar...tabiki yetişmedi ve salı akşamı elektriksiz kaldık. oğlumu sardım sarmaladım, mum ışığında oturuken bir güzel ağladım
bu arada bütün bunlar yaşanırken eşimin nefes alması bile bana battığı için kafamda bütün eski defterleri açtım ve bu işin olmayacağına karar verip birde oğlum babasız büyüyecek diye oturup ağladım...Allahtan salı gecesi adam uyudu ve Çarşamba uyandığında resmen ak sakallı dedeyi görmüş gibi...nazar değdirmeyeyim ama ben bu adamı ilk defa böyle görüyorum. neyse bu eş konusundaki detayları başka zaman anlatırım
hee bide ne yaptığımı söyleyeyim kafamın nekadar gidik olduğunu siz anlayın :))) salı gecesi evde elektrik yok ya, kv ye kıyamadım korkarsın gel benimle yap bu gece dedim. eşimde diyor annemi koynuna aldın ya bitmiştir olay :)))
Çok aşırı olmamakla beraber bende de oluyo bende tencere unutmuştum ablam sayesinde ölümden döndük kızımla :/ bide uyumuş kalmışım :/ dışarı çıkıp almam gereken şeyleri unutuyorum para hesabını tamamen kaybettim evde olan sebzelerin üstüne aynısından istiyorum. Ama hani sürekli deil arada bir özellikle uykusuz kalmışsam oluyor
Geldi mi hepsi birden gelir dedikleri şeyi aynen yaşamışsın canm ama çok şükür dediğin gibi atahan a bişi olmasında geçmiş gitmiş dielim :)
Bu arada kv yaptığın şey için en doğrusunu yapmışsın cnm sen insanlığını biliyorsun vicdanı olan bi insansın belki bi parça utanmıştır sana yaptıkları için.
ay evet ya geçmişi okurken güncel gidiyor
kv ciğime iyi dilekleriniz, beni merak ettiğiniz için hepinize çooook teşekkür ederim...hatta canım arkadaşım aramışsın ama bende pireler uçuştuğu için duymamışım
kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür olan hiçbirşey paşamın sağlığı ile ilgili değildi...söylemiştim size bir firmadan bize borcuna karşılık kullandığım araç cuma günü sigorta borcu yüzünden kapandı. ve o çok güzel havada oğlumla gezme planları yaparken evde oturdum. bu arada arabaya neden kızdğımı anlamanız için şöyle diyeyim, burda ekmek almaya gitmek için bile arabay ihtiyaç var...adam sigortasını yaptıramam dedi masraf başıma kaldı. neyse pazartesi ayarladım sigortası çekici parası derken arabayı almaya gidicem tabi ruhsat benim adıma değil. adama kalk gel dedim yok ben yarın gelebilirim dedi...iyide yarın (salı) oğluşumun doktor kontrolü var..tabi biz salı arabayla uğraşırken randevu kaçtı
öğleden sonra eve geldim bari evi temizleyeyim dedim...saat 3 oldu elektrikçiler geldi...saati söküyorlarnoldu dedim. meğer benim hesabımdan ödeniyor dediğim faturalar bir dönem ödenmemiş. git dediler borcu yatır saati takalım. durun yapmayın çocuk Ufoyla ısınıyor, yok bişey yapamayız sökeceğiz...
vezne saat 16.30 da kapanıyor zaten. ne ara para bulayım gideyim yatırayım da açsınlar...tabiki yetişmedi ve salı akşamı elektriksiz kaldık. oğlumu sardım sarmaladım, mum ışığında oturuken bir güzel ağladım
bu arada bütün bunlar yaşanırken eşimin nefes alması bile bana battığı için kafamda bütün eski defterleri açtım ve bu işin olmayacağına karar verip birde oğlum babasız büyüyecek diye oturup ağladım...Allahtan salı gecesi adam uyudu ve Çarşamba uyandığında resmen ak sakallı dedeyi görmüş gibi...nazar değdirmeyeyim ama ben bu adamı ilk defa böyle görüyorum. neyse bu eş konusundaki detayları başka zaman anlatırım
hee bide ne yaptığımı söyleyeyim kafamın nekadar gidik olduğunu siz anlayın :))) salı gecesi evde elektrik yok ya, kv ye kıyamadım korkarsın gel benimle yap bu gece dedim. eşimde diyor annemi koynuna aldın ya bitmiştir olay :)))
Evet aynen bunlar klasik artık bende :) Birde en tanıdık insanların isimleri vb aklımdan çıkıveriyor
Canimm, hem sevindim hem uzuldum... Sagliginiza birsey olmasinda, bu sacma sapan aksilikler hallolur... Hersey ust uste gelmis... Aglama kiyamam...
Cok fazla yuk var sirtinda, esinede bu yuzden kizginsin sanirim, varlik sevistirir yokluk dovusturur demisler, su donemleri bir atlatsaniz
Daha saglikli dusunur karar verirsin sende. Carsamba sabah nasil kalkti esin merak ettim ?
saol canım benim :) yok zaten bütün o kararlar uçtu gitti kafamdan :)adam bir anda oğluna aşık bir baba oluverdi, bana yardım ediyor evle ilgileniyor...şimdi diyeceksin ki daha dün bir bugün iki, abartma
ama asıl yaptığı birşey sorunu farkettiğini gösterdi bana..deli gibi oynadığı bir oyun var 2 yıldır. ama öyle gıcık bir oyun ki saatli görevler falan var, biz akşamları yemeği sabah kahvaltıyı falan savaş saatlerine göre ayarlıyoruz. bide zamanında o savaş karakteri için dünya para harcadı neymiş güçlü olacakmış. çocuk ağlıyor bakar mısın diyorum "dur iki dakka savaştayım" diyor...ağlayan bebek babasının savaşını mı bekler. bizim evde o yüzden yemek masası kurulmaz, o tabağında odasında yer
neyse uzattım lafı...dün geldi oyunu bıraktım karakteride sildim dedi. işte o yüzden diyorum gece buna herhalde ak sakallı göründü :)
iki akşamdır benim paşama göre belirlediğim saatte hep birlikte yemek yiyiyoruz, paşam babasıyla oynuyor sonrada iyi geceler öpücüğü verip yatıyor :)) iki gündür normal bir aile gibi yaşamak beni nasıl mutlu etti. pazar günüde kv yi gönderince umarım hep böyle düzenli ve mutlu devam ederiz
başıma gelen felaketleri yazarken güzel haberi vermeyi unuttum...bugün bir firmadan iş teklifi geldi :)))
haftaya görüşüp detaylı konuşalım diyorlar, bakalım umarım anlaşırız
Canim cok dogru birisine anlatiyorsun bu bagimliligi, gercekten oyunu bırakmış olması buyuk bir adım. Ben bagımlı bir oyuncunun rutin hayatını iyi bilirim :) pc basında yenen yemekler, karakter geliştirmek için saat kurmalar, etrafında olan bitenden bi haber olmak v.s. Hangi oyunu oynuyor eşin? Bana isim verebilir misin?
Oyuna göre karakteri silip silmediğini anlayabiliriz, 2 yıl geliştirilen bir karakter silinemez, hesabın çalınma durumuna tedbiren hiç bir firma sildirmez karakteri, o yüzden soruyorum cnm...
İnşallahhhh canım, genelde böyle üst üste kötü şeyler olunca hemen arkasından çook güzel birşey olur. Dualarımız sana yoğunlaşsın bu hafta o zaman.
yok silmek değilde "karakteri boşalttım" dedi, işte kıyafetleri taşları falan silmiş...legend online diye bir oyun
ay evet o ne öyle, oyuna göre yatış kalkış saatleri, aç otur, bide başında deli gibi sigara içiyordu...düşün Urla gibi yerde bahçeli evde bütün yazı odasında geçirmişti ve ne kavgalar ettik
Aaa ne zaman düştü kolu kırıldı ben okumamışım demekki çok şaşırdım
nerden düştü nasıl düştü ? Çoooook geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah.
En Geriden gelen benim oğlum zaten 2 eylul doğumlu bir de hastalık hastane falanne dönüyor ne ayağını ağzına
götürüyor Yok birtek yattığı yerden başını kaldırabiliyor
maşallah berra ya uslu durarak annesine yardım etmiş.
mn_elif kızına çok geçmiş olsun inşallah verdikleri karışım işe yarar da tez zamanda iyileşir.
bebeğin sağlıklı olsun da hepsini yapar sırasıyla. üzme kendini.
Aybike hoş geldin. bayağı merak ettik seni. bir kaç sıkıntı yaşamışsınız ama genelde güzel haberlerle gelmişsin. eşine sevindim inşallah bundan sonra bu şekilde devam eder. işinde hayırlısı ile olur inşallah.
Bu saatte ne işim var söyliyim aybike yi merak ettim :)) şaka gibi dimi 5:00 de kızımı emzirdim 5:20 Den beri tabletin başındayım. Bi ara kk açılmadı The Bing Bang Theory nin son bölümünü izledim. Sonrada sayfalar sayfalar
Kızımın resmine yorum yapan herkese teşekkürler.
Gribeyaz ilk değil bu foto daha öncede eklemiştim 1 kez. Bende ıvy gibi düşünmüştüm ama Facebook instagram tarzı şeylerde kullanmadığım için ve bu haline bayıldığım için ve de sizleri sevdiğim için dayanamadım.
Myhoney bir kaç kez daha denemiştim ek gıda. Armudu ilk seferden beridir bayıla bayıla yiyor ama gerisi yok. Bende pütürlü şeylere hazır değil diye düşünmüştüm ama armutta pütürlü ona gelince götürüyor zilli. Uyanık bence bu. Ve babasına çekmiş yemek seçiyor. 1 hafta daha denerim sonra usul değiştiririm diye düşünüyorum. Yani bizimle beraber ne yiyorsak ondan tadacak. Meyve filesi ile veya çatalla ezerek. Kısmetinde ne varsa. Alerji risklerine girmiş olucam ama napalım. Yemek seçmesin istiyorum.
Aybike öncelikle geçmiş olsun. Klasik bir taban- tavan durumu yaşamışsın. Tavan nın hayırlı olsun. İşin ve eşinin yeni modeli. Pazar günü gelse de kv siz hayatını hayırlasak. Ayrıca eşin büyük bir adım atmış abimden biliyorum pc bağımlılığı oyun bağımlılığı ciddi tedaviler yada sevgi dolu yakınlar gerektiren bi şey. ( bu sen oluyorsun tabiki sevgi pıtırcığı! Annesi değil :))
Beklebekle 5:00 de kızımı emzirirken senin ne mühendisi olduğun aklıma düştü niyeyse manyakmıyım neyim ? :))
Bu duaya kocaman Amin denir. :)
Bizim tıpada delikler var canım oradan su geliyor ama öyle şakır şakır değil biraz zahmetli :) Eee herşeyi kolay öğrenmesinler :)
Bilgi için teşekkür ederim canım bizimde aklımızda bulunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?