2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bildigim kadari ile 2 cesidi var. Sutlu ve sutsuz. Bendeki sutsuz olani.

Anne Sutun var ise kesinlikle anne sutu ile yap. Hem anne sutu hem yulaf unu muhtesem bence. Ben de o kadar sut olmadigi icin ben hipp in mamasi ile yapiyorum.

Anne sutu var ama sagdigimi sek vereyim istiyorum mamada mutlaka bi kosmi kaliyo cunku yazik olur. Bendeki de sutsuz olani. Arkasindaki tarife gore mi hazirliyosun??

Ben de hic uzulmicem o gidisinde:) anca özlerim iste:)))

Ewt misafire hizmet edip is yapmaktsn insan bebegiyle ilgilenemiyo sinir oluyorum.

3 bebekli birini mi bulmak lazim :))))) akrabaya baktircam sanirim.

Aman icsin de nasi icerse icsin bosverr, elbet hupletmeyi ogrenecek, hupletmeyi bilmeyen insan var mi :)))) hele bi buyusunler de...

İdrar miymis? Bildim bildim! :) annem sen netten okuya okuya cocuk doktoru oldun diyo :)) cabucak iyilessin insallah canim bununla da gecmis olsuuun

Sagol cnm valla gozum aydin :))

Bi geldi mi ustuste gelir dedikleri bu olsa gerek. Yuh kv ile mi yatiiniz?! Ben arayi kacirmisim kican nerde yatiyo ki??

Hepsi icin kocaman gecmis olsun

Sirke koydum gecen gun, ama yumusatici gibi guzel kokmadi be ya:)

Buarada nerelerrdeydin merak ettik seni hepimiz. İyisin insallah?

okumuşsundur belki canım, biranda olabilecek bütün aksilikler üstüste geldi neyseki şimdi moralim daha iyi, hele ki biraz sonra otobüs bileti almaya gideceğimizi düşünürsek

evet maalesef sirke kullanınca koku yok ama ben deterjan olarak roxy kullanıyorum, çok güzel bir kokusu var. bi dene derim çamaşırlar mis gibi sabun kokuyor

Yuhh yuhhh yuhhhhh!!! Ulan ne kiymet bilmez insan yaaaa Allah bildigi gibi yapsin!

Olur oyle :) bilgisayar mihendisiyim:)

Roxyi senden biliom.Gecen gun esime roxy iimis alabilirsin bidahakine dedim meger adam onceden teklif etmis cevabi su oldu " ben aylar once deneyelim demistim hem fiyati da dalinin ucte biri!" :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…