- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.921
Aynen çünkü günümüzün çoğunu burada beraber geçiriyoruz canım ondan. Bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Ve keşke demeyi sevmem ama keşke aynı ilde yaşasaydık hepimiz diyorum.
bildigim kadari ile 2 cesidi var. Sutlu ve sutsuz. Bendeki sutsuz olani.
Anne Sutun var ise kesinlikle anne sutu ile yap. Hem anne sutu hem yulaf unu muhtesem bence. Ben de o kadar sut olmadigi icin ben hipp in mamasi ile yapiyorum.
Bekle bu da damlatmaz. Korumasını takmamış olabilir misin?
İyi geceler kızlar yarın bizimde aşımız var ondan sonra oturmaya gidebilirim gelmezsem merak etmeyin tamam mı?
Öperim hepinizin yanacıklarından, bebişlerinizinde popolarından öperim.
maşallah sana ya çok tatlısın sen
canım yanılmıyorsam ilk defa kızının resmini paylaştın çok güzelll
ay canım benim ne güzel sende ana evine gideceksin
benimkide gidiyorda o sayede anneme gideceğim bukadar uzun kalacagım ilk defa eşim yurt dışına gidiyor diye üzülmüyorum
sağ sağlim gelsin inşallah hepsi...
yaparız canım :) ablamda kızıyla gelecek eski günlerdeki gibi olacağız bebişlerimizle
teşekkür ederim canım :)))
hemde ne tır yav düzen müzen kalmadı her işe yetişeceğim diye çocuğumla pek ilgilenmedim çoğunlukla babanesi baktı ben iş güç koşturmaca
Canım maşallah hic artık kucuk filan diye dert etme , nerdeyse emekleyecek kızın daha ne yapsın :))
Cok aceleci bu arada maşallah
Gecmis olsun canım insallah bulursunuz hemen
Sevmiş afiyet olsun maşallah ona
Canım zamanla geçiyor ,insanın öfkesi bir süre daha devam ediyor ama sonra o insanların hayatındaki degeriyle beraber gidiyor hersey
Annem 2. Bebekte lohusaligimi zehir etmişti bana, hemde benimle direk alakası bile olmayan bi konu yüzünden , uzun süre affedemedim , baska seylerde vardı ufak tefek, ne oldu simdi , öfkem gecti ama kvdemi ondan daha cok seviyorum , çünkü en zor zamanlarımda hep destek oldu bana, annemde sadece lafta kaldı , bu konuda bende çok doluydum ama gecti gitti cok sukur , artık hiçbir söylediğini önemsemiyorum bile,
Dün gene beni kvdeme cekistirmis ev pismis , onun kvdesi olsa ( yani babaannem) bir gün tutmazmis boyle gelini , bakıcı da var evde üstelik ,valla hic umrumda degil , dün aksam zor buldum yatağı birde evimi düşüneyim
5. Ayda ası yok canım belki rota dozu vardır
Amin canım , insallah coook iyi bakan Allah korkusu olan bir bakıcınız olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Nazardandir canım nazar :))
Onu bende ilk bebegimde düşünmüştüm kaçırırsa diye , kadın bende 3 tane var 1 tane daha istemem dedi :)))
Maşallah coook tatlı
Cok tatlılAr canım maşallah
Bu arada cok beceriklisin maşallah , sarma istettin canımı , biz genelde makarnaya talim :)))
Daha cok alıntı yapmıştım ama şarjım bitince gitti , bütün foto. Lardaki bebekler cok tatlı maşallah hepsine
Ben oyle bir biberon bebedordan almistim canim, hakkaten sakir sakir dokuluyor :) eline veremedim onu heryeri islatti.
Canim ben sabit duramiyorum yerimde :) son 7 yilima bakinca kac ulke kac sehir kac ev kac seyahat :) simdi geldik yerlestik eve eee nereye gidiyoruz haldeyimacilen ise donmem lazim.
Ahahha yilin teklifi :) honey im yine gosterdi zekasini.
Maalsef canim bu organik urunler cok pahali burda, esim diyorki iyiki bu hamilelik 9 ay yoksa baticaktik :) simdi yine organik marketten aliyirum ama bir tik alti urunleri.
Tipayi buldum, cikardim, kizida uyandirip denesem mi simdi nasil olacak :)
Ben kizim hupletmeyi ogrensin istemistim ama
Aminnnn. Ne guzel yazmissin bende duygulandim okurken... Herkes kendini cok dogru ve icten ifade edebilmis burda demekki aylarca...
Eheheh iste canim oyle tipali hupletsin istedim ben, diger turlu akar agzina icerler kolayca.
Bilginin nereden gelecegi belli olmuyor :) ben sahilde oyle yayilmis olsaydim, yanimda da pisik konusulsaydi ( 1 sene once) ufff derdim :)
Hafizaya bak :) masallah!
Bizde optukkkk. Cabuk gelin.
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim geldim doktordan hoş bi hanımdı daha önce berkun bey acilde bakıyordu bu müjgan hanımdı bakırköy acıbadem de kendisi haseki eğitim araştırmadan gelmiş iyi bi doktor gibi duruordu kızımın pişiğinşn benimle ya da bezle yada ıslak mendille ilgisi yokmuş amonyaklı idrarı dedi bu yüzden olmuş pişik zaman içinde mantara da dönmüş iyi erken gelmişsiniz kimi anne babalar kanamadan yarılmadan ya da her yere bulaşmadan gelmiyor dedi üç krem verdi karışım yapıp günde 2 kere sürecem bide her bez deişiminde yıkayacam sadece su ile kaka olmadığı müddetçe kavanoz mamayı onada sordum organiktie verebilirsin dedi ama abartmamak kaydıyla günde en fazla iki ver dedi ayak üstüne bastırıodum kızımı çok kızdı o kalkacağı basacağı zamanı bilir yanlış yapıyorsun zorlayarak dedi yürüteç için daha geçen gün ortopedist doktorlara toplantımız vardı eskiden önermediklerini ama artık önerdiklerini istersen kullanabilirsin gözetim altında olmak kaydıyla dedi.
Bekle beklecim benimki +4 olan ama denildiği gibi içinde tıpa var tıpasız boğuluo kızım tıpaylada pek içebildiğini söyleyemem çekmesi gerekio çnk
Myhoney nişasta ilk kez duydum çok saol geçmezse denerim
Emelcim biobaby daha kötü yaptı desem yeridir
Burkacım ne güzel şeyler yazmışsın öyle anne olmaz gerçekten güçlü olmayı gerektiriyor ve haklısın canım ek gıdaya geçmeden sormak biraz tuhaf olur :/
Kızlar ana kucağı önerileriniz için saolun hemen bakıcam
evet canım yumuşatıcıya çoğu bebek reaksiyon veriyormuş...1 çorba kaşığı elma sirkesi koy yumuşatıcı yerine
aybikeee elma dersem çık armut dersem çıkmaaa..
elmaaaaaaaaaaaaa
tmzlik yaptım, açımm ve çook yorgunn
Gözün Aydın canım , cok sevindim senin adına
Gecmis olsun canım , bende mantar olabilir , tyrosid de kullan diyecektim ko sen zaten Dr a gittiğini yazmışsın , hemen düzelir insallah
Canım insallah cok iyi olur bakıcınız
Bizimki de 39-40 yasında , ama pek sorunumuz yok cok sukur , samimiyet konusunda belki sorun olabilir , ama sen gerekli mesafeni koyarsin, insallah cok iyi bir insan cikar
Aklın fikrin yemekte :))) benim aklımda emelin sarmalarında kaldı :))
Meltowski bunu cooook beğendi
Amin canım insallah
Sagol canım , aybikenin sıkıntısı yoktur insallah , bi sorun mu oldu acaba kvdeyle
Canım pipisinin ucu dar olabilir , bir arkadaşımın oğlunda olmuştu , iyileşir iyileşmez sünnet ettirdiler tekrarlamadı sonra
Cok gecmis olsun
Sagolasin canım bende sizleri cok seviyorum , girdim dün ama yazamadım , sonra uyuyakalmişım , sagolun merak ettiginiz icin.
Anneme cvbi kvdem vermiş zaten , biz artık alıştık bu duruma, siradanlasti bizim icin :)
ay evet ya geçmişi okurken güncel gidiyor
kv ciğime iyi dilekleriniz, beni merak ettiğiniz için hepinize çooook teşekkür ederim...hatta canım arkadaşım aramışsın ama bende pireler uçuştuğu için duymamışım
kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür olan hiçbirşey paşamın sağlığı ile ilgili değildi...söylemiştim size bir firmadan bize borcuna karşılık kullandığım araç cuma günü sigorta borcu yüzünden kapandı. ve o çok güzel havada oğlumla gezme planları yaparken evde oturdum. bu arada arabaya neden kızdğımı anlamanız için şöyle diyeyim, burda ekmek almaya gitmek için bile arabay ihtiyaç var...adam sigortasını yaptıramam dedi masraf başıma kaldı. neyse pazartesi ayarladım sigortası çekici parası derken arabayı almaya gidicem tabi ruhsat benim adıma değil. adama kalk gel dedim yok ben yarın gelebilirim dedi...iyide yarın (salı) oğluşumun doktor kontrolü var..tabi biz salı arabayla uğraşırken randevu kaçtı
öğleden sonra eve geldim bari evi temizleyeyim dedim...saat 3 oldu elektrikçiler geldi...saati söküyorlarnoldu dedim. meğer benim hesabımdan ödeniyor dediğim faturalar bir dönem ödenmemiş. git dediler borcu yatır saati takalım. durun yapmayın çocuk Ufoyla ısınıyor, yok bişey yapamayız sökeceğiz...
vezne saat 16.30 da kapanıyor zaten. ne ara para bulayım gideyim yatırayım da açsınlar...tabiki yetişmedi ve salı akşamı elektriksiz kaldık. oğlumu sardım sarmaladım, mum ışığında oturuken bir güzel ağladım
bu arada bütün bunlar yaşanırken eşimin nefes alması bile bana battığı için kafamda bütün eski defterleri açtım ve bu işin olmayacağına karar verip birde oğlum babasız büyüyecek diye oturup ağladım...Allahtan salı gecesi adam uyudu ve Çarşamba uyandığında resmen ak sakallı dedeyi görmüş gibi...nazar değdirmeyeyim ama ben bu adamı ilk defa böyle görüyorum. neyse bu eş konusundaki detayları başka zaman anlatırım
hee bide ne yaptığımı söyleyeyim kafamın nekadar gidik olduğunu siz anlayın :))) salı gecesi evde elektrik yok ya, kv ye kıyamadım korkarsın gel benimle yap bu gece dedim. eşimde diyor annemi koynuna aldın ya bitmiştir olay :)))
Sirke koydum gecen gun, ama yumusatici gibi guzel kokmadi be ya:)
Buarada nerelerrdeydin merak ettik seni hepimiz. İyisin insallah?
aman ne utanması canım :) sabah ne dese beğenirsin "bütün gece senin horlamandan, Atahanın uyanmasından uyuyamadım" Bugün öğlen kalktı, iyi uyudun dedim "evet neydi dün gece öyle, hiç uyuyamadım sürekli uyandınız ana oğul " dedi. bende anlamışsındır halimi ben 5 aydır her gece böyle bölük pörçükuyuyorum dedim. tabi kadında hiç tepki yok
başıma gelen felaketleri yazarken güzel haberi vermeyi unuttum...bugün bir firmadan iş teklifi geldi :)))
haftaya görüşüp detaylı konuşalım diyorlar, bakalım umarım anlaşırız
Aybikee 2. Balayını yaşıyorrr:))
Bi sRki var aybikeye yolllamak istiyom burdan
"Lay layyyy loooooom gaaaaaliba sana gore sevmeler,
Hopaşinanayyy gaaaaaaliba sana gore sevilmelerrrr"
:))
Bu saatte ne işim var söyliyim aybike yi merak ettim :)) şaka gibi dimi 5:00 de kızımı emzirdim 5:20 Den beri tabletin başındayım. Bi ara kk açılmadı The Bing Bang Theory nin son bölümünü izledim. Sonrada sayfalar sayfalar
Kızımın resmine yorum yapan herkese teşekkürler.
Gribeyaz ilk değil bu foto daha öncede eklemiştim 1 kez. Bende ıvy gibi düşünmüştüm ama Facebook instagram tarzı şeylerde kullanmadığım için ve bu haline bayıldığım için ve de sizleri sevdiğim için dayanamadım.
Myhoney bir kaç kez daha denemiştim ek gıda. Armudu ilk seferden beridir bayıla bayıla yiyor ama gerisi yok. Bende pütürlü şeylere hazır değil diye düşünmüştüm ama armutta pütürlü ona gelince götürüyor zilli. Uyanık bence bu. Ve babasına çekmiş yemek seçiyor. 1 hafta daha denerim sonra usul değiştiririm diye düşünüyorum. Yani bizimle beraber ne yiyorsak ondan tadacak. Meyve filesi ile veya çatalla ezerek. Kısmetinde ne varsa. Alerji risklerine girmiş olucam ama napalım. Yemek seçmesin istiyorum.
Aybike öncelikle geçmiş olsun. Klasik bir taban- tavan durumu yaşamışsın. Tavan nın hayırlı olsun. İşin ve eşinin yeni modeli. Pazar günü gelse de kv siz hayatını hayırlasak. Ayrıca eşin büyük bir adım atmış abimden biliyorum pc bağımlılığı oyun bağımlılığı ciddi tedaviler yada sevgi dolu yakınlar gerektiren bi şey. ( bu sen oluyorsun tabiki sevgi pıtırcığı! Annesi değil :))
Beklebekle 5:00 de kızımı emzirirken senin ne mühendisi olduğun aklıma düştü niyeyse manyakmıyım neyim ? :))
okumuşsundur belki canım, biranda olabilecek bütün aksilikler üstüste geldineyseki şimdi moralim daha iyi, hele ki biraz sonra otobüs bileti almaya gideceğimizi düşünürsek
evet maalesef sirke kullanınca koku yok ama ben deterjan olarak roxy kullanıyorum, çok güzel bir kokusu var. bi dene derim çamaşırlar mis gibi sabun kokuyor
alemsin sen yaa :))))
bu şarkı ne böyle diyorum, 3. kez sözleri okuyunca hatırladım :) lay lay lommmm diyorum sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?