2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Roxyi senden biliom.Gecen gun esime roxy iimis alabilirsin bidahakine dedim meger adam onceden teklif etmis cevabi su oldu " ben aylar once deneyelim demistim hem fiyati da dalinin ucte biri!" :)))

benimkide kızıyor...bişey demiş daha önce dinlememişim, burda siz önerince şöyle yapmamız lazımmış diyorum..topic arkdaşların mı dedi, ben diyince yapmıyorsun onlar diyince yeni bişey gibi gelip bana anlatıyorsun diyor :)))

Bugün aybikenin pasasinin kontrolu var, geçen gün yazmisti

çooook teşekkür ederim canım bizi hatırladığın için :)) valla sabah sabah pek bir mutlu oldum topici okurken, meğer ne güzel arkdaşlıklar kurmuşuz :)

maalesef yaşanan aksilikler yüzünden gidemedik doktora çok vicdan yaptım ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu ayda özel doktora gitmesek ne olur canımız saolsun diye bugün ana sağlığa götüreceğim en azından boy kiloya bakalım diye. çok şükür zaten bir rahatsızlığı sıkıntısı yok
gelince haber veririm ölçüleri, öpüyorum canım :)

Oto koltugunda markalari siraladim forumda mi okudun diyo:) yok daha o konuya gelemedik dedim :))))))

yuh artık yaaa...torunu yoğun bakımda o eşek kadar oğlunun kahvaltı hesabını mı yapıyor
aman boşver canım inan bana bunların yoklukları varlıklarından daha hayırlı

Allah kolaylik versin insallah.. Benim odum kopuyo 6. Ay asilarindan. En hafif sekilde olsun insallaaaaah!
korma canım, diğerlerinden bir farkı olmuyor. Sadece üç iğne yiyor yavrucuklar. Birde ağızdan iki damla. Ama iyi Tarafı 1 yaşına kadar artık aşı yok:)

günaydın kızlar ve minik bebişleri :)

Günaydııınn

Günaydın etli butlu anacıklar küçükken annemi böle severdim şimdide oğlumu böle seviyorum :))
Aybike : yawrum sen benim ilk aşkımsın :)) başından geçen talihsizlikler gelmiş geçmiş olsun canım bir daha uğramasın yanınıza
Hatice p : ben çorba yaktım düşün arttik yanıktan nasibini almayan tencere tava kalmadı anahtarı kapıda (dışında) bırakıp çok uyumuşluğum var ve arabanın anahtarıda takılı aynı anahtarlıkta bende gittim kam tahlili yaptırdım herşey normal çıktı vitamin aldım o da sütümü Artırdı ama vitamini yutmayıda unutuyorum
Bekle : benim de aklımdan geçmişti ne mihendisi acabAsı die bilgisayarmış :) bizim dönemin ilkokul sıralarında herkesin hayali bilgisayar müh. Olmaktı o geldi aklıma bilgisayar o dönemde çok matah bişiydi çocuk aklı işte bilgisayar müh. Olunca onunla oynucaz sanıyorduk heralde :))))

Benim oglumun da oldu hala da ara ara oluyor. Daha 1 aylıkken basladi igne antibiyotik hepsini kullandik. Su an geçti cok şükür ama doktorumuz sondali film cekilecek doktorumuz çekmek istiyor. Cok zor oluyor yavrum cok çekti. Gecmis olsun. Baska sormak istediğin varsa sor bu konuda arastirdim epey

BiZde bugün yüksek ihtimalle son kez şuan ki doktorumuza gidiyoruz rotanın 2. Dozu için bide ek gıda hakkında konuşmak istiyorum 6 ay vermemek konusunda çok katı davrandı bize bizde söz dinledik vermedik. Bakalım doktor da bulamadık henüz kendimize. Şuan gittiğimiz hastaneye bir daha adım atmak dahi istemiyorum bildiğin ticarethane...
Bende ufak ufak başladım ek gıda hazırlıklarına mama kabı kaşık meyve süzgeçi falan aldım. Annemde kaşık almış tupperdan bu arada ben suyu biberonla veriyorum bazen içiyo bazen içmiyo ablam söylemişti avent alıcaktım ben bile zor çekiyorum alma dedi bende biberonla veriyorum canı isterse içio istemez ise içmiyo oynuo ama kendi tutuyor biberonu bide ek gıdaya geçmediğimiz için çok önemsemiyorum su olayını .

Su deyince aklıma geldi suyu 10 dk kaynatıp vermek gerekiyor fazla kaynatılırsa minarelleri ölüyor az kaynatılırsa içindeki Zararlı maddelerden arınamıyor be eksik ne fazla en az bir yaşına kadar bu şekilde en azından oturarak su içebilene kadar tam terimlerini hatırlamıyorum ancak oturduğumuzda çalışan bi sistem suyun içindeki zararlı maddelerin direk mideye girmesini engelliyormuş ayakta ise direk vücuda karışıyormuş bu sebeple bebeklerimizin suyunu kaynatmakta fayda var bunu duyduğumda rahmetli büyük babam geldi aklıma kızaydı hep ayakta su içince ayakta içme ayaklarına gider derdi varmış rahmetlinin bir bildiği ve her seferinde olmasa bile günlük yaza hazırlanmalı çünkü durağan su bakteri üretir tabi yinede herkesin kendi tercihi

Merhaba bayanlar,
Aşırı unutkanlık yaşayan var mı? Kan verdim, değerlerime bakacaklar, acaba ne verecekler bunun için merak ediyorum... Sürekli ocakta tencere tava yakıyorum

Unutkanlık hepimizde var ben kahve yaptım kendime ama içine kahve koymayı unuttum mesela,b vitamini de içiyorum bir faydası olmadı iştah açmaktan başka. Unutkanlığa bir. Çözüm bılursan bizimle paylaş lütfen

Emellciğim kızının yarı yaşı kutlu olsun nice nice tam yaşlara olsun !

Aybike, çok geçmiş olsun elektrik konusuta küçük yerlerde oluyor öyle şeyler benim babamlarında sürekli saati sökülürtakılır
Eşinin gelişimine ayrıca çok sevindim hani demişsin ya normal aile gibi bebraber yemek yiyeceğiz diye inşallah darısı başıma
Gerçi benim ki haftada 4 gün 2. İşten dolayı gece 2-3 te geliyor evdeolduğu zamanda pcde 3. Ek işi yapıyor yani oyun değil
ama yine de adamın yüzünü göremiyoruz oğlumla. Bu hafta hesapladım toplam 23 dakika ilgilenmiş ozanla 1 haftada.
İş teklifinde hayırlı olsun bol paralı rahat bir iş olsun inşallah,

Kizlar biz bu ayin sonunda 5aylik olacagiz gecen ayki randevude ek gidaya dr gecme dedi ne versen anne sütünün yerini tutmayacak dedi bizde onun icin daha hic baslamadik tatirmama dahi izin vermedi ama oglum bu siralar 2 saate bir emmek istiyo geceleride boyle acaba tam doymuyormu diyorum gece yatmadan once kasik mamasimi baslasam diyorum ama kendi kafama gore bir seyde yapmak istemiyorum napsam bilemedim

Aman yok cok bisi diili, ogretmen olsam daha iyiydi, en azindan 3ay tatilim olurdu:)

Pfff gecinmek zor is dimi

Hala yataktayız 2. Uykuyu beraber uyuduk. Kalkıyorum kızımı emziriyorum hazırlanır çıkıyoruz. Geceye kadar giremem herhalde. Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…