- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.941
Roxyi senden biliom.Gecen gun esime roxy iimis alabilirsin bidahakine dedim meger adam onceden teklif etmis cevabi su oldu " ben aylar once deneyelim demistim hem fiyati da dalinin ucte biri!" :)))
Bugün aybikenin pasasinin kontrolu var, geçen gün yazmisti
benimkide kızıyor...bişey demiş daha önce dinlememişim, burda siz önerince şöyle yapmamız lazımmış diyorum..topic arkdaşların mı dedi, ben diyince yapmıyorsun onlar diyince yeni bişey gibi gelip bana anlatıyorsun diyor :)))
Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim, annem 10 gün kaldı gitti
Hadi o tamam 90 yaşındaki dedeme ve 15 yaşındaki erkek kardeşime bakıyor mecbur gitti
Ama eşimin a...sı ( anne kelimesini kaynana derken bile haketmediği için a...sı diyorum) geliceğini söylemesine rağmen
ben ağlayarak arayıp "neolur gelin anneciğim size çok ihtiyacımız var" dememe rağmen
oğlu arayıp ozanı yoğun bakıma kaldırıyorlar Demesine rğmen son olarak da 1 hafta cerrahpaşada yatmamıza rağmen gelmedi
Bahanesi de : 45 yaşındaki oğluna sabah işe giderken kahvaltı akşam işten geldiğinde yemek hazırlıyormuş ?!?
Ve gelmediği gibi eşimin dahaönce sakla zor zamanda kullanırsın diye verdiği 3 bin tl yi de o abisine vermiş ,
daha para istiyorlar bizden
Yani beterin beteri var....
korma canım, diğerlerinden bir farkı olmuyor. Sadece üç iğne yiyor yavrucuklar. Birde ağızdan iki damla. Ama iyi Tarafı 1 yaşına kadar artık aşı yok:)Allah kolaylik versin insallah.. Benim odum kopuyo 6. Ay asilarindan. En hafif sekilde olsun insallaaaaah!
günaydın kızlar ve minik bebişleri :)
Hehehe :))) sarkiyi biliodun sanirim :) tam senlik diye dusunmustum ams sen o noktaya gelememisin, haftaya pazara insallah.
Kizlar iyi geceler..Oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullandık iyileşti Zannettik bir hafta sonra tekrarladı(( nefroloji ile görüştük yarın ultrason çekilecek gerekirse sondali film 6 ay sonra ilacli film vs vs. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı????
Merhaba bayanlar,
Aşırı unutkanlık yaşayan var mı? Kan verdim, değerlerime bakacaklar, acaba ne verecekler bunun için merak ediyorum... Sürekli ocakta tencere tava yakıyorum
Olur oyle :) bilgisayar mihendisiyim:)
korma canım, diğerlerinden bir farkı olmuyor. Sadece üç iğne yiyor yavrucuklar. Birde ağızdan iki damla. Ama iyi Tarafı 1 yaşına kadar artık aşı yok:)
Günaydııınn
Aman yok cok bisi diili, ogretmen olsam daha iyiydi, en azindan 3ay tatilim olurdu:)Günaydın etli butlu anacıklar küçükken annemi böle severdim şimdide oğlumu böle seviyorum :))
Aybike : yawrum sen benim ilk aşkımsın :)) başından geçen talihsizlikler gelmiş geçmiş olsun canım bir daha uğramasın yanınıza
Hatice p : ben çorba yaktım düşün arttik yanıktan nasibini almayan tencere tava kalmadı anahtarı kapıda (dışında) bırakıp çok uyumuşluğum var ve arabanın anahtarıda takılı aynı anahtarlıkta bende gittim kam tahlili yaptırdım herşey normal çıktı vitamin aldım o da sütümü Artırdı ama vitamini yutmayıda unutuyorum
Bekle : benim de aklımdan geçmişti ne mihendisi acabAsı die bilgisayarmış :) bizim dönemin ilkokul sıralarında herkesin hayali bilgisayar müh. Olmaktı o geldi aklıma bilgisayar o dönemde çok matah bişiydi çocuk aklı işte bilgisayar müh. Olunca onunla oynucaz sanıyorduk heralde :))))
Ahahaha cok iyiymis o gelmemisti aklima:)))Ben o şarkıyı Kaan'a söylüyorum
Lay lay lom sana emmeler
Hopaşinanay sana uyumalar
Unutkanlık hepimizde var ben kahve yaptım kendime ama içine kahve koymayı unuttum mesela,b vitamini de içiyorum bir faydası olmadı iştah açmaktan başka. Unutkanlığa bir. Çözüm bılursan bizimle paylaş lütfen
Emellciğim kızının yarı yaşı kutlu olsun nice nice tam yaşlara olsun !
Aybike, çok geçmiş olsun elektrik konusuta küçük yerlerde oluyor öyle şeyler benim babamlarında sürekli saati sökülürtakılır
Eşinin gelişimine ayrıca çok sevindim hani demişsin ya normal aile gibi bebraber yemek yiyeceğiz diye inşallah darısı başıma
Gerçi benim ki haftada 4 gün 2. İşten dolayı gece 2-3 te geliyor evdeolduğu zamanda pcde 3. Ek işi yapıyor yani oyun değil
ama yine de adamın yüzünü göremiyoruz oğlumla. Bu hafta hesapladım toplam 23 dakika ilgilenmiş ozanla 1 haftada.
İş teklifinde hayırlı olsun bol paralı rahat bir iş olsun inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?