2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzenimde bilg. Müh. Okuyo daha hazırlık. İşsiz kalmaz dimi ?

Yazilima yonelirse her durumda is bulur. Ben hicbir zaman sevmedim yazilimi, hem donanim svdim, sistrm muhendisligi yapiyorum zaten suanda. Bi de sql ogrensin cok iyi, simdiki aklim olsa database administrator olurdum. Deli para var. Neyse cok teknige girmyim burada.

Anne sutu var ama sagdigimi sek vereyim istiyorum mamada mutlaka bi kosmi kaliyo cunku yazik olur. Bendeki de sutsuz olani. Arkasindaki tarife gore mi hazirliyosun??

Eger kasik ile yedirecek isem evet arkadaki tarife gore. Bazen kasik ile veriyorum bazen biberon ile. Biberon ile vereceksem normal tariften daha fazla akici yapiyorum yani biberindan icecek gibi. Ozel akici ek gidalar icin ozel biberon basligi aldim onunla veriyorum. Yoksa normal biberon basligindan cekemez.

pembesümbül ve bu sorunu yaşayan arkadaşlar; idrar yolu infeksiyonu yaşayan bebeklerde şikayetler neler oluyor nasıl şüphelendiniz??

bizim başımızdan şöyle birşey geçti. hala şüphe ediyorum öyle midir böyle midir :26:

3 aylıkken kızımın istahı sıfırlandı neredeyse bırde sureklı uyku halı dr umuz tit istedi yaptık 5-6 lökosit görüldü. sonra kültür istedik ama bu arada tabloyada uyuyor dıye antibiyotik başladık. kültür çıktığında sonuç patojen bakteri üremedi şeklindeydi. ilacı kkullanmamız yerindemiyd, değilmiydi tartışılır.

sonra ben ara ara dr istemeden kültür verdim tit yaptırdım lökosit var ama kültürde üreme olmuyr.... ve kızımın vajinasında hep beyaz sümükümsü akıntısı oluyor sizde de oluyor mu?? dr olur bir müddet normal dedi ama kızım 6 ayını bitirdi ya benden geçen hormonlardn dolayı olsa etkisi geçmezmiydi.??

şimdi iki gündür yine uykuya verdi kendini ve iştah sıfırrr ağlaya ağlaya yediriyorum zorrrlaaaa(
torba bağladım test için götürcem dr una sonucu bildiricem. hayır birşey değil tedavi olmazsa böyle bşirley olupta böbrekleri tehlike altında:18:

gerçekten infeksiyon olsa kültürde üreme olurdu olması lazım yani...

Abikecim hoşgeldin.
Bütün sıkıntıların geçmiş gitmiş olsun inş.

çok saol canım, Allah hiçbirimize dert yüzü göstermesin :)

ah yerim ben seni kuzuuuuu :))))

sizinki daha zormuş canım ya şikayet edemezsin adam para kazanmanın derdinde...eminim o da üzülüyordur bu duruma. inşallah daha az zaman harcayarak daha çok gelirinizin olacağı projeler gelir, böylelikle ek işe gerek kalmaz

belki de sizin büyüme atağı dediğiniz şey bizde böyle mi oluyor acaba:26:

büyüme ataklarınız nasıl oluyor sizin??

canım kimi bebekler çok az yer ve gün boyu uyurmuş, kimisi ise deli gibi yiyip hiç uyumadan geçirirmiş günü
bizim bütün ataklarımız ikinci seçenekteki gibi oldu

Saçlarıma aklar düştü yorgunluktan:)
aybikenin dediği ikinci seçenekteniz.
Bizim sorun geceleri çok kalkması. Şu sıralar kabız. Ve sabaha akdar kakasını zorluyor. Sabahın ilk ışıklarıyla bir damlacık yapıyor. Rahatlıyot. Gündüzleri çok zor uykuya dalıyor. Grçi ben bunun atak olduğunu düşünmüyorum. Snırım bizimkinin huyu böyle. Uzun zamandır böyleyiz çünkü.

Luboyf
Dusunup dusunup sikma kendini.
Annen senelerdir taniyor degil miydi?
Iyi anlasicaginizi dusunuyorum. Yoksa annen tavsiye etmezdi.

Off simdi o abla size ne mantilar acar. Ne hamur isleri :))

saol minnoşcum ya umarım güzel olur dediğin gibi
bi şekilde su yolunu bulcak ama işte aklımda bin tilki dolaşıyor resmen:):):)
kızım sevcek mi den tut da daha neler neler
ama dediğin gibi rahat olmam lazım çünkü annem senelerdir tanıyor ve hep çok dürüsüt olduğunu yıllarca bi hatasını görmeidklerini söylüyor
bir de kadın küçük evlenmiş 3 oğlu varmış en büyüğü 20 en küçüğü 15 yaşında, heralde nasıl çocuk bakılcağını fazlasıyla öğrenmiştir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
benim tek derdim kızım ben işteyken evde mutsuz olmasın onunla da vakit geçirmeyi sevsin oyunlar oynasınlar parkta gezsinler vs. vs.
ev işi falan da yapmasını istemiycem yeterki kızımla düzgün ilgilensin

evet bunlar bir türkmen mantısı yapıyor offf
üniversite de arkadaşım vardı türkmen o yapardı

aybikecim hoşgeldin canım ne hareketli geçmiş son günlerin kıyamam sana ya
son cümlene hala gülmekten kırılmaktayım:):):):)

Selamlarrr,

Ne bu şarkı acaba? Bana birisi adını yazabilir mi dinleyelim bizde?

çok komik bi şarkı ivycim youtube da izleyebilrisin hppaşınanay sana göre sevmeler falan şeklinde bi şarkı
yazarsan çıkar
eşim tam bizim nişan törenimizin olacağı sabah kaldığı otel odasında tv da çalıyormuş şok olmuş duyunca bi taraftan da gülmüş baya
o nişan arasında bize geldiklerinde youtube dan açıp dinletmişti canım bak ya bugün nasıl bi şarkı öğrendim diye
ben de dalga geçmiştim bu bizim ilk dans müziğimiz olsun düğünümüzde diye

Yasın ve meslegin kardeşim ve yengemle aynı, acaba aynı okuldanmısınız? Ankara şehrinde okudu onlar :)) bu arada yazılım öğrenmeyi denedim azcık ama azcıkkkk, beni aştı :) benim eşimin ilk üniv ide bilg. müh. bu arada, yazılım falan çok sever ama daha çok hobi olarak uğraşır, banada göstermeye kalkıyor arada ama yok ben uzaylı görmüş gibi bakıyorum ekrana :)

Son düzenleme:
Evetttt, benim kızımda kulağını baya bilinçli tutuyor , bırakıyor, yeniden tutuyor çekiyor, koparamıyor tabii daha sert çekiyorr sonra kaşır gibi yapıyor, bir süre rahat bırakıyor ama sonra yine el kulağa gidiyor....

İşte nihayet kulağımızıda keşfettik :) hayırlı uğurlu olsun.

bizim enfeksiyonda lökosit sayısı bol olarak çıkmıştı ve kültürde de bakteri çıkınca ilaca başladık tek başına idrar tahliline göre değil kültüre bakarak ilaç başlattı doktor. ayrıca böbreklerinden de ultrason çektirdik etkilenmiş mi diye.

bizim bu hafta yaşadığımız atak diye düşünüyorum sürekli mızmız yatmıyor oynamıyor akşama kadar yarım saat - 1 saat uyuyor sürekli kucakta olmak gezmek istiyordu. yanından ayrıldığım odadan çıktığım an basıyor çğlığı.

veriyorsundur belki ama yine de zeytinyağını hatırlatmak istedim. kabızlığa çok iyi geliyor

Bakayım canım :)

kızımda kulağıyla oynuyordu bir iki haftadır. bende "acaba kulağımı ağırıyor da kulağıyla oynuyor" diyordum. meğer kulağını keşfediyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…