- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.981
Senin bebeğinde kolikti diye hatırlıyorum, ne durumdasınız? Daha iyi mi şimdi?
Bizimkinin kolik ağlamaları 4 ay bitince bitti ama 4 aydır kucakta olunca halen aşırı kucak ve ilgi isteği var.
Tek başına kesinlikle durmuyor, kafamı çevirsem bile çığlık atmaya başlıyor :) Uyutmak hala kucakta... Tracy teyzenin kitabıyla 1 haftalık rüya gibi bir dönem geçirdim ama birden alt üst oldu şimdi daha düşkün oldu bana... Gece 7-8 kez uyanıyor, geç uyuyor, gündüz uykuları 30 dk 3 kez....
işte böyle, ama artık gün gün değişirler iyileşirler heralde.....? İnşaallah diyeyim :)
pembesümbül ve bu sorunu yaşayan arkadaşlar; idrar yolu infeksiyonu yaşayan bebeklerde şikayetler neler oluyor nasıl şüphelendiniz??
bizim başımızdan şöyle birşey geçti. hala şüphe ediyorum öyle midir böyle midir :26:
3 aylıkken kızımın istahı sıfırlandı neredeyse bırde sureklı uyku halı dr umuz tit istedi yaptık 5-6 lökosit görüldü. sonra kültür istedik ama bu arada tabloyada uyuyor dıye antibiyotik başladık. kültür çıktığında sonuç patojen bakteri üremedi şeklindeydi. ilacı kkullanmamız yerindemiyd, değilmiydi tartışılır.
sonra ben ara ara dr istemeden kültür verdim tit yaptırdım lökosit var ama kültürde üreme olmuyr.... ve kızımın vajinasında hep beyaz sümükümsü akıntısı oluyor sizde de oluyor mu?? dr olur bir müddet normal dedi ama kızım 6 ayını bitirdi ya benden geçen hormonlardn dolayı olsa etkisi geçmezmiydi.??
şimdi iki gündür yine uykuya verdi kendini ve iştah sıfırrr ağlaya ağlaya yediriyorum zorrrlaaaa(
torba bağladım test için götürcem dr una sonucu bildiricem. hayır birşey değil tedavi olmazsa böyle bşirley olupta böbrekleri tehlike altında:18:
gerçekten infeksiyon olsa kültürde üreme olurdu olması lazım yani...
Su deyince aklıma geldi suyu 10 dk kaynatıp vermek gerekiyor fazla kaynatılırsa minarelleri ölüyor az kaynatılırsa içindeki Zararlı maddelerden arınamıyor be eksik ne fazla en az bir yaşına kadar bu şekilde en azından oturarak su içebilene kadar tam terimlerini hatırlamıyorum ancak oturduğumuzda çalışan bi sistem suyun içindeki zararlı maddelerin direk mideye girmesini engelliyormuş ayakta ise direk vücuda karışıyormuş bu sebeple bebeklerimizin suyunu kaynatmakta fayda var bunu duyduğumda rahmetli büyük babam geldi aklıma kızaydı hep ayakta su içince ayakta içme ayaklarına gider derdi varmış rahmetlinin bir bildiği ve her seferinde olmasa bile günlük yaza hazırlanmalı çünkü durağan su bakteri üretir tabi yinede herkesin kendi tercihi
Kizlar biz bu ayin sonunda 5aylik olacagiz gecen ayki randevude ek gidaya dr gecme dedi ne versen anne sütünün yerini tutmayacak dedi bizde onun icin daha hic baslamadik tatirmama dahi izin vermedi ama oglum bu siralar 2 saate bir emmek istiyo geceleride boyle acaba tam doymuyormu diyorum gece yatmadan once kasik mamasimi baslasam diyorum ama kendi kafama gore bir seyde yapmak istemiyorum napsam bilemedim
çok komik bi şarkı ivycim youtube da izleyebilrisin hppaşınanay sana göre sevmeler falan şeklinde bi şarkı
yazarsan çıkar
eşim tam bizim nişan törenimizin olacağı sabah kaldığı otel odasında tv da çalıyormuş şok olmuş duyunca bi taraftan da gülmüş baya
o nişan arasında bize geldiklerinde youtube dan açıp dinletmişti canım bak ya bugün nasıl bi şarkı öğrendim diye
ben de dalga geçmiştim bu bizim ilk dans müziğimiz olsun düğünümüzde diye
bana da 6 ocakta mail gelmişti. şubatı bulacak anlaşılan numunelerin gelmesi :)
:) meltowskinin dediği gibi aklım yemekte. Mantıda. Nefiss olur.saol minnoşcum ya umarım güzel olur dediğin gibi
bi şekilde su yolunu bulcak ama işte aklımda bin tilki dolaşıyor resmen:):):)
kızım sevcek mi den tut da daha neler neler
ama dediğin gibi rahat olmam lazım çünkü annem senelerdir tanıyor ve hep çok dürüsüt olduğunu yıllarca bi hatasını görmeidklerini söylüyor
bir de kadın küçük evlenmiş 3 oğlu varmış en büyüğü 20 en küçüğü 15 yaşında, heralde nasıl çocuk bakılcağını fazlasıyla öğrenmiştir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
benim tek derdim kızım ben işteyken evde mutsuz olmasın onunla da vakit geçirmeyi sevsin oyunlar oynasınlar parkta gezsinler vs. vs.
ev işi falan da yapmasını istemiycem yeterki kızımla düzgün ilgilensin
evet bunlar bir türkmen mantısı yapıyor offf
üniversite de arkadaşım vardı türkmen o yapardı
Yasın ve meslegin kardeşim ve yengemle aynı, acaba aynı okuldanmısınız? Ankara şehrinde okudu onlar :)) bu arada yazılım öğrenmeyi denedim azcık ama azcıkkkk, beni aştı :) benim eşimin ilk üniv ide bilg. müh. bu arada, yazılım falan çok sever ama daha çok hobi olarak uğraşır, banada göstermeye kalkıyor arada ama yok ben uzaylı görmüş gibi bakıyorum ekrana :)
Veriyorum canım. Bilemiyorum ne yapsam fayda etmedi. Daha çok elma verdim bugün. Bakalım çözecez..
veriyorsundur belki ama yine de zeytinyağını hatırlatmak istedim. kabızlığa çok iyi geliyor
Selamlarrr,
Ne bu şarkı acaba? Bana birisi adını yazabilir mi dinleyelim bizde?
saol minnoşcum ya umarım güzel olur dediğin gibi
bi şekilde su yolunu bulcak ama işte aklımda bin tilki dolaşıyor resmen:):):)
kızım sevcek mi den tut da daha neler neler
ama dediğin gibi rahat olmam lazım çünkü annem senelerdir tanıyor ve hep çok dürüsüt olduğunu yıllarca bi hatasını görmeidklerini söylüyor
bir de kadın küçük evlenmiş 3 oğlu varmış en büyüğü 20 en küçüğü 15 yaşında, heralde nasıl çocuk bakılcağını fazlasıyla öğrenmiştir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
benim tek derdim kızım ben işteyken evde mutsuz olmasın onunla da vakit geçirmeyi sevsin oyunlar oynasınlar parkta gezsinler vs. vs.
ev işi falan da yapmasını istemiycem yeterki kızımla düzgün ilgilensin
evet bunlar bir türkmen mantısı yapıyor offf
üniversite de arkadaşım vardı türkmen o yapardı
Yasın ve meslegin kardeşim ve yengemle aynı, acaba aynı okuldanmısınız? Ankara şehrinde okudu onlar :)) bu arada yazılım öğrenmeyi denedim azcık ama azcıkkkk, beni aştı :) benim eşimin ilk üniv ide bilg. müh. bu arada, yazılım falan çok sever ama daha çok hobi olarak uğraşır, banada göstermeye kalkıyor arada ama yok ben uzaylı görmüş gibi bakıyorum ekrana :)
Youtube a sordum hep arabesk sarkılar cıktı baslarını biraz dinledim, behsedilen sözlere raslayamadım ana azmettim sonuna kadar bekledim :) yavrumun modu degişti dinlerken küçük emrah kaşı yaptı :) eğlenceli bir şarkı bekliyorduk biz :) çok komikmiş ama:)
Kızlar size bişey söylicem. Biliyorsunuz azbuçuk. İki oğlumla ailemden uzakta. Komşum bile olmadan tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Eşimin iş yeri uzakta ve genelde çoculklar uyuyunca ya da yataktaalrken geliyor. Bana ve eve zerre kadar faydası yok. ( varsa bileçok kinlendim göremiyorum şuanda, vardır muhakkak hakkını yeniyim) bende 15 tatilde aileminyanınagitmeyi planlıyordum. Bana ne dese beğenirsiniz. "Ben çok yoruldum tatile ihtiyacım var, tatilin ikinci haftası biyerlere gidelim mi?? " Üstüne hönkürücektim ama buna bile halim yoktu. Ben iki çocukla hiçbiryerde dinlenemem. Paşam yorgunmuş. Bende dedim ki biz gidelim rahatrahat eve gel dinlen uyu. Siz olsanız ne derdiniz??
Bence iyiligin icin demis ya kotu anlama. Ben olsam tatili kacirmazdim. Ama annenin yanina gitmek de ayri guzel.
Hah buldum!!! Annenlerinde alip tatile gidin?!!! Dinlenirsin:)
:)))
benim için olsa, değişiklik sana iyi gelir der. Otelde tatil beni nasıl dinlendirecek ki. Hem sömestr olduğu için her yer kalabalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?