2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki gazdan ağlıyordu ama hiç kolik teşhisi konmadı canım
yani öyle hiç durmaksıızın sürekli bi ağlama değildi
gaz sancıları da 3.5 aylıkken tamamen bitti sonrasında ağlamalar değil de akşam mızmızlıkları başladı şu an onlar da bitiyor gibi
şu an sadece çok uykusu varsa mızırdanıyor
çok şükür atlattık o sınıntılı dönemleri
hogg yöntemi bizde işe yaradı son 1 aydır artık gece yataına koyunca 15 dakika içinde uykuya dalıyor
bu ara benim kzızımda düşkün bana bence geçiş aşaması o yüzden geceleri 3 kez kalkardı şu ara 5-6 yı buluyor, gülücükler atıyor konuşuyor gecenin bi yarısı
ben ısrarla hiç tepki vermiyorum ki oyun vakti olmadığını anlasın, gülmüyorum bile ona sadece tekrar yatırıp pış pış diyorum

içimizi rahat tutalım canım bence de daha da iyi olacak merak etme

Evet üreme olmali hatta enfeksiyon sayilmasi icin on üzeri bes cikmasi gerek üretmenin. Yani 100.000 olursa enfeksiyonu. Var demek. Lökosit tek basina anlami yok.
Bizim ureme oluyor on üzeri uc cikiyor yani 1000. Ona rahmen antibiyotik kullanmiyoruz. Bu ay sondali film var inşallah birsey cikmaz.

Bu arada belirtiler bizde sadece idrari koyuyordu ve idrar yaparken canı aciyormus
Gibi yüzü degisiyordu. Ates kusma ishal vs. Hicbiri yoktu

aaa bu çok ilginç bi bilgi canım bana da babaanem çok kızardı oturarak ve 3 ydumda iç derdi hmmm ilginçç gerçekten, ben de hurafe sanardım

canım biz de öyleydik yavaş yvaş başka şeyler de verdimde rahatladık
kim ne derse desin 6.ay artık yetmiyo anne sütü çocuklara başka şeyler istiyorlar
eğer 6.ay bastırılırsa çcouğun bu duysugusu sonrasında atı gıdaya geçmek zıorlaşıyor
zatensadece tatadırma yine %100 anne sütü alacak ama sadece ek olarak başka şeyler

Ayrıca ever böbrekler tehdit altinda. Benim doktor koruma amacli antibiyotik verdi üreme olmadigi halde. Altı aylik olana kadar kullanacak amacimiz enfeksiyon tekrar etmesin dedi. O zaman bobrekte kalici hasar
Birakabilir dedi. Ama biz kendimiz ara ara hep tahlil yaptırdık ve en basta kullandigimiz igne disinda kullanmadik. Doktor kullandigimizi saniyor o yüzden üreme olmadi diyor. Bana enfeksiyon olmadan koruma amacli antibiyotik kullanmak sacma geldi. Ama siz baska bir doktora gidin.

Kizlar bizim ebe damacana suyunu kaynatmadan verebilirsin dedi. Hatta misafirlige gittin su yok yaninda caydanligin altindaki kaynamis sudan verebilirsin dedi

bir de kızım bu ara hiç bilmediğim bir dilde konuşur gibi sürekli bi şeyler söylüyor
aaa eee ooooğğğ diye seslerden oluşan bir dil
sabah 5te uyandı yatırıyorum yatağına yok verdim babasının kucağına
babası başladı kucağında pışpışlamaya
babasına yine gülerek bi şeyler söylüyor o da zavallım uykulu hmmm öyle mi kızım diye cevap veriyor
susun artık uyuyayım biraz diye susuturdum bunları
tabi babası susutu bizim kız kızmama bile gülüyor onu seviyorum sanıyor kızarken bile
neyse konuşarak gülerek yarım saate uyumuş babası yatırmış yerine sonra sabah 7 buçukta uyandı
bu seferde anneannesine postaladım annemde tekrar uyutmuş 8 buçukta uyanmış bu sefer ben uyudum 9 buçuğa kadar

çok aktif çok sosoyal bu ara bi atakta ama hayırlısı bakalım

Youtube a sordum hep arabesk sarkılar cıktı baslarını biraz dinledim, behsedilen sözlere raslayamadım ana azmettim sonuna kadar bekledim :) yavrumun modu degişti dinlerken küçük emrah kaşı yaptı :) eğlenceli bir şarkı bekliyorduk biz :) çok komikmiş ama:)

:) meltowskinin dediği gibi aklım yemekte. Mantıda. Nefiss olur.

Allah Allah ivy ben seni hep yazılımcı sanmıştım. Bilişim sektörü demiştin öyle algılamışım.

.

veriyorsundur belki ama yine de zeytinyağını hatırlatmak istedim. kabızlığa çok iyi geliyor
Veriyorum canım. Bilemiyorum ne yapsam fayda etmedi. Daha çok elma verdim bugün. Bakalım çözecez.

Kızlar size bişey söylicem. Biliyorsunuz azbuçuk. İki oğlumla ailemden uzakta. Komşum bile olmadan tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Eşimin iş yeri uzakta ve genelde çoculklar uyuyunca ya da yataktaalrken geliyor. Bana ve eve zerre kadar faydası yok. ( varsa bileçok kinlendim göremiyorum şuanda, vardır muhakkak hakkını yeniyim) bende 15 tatilde aileminyanınagitmeyi planlıyordum. Bana ne dese beğenirsiniz. "Ben çok yoruldum tatile ihtiyacım var, tatilin ikinci haftası biyerlere gidelim mi?? " Üstüne hönkürücektim ama buna bile halim yoktu. Ben iki çocukla hiçbiryerde dinlenemem. Paşam yorgunmuş. Bende dedim ki biz gidelim rahatrahat eve gel dinlen uyu. Siz olsanız ne derdiniz??

Turkmen mantisi cok mu guzel olurmus? Hemen arastirmaliyim:)) yasasin yemek yemek, gobek buyutmek:)

Bende ankda okudum:) ozelden okulunu yaz istersen? :)

Yazilimi sevmedim sevmicemmmm:))

Ahahaha yok be arabesk iste :)))) ahaha :)))

Bence iyiligin icin demis ya kotu anlama. Ben olsam tatili kacirmazdim. Ama annenin yanina gitmek de ayri guzel.

Hah buldum!!! Annenlerinde alip tatile gidin?!!! Dinlenirsin:)

Bence iyiligin icin demis ya kotu anlama. Ben olsam tatili kacirmazdim. Ama annenin yanina gitmek de ayri guzel.

Hah buldum!!! Annenlerinde alip tatile gidin?!!! Dinlenirsin:)

:)))
benim için olsa, değişiklik sana iyi gelir der. Otelde tatil beni nasıl dinlendirecek ki. Hem sömestr olduğu için her yer kalabalıktır.

Sinir oldum sinir catlayabilirim!!! Esimin bi teyzesi var biz evlendigimizden beri sozde bize gelecek! Her gittigimizde soyleriz bekliyoruz diye. Gecen haftadan beri bize gelme durumu soz konusu. Annesinde konustuk dedi ki teyzenler size gelmek istiyolarmis. Esim de e gelsinler hep davet ettik artik onlarin aramasini bekliyoruz dedi ben de evet buyursunlar dedim. 3gundur adama hadi teyzeni ara bak ayip oluyor davet et diyorum, onlarin aramasini bekliyo arayip da su zamanda gelin demek olmaz diyo! Ben de en son kendi haline biraktim.

Oglen beni ariyo, biz annemle konustuk senin arayip davet etmen daha uygun olur dedik dedi. Ben de tepki verdim ararim sorun degil ama neden bana sormadan hakkimda karar aliyosun annenle konusmadan once bana sorsaydin dedim. Kapatiyorum ben dedi kapatti. Manyak midir nedir yaa?!!! Sozde kendisi aricakti olay bana patladi, adamin gunlerdir fikrini degistiremiyorum annesiyle bi konusmasinda degismis fikri, Allahim sabir ver yaaa bi de telefonu kapatiyo cat diye!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…