2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ankda okudum:) ozelden okulunu yaz istersen? :)

Yazilimi sevmedim sevmicemmmm:))

ayyy evet beklecim ağzım sulandı
yemeği de daha yeni yedim iştahım pek açık bu araalr eskiden tüm günü bi salatayla geçiştirirdim

şimdi şöyle yapıyolar ben de yaptım ordan biliyorum
iç malzemeler kıyma soğan az patates ve baharatlar
bzideki mantı hamurunu yoğuruyosun
avuç içi büyüklüğünde hamurlar açılıyor içi bu malzemeyle doluyor sonra yarım ay şeklinde kapatılıyor kenarlarına böyle parmaklarıyla değişik bi şekil veriyorlar

asıl sorun pişmesinde
bunların 5-6 katlı bi tenceresi var upuzun düdüklüye benzer bi şey ama daha uzun bi tencere
buharda pişirme tenceseresi gibi düşün
en altta su kaynıyo onun üstündeki tüm katlara mantılar yerleştiriliyor
ve tüm katlar kapalı en üstündede kapak var tencerenin
altta su kaynadıkça tüm katlardaki mantılar pişiyor
sonra özel bi sos yapıyolar yoğurt ve üzerine bu sos dökülüyor
sosunda çeşitleri var şimdi girmeyeyim oraya sen bi bak istersen:):):)

yok bu erkekler hep aynı hep

Yok canım, ben marketing yapıyorum, proje yönetimindeyim:) oyun sektörü :)

evet ivycim trajikomik bi şarkı desek daha doğru klibi de bi o kadar şahane
nikah masasında terkediyodu sevgilisi onu galiba sonra hemen başkasıyla nikah masasına oturuyodu ama o adam onu aldatıyodu bla bla bla şeklinde devam eden trajik olayalar silsilesi:):):):)

Dur ben bibbakiiim:)

Canım senin şuan ihtiyacın olan biraz yardım, güvenebileceğin birilerinin yanında dinlenmek. Eşin sanırım işten yorulmuş, biraz kaçmak istiyor. Kendince sanada jest yapıyor gibi geldi bana, bu erkekler kadınların ne zaman neye ihtiyacları oldugunu kestirebilseler zaten gul gibi gecinip gidicezde, onu beceremiyorlar maalsef.

Bu teyzenin olayı neki merasımle geliyor?

Bizimkiler odtu den cnm.

Sefertası gibi yani :)))
Offf acıktım bende.

Sagol canım sana da cok gecmis olsun bana basından sonuna yazar mısın bu süreci özelden yazarsan sevinirim...

canım kimi bebekler çok az yer ve gün boyu uyurmuş, kimisi ise deli gibi yiyip hiç uyumadan geçirirmiş günü
bizim bütün ataklarımız ikinci seçenekteki gibi oldu

bizimki de ataktır inş ne diyim.. allah size de yardım etsin uykusuzluk huzursuz çocuk zor. ara ara o halleri de oluyor kafa götürmüyor cidden geriliyor insan.

iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun.

aybike senin nasıl oldu bilmiyorum ama aldığımız tazminatlar süt veren anne olduğumuz için iki katı olmalıymış. bana bir arkadaşım söyledi ama o vakit hiç bunlarla uğraşıcak durumda değildim. geriye dönük hakkını aramamk istersen diye yazıyorum sana. tabi önce bir avukata bunu doğrulatmak gerekir. senin bilgin var mı bu konuda?

teşekkür ederim cevabın için allah yardım etsin minnosh.
bu beğen butonundan ne istediler anlamıyorum!!!
istediğin kişiyi beğenmene de mani oluyorlar. çok ilginç....

akıntı var mı peki sizde gerçi kızın mı vr oğlun mu hatırlamıyorum benim ki kız ve beyaz sümükümsü akıntısı var. bugün altını değiştirirken çişini yaptı hiç acı macı duyar hali yoktu gülüşüyorduk bilakis. belki ataktır benim ki ya...

buarada profilaktik doz verdiyse kullanmanda bir sakınca yok.

dr umdan ziyade durumdan dolayı kafam karışık.

cevabın için teşekkür ederim

Bence hönkürmeden sakin sakin kendini anlatsan ortak bir yol bulunur belki, o da kötü niyetle söylememiştir gerçekten yorulmuştur,
annenlerin yaşadığı şehirde bir otelde kalın o tatilini yapsın sen ailenle görüş mesela ya da çocuklardan birini annene bırakıp tekiyle tatile çık , ya da çocukla gidilebilecek büyüğü bırakabileceğiniz çocuk klubü olan bir otel olabilir ama tatile gitmek istiyor diye adama
Suçlu gibi davranmak onu evden soğutabilir. Ya da ben çok pollyannayım

Canım bizim gittiğimiz özel doktor kendisi diyor zaten heray buraya gelmenize gerek yok
bir sorın olunca telefonla sorun önce çok gerekirdse gelin diyor

Heray muayene olmasına gerek yok diyor ama bizim biraz sıkıntılarımız olduğu için mecbur gidiyoruz
yani vicdan yapacak birşey yok
Allah korusun hasta falan deiğl boyu kiloyu sağlık ocağı ölçer zaten sıkma canını

Avatar ini duruma uysun diye mi sectin haticecim merak ettim ?

Bu unutkanlik hepimizdr oluyor, b vitamini takviyesi verirler sanirim lohusalik sonrasi kadinlarda cok sik goruluyormus endiselenme.

Yok avatar benim en sevdiğim film :) Ama hafızam silinmiş gibi de hissetmiyorum değil :)
Umarım geçicidir çünkü daha çok erkeeeeeeen

Avatar ini duruma uysun diye mi sectin haticecim merak ettim ?

Bu unutkanlik hepimizdr oluyor, b vitamini takviyesi verirler sanirim lohusalik sonrasi kadinlarda cok sik goruluyormus endiselenme.

Ivycim B vitamini dedin de, benim hamileliğimde sağlık ocağı B12 vitaminimin düşük olduğunu söylemişti, ama doktorum vitamin vermedi... Üstelik normal vitaminde kullanmadım ben hamilelikte... Sanırım biraz onun sıkıntılarını çekiyorum... Cevabın için teşekkür ederim...

Canım çok sevindim gerçekten.. Çok şükür...
:)) Gece konuşuyor bizimkide bazen :)) Bu şirinlikleri olmasa zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…