2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, sen her zaman güzel düşünüyorsun.
Biz annemlerle aynı şehirdeyiz. Birimiz istanbulun bir başında diğerimiz diğer başında. Ha deyince gorüşemiyoruz. Okil daolunca uzun zamandir gidemeedik. Birde orada rahat çarşıya çıkabiliyorum. Dişçim orada. Çocukların doktoru da var orada. En azından hazır yemek oluyor:))
tatil yerleri bana dinlenme gibi olmuyor. Yolda ufaklık durmuyor. Muhakkak arkada eciş bücüş git gel olacak. Gideceğimiz yer belli değil. Terlerr üşürler. Yorucu bir değişiklik olacaka bize. Ben eşime bencil düşüncesinden dolayı kızıyorum. İnsan derki yoruluyorsun. Biraz ferahlık sana iyi gelir. Bana kalırsa yoruldum demeye hakkı yok. Bu sefer de ben mi bencil oldum ne:)))

Bizim şikayetimiz gece uykusunda huzursuzluk beraberinde nesi olabilir derken ateşini kontrol etmemizle ortaya çıktı canım...yani yüksek ateşli enfeksiyon...sevgiselinin de dediği gibi üreme olmalı hatta bizimki 100.000 lerde...

Uzun suredir b vit. Eksikligi varsa olabilir canim, ama simdi bir kur vitamin alirsin eksik kapanir merak etme. Gecmis olsun.

Ay ben bu tarif ettigin mantiyi yedim, Nefisssss bayildim. Cok lezzetliydi

bugün çok yoruldum yaaa annemlere gidiyorum demiştim bi haftalığına işlerimi bitireyim dedim çamaşır yıka as topla ütüle evi süpür kızımın şifonyerini yerleştir ayaklarım ağrıyor...

Canim aksilikler hep birbirini takip etmis. Umarim hersey biran once yoluna girecek. Yeni is teklifi almissin bak olumlu gelismeler basladi bile. Insallah her sorunun ustesinden kolayca gelirsiniz arkadasim

verdim canım verdim hemen :) başınız şişmesin diye pek bir özetleyerek gittim gerçi
geçmişi okuyamadım, biraz kızdırmış mıyım sanki siz öyle pat diye kaybolunca...söz bidaha habersiz kaybolmam
Yok canım kızmadım da merak ettim sıkıntılar var deyince , yoksa ben birkac gun yazmayan kişileri hemen merak etmiyorum is güç vardır belki diye ama sen tlf na da cvp vermeyince merak katsayımız arttı birden :))
3 bebekli birini mi bulmak lazim :))))) akrabaya baktircam sanirim.
Yaaa o 3 un üstüne bizim kıza bakarken 1 daha hamile kaldı , 4 oldu o :))) sende bana özenip 4 leme deyip duruyor :))
Canım Allah yardımcısı olsun , ne cok uğraşıyor sizin icin , Allah bol kazançlar nasip etsin insallah
Geçer insallah canım zamanla, bende ilk 1 yıl filan cok kafama taktım ama baktim olacak gibi degil , hicbisey degismeyecek , huyu boyle, hayatıma devam ettim , tabi kvdemin de cok destegi oldu sagolsun , az kafasini sisirmedim :)) psikolog gibi dinledi beni
simdi gercekten annemin yaptiklari üzmüyor, çünkü o kendi zayıflığını boyle kapatıyor , hatalı olan ben degilim ki

Bencede canım yorulduğunu söyle , annene git , o evde rahat yatsın dinlensin
Off of of olsada yesek :)))
Meltowski bunu beğendi :))

Birisi nazlibebis merak etmişti sanırım , instagram da görüyorum ben onu , maşallah coook tatlı bir oglusu var

Kızlar ya philips çorbacıyı aranızda kullanan var mı ablam almak istior sence nasıl dedi pek yorum yapamadım çnk hiç almayı düşünmedim incelemedim o yüzden varsa kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz :)

Bugun doktor kotrolumuz var. Bir asimiz yapildi.

Mama sandalyesinde oturma serbest. Koltukta da destekli oturma serbest. 6. aydan itibaren desteksiz oturtabilirmisiz.

Bol bol egzersiz yaptir bebegine gelisimi icin cok faydali dedi. Ozellikle bu ayda bebek yatar vaziyetteyken omuzlarindan tutup (ozellikle belirttti kolundan degil omuz baslarindan) 45 derece aci ile yukari kaldirip geri indirme hareketini yaptirmamiz gerekiyormus. Gunde 10 defa 5 ser kez. Bu ay olusacak bilmem ne egrisinin olusumuna yardimci oluyormus

Hipp meyza ve sebze kavanoz mamalarini sordum. Bunlar organik ama icindeki meyvelerin ve sebzelerin besin degeri var mi dedi. Ozel bir teknik ile kavanozlandigindan meyve ve sebzeler besin degeri ve vitamini kaybetmiyormus. Ama evdeyken kendin yap disaridaysan ver dedi.

Muz, cilek kivi verme dedi. Tatli olmak sarti ile meyve purelerine mandalina ve portakal sikabilirsin dedi.

Baharat olarak sebze purelerine nane, keki. tarcin, kimyon ve kisnis koyabilirsin dedi.

Patlican ve ispanak halen yasak. Onun disinda tum sebzeler verilebilirmis.

Honeycim çok güzel bilgiler teşekkürler taşırız diye senin doktor dönüşlerini özellikle takip ediyorum

20:40 gibi ancak eve geldim. Hemen yıkadım kızımı emzirdim yatırdım. Zaten kalabalıkta çok yoruldu bugün kızım. Zorlamadı annesini.

Güzel bir gündü bizim için. Grip salgını yüzünden evden çok çıkmayınca çok bunalmıştım. Dün gece ufaktan ağladım hatta. Dayımın 4 kızı var. İlk gittiğimde sadece biri vardı. Sonra çok sürmedi karnesini alan gelmiş. Birde misafirleri vardı pişti olduk. İlk 20 dk ağladı yabancıladı kızım sonra bi alıştı. Pek yüzünü görmedim desem yeridir. Arada hangi odadaysa bulup emzirdim sadece. 2 kere uyudu kısa kısa ikisinede ben yatırmadım. Süper kafa dağıttım herkese tavsiye ederim. (Minnosh nispet gibi oldu ama valla amacım o değil) misafir gelen kadınla ilk görüşte bir anlaştı kızım. Hiç yabancılamadı. Benim zaten bi teorim vardı. Ve artık eminim kızım bildiğin insan seçiyor. Kadında yarı Tatar yarı macır çıktı. Kızım bildiğin macırlarla direk anlaşıyor. İlk görüşte anlaştığı herkes macır çıkıyor. Hatta ilk görüşte aşk yaşadığı macırlar bizimle direk aynı yerden gelmiş insanlar. Nasıl kan çekiyor yaaaaa. Tabi baba tarafı gıcık oluyor o ayrı :))

Canım bence erkekler kadınların da yorulabileceğini bilmiyorlar sadece kendileri yorulur sadece onların dinlenmeye ihtiyacı vardır
Bi kadın asla yorulmaz çocuğa da bakar erkekle aynı işte de çalışır evi de çekip çevirir ama yorulmaz
Bence kadınlar bu yüzden daha çok yaşıyorlar işleyen Demir pas tutmaz
Sen hiç moralini bozma sakince konuşmayı dene belki anlar tatile ondan daha çok ihtiyacın olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…