2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anonim yada Limited şirket ortağı değilsen bağkurlu bile olsan doğum izninin parasını alabiliyorsun. Biliyorsundur belki ama ben yinede hatırlatayım dedim. Bende bağkurluyum ama Limited ortağı olduğum için ek bir yönetmelikle benim bu hakkımı geri almışlar.

dur bir araştırayım ben onu, benim şirket şahıs işletmesi bağkurluyum...limited yada aş ortağı değilim
saol canım ya hatırlatma için, bu dönemde ilaç gibi gelir valla

canım ben tecrübeli bir anne değilim ama ev kedi cenneti olunca pek de farklı değil bizim dolap kapakları yıllardır emniyet bantlı yada deterjanlar ilaçlar hep yüksek yerlerde ...
bence hiç gerek yok hatta kendi mobilyanda bir dene o raylar daha ağırdır, yani kapatırken eli sıkışırsa tekrar çekmeceyi geri açmak isteyecek ama stoperli ray daha fazla güç ister açmak için diğer raylara göre

bence emniyet aparatlarından kullan daha iyi...bu arada minnosh haklı çok çabuk öğreniyorlar...kardeşimi ziyarete gitmiştim istanbula, oğlu için prizlere emniyet kapağı takmış. bilgisayarı kullanmam lazım bir türlü kapağı çıkartamadım. kardeşime seslendim nasıl çılıyor bu kapak diye, bizim bir yaşındaki velet geldi hemen kapağı çıkartıp bilgisayarı taktı fişe :))) o kapakları biliyor musun bilmiyorum, açılması ciddi zeka istiyor ama bizim bebek dediğimiz bu bıcırıklar ciddi akıllı şimdiden :)))

dur bir araştırayım ben onu, benim şirket şahıs işletmesi bağkurluyum...limited yada aş ortağı değilim
saol canım ya hatırlatma için, bu dönemde ilaç gibi gelir valla

Sgk ile anlaşmalı bi hastaneden iş göremez raporu almışmıydın? Eğer almadıysan geçmişe dönük elden rapor düzenleyebilecek bi yer bulman lazım.

Ee senin bakicinin cocuklarina kim bakiyor :)))

galiba henüz erken benim paşada bütün gün bensiz durabiliyor ama uyku saati geldiğinde yok annem yanımda olacak
ama ne yalan hoşuma da gidiyor bana düşkün olması

Sgk ile anlaşmalı bi hastaneden iş göremez raporu almışmıydın? Eğer almadıysan geçmişe dönük elden rapor düzenleyebilecek bi yer bulman lazım.

doğum yaptığım hastane sgk anlaşmalıydı ama adamlar beni doğumdan 18 gün önce şutlayınca hiç öyle rapor almak falan aklıma gelmedi

doğum yaptığım hastane sgk anlaşmalıydı ama adamlar beni doğumdan 18 gün önce şutlayınca hiç öyle rapor almak falan aklıma gelmedi

Bi görüş hastaneyle belki eski sistem geçmişe dönük rapor yazabilirler. Bilgisayardan ortak bi programa girdikleri bi sistem var ama aksaklıklar olduğunda elden de mecbur yazıyorlar. ve sgk kabul ediyor. Hatta sgk yada sordur. kendin sorma kendini ele vermiş olursun. adını vermeden başkası sorsun. Birazda zorla bence hemen vazgeçme. Mesela ben bile denedim şansımı. Limited lerde en az 2 ortak olduğu için dedilerki iş kaybı olmaz ortak yürütür faaliyeti. Ama yeni yasaya göre ben bi süredir ortaksızım yani %100 hisse benim. Dedim iş kaybı var bu durumda. Ama yönetmelik açık. Ltd veya aş ortağına ödemiyorlar. Hala bi düzenleme gelirse geçmişe dönük talep ederim diye raporları falan tamamladım ben.

şubatı bulmadı benimde bu sabah hero baby den numunelerim geldi. chen sendeki gibi : meyve püresi- devam sütü - sütlü pirinçli- üzüm havuç suyu çıktı. afiyetle yesinler :)

bana da gelmişti hero baby herkese yolluyor canım sadece tavşan yapmıştım fotoğraf ekleyemedim özel mesajdan buradan yükleyeyim

İvycim gec mi kaldim bilmiyorum ama bi bilgi ve fikir vermek istedim. Bence hic gerek yok. Soft close dedigini kapaga bi vida atip yapiyorlar, o sa olmazsa carpmamasi icin keçeler var. Hani mobilya ayaklarina yeri cizmesin diye yuvarlak kare yapistiririz ya ondan alip yapistirsan ilk ona gelir yavaslar veeee al sana soft close :))

sess 1-2-3 deneme..sess..sesss...ses kontroll :)))

annesine gelmiş keyiften dört köşe arkadaşınız bildiriyor tamam...

yolculuğumuz rahat geçti çk şükür arabada uyudu kuzucuk, amaa gece gözler kapalı ağlama moduna geçti emmedi kaka yapmamıştı onun sıkıntısımı ağladı mız mız ayakta battaniyede kucakta iflah olmadı en son lisede okuyan kızkardeşim abla sen uyu yorgunsun ben bakarım dedi gece 2 emzirdim teyzesi baktı :)) ben ve eşimde horul horul uyuduk:)) dün avm ye uğradık büyükşehire geldik ya acil alışveriş alarmları yandı bnde eşimde dönmeden kanz aziz bebe andy wawa (umarım doğru yazmışımdır) kışlık bi kaç parça alışveriş yaptım mont aldım paşama kanz da %50 var süper oldu, akşam anneanneme gttk, bgnde annemle gezmece tozmaca..

geçmişi okuyamadım, fırsat bulunca bakarım size bi slm verim dedim, aybikecim hoşgeldin kv gidiyodur bgn inş..grşrzzz tekrar

Bu sikistirmayi engellemek icin baska bir koruma alamazmiyim kendim acaba, neyse birazdan gidicez bakalim saticiyla konusacagim, zaten bebek urunu guvenli olmali, hali hazirda 2 kapakli dolap 600 euro bırde bu fiyata malzemeden calmışlar. Su odayı bitirseydim hayırlısıyla :) Almanlarla kavga etmekten yoruldum :)

Ahahha maşallah ya afacan a bak sen:)

Evet canım minnosh unda dediği aklıma yattı, zaten vermezdim o parayı o sistem için sırf ama acaba dedim, çok mu gerekli olur acaba....

chenn bunu beğendi..harika bişey bu cnm ohh kafan dağılır anne evi saraydır..bi de suluk demişrsin ya avent bana özelden link atarmsn burdan alim gelmişken..duur geçmişte buldum yollamana gerek kalmadı :))

geçmişi bitiremedimm off sonra devam edimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…