- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.081
İvycim gec mi kaldim bilmiyorum ama bi bilgi ve fikir vermek istedim. Bence hic gerek yok. Soft close dedigini kapaga bi vida atip yapiyorlar, o sa olmazsa carpmamasi icin keçeler var. Hani mobilya ayaklarina yeri cizmesin diye yuvarlak kare yapistiririz ya ondan alip yapistirsan ilk ona gelir yavaslar veeee al sana soft close :))
sess 1-2-3 deneme..sess..sesss...ses kontroll :)))
annesine gelmiş keyiften dört köşe arkadaşınız bildiriyor tamam...
yolculuğumuz rahat geçti çk şükür arabada uyudu kuzucuk, amaa gece gözler kapalı ağlama moduna geçti emmedi kaka yapmamıştı onun sıkıntısımı ağladı mız mız ayakta battaniyede kucakta iflah olmadı en son lisede okuyan kızkardeşim abla sen uyu yorgunsun ben bakarım dedi gece 2 emzirdim teyzesi baktı :)) ben ve eşimde horul horul uyuduk:)) dün avm ye uğradık büyükşehire geldik ya acil alışveriş alarmları yandı bnde eşimde dönmeden kanz aziz bebe andy wawa (umarım doğru yazmışımdır) kışlık bi kaç parça alışveriş yaptım mont aldım paşama kanz da %50 var süper oldu, akşam anneanneme gttk, bgnde annemle gezmece tozmaca..
geçmişi okuyamadım, fırsat bulunca bakarım size bi slm verim dedim, aybikecim hoşgeldin kv gidiyodur bgn inş..grşrzzz tekrar
Bu sikistirmayi engellemek icin baska bir koruma alamazmiyim kendim acaba, neyse birazdan gidicez bakalim saticiyla konusacagim, zaten bebek urunu guvenli olmali, hali hazirda 2 kapakli dolap 600 euro bırde bu fiyata malzemeden calmışlar. Su odayı bitirseydim hayırlısıyla :) Almanlarla kavga etmekten yoruldum :)
Canım senin hogg tekniği oturdu sonra bi anda ne oldu neden başa döndü
Ivy canım sen kızın kendi dolabını çekmecesini açsınmı açmasın mı istiyorsun onu de bana. Ben mobilya işinden anlarım. Parmak sıkışmasın istiyorsan en güzeli açamaması. Yada kapakları sen tam kapatamayacaksın arasına bi şeyler koyduğun için. 1. Şeçenek montesorri ye ters düşer. 2. Seçenekte de dolabın içine toz girer. Frensizde parmak bi kere sıkışsa kızın 1 kere ağlar ama sonra öğrenir. Nasıl artık kendileri dışında herkesi tırnaklıyorlarsa. Hatta sürgülü tercih edebilirsin kızının dolabında. Sürgülüde kapağın menteşe tarafından oluşan aralığa sıkışma kaygın kalmaz. Çünkü çocuklar gider gelir oraya tutunur. Evin kapılarına koruma koyuncu o kapılar tam kapanmayacak. Ben şahsen sadece deterjan, kesici alet vb şeyler olan dolaplara kilit alıp diğerlerini serbest bırakmayı düşünüyorum. 1-2 dağıtır yada parmağını kıstırır sonra öğrenir. Diğer türlü yasaklar hep cazip gelir.
Ivy canım sen kızın kendi dolabını çekmecesini açsınmı açmasın mı istiyorsun onu de bana. Ben mobilya işinden anlarım. Parmak sıkışmasın istiyorsan en güzeli açamaması. Yada kapakları sen tam kapatamayacaksın arasına bi şeyler koyduğun için. 1. Şeçenek montesorri ye ters düşer. 2. Seçenekte de dolabın içine toz girer. Frensizde parmak bi kere sıkışsa kızın 1 kere ağlar ama sonra öğrenir. Nasıl artık kendileri dışında herkesi tırnaklıyorlarsa. Hatta sürgülü tercih edebilirsin kızının dolabında. Sürgülüde kapağın menteşe tarafından oluşan aralığa sıkışma kaygın kalmaz. Çünkü çocuklar gider gelir oraya tutunur. Evin kapılarına koruma koyuncu o kapılar tam kapanmayacak. Ben şahsen sadece deterjan, kesici alet vb şeyler olan dolaplara kilit alıp diğerlerini serbest bırakmayı düşünüyorum. 1-2 dağıtır yada parmağını kıstırır sonra öğrenir. Diğer türlü yasaklar hep cazip gelir.
bebeğime havuçla patatesten püre yaptım ilk defa beğendi 5 -6 kaşık filan verdim
Afiyet olsun, kilo olsun boy olsun kuzuya :) pütürlü mü yaptın canm yoksa iyice ezdin mi?
Canım ben çekmecelerini ve kapaklarını kendisi açabilsin istiyorum, kendisi alabilsin eşyalarını. Ama eli de sıkışmasın istiyorum. Sürgü kapak bulamadım burada bebek odası için, birde sürgü kapaklar çok güvenilir değil, ağır oluyor dediler, direk eledim. Aslında şimdi alacağım dolap kızımın beşiğinin dolabı, o yüzden de almak istiyorum takım olsun diye, alt açma ünitesini de aynı seriden aldık çünkü.
Acaba çok mu abartıyorum, bana bu sistemden bahsetmeselerdi mağazada ben farketmezdim bile nasıl kapandığını çekmecelerin :) bende daha önceden dolap ve çekmecelerle ilgili kaygılı değildim ama bu sistemi anlattıkları zaman acaba ileride sorun olurmu diye düşündüm. Çok da alasım yok yani sofy close lu dolabı, o kadar para veremem 2 kapılı dolaba.
İkea nın ürünlerine baktım internetten, çok guzel dolaplar var bebekler için ama orası bize çok uzak, transportbu kurulumu falan yine aynı hesaba gelecek, o yuzden temiz temiz gidip bu takımın dolabını alayım dedim onlarda iyice kafamı karıştırdılar.
Kendi açsın diyorsan soft close alma. Sert oluyor onların açılıp kapanması. Parmağı sıkışırsa kendini kurtaramaz. Sürgü biraz ağır olur ama bence çok sorun olmaz. Ellerinde olmadığı için öyle bir yorum yapmış olabilirler. Birde sürgülününde frenlisi var o ağırlaşıyor haliyle. Basit sürgülülerden alırsan oda biraz gürültülü açılıp kapanır. Soft close olmayan düz beyaz bir dolap alıp kendin sticker larla süsleyebilirsin. Benim kızımın odasının dolap kapağı, şifonyeri, duvarı, yatağı hatta cibinliği düz beyaz. Duvar ve kapaklara sticker yapıştırdım. Keyfime göre aldım. Sıkılırsam değiştiririm. Cibinliğede boncuklar aldım rengarenk onları dikicem. Henüz üşenme aşamasını geçemedim.
Kizlar yardim edin oglum n 2 virusumudur nedir ondan oldu atesi flan vardi gecti derkn simdide oksuruk basladi ama nasil bi oksuruk oksurukten uyuyiyor oglum banada gecti annem yarfim ediyodu onada gecti biDe dun atesler icinde yatiyorduk simdi ogluma bakicak kimse yok kayinvalidem ankaraya dugune gitti kocam bakamiyor cok sinirli agradif o aglayinca tahammul edemiyor cinarin istagi yok hic bisey yedirwmiyorum 2 gundur imkqn yok acliktanda uyuyamiyor bende cok kituyum hozlerimi acamiyorum oglum perisan oldu oksuruk icin napsam bi bilgisi olan varmi kizlar
Nerde bulurum bu keçelerden acaba, hemen aramaya başlansın, zaman çabuk geçiyor, çok saol canımm
galiba henüz erkenbenim paşada bütün gün bensiz durabiliyor ama uyku saati geldiğinde yok annem yanımda olacak
ama ne yalan hoşuma da gidiyor bana düşkün olması
benim hayatımda hep iyilerde kötülerde üst üste gelir...umarım iyi şeylerin üst üste gelme zamanı gelmiştir
hani bide derler ya düz taban mısın diye...benim kv öyle, gittiği yeri kuruturbu yaz ben hamileyim diye fidelerle o ilgilendi, dikti kuruttu dikti kuruttu. geçen hesap yaptım 60 adet domates, 20 salatık, 40 biber, 10 patlıcan fidesi almışım. yiyebildiğimiz 0 domates, 0 slatalık, 3 biber, 2 patlıcan nasıl tutturamadı okadar fideyi bende anlamadım. geçen sene diktiğim 10 domatesle yaptığım domates sosunu ve salçayı hala biteremedim düşün
kadın geldi 2 ay sonra işten çıkartıldım...6 aydır iş arıyorum gideceği belli olduğu hafta iş görüşmesine çağırıldım :) yok kesin inanıyorum o gidince evimin bereketi gelecek. saol canım arkadaşım benim desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?