2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde bulurum bu keçelerden acaba, hemen aramaya başlansın, zaman çabuk geçiyor, çok saol canımm

Hoş gitmişsin canım, çoook dinlenin eğlenin, aldıklarınızı güle güle kullanın...

Ivy canım sen kızın kendi dolabını çekmecesini açsınmı açmasın mı istiyorsun onu de bana. Ben mobilya işinden anlarım. Parmak sıkışmasın istiyorsan en güzeli açamaması. Yada kapakları sen tam kapatamayacaksın arasına bi şeyler koyduğun için. 1. Şeçenek montesorri ye ters düşer. 2. Seçenekte de dolabın içine toz girer. Frensizde parmak bi kere sıkışsa kızın 1 kere ağlar ama sonra öğrenir. Nasıl artık kendileri dışında herkesi tırnaklıyorlarsa. Hatta sürgülü tercih edebilirsin kızının dolabında. Sürgülüde kapağın menteşe tarafından oluşan aralığa sıkışma kaygın kalmaz. Çünkü çocuklar gider gelir oraya tutunur. Evin kapılarına koruma koyuncu o kapılar tam kapanmayacak. Ben şahsen sadece deterjan, kesici alet vb şeyler olan dolaplara kilit alıp diğerlerini serbest bırakmayı düşünüyorum. 1-2 dağıtır yada parmağını kıstırır sonra öğrenir. Diğer türlü yasaklar hep cazip gelir.

Canım senin hogg tekniği oturdu sonra bi anda ne oldu neden başa döndü

Bende anlamadım diş huysuzluğuna mı denk geldi nedir... Bir günde gecede iki kez kalkan çocuk 8-10 kez kalkmaya başladı, gündüz uykuları 30 dk ya düştü sürekli mızmız huysuz... Halen öyle... Diş heralde...

Aybike bunu beğendi :)))

Canım ben çekmecelerini ve kapaklarını kendisi açabilsin istiyorum, kendisi alabilsin eşyalarını. Ama eli de sıkışmasın istiyorum. Sürgü kapak bulamadım burada bebek odası için, birde sürgü kapaklar çok güvenilir değil, ağır oluyor dediler, direk eledim. Aslında şimdi alacağım dolap kızımın beşiğinin dolabı, o yüzden de almak istiyorum takım olsun diye, alt açma ünitesini de aynı seriden aldık çünkü.

Acaba çok mu abartıyorum, bana bu sistemden bahsetmeselerdi mağazada ben farketmezdim bile nasıl kapandığını çekmecelerin :) bende daha önceden dolap ve çekmecelerle ilgili kaygılı değildim ama bu sistemi anlattıkları zaman acaba ileride sorun olurmu diye düşündüm. Çok da alasım yok yani sofy close lu dolabı, o kadar para veremem 2 kapılı dolaba.

İkea nın ürünlerine baktım internetten, çok guzel dolaplar var bebekler için ama orası bize çok uzak, transportbu kurulumu falan yine aynı hesaba gelecek, o yuzden temiz temiz gidip bu takımın dolabını alayım dedim onlarda iyice kafamı karıştırdılar.

Kendi açsın diyorsan soft close alma. Sert oluyor onların açılıp kapanması. Parmağı sıkışırsa kendini kurtaramaz. Sürgü biraz ağır olur ama bence çok sorun olmaz. Ellerinde olmadığı için öyle bir yorum yapmış olabilirler. Birde sürgülününde frenlisi var o ağırlaşıyor haliyle. Basit sürgülülerden alırsan oda biraz gürültülü açılıp kapanır. Soft close olmayan düz beyaz bir dolap alıp kendin sticker larla süsleyebilirsin. Benim kızımın odasının dolap kapağı, şifonyeri, duvarı, yatağı hatta cibinliği düz beyaz. Duvar ve kapaklara sticker yapıştırdım. Keyfime göre aldım. Sıkılırsam değiştiririm. Cibinliğede boncuklar aldım rengarenk onları dikicem. Henüz üşenme aşamasını geçemedim.

Kızlar ben gene gezmeye gidiyom :))) kıskanmayın ama bak. ) arabanın lastiği falan patlarsa sizden bilirim gelip çemkiririm.

Yarın akşam yada gece görüşürüz. Öpüyorum hepinizi ve bu tuhaf beğen durumuna geçildiğinden beri ben kimseyi butonla neyin beğenmiyom. Zaten ben hepinizi beğeniyorum.

Saol canım, aldım gitti normal dolap. Soft close falan istemiyorum dedim :) bizim diğer tüm dolaplarda var soft close açılımı falan gayet kolay, hatta çekmecelerin içine bas taşıyor seni, bu aldığım dolap sade ahşap beyaz dolap, hafif hemde.
Süs için falan değil, zaten kitaplığı falan gayet renkli, dolap, alt açma ünitesi ve beşik beyaz. Belki bende süslerim zamanla, şuanda öyle sıkıldımki bu oda yapma işinden, burda çok zahmetli öyle işler maalesef bıltırıyorlar insanı.

Teşekkürler herkese yorumlar için...

Veeee iyi gezmelerrrr, çok boşlama bizi merak ederiz :)

Merhaba güzel anneler,

Ozan da nihayet 4. Ay aşılarını oldu çok şükür
Boyu 65 cm , kilosu 7770gram ( doğumda 54 cm 4350 gramdı)
Genel durumu iyi, çocuk doktorumuz 25 yıllık doktorum bu kadar hızlı ve
hasarsız iyileşen ilk hastam diyor ozan için sizin dedualarınızla iyi
oğlum çok saolun

Pzt annem ve erkekkardeşim geliyor 10 günlüğüne onlarla bol bol gezmeyi düşünüyorum,
ya da ozanı anneme bırakıp kendi doktor kuaför banka işlerimi
Yapmayı. Arada girerim ama yazamazsam merak etmeyin bizi :)

Ben dahil bu tatilde annesine kavuşan tüm anneler ne kadar şükretsek azdır
Diğer anneler, Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin

Kizlar yardim edin oglum n 2 virusumudur nedir ondan oldu atesi flan vardi gecti derkn simdide oksuruk basladi ama nasil bi oksuruk oksurukten uyuyiyor oglum banada gecti annem yarfim ediyodu onada gecti biDe dun atesler icinde yatiyorduk simdi ogluma bakicak kimse yok kayinvalidem ankaraya dugune gitti kocam bakamiyor cok sinirli agradif o aglayinca tahammul edemiyor cinarin istagi yok hic bisey yedirwmiyorum 2 gundur imkqn yok acliktanda uyuyamiyor bende cok kituyum hozlerimi acamiyorum oglum perisan oldu oksuruk icin napsam bi bilgisi olan varmi kizlar

çok geçmiş olsun. öksürük için ayva çekirdeğini geceden suya koy sabaha kadar beklet sümükümsü bir hal alıyorlar. öksürüğe birebir ama bebeğe verilir mi bilmem. bence bir sakıncası olmaz sen bilirsin...

galiba henüz erken benim paşada bütün gün bensiz durabiliyor ama uyku saati geldiğinde yok annem yanımda olacak
ama ne yalan hoşuma da gidiyor bana düşkün olması

Kayra baba ile ya da gecenlerde babaanne burdayken onunla rahatca uyuyor. Benim olup olmamam farketmiyor. Zaten haftanin 2 aksami isten dolayi gec geliyorum eve o uyumus olur. 1 aksami da arkadaslarla birsey yapiyoruz yine ben yokken uyumus oluyor.

Canim o zaman gittigi yerde kalsin mumkunse.

Arkadaslar 4aylik bir bebek icin donör araniyormus cok caresizler. Twitterda @talha_ilik_ olarak gorebilirsiniz. Cok uzuldum. Yardimci olabilecek kimse var mi??

Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…