- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.101
Unutkanlık hepimizde var ben kahve yaptım kendime ama içine kahve koymayı unuttum mesela,b vitamini de içiyorum bir faydası olmadı iştah açmaktan başka. Unutkanlığa bir. Çözüm bılursan bizimle paylaş lütfen
Emellciğim kızının yarı yaşı kutlu olsun nice nice tam yaşlara olsun !
Aybike, çok geçmiş olsun elektrik konusuta küçük yerlerde oluyor öyle şeyler benim babamlarında sürekli saati sökülürtakılır
Eşinin gelişimine ayrıca çok sevindim hani demişsin ya normal aile gibi bebraber yemek yiyeceğiz diye inşallah darısı başıma
Gerçi benim ki haftada 4 gün 2. İşten dolayı gece 2-3 te geliyor evdeolduğu zamanda pcde 3. Ek işi yapıyor yani oyun değil
ama yine de adamın yüzünü göremiyoruz oğlumla. Bu hafta hesapladım toplam 23 dakika ilgilenmiş ozanla 1 haftada.
İş teklifinde hayırlı olsun bol paralı rahat bir iş olsun inşallah,
Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar
Kızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?
Cok gecmis olsun canim, bol c vitamini al hem sutunden de gecer minigine.
Denedim guzel yapio ama tuslari hep karistiriyorum ben. :) kisa suruyo herseyi yapiyo parcaliyo pisiriyo filan
Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar
heyyyy bende ağustos annesiyim 27sinde dünyaya geldi kızım :) aranıza hoşbuldum
sütüm kesildi benim zaten az geliyordu günde 2 göğsümden toplam 10 cc anca çıkıyor bu yüzden mama ile besliyorum. ek gıda olarak sabahları labne cici bebe bisküvi pekmez ve 1 ölçek mama ile kahvaltı yaptırıyorum ara sıra öğleden sonra meyve püresi veriyorum gece yatmadan önce de bebelacın pirinçli muhallebi mamasından veriyorum.
bugün sabahtan öğleden sonraya kadar söylenip durdu, çenesi düştü :) konuşmaya başlayınca durduramıcaz herhalde
Kızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?
Kizlar yardim edin oglum n 2 virusumudur nedir ondan oldu atesi flan vardi gecti derkn simdide oksuruk basladi ama nasil bi oksuruk oksurukten uyuyiyor oglum banada gecti annem yarfim ediyodu onada gecti biDe dun atesler icinde yatiyorduk simdi ogluma bakicak kimse yok kayinvalidem ankaraya dugune gitti kocam bakamiyor cok sinirli agradif o aglayinca tahammul edemiyor cinarin istagi yok hic bisey yedirwmiyorum 2 gundur imkqn yok acliktanda uyuyamiyor bende cok kituyum hozlerimi acamiyorum oglum perisan oldu oksuruk icin napsam bi bilgisi olan varmi kizlar
Supersın canım, saol. Evde var suan sıyah uzum.
Hosgeldiniz, senin kzda benimki gibi geveze demek :) kime çekmiş bunlar :)
Çok geçmiş olsun canım, benimde ateşim var ve noğazım ağrıyor, sürekli zencefil emiyorum ağzımda, tadı felaket ama çok iyi geliyor. Yanlız emzirirken tüketilen miktara dikkat etmek gerek. Gunde 2 küp şeker büyüklüğünde çiğnesen yeter.
heyyyy bende ağustos annesiyim 27sinde dünyaya geldi kızım :) aranıza hoşbuldum
sütüm kesildi benim zaten az geliyordu günde 2 göğsümden toplam 10 cc anca çıkıyor bu yüzden mama ile besliyorum. ek gıda olarak sabahları labne cici bebe bisküvi pekmez ve 1 ölçek mama ile kahvaltı yaptırıyorum ara sıra öğleden sonra meyve püresi veriyorum gece yatmadan önce de bebelacın pirinçli muhallebi mamasından veriyorum.
bugün sabahtan öğleden sonraya kadar söylenip durdu, çenesi düştü :) konuşmaya başlayınca durduramıcaz herhalde
Merhaba güzel anneler,
Ozan da nihayet 4. Ay aşılarını oldu çok şükür
Boyu 65 cm , kilosu 7770gram ( doğumda 54 cm 4350 gramdı)
Genel durumu iyi, çocuk doktorumuz 25 yıllık doktorum bu kadar hızlı ve
hasarsız iyileşen ilk hastam diyor ozan için sizin dedualarınızla iyi
oğlum çok saolun
Pzt annem ve erkekkardeşim geliyor 10 günlüğüne onlarla bol bol gezmeyi düşünüyorum,
ya da ozanı anneme bırakıp kendi doktor kuaför banka işlerimi
Yapmayı. Arada girerim ama yazamazsam merak etmeyin bizi :)
Ben dahil bu tatilde annesine kavuşan tüm anneler ne kadar şükretsek azdır
Diğer anneler, Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin
Saol cnm inş kızıma bişi olmadan atlatırım.hımm fena deil o zaman ben çorba sevmediğim için bi türlü iyi diyemiyorum sanırımbaşka bişi olsa mesela kızartma yapacak bişi olsa atlardım al al die
Teşekkür ederiz teyzesi :)Unutkanlık hepimizde var ben kahve yaptım kendime ama içine kahve koymayı unuttum mesela,b vitamini de içiyorum bir faydası olmadı iştah açmaktan başka. Unutkanlığa bir. Çözüm bılursan bizimle paylaş lütfen
Emellciğim kızının yarı yaşı kutlu olsun nice nice tam yaşlara olsun !
Aybike, çok geçmiş olsun elektrik konusuta küçük yerlerde oluyor öyle şeyler benim babamlarında sürekli saati sökülürtakılır
Eşinin gelişimine ayrıca çok sevindim hani demişsin ya normal aile gibi bebraber yemek yiyeceğiz diye inşallah darısı başıma
Gerçi benim ki haftada 4 gün 2. İşten dolayı gece 2-3 te geliyor evdeolduğu zamanda pcde 3. Ek işi yapıyor yani oyun değil
ama yine de adamın yüzünü göremiyoruz oğlumla. Bu hafta hesapladım toplam 23 dakika ilgilenmiş ozanla 1 haftada.
İş teklifinde hayırlı olsun bol paralı rahat bir iş olsun inşallah,
Maşallah kızıma benim kocaman olmuş da kulağını mı çekiyormuş.Evetttt, benim kızımda kulağını baya bilinçli tutuyor , bırakıyor, yeniden tutuyor çekiyor, koparamıyor tabii daha sert çekiyorr sonra kaşır gibi yapıyor, bir süre rahat bırakıyor ama sonra yine el kulağa gidiyor....
İşte nihayet kulağımızıda keşfettik :) hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah Kayra paşama. Ben ıspanak verdim kıza bayıla bayıla da yedi valla :)Bugun doktor kotrolumuz var. Bir asimiz yapildi.
Mama sandalyesinde oturma serbest. Koltukta da destekli oturma serbest. 6. aydan itibaren desteksiz oturtabilirmisiz.
Bol bol egzersiz yaptir bebegine gelisimi icin cok faydali dedi. Ozellikle bu ayda bebek yatar vaziyetteyken omuzlarindan tutup (ozellikle belirttti kolundan degil omuz baslarindan) 45 derece aci ile yukari kaldirip geri indirme hareketini yaptirmamiz gerekiyormus. Gunde 10 defa 5 ser kez. Bu ay olusacak bilmem ne egrisinin olusumuna yardimci oluyormus
Hipp meyza ve sebze kavanoz mamalarini sordum. Bunlar organik ama icindeki meyvelerin ve sebzelerin besin degeri var mi dedi. Ozel bir teknik ile kavanozlandigindan meyve ve sebzeler besin degeri ve vitamini kaybetmiyormus. Ama evdeyken kendin yap disaridaysan ver dedi.
Muz, cilek kivi verme dedi. Tatli olmak sarti ile meyve purelerine mandalina ve portakal sikabilirsin dedi.
Baharat olarak sebze purelerine nane, keki. tarcin, kimyon ve kisnis koyabilirsin dedi.
Patlican ve ispanak halen yasak. Onun disinda tum sebzeler verilebilirmis.
Canım maşallah hic artık kucuk filan diye dert etme , nerdeyse emekleyecek kızın daha ne yapsın :))
Cok aceleci bu arada maşallah
Gecmis olsun canım insallah bulursunuz hemen
Sevmiş afiyet olsun maşallah ona
Canım zamanla geçiyor ,insanın öfkesi bir süre daha devam ediyor ama sonra o insanların hayatındaki degeriyle beraber gidiyor hersey
Annem 2. Bebekte lohusaligimi zehir etmişti bana, hemde benimle direk alakası bile olmayan bi konu yüzünden , uzun süre affedemedim , baska seylerde vardı ufak tefek, ne oldu simdi , öfkem gecti ama kvdemi ondan daha cok seviyorum , çünkü en zor zamanlarımda hep destek oldu bana, annemde sadece lafta kaldı , bu konuda bende çok doluydum ama gecti gitti cok sukur , artık hiçbir söylediğini önemsemiyorum bile,
Dün gene beni kvdeme cekistirmis ev pismis , onun kvdesi olsa ( yani babaannem) bir gün tutmazmis boyle gelini , bakıcı da var evde üstelik ,valla hic umrumda degil , dün aksam zor buldum yatağı birde evimi düşüneyim
5. Ayda ası yok canım belki rota dozu vardır
Amin canım , insallah coook iyi bakan Allah korkusu olan bir bakıcınız olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Nazardandir canım nazar :))
Onu bende ilk bebegimde düşünmüştüm kaçırırsa diye , kadın bende 3 tane var 1 tane daha istemem dedi :)))
Maşallah coook tatlı
Cok tatlılAr canım maşallah
Bu arada cok beceriklisin maşallah , sarma istettin canımı , biz genelde makarnaya talim :)))
Daha cok alıntı yapmıştım ama şarjım bitince gitti , bütün foto. Lardaki bebekler cok tatlı maşallah hepsine
Ben oyle bir biberon bebedordan almistim canim, hakkaten sakir sakir dokuluyor :) eline veremedim onu heryeri islatti.
Canim ben sabit duramiyorum yerimde :) son 7 yilima bakinca kac ulke kac sehir kac ev kac seyahat :) simdi geldik yerlestik eve eee nereye gidiyoruz haldeyimacilen ise donmem lazim.
Ahahha yilin teklifi :) honey im yine gosterdi zekasini.
Maalsef canim bu organik urunler cok pahali burda, esim diyorki iyiki bu hamilelik 9 ay yoksa baticaktik :) simdi yine organik marketten aliyirum ama bir tik alti urunleri.
Tipayi buldum, cikardim, kizida uyandirip denesem mi simdi nasil olacak :)
Ben kizim hupletmeyi ogrensin istemistim ama
Aminnnn. Ne guzel yazmissin bende duygulandim okurken... Herkes kendini cok dogru ve icten ifade edebilmis burda demekki aylarca...
Eheheh iste canim oyle tipali hupletsin istedim ben, diger turlu akar agzina icerler kolayca.
Bilginin nereden gelecegi belli olmuyor :) ben sahilde oyle yayilmis olsaydim, yanimda da pisik konusulsaydi ( 1 sene once) ufff derdim :)
Hafizaya bak :) masallah!
Bizde optukkkk. Cabuk gelin.
Neler olmuş canım neyse ki sağlığınız yerinde iş görüşmen de hayırlı uğurlu olur inşallah :)ay evet ya geçmişi okurken güncel gidiyor
kv ciğime iyi dilekleriniz, beni merak ettiğiniz için hepinize çooook teşekkür ederim...hatta canım arkadaşım aramışsın ama bende pireler uçuştuğu için duymamışım
kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür olan hiçbirşey paşamın sağlığı ile ilgili değildi...söylemiştim size bir firmadan bize borcuna karşılık kullandığım araç cuma günü sigorta borcu yüzünden kapandı. ve o çok güzel havada oğlumla gezme planları yaparken evde oturdum. bu arada arabaya neden kızdğımı anlamanız için şöyle diyeyim, burda ekmek almaya gitmek için bile arabay ihtiyaç var...adam sigortasını yaptıramam dedi masraf başıma kaldı. neyse pazartesi ayarladım sigortası çekici parası derken arabayı almaya gidicem tabi ruhsat benim adıma değil. adama kalk gel dedim yok ben yarın gelebilirim dedi...iyide yarın (salı) oğluşumun doktor kontrolü var..tabi biz salı arabayla uğraşırken randevu kaçtı
öğleden sonra eve geldim bari evi temizleyeyim dedim...saat 3 oldu elektrikçiler geldi...saati söküyorlarnoldu dedim. meğer benim hesabımdan ödeniyor dediğim faturalar bir dönem ödenmemiş. git dediler borcu yatır saati takalım. durun yapmayın çocuk Ufoyla ısınıyor, yok bişey yapamayız sökeceğiz...
vezne saat 16.30 da kapanıyor zaten. ne ara para bulayım gideyim yatırayım da açsınlar...tabiki yetişmedi ve salı akşamı elektriksiz kaldık. oğlumu sardım sarmaladım, mum ışığında oturuken bir güzel ağladım
bu arada bütün bunlar yaşanırken eşimin nefes alması bile bana battığı için kafamda bütün eski defterleri açtım ve bu işin olmayacağına karar verip birde oğlum babasız büyüyecek diye oturup ağladım...Allahtan salı gecesi adam uyudu ve Çarşamba uyandığında resmen ak sakallı dedeyi görmüş gibi...nazar değdirmeyeyim ama ben bu adamı ilk defa böyle görüyorum. neyse bu eş konusundaki detayları başka zaman anlatırım
hee bide ne yaptığımı söyleyeyim kafamın nekadar gidik olduğunu siz anlayın :))) salı gecesi evde elektrik yok ya, kv ye kıyamadım korkarsın gel benimle yap bu gece dedim. eşimde diyor annemi koynuna aldın ya bitmiştir olay :)))
İyi yapmışsın canım dediğim gibi benim kız seçmedi öyle biberon vs.Kizi bi tane bile biberon almamis bi anne olarak aman en kolayi olsun yazik yavruma diyip actim tipayi ben :))))
Evet ya ufffGuzel olurdu vallahi. Bi onda bi bunda :) bebisler de arkadas olurdu
Ateşlenmeden atlattık aşılarımızı çok şükür 1 koldan 2 bacaktan birde ağızdan vuruluyor kızlar haberiniz olsun. Sadece bütün gün ve gece mızmızdık. İlk defa çok ağladı iç çeke çeke aşı olurken.Allah kolaylik versin insallah.. Benim odum kopuyo 6. Ay asilarindan. En hafif sekilde olsun insallaaaaah!
Kızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Canım sıkıldı sanırım üzerine biraz fazla gidiyorum o da alttan almayı hiç bilmez
Annem Bile gördü olayı bana öyle yapma kızım dedi
Çok cadıyım bu aralar offf ki off o da hiç pamuk gibi yumuşacık bi koca değil
Illa inat yapacak azıcık alttan alsa bak canım öyle deme bi de şöyle düşün dese hiç uzatmıycam
Oysaki bugüne ne güzel başlamıştık sabah kızımızla yatağımızda oynayarak
Umarım uzamaz çabuk düzelir aramız
Emelcim hoşgeldin, tıpayı cıkardım ama ıcıremedım cok akıyor, korktum
Luboyfcum, annenin görmesi kötü olmuş olsun, hemen düzelirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?