2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heyyyy bende ağustos annesiyim 27sinde dünyaya geldi kızım :) aranıza hoşbuldum
sütüm kesildi benim zaten az geliyordu günde 2 göğsümden toplam 10 cc anca çıkıyor bu yüzden mama ile besliyorum. ek gıda olarak sabahları labne cici bebe bisküvi pekmez ve 1 ölçek mama ile kahvaltı yaptırıyorum ara sıra öğleden sonra meyve püresi veriyorum gece yatmadan önce de bebelacın pirinçli muhallebi mamasından veriyorum.
bugün sabahtan öğleden sonraya kadar söylenip durdu, çenesi düştü :) konuşmaya başlayınca durduramıcaz herhalde

ahh şu unutkanlık bu akşam bi baktım evde 2 tane kare büyük borcam var. normalde 1 taneydi düşün düşün bulamadım nerden geldi. 2-3 arkadaşla tel görüşmesi yapıp hatırladım şükür.insanlarıda senin borcam bende mi diye aramak tuhaf oluyor. hala 1 adet tabak var evde sahbini bulamadım 3 komşuya dolu gönderdim üçüde benm değil diye geri gönderdi evde sahipsiz eşyalar köşesi oluştursam bari

Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar

hımm bunu öğrendğm iyi oldu. bizde dün ve bugün 1 çay kaşığı karadut pekmezi yedik

Kızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?

Cok gecmis olsun canim, bol c vitamini al hem sutunden de gecer minigine.

Denedim guzel yapio ama tuslari hep karistiriyorum ben. :) kisa suruyo herseyi yapiyo parcaliyo pisiriyo filan

Cok gecmis olsun canim, bol c vitamini al hem sutunden de gecer minigine.

Denedim guzel yapio ama tuslari hep karistiriyorum ben. :) kisa suruyo herseyi yapiyo parcaliyo pisiriyo filan

Saol cnm inş kızıma bişi olmadan atlatırım.hımm fena deil o zaman ben çorba sevmediğim için bi türlü iyi diyemiyorum sanırım başka bişi olsa mesela kızartma yapacak bişi olsa atlardım al al die

Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar

Supersın canım, saol. Evde var suan sıyah uzum.

Hosgeldiniz, senin kzda benimki gibi geveze demek :) kime çekmiş bunlar :)

Çok geçmiş olsun canım, benimde ateşim var ve noğazım ağrıyor, sürekli zencefil emiyorum ağzımda, tadı felaket ama çok iyi geliyor. Yanlız emzirirken tüketilen miktara dikkat etmek gerek. Gunde 2 küp şeker büyüklüğünde çiğnesen yeter.

Çok geçmiş olsun canım öksürüyorsa odasını da nemli tut sürekli, hatta banyoda kaynar suyu aç, buhar olsun oda, sok yavrunu içeriye biraz ılık buhar solusun göğsü yumuşar öksürüğü söktürür, göğüslerini zeytinyağıyla falan ovmakda iyi gelir sanırım.

Saol cnm sanada geçmiş olsun zencefil im yok pastil emiyorum geçmezse yarın alırım bende nane limon kaynatıp içicem ama pek takatim yok :/

Burkacım, kocamaaaan bir maşallah size ana oğul üstesinden geldiniz. Allah başka sıkıntı göstermesin.

Bol bol gez annenle kardeşinle, umarım super vakit geçirirsiniz..

Kızın ve sen hoşgeldiniz
Bu ara pek Gevezeler
Konuşunca yandık sanırım:)))) şaka tabi
Sabahtan akşama kadar dinleriz biz onları yeterki konuşsunlar

Çok geçmiş olsun canım
Maske tak geçmez merak etme
Anne sütü alıyosa o bağışıklığını bata güçlendiriyor ve geçmiyor biz de öyle olmuştu

Burkacım ne güzel haberler
Sizin durumunuzdakikere umut oldunuz
Herşey daha da iyi olacak merak etme
O kadar sağlıklı ve mutlu bi çocuk olacakki ozan bugünleri hatırlarmayacaksınız bile

Teşekkür ederiz teyzesi :)
Seninde oğluşuna maşallah . Daha da iyi olacak inşallah.

Maşallah kızıma benim kocaman olmuş da kulağını mı çekiyormuş.

Maşallah Kayra paşama. Ben ıspanak verdim kıza bayıla bayıla da yedi valla :)

Artık küçük diye üzülmüyorum. Ne yapayım zayıf olacak demek ki :)

Bu arada ben sarma sarar sana kargo ile gönderirim canım sen yeter ki iste :)

Tıpayı çıkarınca denedin mi canım ben anca okudum geçmişi yazmamışsın görmedim. içebildi mi o zaman.

Neler olmuş canım neyse ki sağlığınız yerinde iş görüşmen de hayırlı uğurlu olur inşallah :)
SOn cümlede de öldüm
Kizi bi tane bile biberon almamis bi anne olarak aman en kolayi olsun yazik yavruma diyip actim tipayi ben :))))
İyi yapmışsın canım dediğim gibi benim kız seçmedi öyle biberon vs.

Guzel olurdu vallahi. Bi onda bi bunda :) bebisler de arkadas olurdu
Evet ya ufff

Allah kolaylik versin insallah.. Benim odum kopuyo 6. Ay asilarindan. En hafif sekilde olsun insallaaaaah!
Ateşlenmeden atlattık aşılarımızı çok şükür 1 koldan 2 bacaktan birde ağızdan vuruluyor kızlar haberiniz olsun. Sadece bütün gün ve gece mızmızdık. İlk defa çok ağladı iç çeke çeke aşı olurken.

Annelerine güden annelerimiz anneleri gelen annelerimiz bolca eğlenin bolca dinlenin. Cehncim aldıklarınızı güle güle giydir canım.

Kızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Canım sıkıldı sanırım üzerine biraz fazla gidiyorum o da alttan almayı hiç bilmez
Annem Bile gördü olayı bana öyle yapma kızım dedi
Çok cadıyım bu aralar offf ki off o da hiç pamuk gibi yumuşacık bi koca değil
Illa inat yapacak azıcık alttan alsa bak canım öyle deme bi de şöyle düşün dese hiç uzatmıycam
Oysaki bugüne ne güzel başlamıştık sabah kızımızla yatağımızda oynayarak
Umarım uzamaz çabuk düzelir aramız

Üzüldüm canım inşallah gece yatağınıza yattığınızda unutmuş olursunuz yaşadığınız kötü olayı

Emelcim hoşgeldin, tıpayı cıkardım ama ıcıremedım cok akıyor, korktum

Luboyfcum, annenin görmesi kötü olmuş olsun, hemen düzelirsiniz inşallah.

Emelcim hoşgeldin, tıpayı cıkardım ama ıcıremedım cok akıyor, korktum

Luboyfcum, annenin görmesi kötü olmuş olsun, hemen düzelirsiniz inşallah.

Hoşbuldum canım evet tıpayı çıkarınca çok akıyor canım.Bende denedim kızıma verdim hatta yine boğulur gibi oldu bende taktım tıpayı o rahat ben rahat :)

Özledim sizleri ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…