- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.121
Emel'cim biz iyiyiz çok şükür,senin maymunun videolarını izleyip,sarma sarmana gıpta edip,eşinle mutluluğuna iyi dileklerimi gönderip,suluk maceralarınızı okuyup doktor kontrollerinizi takip ediyorum.ödevlerimî gayet mükemmel yapıyorum.hepiniz çok şükür iyisiniz,kendisi yada yavrusu hasta olan arkadaşlarıma üzüldüm.Allah biran önce şifalar versin.Melis'im yavrum,gözümün nuru şu an yanımda sepetinde uyuyor.babamız işte.çok şükür iyi yavrum,ağzına balgam gibi bişeyler geliyor heralde ki arada mıkırdanıyor.bu arada geçmişi bitireyim dedim.çok şükür yavrum çok yoran bir evlat değil,benden daha uyumlu hatta.daha öncede yazmıştım ya,işler biraz canımı sıkıyor o kadar.bir toparlayabilsem işleride biraz daha kafam rahat olacak.sabahın köründe yavrumu bırakıp yollara düşüp deli gibi koşturuyorum.inşallah yavrumu annesiz bıraktığıma değer.tabi çalışan bütün anneler içinde.bizden genel olarak haberler böyle.zarif kızını ve seni öpüyorum.çok sağol canım her fırsatta halimi hatırımı sorduğun için.iyi ki varsınız
Büyükler canım , son 4. Kucuk , o da anaokuluna gidiyor, ablaları bakıyor sonraEe senin bakicinin cocuklarina kim bakiyor :)))
Ne iyisin canım ya , Allah senin islerine de kolaylık versin insallah , hersey yolunda gitsinİyi geceler canım arkadaşlarım,ben biraz geriden geldiğim için okuya okuya ancak yetişebildim size.sevo'nun çaresizliğini ve üzüntüsünü hissettiğim için daha dün eczanede böyle bir durumu konuştuğumuz için yazmadan geçemedim.tabi yalnızca bir tavsiye ve ben ikna oldum kullanmak için tabi Allah gerek göstermesinde.Sevo'cum PROSPAN diye sarmaşık bitkisinden yapılan bir şurup var,eczacı ve mümessil arkadaşlarım çocuklarında ve kendilerinde kullanmış.kuru öksürükte çok başarılıymış.bebek doğduğundan itibaren kullanabiliyormuş.nöbetçi eczaneye bir danış istersen.bi de mnelif boğazlarının ağrıdığını ve grip olduğunu yazmış,geçmiş olsun canım,ben 2 kere feci grip atlattım ve maske kullandığım için çok şükür geçmedi Melis'ime,umarım seninde geçmez.boğaz ağrısı için adaçayını tek geçerim.baktınız boğazınız acımaya başladı,5-6 yaprak adaçayını bir taşım kaynatıp(ama gerçekten 1 taşım,kabarsın hemen kapatın) soğutup bir bardağa koyup gün içinde 2-3 kere gargara yapıp tükürün,ilaç kullanamıyoruz bu dönemde ama 1000 ilaca fark atar adaçayı.inşallah hiçbir yavru hasta olmaz tabi anneleride.kim bakacak yoksa o yavrulara biz hasta olursak.hepinizi çok seviyorum,sık yazamasamda sevinçleriniz sevinçlerim,üzüntünüz üzüntüm.gölge gibi takipteyim,yalnızca bîr adım gerinizdeyim.hepinizi yavrularınızla birlikte çok seviyorum
İnsallah uzamaz canım ve hemen düzelir aranizKızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Canım sıkıldı sanırım üzerine biraz fazla gidiyorum o da alttan almayı hiç bilmez
Annem Bile gördü olayı bana öyle yapma kızım dedi
Çok cadıyım bu aralar offf ki off o da hiç pamuk gibi yumuşacık bi koca değil
Illa inat yapacak azıcık alttan alsa bak canım öyle deme bi de şöyle düşün dese hiç uzatmıycam
Oysaki bugüne ne güzel başlamıştık sabah kızımızla yatağımızda oynayarak
Umarım uzamaz çabuk düzelir aramız
Gecmis olsun canım ,gecen hft bende cok hastaydim , dinlenmeye calis fırsat oldukçaKızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?
Kizlar yardim edin oglum n 2 virusumudur nedir ondan oldu atesi flan vardi gecti derkn simdide oksuruk basladi ama nasil bi oksuruk oksurukten uyuyiyor oglum banada gecti annem yarfim ediyodu onada gecti biDe dun atesler icinde yatiyorduk simdi ogluma bakicak kimse yok kayinvalidem ankaraya dugune gitti kocam bakamiyor cok sinirli agradif o aglayinca tahammul edemiyor cinarin istagi yok hic bisey yedirwmiyorum 2 gundur imkqn yok acliktanda uyuyamiyor bende cok kituyum hozlerimi acamiyorum oglum perisan oldu oksuruk icin napsam bi bilgisi olan varmi kizlar
Arkadaslar 4aylik bir bebek icin donör araniyormus cok caresizler. Twitterda @talha_ilik_ olarak gorebilirsiniz. Cok uzuldum. Yardimci olabilecek kimse var mi??
Kızlar ben gene gezmeye gidiyom :))) kıskanmayın ama bak.) arabanın lastiği falan patlarsa sizden bilirim gelip çemkiririm.
Yarın akşam yada gece görüşürüz. Öpüyorum hepinizi ve bu tuhaf beğen durumuna geçildiğinden beri ben kimseyi butonla neyin beğenmiyom. Zaten ben hepinizi beğeniyorum.
Saol canım, aldım gitti normal dolap. Soft close falan istemiyorum dedim :) bizim diğer tüm dolaplarda var soft close açılımı falan gayet kolay, hatta çekmecelerin içine bas taşıyor seni, bu aldığım dolap sade ahşap beyaz dolap, hafif hemde.
Süs için falan değil, zaten kitaplığı falan gayet renkli, dolap, alt açma ünitesi ve beşik beyaz. Belki bende süslerim zamanla, şuanda öyle sıkıldımki bu oda yapma işinden, burda çok zahmetli öyle işler maalesef bıltırıyorlar insanı.
Teşekkürler herkese yorumlar için...
Veeee iyi gezmelerrrr, çok boşlama bizi merak ederiz :)
Merhaba güzel anneler,
Ozan da nihayet 4. Ay aşılarını oldu çok şükür
Boyu 65 cm , kilosu 7770gram ( doğumda 54 cm 4350 gramdı)
Genel durumu iyi, çocuk doktorumuz 25 yıllık doktorum bu kadar hızlı ve
hasarsız iyileşen ilk hastam diyor ozan için sizin dedualarınızla iyi
oğlum çok saolun
Pzt annem ve erkekkardeşim geliyor 10 günlüğüne onlarla bol bol gezmeyi düşünüyorum,
ya da ozanı anneme bırakıp kendi doktor kuaför banka işlerimi
Yapmayı. Arada girerim ama yazamazsam merak etmeyin bizi :)
Ben dahil bu tatilde annesine kavuşan tüm anneler ne kadar şükretsek azdır
Diğer anneler, Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin
Bugun doktor kotrolumuz var. Bir asimiz yapildi.
Mama sandalyesinde oturma serbest. Koltukta da destekli oturma serbest. 6. aydan itibaren desteksiz oturtabilirmisiz.
Bol bol egzersiz yaptir bebegine gelisimi icin cok faydali dedi. Ozellikle bu ayda bebek yatar vaziyetteyken omuzlarindan tutup (ozellikle belirttti kolundan degil omuz baslarindan) 45 derece aci ile yukari kaldirip geri indirme hareketini yaptirmamiz gerekiyormus. Gunde 10 defa 5 ser kez. Bu ay olusacak bilmem ne egrisinin olusumuna yardimci oluyormus
Hipp meyza ve sebze kavanoz mamalarini sordum. Bunlar organik ama icindeki meyvelerin ve sebzelerin besin degeri var mi dedi. Ozel bir teknik ile kavanozlandigindan meyve ve sebzeler besin degeri ve vitamini kaybetmiyormus. Ama evdeyken kendin yap disaridaysan ver dedi.
Muz, cilek kivi verme dedi. Tatli olmak sarti ile meyve purelerine mandalina ve portakal sikabilirsin dedi.
Baharat olarak sebze purelerine nane, keki. tarcin, kimyon ve kisnis koyabilirsin dedi.
Patlican ve ispanak halen yasak. Onun disinda tum sebzeler verilebilirmis.
Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar
Kızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?
Ben de paraya kiyabilsen tefal actifry alcam ama kiyamiyorum:)
Kızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Canım sıkıldı sanırım üzerine biraz fazla gidiyorum o da alttan almayı hiç bilmez
Illa inat yapacak azıcık alttan alsa bak canım öyle deme bi de şöyle düşün dese hiç uzatmıycam
Kızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Emelcim hoşgeldin, tıpayı cıkardım ama ıcıremedım cok akıyor, korktum
Luboyfcum, annenin görmesi kötü olmuş olsun, hemen düzelirsiniz inşallah.
Bu aksam Ali'nin genzine balgam gibi bisey geldi heralde , üstüne birde oksurdukce midesinden geri süt geldi, yarım saate yakın boğulur gibi öksürdü , ödümü kopartti , sanki katı bisey yemiş de genzine kaçmış boğulmuş gibi , morardi öksürükten. Anlamadım ki niye boyle oldu , bişeyde vermedim ki oncesinde , cok sukur simdi rahat uyuyor
Allah korusun bebislerimizi, nefes almaları ne kadar kıymetli , dunyanın en guzel sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?