2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler canım arkadaşlarım,ben biraz geriden geldiğim için okuya okuya ancak yetişebildim size.sevo'nun çaresizliğini ve üzüntüsünü hissettiğim için daha dün eczanede böyle bir durumu konuştuğumuz için yazmadan geçemedim.tabi yalnızca bir tavsiye ve ben ikna oldum kullanmak için tabi Allah gerek göstermesinde.Sevo'cum PROSPAN diye sarmaşık bitkisinden yapılan bir şurup var,eczacı ve mümessil arkadaşlarım çocuklarında ve kendilerinde kullanmış.kuru öksürükte çok başarılıymış.bebek doğduğundan itibaren kullanabiliyormuş.nöbetçi eczaneye bir danış istersen.bi de mnelif boğazlarının ağrıdığını ve grip olduğunu yazmış,geçmiş olsun canım,ben 2 kere feci grip atlattım ve maske kullandığım için çok şükür geçmedi Melis'ime,umarım seninde geçmez.boğaz ağrısı için adaçayını tek geçerim.baktınız boğazınız acımaya başladı,5-6 yaprak adaçayını bir taşım kaynatıp(ama gerçekten 1 taşım,kabarsın hemen kapatın) soğutup bir bardağa koyup gün içinde 2-3 kere gargara yapıp tükürün,ilaç kullanamıyoruz bu dönemde ama 1000 ilaca fark atar adaçayı.inşallah hiçbir yavru hasta olmaz tabi anneleride.kim bakacak yoksa o yavrulara biz hasta olursak.hepinizi çok seviyorum,sık yazamasamda sevinçleriniz sevinçlerim,üzüntünüz üzüntüm.gölge gibi takipteyim,yalnızca bîr adım gerinizdeyim.hepinizi yavrularınızla birlikte çok seviyorum

Emel'cim biz iyiyiz çok şükür,senin maymunun videolarını izleyip,sarma sarmana gıpta edip,eşinle mutluluğuna iyi dileklerimi gönderip,suluk maceralarınızı okuyup doktor kontrollerinizi takip ediyorum.ödevlerimî gayet mükemmel yapıyorum.hepiniz çok şükür iyisiniz,kendisi yada yavrusu hasta olan arkadaşlarıma üzüldüm.Allah biran önce şifalar versin.Melis'im yavrum,gözümün nuru şu an yanımda sepetinde uyuyor.babamız işte.çok şükür iyi yavrum,ağzına balgam gibi bişeyler geliyor heralde ki arada mıkırdanıyor.bu arada geçmişi bitireyim dedim.çok şükür yavrum çok yoran bir evlat değil,benden daha uyumlu hatta.daha öncede yazmıştım ya,işler biraz canımı sıkıyor o kadar.bir toparlayabilsem işleride biraz daha kafam rahat olacak.sabahın köründe yavrumu bırakıp yollara düşüp deli gibi koşturuyorum.inşallah yavrumu annesiz bıraktığıma değer.tabi çalışan bütün anneler içinde.bizden genel olarak haberler böyle.zarif kızını ve seni öpüyorum.çok sağol canım her fırsatta halimi hatırımı sorduğun için.iyi ki varsınız

Canım arkadaşım benim çok çok teşekkür ederim bu kadar yoğunluğunun içinde kızımın videolarını izlemeye vakit bulmuşsun sağol canım.
Melis'im neler yapıyor dönüyor mu? Ek gıda işine başladınız mı? Kilosu boyu iyi mi?

Ayrıca sarma sarmama gıpta etme canım sende evde olsan sende yaparsın. Aynen kızım çok uyumlu çok sakin ama akşamları :) Gün içinde hep onunla konuşayım oynayayım istiyor küçük hanım. birde hiç uyumuyor gündüz.

Melis 3-4 gündür dönmeye başladı.altta kalan kolunu henüz çıkaramıyor ama rahatsızda olmuyor demek ki hiç sesi çıkmıyor.biz 2 eylül doğumluyuz.senin kız erkenci benimki de biraz geç geldi ya biz daha 5 aylık olmadık ama boyu kilosu iyi maşallah.çok kilolu olsun zaten istemiyorum.bak Rabarba'cıma,bel- kol kalmayacak kızda Kaan'ı taşıycam diye.daha dişimiz yok ama tükürüğümüz bol miktarda mevcut.hatta kızınca tükürük çıkartıyor.ek gıdaya daha başlamadık ama galiba 6. Ayı bekleyeceğiz bunun için.daha 5. Ay kontrolünden sonra destekli oturtabilecekmişiz.sizin deneyimlerinizi takipteyim.

Son düzenleme:
Ne iyisin canım ya , Allah senin islerine de kolaylık versin insallah , hersey yolunda gitsin
İnsallah uzamaz canım ve hemen düzelir araniz
Gecmis olsun canım ,gecen hft bende cok hastaydim , dinlenmeye calis fırsat oldukça
Sütün korur bebisi merak etme, bizimkine geçmedi şükür

Gecmis olsun canım , burnu akıyorsa burun aspiratoru ile cek , serum fizyolojik ile ac ki geniz akıntısı azalsın , Dr a götürdün mu , ciğerlerine inmesin de aman , insallah iyileşir biran önce

Bu aksam Ali'nin genzine balgam gibi bisey geldi heralde , üstüne birde oksurdukce midesinden geri süt geldi, yarım saate yakın boğulur gibi öksürdü , ödümü kopartti , sanki katı bisey yemiş de genzine kaçmış boğulmuş gibi , morardi öksürükten. Anlamadım ki niye boyle oldu , bişeyde vermedim ki oncesinde , cok sukur simdi rahat uyuyor
Allah korusun bebislerimizi, nefes almaları ne kadar kıymetli , dunyanın en guzel sesi

Arkadaslar 4aylik bir bebek icin donör araniyormus cok caresizler. Twitterda @talha_ilik_ olarak gorebilirsiniz. Cok uzuldum. Yardimci olabilecek kimse var mi??

canım şimdi gördüm iletini, bu bebeği hatırlıyorum sanırım, bakıcam şimdi twitterdan geçen ayda facebook üzerinden paylaşımlar yapmıştık, Allah yardımcısı olsun mesajın için saol, konuyu hatırlamış oldum, etrafımıza tekrar duyuralım

bizde seni çoook beğeniyoruz :))) bizim yerimize de gez dolaş, iyi eğlenceler :)

kuzucuğun odası hayırlı olsun, bol kahkahalarla kullansın :)
bi ara sana zahmet olmazsa paylaşır mısın resimleri canım

canım çok güzel boyu ve kilosu, tekrar tekrar geçmiş olsun...benim paşa grip bile olmadı bugüne kadar, boyu 67cm kilo 8100gr olmuş
Ozan paşaya baksana nelerle mücadele etti, azimle herşeye meydan okuyup koca adam oldu :)
Allah birdaha size üzüntü göstermesin
annenle kardeşinle çok güzel bir 10 gün dilerim, kendine de zaman ayırmayı ihmal etme madem onlar Ozanın yanında. seninde artık ihtiyacın var, çok yoruldun

canım çooook teşekkür ederim paylaşımın için
bu ay özellikle doktora gidemediğimiz için bu bilgiler okadar faydalı oldu ki benim için
ellerine sağlık arkadaşım benim :)

Dunku doktor kontrolumuzde doktorumuz meyve purelerine 3-5 siyah uzum sikmami tavsiye etti. Bu donemde siyah uzum beyin gelisimine iyi geliyormus. Bilginiz olsun kizlar

tam teşekkür etmişken yeni bişey daha paylaşmışsın :)
ben artık kendi doktorumuzu bıraktım, seninkini takip ediyorum :)))
demekki neymiş pazardan hemen siyah üzüm alınıyormuş

canım çok geçmiş olsun
ben baş ağrısından çok çeken biri olarak sıkıntını çok iyi anlıyorum...aktarlarda biberiye suyu satılıyor, baş ağrısına en iyi çözüm ben bütün hamileliğim döneminde ve emzirirken kullandım

Ben de paraya kiyabilsen tefal actifry alcam ama kiyamiyorum:)

ay evet bende 2 yıldır ağzımın suyu akarak bakıyorum vitrinde, iş almaya gelince paraya kıyamıyorum
yok ama kendi kendime söz verdim, cuma iş görüşmemde anlaşırsam kendime hediye olarak hemen alacağım
bu annelik ne garip bişey, kendime hediye mutfak aleti alıyorum tövbe yarabbim :)))

yok canım bu modeller alttan almayı falan bilmiyor
umarım ben yazana kadar düzelmişsinizdir bile....boşver bu seferlik sen git yanına kusura bakma sinirliydim de
hem öyle yapınca daha çok vicdan yapıyorlar, deneme ile tecrübe edilmiştir tarafımdan

Duzelirr ins canim hemen, biz de sacma sapan tartisir olduk..

çoook geçmiş olsun canım, umarım sabaha güzel uyanmıştır
bende bu gece çok kötü rüyalar gördüm oğlumu kaybetmiştim (yazarken bile elim zorlanıyor) eşim üzülme bir çocuk daha yaparız diyor...nasıl uyanıp paşamın yatağına koştum iyi mi diye
dediğin gibi canım Allah hiçbirimize evlatlarımızın üzüntüsünü göstermesin bizi onlarla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…