2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama cok pahali yaw. Bi fritoz 300lira olmaz ki.. Gerci ayni parayi kizima bisey alacagim zaman gozumu kirpmmsdan harciyorum o ayi. Kendime cimriyim :))

Ben o hakkimi doldurdum sanirim artik yemiyooe benimki :) bu kacinci diyor :)

canım arkadaşlar zaten söylemiş, bende videoda gördüm Allah aşkına neresi zayıf senin kızının :)
tarifleri zayabilirsen çok mutlu olurum, bu ay doktora gidemeyince sizden gelen her paylaşımı not alıyorum hepinizin ellerine sağlık

Burka o kadar ciddi şeyler yaşadın ama hep pozitifsin. Enerjin düşmüştür tabii ama biz hissetmedik hiç. Tebrik ediyorum arkadaşım seni

anneler gününde yılın annesini seçsek benim adayım Burka olur
tabiki burdaki bütün annelere süperrrr ama Burkacım o kadar şeyle mücadele etti enerjisini hiç kaybetmedi. Ozan kuzuda annesini mutlu etmek için bu ay kilosuylada boyuylada kardeşlerini yakaladı

çok güldüm okuyunca :))) ama aynı dertten muzdarip olduğum için...paşamda altı değişirken pipiye taktı :)
acaba vücutlarını keşfediyorlar ondan mı? gerçi dünden beri bıraktı sanki, dün ve bu sabah alt değişirken favorisi ayağı

benimde aklım heradaydı, çok sevindim bu habere :)
görüşürsen hepimizin selamlarını söyle canım

MyHoney siyah uzumu nerden bulup nasil sıkıcaz.

Burka cokk sevindim. Masallah ozan a

Çok teşekkurler minnosh teyzesi

Hosgeldinnnnn

Aman boşver tabak kiminse oarasın istesin sen bebekli insansın tek tek aramana bile şaşırdım ben olsam üşenirim :)

Geçmişcolsun ona bulaşmasın ama bulaşırsadakorkma onların bünyesi sandığımızdan daha güçlü çabucak iyileşir

Burkacım, kocamaaaan bir maşallah size ana oğul üstesinden geldiniz. Allah başka sıkıntı göstermesin.

Bol bol gez annenle kardeşinle, umarım super vakit geçirirsiniz..

Çok teşekkurler, Allah hiçbirinize sıkıntı göstermesin hele bebeklerimzle ilgili hiçççççç

Burkacım ne güzel haberler
Sizin durumunuzdakikere umut oldunuz
Herşey daha da iyi olacak merak etme
O kadar sağlıklı ve mutlu bi çocuk olacakki ozan bugünleri hatırlarmayacaksınız bile

Çok saol, umut çok önemli
Hastanede yatarken başka hasta yakınları eşime geçen hafta da böyle bir bebek vardı ( kciğerenzimleri 1300 lerde) öldü
Demişler o da ağlayarak banasöyledi ben ozaman da söyledim hep söyledim ozan iyi olacak başka bir ihtimali aklına bilegetirme
İyi şimdi çok şükür, herşey sizin içinde iyi olacak tunustan sonra istediğiniz yer neresi ise oraya gideceksiniz ve tunustaki zorlukları
Hatırlamayacaksınız bile

Sagol canım sabah rahat kalktı , amin insallah , Allah evlatla sinamasin

Ne pozitif ne iyi niyetlisin burkacim. Hayranim valla

l m v.
,b111111111

i
ş4TFc
Ha ha ha sen şimdiden alıştırma ilerde babası gibi oyundan kalkmazsa :)))
Yeni nesil gençlik :))
Meltowski beğendi :))
Yuh ne densiz insanlarmis , her karaciğer enzim yüksekliği aynı hastalık mı ki sonuc aynı olsun
Allah korusun canım , insallah hersey düzene girecek maşallah gelişimi de cok iyi
Hepsini atlatacak Ozancık insallah

Çok teşekkur ederim canım ama ben kim yılın annesi olmak kim ,
Sizler için tek tek yazmıştım neden güçlü ve iyi anne olduğunuzu vaktim
olsa herkesi yazabilirim . Ben daha önce de yazmıştım hastanedeki çok çok ağır hasta bebeklrine bakan
ve hiç kimseleri olmayan ( hatta babalar bile kaçmış artık)
Maddi manevi çoooook zorluk yaşayan anneleri görünce ben de kendime anne diyorum asıl anne onlar diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…