2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı hastalıktan cmv den yatan bir bebekmiş ama doktorlara sorduğumda onun protrombin zmanıda çok yükselmiş
ve trombosit sayısı hızla azalmış bizde ptzamanı sınıra yaklaştı ve durdu trombosit azalması oldu ama okadar değil ( 40 bin azaldı)
Ayrıca cmv virüsünün dna sı da her insanda farklı oluyormuş bizim 1200 lerden 700lere düştü, sonra 250 lere düştü
kısacası aynı hastalık bile olsa sonuçlar Farklı olabiliyor. Kötü örneklere takılmamak lazım,
Ali ye de geçmiş olsun , öksürük bizim için bile zor bebeklere hiç kıyamam

Kocam sinirimden aglatti beni. Emzirme doneminde cok kilo aldigim icin hep ayni kiyafeti giyiyordum. Bugune kadar hicbir dekolteme laf etmemis bi insandir. Bikacgundur butun goguslerin ortada diyordu. Dun baska bisey giydim. Bi arkadasa gitmistik, neymis bi emzirmeye gidiomusum geldigimde hersey ortada oluyomus. Kocammis, daha duzgun dugmeli bisey giymemi istiyormus. Butun eski kiyafetlerimi denedim. Eskiden tayt uzerine giydigim şifonlarim bile olmuyor. En son sinirimden aglamaya basladim hicbiseyim olmuyor inanamiyorum eskiden bol olurdu. Cocuguma süt olsun diye yedim yedim evet kizim 9800olmus ama o ara bende de giden gitmis, meger eski benden geriye hicbisey kalmamis.

Canım bu hep boyle olmayacak ki , daha ne kadar oldu dogum yapalı , sıkma canını , emzirme donemi bitsin verirsin bütün kiloları
Önemli olan bebeğinin saglıgı
Bu geçici bir donem , daha vücut toparlanamadi dogru dürüst
Çok akılı akıllı bakıyor annesi, biraz büyüsün. O size akılvericek şunu şöyle yapın falan diyecek bence :)

Sagol teyzesi , hepsi akıllı bu yeni nesil bıdıklarin :))

canım ben nisanda doğum yaptım. daa yeni yeni verdim sayılır. 55 kiloyla hamile kalıp 75 le doğuma gittim ve doğumdan sonra aylarca +65 kilolardaydım. 2 aydır 60ı gördüm. emzirirken kilo verirsin diyolar ya değil tatlım bebğin 2 ay daha geçsin yerinde durmayacak sen daha da yerinde durmayacaksın. ne yediğini biliyosun ne uyuduğunu bu bebekler çoook hareketli ve sayeleinde aldığımız kiloaları sayelerinde eritiyoruz:) takma kafanı eşin de doğum sonrası bocalamıştır ve ona da hak ver dikkat çekici gögüsler var yani:) şaka bir yana erirsin canım üzüldüğüne değmez.

Meltowski'cim Ali'ye geçmiş olsun,daha iyidir inşallah.gerçi fotoğrafında çok iyi görünüyor.Maşşallah koca adam olmuş.yeni aramıza katılan arkadaşında bebeğine şifalar olsun.bir doktora götür istersen,acile falan.keşke bunun dışında yapabilecek bişeyim olsa.kusura bakmayın kızlar Melis'im kolumda uyuyor ve tek elle bu kadar yazabiliyorum.hasta yada darda olan arkadaşlara yazmadan edemiyorum.siz kendi aranızda eğlenirkende keyifle okuyorum ama araya girmiyorum.galiba kasvetli bir ruhum var.beklebeklecim,gider bacım o kilolar merak etme sen.kocan halt etmiş.evde olunca hep pijamayla dolaşırken anlaşılmıyor alınan kilolar,bi de sende benim gibi süt olsun yeterki diye yiyince gelip kalıceriyor kilocuklar.ben hamilelikte 9,5 kilo alıp 11 kilo verdim ama koşturmaktan ayaklarım kı.ıma değiyor olunca kalmıyor bişey.işe başlayınca toparlanırsın merak etme.şu an benimde tek düşüncem sütümü nasıl artırabilirim.malt içeceği çok işe yarıyor ama kızımın atopik dermatiti olduğu için arada kaşınıyor,bende neyin yaramadığını farkedemediğim için( o kadar çok şey yiyorum ve çalıştığım için dışarıda) malt içeceğini çok sık içemiyorum ama çooooook işe yarıyor.bu aralar sevmesemde boza içip duruyorum.sabahın köründe aynı marketten boza alıp şehirlerarası yollarda kafaya dike dike geziyorum.o da işe yarıyor,tavsiye edilir.gerçi hepiniz ek gıdaya başladınız,bir biz kaldık kızımla.ben hala süt artırmakla uğraşıp duruyorum gördüğünüz gibi.hepinizi kucaklıyorum

Yalovacığım, benim de oğlum 2 eylul doğumlu melisle aynı gün yani, biz hastalık vs yüzünden geçemedik ekgıdaya daha sizniye başlamadınız?
sadece anne sütü alıyor sanırım ( oh ne güzel yarasın melisciğe)
ben de burdaki arkadaşlardan biliyorum 4. Ayda tadımlık olarak başlanıyor 5. Ayda arttırılıyor genelde.
Bir de işlerinde Allah yardım etsin istediğin gibi olsun inşallah

O kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza,yeri geldi sırf sayfaları senden ve oğlundan iyi haberler var mı diye taradım,tevekkülüne hayran kaldım,Allah daha büyük dertlerle,şifasız hastalıklarla kimseyi sınamasın.evet yaaaa,yavrular aynı tarihte doğmuşlardı,aklımdan çıkıverdi,bir pazartesi günü hayatımızı binlerce kere şükürrler olsun güzelleştirdiler.bizim doktor ek gıdaya daha başlatmadı,mama da alıyor gerçi ama 6. Ayı bekleyecez heralde.yalnızca arada sırada damaklarını kaşısın diye havuç veriyoruz o kadar.aylık kontrolde sorucam bakalım,sizde inşallah en kısa zamanda atlatın şu durumu da başlayalım hep beraber yemelere.sımsıkı kucaklıyorum seni ve oğlunu

Merhaba kizlar.. Gecmisi okuyamiyorum telden cok zor oluyor.. Biz bildiginiz uzere ailemin yanindayiz. Keyfimiz iyi.. Bu arada kizimin kulaklarini deldirdim hic hissetmedi bile.. Cok ta sirin oldu benim icin artik kiza benzedi :) bu arada yarin esim gelicek yanimiza evlilik yildonumumuz cunku. Ama icimde bir burukluk var. 3-4 gun once telde konusurken bana eski sevgilisinin ismiyle hitap etti. Beyin kanamasi geciricem zannettim kapattim hemen teli. Bi muddet acmadim tellerini. O gunde is gorusmesi vardi gorusecegi kisinin de isminin ayni oldugunu ruyasinda onu gordugunu uyku sersemi soyledim diye bir aciklama yapti. Cokta mantikli degildi ama inanmaktan baska biside yapamazdim.. Suan iyi konusuyoruz ediyoruz ama icimde hala kanayan yara.. İns en yakin zamanda unuturum.. Cuma gunu eve donucez ins. Cumarteside ise baslayacak..

Neymis alsaymis yeni duzgun kiyafet, ya ben cocugu birakip gidebiliyordum de kiyafet alacaktim. Kabinde denesem cocukla cok denerim ya. Teallam ya.

Geçmiş oldun canım, benimde en büyük korku dur bu, Allah korusun yavrularımızı.

Ewt goguslerim cok buyumus de ortadaymis hersey. Emzimenin arkasina siginmamaliymis. Ben cok memnunum sanki ayni kiyafetleri giymekten..

Sagol canim. Ewt pijamayla anlasilmiyor hele hamileligimde aldigim bi iki kiyafet olmayinca iyice sinirlendim. Hayir ise giderken ne giyicem ki ben??? Buarada motilium mide hapi sutu arttiriyor, bebege zarari yok reflu olan bebeklerde motilium surup veriliyor bilgin olsun.bi de su domates gibi olan taE hurma arttiriyor diye duymustum

tam teşekkür etmişken yeni bişey daha paylaşmışsın :)
ben artık kendi doktorumuzu bıraktım, seninkini takip ediyorum :)))
demekki neymiş pazardan hemen siyah üzüm alınıyormuş

Bende Kayra nın doktorunu takipteyim uzaktan uzaktan :))

Allah korusunnnn hepimizin evlatlarını, unut hemen o rüyaları canım aklına dahi getirme.

Ama cok pahali yaw. Bi fritoz 300lira olmaz ki.. Gerci ayni parayi kizima bisey alacagim zaman gozumu kirpmmsdan harciyorum o ayi. Kendime cimriyim :))

ama züper bişey :) annemde var, tam bizlik...nasıl pratik yemekler yapıyor iki dakkada

Nedir bu alet kızlar, yine ne alıyorsunuz bakalım? Yazıyorum bunları listeye ona göreee!

l m v.
,b111111111

i
ş4TFc

Günaydın Atahan ım, anneciğinle güle oynaya bir gün geçirin, babanneyide attayaaa yollamayı unutmayın.

Benim oyunda Burka ya. :)

Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti

Eki Görüntüle 950424

Meltem senin çocuklarda bu akıllı, kendinden emin bakışlar genetik mi canım? Hepsinde var. Maşallahhh Ali ye, öpücüklerrr oma.

Canım eşin düşünmeden konuşmuş, boşver hiç takma bile. O kilolarda verilir, üzüldüğün o olsun, ben emzirmeyi bıraktığımdan beri 6,5 kilo vermişim 2 haftada... Eski kilolarımla sütümü geri istiyorum (( üzülecek şey arıyorsan al bana üzül, hıh :)

Bu günler geri gelmez, kiloyu kocayı bırakıp yavrunu beslemeye bakacaksın, sonra nasılsa vucutda senin, eski haline hemen dönersin...

Benim eşimde geçen gün bana -artık evde dekolte göremez olduk, sürekli biberon görüyoruz sıkılıyoruz diyor :)) hepsinin kafası bir garip bu erkeklerin :)

Canım hemen kötü düşünme, bence eşin iş görüşmesi stresinden karıştırmış... Sen orda dinlenmene, rahatlamana bak lütfen.

Sagol canım , hasta degil aslında , neden öyle oldu cok anlayamadım
Sanki katı gıda almış da boğazına kaçırmış gibi, baya toparlayamadi nefesini

Allah sanada kolaylık versin , insallah hersey gönlünce olsun

Okadar hizli mi veriliyo ya? Hayir kiyafetlerim olmuyo ve kizimla almata da cikamam. Cok bozdu moralimi ki ben farkinda degildim bukadar aldigimin. Hiccbisey olmuyo

Tefal actifry buarada, almiyorum yaaaaa alip patates kizartio kilolarima kilo mu eklicem sanki. Peh!...

Son düzenleme:

Canim cok saol ama cimarinki kuru oksuruk dwgil balgamli ve balgamini atamadigi icin boguluyor resmen cocugum napicam bilmiyorum iyi bir doktor bulamadik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…