2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen kötü düşünme canım , dediği gibidir belki
Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun , hep mutlu olun insallah
Neymis alsaymis yeni duzgun kiyafet, ya ben cocugu birakip gidebiliyordum de kiyafet alacaktim. Kabinde denesem cocukla cok denerim ya. Teallam ya.
Bosver canım ya , desin Dursun, benimki de ayni ,al deyip duruyor , su halimde kıyafet almakta istemiyorum , he he diyorum kendine de
Sagol teyzesi hepsi coook akıllı maşallah bu bıdıklarin
Allah hepsine iyi yazılar yazsın , yarın yürümeyede bi başladılar mı hepimizi parmaklarında oynatacaklar :))

Ben gunde 1 ogun yiyorum neredeyse, tatlı hiç yemiyorum ve geldiğimden beri her gün düzenli yürüyorum. Gayet güzel verdim cnm ama tabii karın falanda çalışıyorum, göbek hala tam toparlanmadı biraz zaman alır sanırım.

Haa şu bir kaşık yağ ile kızartan olay, ben bekarken vardı ondan bende, 1 saat bekliyorsun azcık patates için, çevir çevir o patatesler hiç kızarmayacak gibi geliyor. bende mini fritoz var, normal fritoZ gibi ama kucuk oldugu için daha az yag kullanıyorsun, temizliğide daha kolay. Vede çok daha ucuz, tavsiye ederim cnm.

Canim cok saol ama bebekler e verilirmi bilemedim o yuzden yarin doktora goturucegiz

Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti

Eki Görüntüle 950424
Yolsun yolsun yavrucaklar 6 aydr sikildi tabi oyalnck sey ariyorlar
Kotu olmus canm ama benm esimnde dili cok surcer bende ona arada yanlslkla anne derm
Neymis alsaymis yeni duzgun kiyafet, ya ben cocugu birakip gidebiliyordum de kiyafet alacaktim. Kabinde denesem cocukla cok denerim ya. Teallam ya.

Alsinlar getrsnler bizde giyelim bu erkekler yokmu.onlar baba olcak bixde mankn gb kalcz oldu cnm

Marka model alabilir miyim ivycim?

Buarada niye 1ögun yiyorsun?

Ya alip getirse giyicem!! Ama o da yok. Parasini verey git al diyo. Neymis goguslerim cok buyumusmus, emziriyorum ya var mi otesi????

Meltemcim çok geçmiş olsun ve hadi gözün aydın maşallah ali ye :)

Benim kızım ilk defa bu gece çok ağladı neyi vardı anlayamadım zar zor 9.30 da uyuttum ama bir ara ağlarken sesi soluğu kesildi kıpkırmızı oldu hemen kucağıma aldım sesli ağlamaya başladı eşimle ikimiz çok korktuk.

Allahım korusun tüm yavrularımızı.

Allah korusun canım geçmiş olsun
Biz de de oldu birkaç kez boğulur gibi ödüm patladı elim ayağına dolaştı
Herşey boğazlarına kaçıyor tükürükleri bile

Nedenini bilemeyince daha zor dimi. ;( gecmis olsun ilk ve son olsun insallah

Kizlar cok kötüyüm regl günümü 2 gün gecti ya hamileysem napacagimnben. Kocamla aramda bozuk zaten kilo veremedim kaportayi toplamadan 2.cocugu istemiyorum. Esime de soyleyemem off ne yapacagim. Birde sezeryandi benim. Calisiyorum millet de noluyo der ya varsa nasil aldiracagim. Kocamda izin vermez:26:

Canım telaş yapma . Neden eşine söyleyemiyorsun? Ayrıca millete ne ? Eğer hamile isen bile ya cana kıyacaksın ya doğuracaksın. İnşallah değilsindir. Ayrıca hamile bile olsan dünyanın sonu değil. Irmak arkadaşımız da hamile kalmış şuan 12 haftalık hamile.

Saol aybikecim hemen düzeldi dediğini yaptım işe yaradı
Ama senin tezin doğru şu tık olmaması durumu birbirimize tahammülsüz olduk

Allah korusun canım geçmiş olsun
Biz de de oldu birkaç kez boğulur gibi ödüm patladı elim ayağına dolaştı
Herşey boğazlarına kaçıyor tükürükleri bile
Sagol canım , Allah korusun hepimizin yavrularını
Evet canım anlamadım ki sadece ağladı durdu sonra birden nefessiz kaldı kaldırıp sarstım biraz o zaman sesli ağlamaya başladı.

Rabbim kimseye yaşatmasın.
Gecmis olsun canım , ne oluyor bu bebislere , insallah tekrarlamaz bir daha
Dur canım hemen panik yapma, hormon düzensizlikleri oluyor bu dönemlerde
Yarın hemen bir test yap bakalım , stres bile etkiliyor adet dönemlerini , insallah degilsindir , öyleyse bile vardır her iste bir hayır

Ooo süper gelişme canım biz hala dönmemiyoruz sizden 2 hafta büyüğüz
Aferin melise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…