- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.181
Hemen kötü düşünme canım , dediği gibidir belkiMerhaba kizlar.. Gecmisi okuyamiyorum telden cok zor oluyor.. Biz bildiginiz uzere ailemin yanindayiz. Keyfimiz iyi.. Bu arada kizimin kulaklarini deldirdim hic hissetmedi bile.. Cok ta sirin oldu benim icin artik kiza benzedi :) bu arada yarin esim gelicek yanimiza evlilik yildonumumuz cunku. Ama icimde bir burukluk var. 3-4 gun once telde konusurken bana eski sevgilisinin ismiyle hitap etti. Beyin kanamasi geciricem zannettim kapattim hemen teli. Bi muddet acmadim tellerini. O gunde is gorusmesi vardi gorusecegi kisinin de isminin ayni oldugunu ruyasinda onu gordugunu uyku sersemi soyledim diye bir aciklama yapti. Cokta mantikli degildi ama inanmaktan baska biside yapamazdim.. Suan iyi konusuyoruz ediyoruz ama icimde hala kanayan yara.. İns en yakin zamanda unuturum.. Cuma gunu eve donucez ins. Cumarteside ise baslayacak..
Bosver canım ya , desin Dursun, benimki de ayni ,al deyip duruyor , su halimde kıyafet almakta istemiyorum , he he diyorum kendine deNeymis alsaymis yeni duzgun kiyafet, ya ben cocugu birakip gidebiliyordum de kiyafet alacaktim. Kabinde denesem cocukla cok denerim ya. Teallam ya.
Sagol teyzesi hepsi coook akıllı maşallah bu bıdıklarinBende Kayra nın doktorunu takipteyim uzaktan uzaktan :))
Allah korusunnnn hepimizin evlatlarını, unut hemen o rüyaları canım aklına dahi getirme.
Nedir bu alet kızlar, yine ne alıyorsunuz bakalım? Yazıyorum bunları listeye ona göreee!
Günaydın Atahan ım, anneciğinle güle oynaya bir gün geçirin, babanneyide attayaaa yollamayı unutmayın.
Benim oyunda Burka ya. :)
Meltem senin çocuklarda bu akıllı, kendinden emin bakışlar genetik mi canım? Hepsinde var. Maşallahhh Ali ye, öpücüklerrr oma.
Canım eşin düşünmeden konuşmuş, boşver hiç takma bile. O kilolarda verilir, üzüldüğün o olsun, ben emzirmeyi bıraktığımdan beri 6,5 kilo vermişim 2 haftada... Eski kilolarımla sütümü geri istiyorum(( üzülecek şey arıyorsan al bana üzül, hıh :)
Bu günler geri gelmez, kiloyu kocayı bırakıp yavrunu beslemeye bakacaksın, sonra nasılsa vucutda senin, eski haline hemen dönersin...
Benim eşimde geçen gün bana -artık evde dekolte göremez olduk, sürekli biberon görüyoruz sıkılıyoruz diyor :)) hepsinin kafası bir garip bu erkeklerin :)
Meltemcim yazamadim cok gecmis olsun. İnsallah bidaha yasamazsiniz.
Okadar hizli mi veriliyo ya? Hayir kiyafetlerim olmuyo ve kizimla almata da cikamam. Cok bozdu moralimi ki ben farkinda degildim bukadar aldigimin. Hiccbisey olmuyo
Tefal actifry buarada, almiyorum yaaaaa alip patates kizartio kilolarima kilo mu eklicem sanki. Peh!...
çok geçmiş olsun. öksürük için ayva çekirdeğini geceden suya koy sabaha kadar beklet sümükümsü bir hal alıyorlar. öksürüğe birebir ama bebeğe verilir mi bilmem. bence bir sakıncası olmaz sen bilirsin...
Yolsun yolsun yavrucaklar 6 aydr sikildi tabi oyalnck sey ariyorlarBizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti
Eki Görüntüle 950424
Kotu olmus canm ama benm esimnde dili cok surcer bende ona arada yanlslkla anne dermMerhaba kizlar.. Gecmisi okuyamiyorum telden cok zor oluyor.. Biz bildiginiz uzere ailemin yanindayiz. Keyfimiz iyi.. Bu arada kizimin kulaklarini deldirdim hic hissetmedi bile.. Cok ta sirin oldu benim icin artik kiza benzedi :) bu arada yarin esim gelicek yanimiza evlilik yildonumumuz cunku. Ama icimde bir burukluk var. 3-4 gun once telde konusurken bana eski sevgilisinin ismiyle hitap etti. Beyin kanamasi geciricem zannettim kapattim hemen teli. Bi muddet acmadim tellerini. O gunde is gorusmesi vardi gorusecegi kisinin de isminin ayni oldugunu ruyasinda onu gordugunu uyku sersemi soyledim diye bir aciklama yapti. Cokta mantikli degildi ama inanmaktan baska biside yapamazdim.. Suan iyi konusuyoruz ediyoruz ama icimde hala kanayan yara.. İns en yakin zamanda unuturum.. Cuma gunu eve donucez ins. Cumarteside ise baslayacak..
Neymis alsaymis yeni duzgun kiyafet, ya ben cocugu birakip gidebiliyordum de kiyafet alacaktim. Kabinde denesem cocukla cok denerim ya. Teallam ya.
Sagol canım , insan panik oluyor iste , eli ayağına dolanıyor , Allah yaşatmasın hic kimseye
Bu arada az önce oyuncak hevesine kendi bile farketmeden tam tur dondü ilk kez :))) tey tey :))
Ben gunde 1 ogun yiyorum neredeyse, tatlı hiç yemiyorum ve geldiğimden beri her gün düzenli yürüyorum. Gayet güzel verdim cnm ama tabii karın falanda çalışıyorum, göbek hala tam toparlanmadı biraz zaman alır sanırım.
Haa şu bir kaşık yağ ile kızartan olay, ben bekarken vardı ondan bende, 1 saat bekliyorsun azcık patates için, çevir çevir o patatesler hiç kızarmayacak gibi geliyor. bende mini fritoz var, normal fritoZ gibi ama kucuk oldugu için daha az yag kullanıyorsun, temizliğide daha kolay. Vede çok daha ucuz, tavsiye ederim cnm.
Yolsun yolsun yavrucaklar 6 aydr sikildi tabi oyalnck sey ariyorlar
Kotu olmus canm ama benm esimnde dili cok surcer bende ona arada yanlslkla anne derm
Alsinlar getrsnler bizde giyelim bu erkekler yokmu.onlar baba olcak bixde mankn gb kalcz oldu cnm
Bu aksam Ali'nin genzine balgam gibi bisey geldi heralde , üstüne birde oksurdukce midesinden geri süt geldi, yarım saate yakın boğulur gibi öksürdü , ödümü kopartti , sanki katı bisey yemiş de genzine kaçmış boğulmuş gibi , morardi öksürükten. Anlamadım ki niye boyle oldu , bişeyde vermedim ki oncesinde , cok sukur simdi rahat uyuyor
Allah korusun bebislerimizi, nefes almaları ne kadar kıymetli , dunyanın en guzel sesi
Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti
Eki Görüntüle 950424
Meltemcim çok geçmiş olsun ve hadi gözün aydın maşallah ali ye :)
Benim kızım ilk defa bu gece çok ağladı neyi vardı anlayamadım zar zor 9.30 da uyuttum ama bir ara ağlarken sesi soluğu kesildi kıpkırmızı oldu hemen kucağıma aldım sesli ağlamaya başladı eşimle ikimiz çok korktuk.
Allahım korusun tüm yavrularımızı.
Nedenini bilemeyince daha zor dimi. ;( gecmis olsun ilk ve son olsun insallah
Kizlar cok kötüyüm regl günümü 2 gün gecti ya hamileysem napacagimnben. Kocamla aramda bozuk zaten kilo veremedim kaportayi toplamadan 2.cocugu istemiyorum. Esime de soyleyemem off ne yapacagim. Birde sezeryandi benim. Calisiyorum millet de noluyo der ya varsa nasil aldiracagim. Kocamda izin vermez:26:
yok canım bu modeller alttan almayı falan bilmiyor
umarım ben yazana kadar düzelmişsinizdir bile....boşver bu seferlik sen git yanına kusura bakma sinirliydim de
hem öyle yapınca daha çok vicdan yapıyorlar, deneme ile tecrübe edilmiştir tarafımdan
l m v.
,b111111111
i
ş4TFc
Sagol canım , Allah korusun hepimizin yavrularınıAllah korusun canım geçmiş olsun
Biz de de oldu birkaç kez boğulur gibi ödüm patladı elim ayağına dolaştı
Herşey boğazlarına kaçıyor tükürükleri bile
Gecmis olsun canım , ne oluyor bu bebislere , insallah tekrarlamaz bir dahaEvet canım anlamadım ki sadece ağladı durdu sonra birden nefessiz kaldı kaldırıp sarstım biraz o zaman sesli ağlamaya başladı.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Dur canım hemen panik yapma, hormon düzensizlikleri oluyor bu dönemlerdeKizlar cok kötüyüm regl günümü 2 gün gecti ya hamileysem napacagimnben. Kocamla aramda bozuk zaten kilo veremedim kaportayi toplamadan 2.cocugu istemiyorum. Esime de soyleyemem off ne yapacagim. Birde sezeryandi benim. Calisiyorum millet de noluyo der ya varsa nasil aldiracagim. Kocamda izin vermez:26:
canım çooook teşekkür ederim paylaşımın için
bu ay özellikle doktora gidemediğimiz için bu bilgiler okadar faydalı oldu ki benim için
ellerine sağlık arkadaşım benim :)
Melis 3-4 gündür dönmeye başladı.altta kalan kolunu henüz çıkaramıyor ama rahatsızda olmuyor demek ki hiç sesi çıkmıyor.biz 2 eylül doğumluyuz.senin kız erkenci benimki de biraz geç geldi ya biz daha 5 aylık olmadık ama boyu kilosu iyi maşallah.çok kilolu olsun zaten istemiyorum.bak Rabarba'cıma,bel- kol kalmayacak kızda Kaan'ı taşıycam diye.daha dişimiz yok ama tükürüğümüz bol miktarda mevcut.hatta kızınca tükürük çıkartıyor.ek gıdaya daha başlamadık ama galiba 6. Ayı bekleyeceğiz bunun için.daha 5. Ay kontrolünden sonra destekli oturtabilecekmişiz.sizin deneyimlerinizi takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?