2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah meltemcim Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

Bu tefal activity corba mi yapiyor sadece?

Yalova cim seni hamileligimin son aylarinda tanidim. Bu kadar ay gecti pozitif enerjini hep hissediyorum. Masallah arkadasim. Guzel enerjiler hep seninle olsun

Cok gecmis Olsun. Insanin eli ayağı birbirine girer

Doğumdan beri Ben de etrafa degil ama esıme karşı cok tersim ve aksiyim. Tahammül eşiğim feci düşmüş durumda. Eşim de sürekli bana grumpy Mel diyor.

Kontrol almaya çalışıyorum ama yok bır yerde kopuyorum. Umarım geçicidir. Gercekten sabırlı ve alttan alan bir eşim var ama yakındır onda da sigortalar atacak.

Yani luboyf'cum yalnız değilsin. Sanırım hamilelık doğum lohusa hormonlarını henüz atamadık

Canım çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda toparlarsın

Canm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.

Yoktur cnm ya telaslanma dogumdan sonra duzenszlikler olabilirmis.oyledir umarim seninkide

Kocanla aran kotuyken hamile olma ihtimalin yuksek mi ki?? Dur bi sakin ol test al istersen

Canm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.

Yoktur cnm ya telaslanma dogumdan sonra duzenszlikler olabilirmis.oyledir umarim seninkide

Dokuzaycim o dalga gecenler artik bu topicte degil. Burada olanlara belki gail gelebilir belki normal gelebilir ama kalan kimse dalga gecmez merak etme sen.

Yok ben bu geçmişi bitiremeyeceğim galiba.

Kızlar bugün Kayra'yı 19:30 gibi yıkadık. Ben emzirip yatıracaktım. Oğlum bir kustu ama ne kusma anlatamam. Normal her zamankı kussmalar gibi değil. Neyse üzerini değiştirdik motilium verdim. Tekrar aldım emmeye başladı 1 dakika geçmedi bir posta daha fışkırtarak kustu. Hemen doktorunu aradım. Motiliuma vermeye devam et. Hemen emzirme 1 saat sonra emzir devam ederse ara dedi. Neyse yeniden üstünü başını değiştirdik yine motilium verdim bu seferde ılacı çıkardı. Çünkü midede birşey kalmadı. Bu böyle 3 defa daha oldu. Sonra doktorum motılıum ü bıraz anne sutu ıle karıştırıp vermemı soyledıi. Öyle verdim artık yorgunluktan bayıldı ve uyudu. Şimdi uyuyor ama karnı boş. Emzirsem mi yoksa kendi uyanmasını beklesem bilemedim.

arkadaşlar benim kızım artık geceleri daha sık uyanıyor emmeye 2 saatte bir gündüz de bazen kaşık maması veriyorum ek gıda olarak ama henüz tam başlamış değiliz ek gıdaya ama biberon almama gibi bir sorunumuz var sadece kaşıkla yiyor onu da çok az hep emmek istiyor ne yapmalıyım

Bal arkadaşım benim,geçte tanışsak iyi ki tanımışım seni ve sizi.hislerimiz karşılıklı,bilesin.burda bir kişi düştü mü herkes koluna girmeye çalışıyor çok şükür.bizlerede bu yakışır.bu bebeler sağlıkla büyüyecek,anaları yılmayacak ve yıkılmayacak!!!!!! Niye gaza geldiysem şimdi :))))))sendebaşlamışsın işe,kolaylıklar ve başarılar dilerim canım.seni ve Kayra kuzuyu öpüyorum

Ben yazıp gönderene kadar Kayra kuzum keyifsizlenmiş,çoooook geçmiş olsun size.bence bırak uyusun,hem midesi dinlenir biraz ve enerjisi gelir.inan şu an yemeye ihtiyacı olsa hayatta böyle uyumazdı.rahat bırak bence çocuğu,biliyorum aç uyuması içine sinmiyor ama bu olağan bir durum değil.o uyanır acıkınca.

Dokuzaycim o dalga gecenler artik bu topicte degil. Burada olanlara belki gail gelebilir belki normal gelebilir ama kalan kimse dalga gecmez merak etme sen.
Sonucta burasi herkese acik bi forum. hepimz agustos annesyz ama tabiki bi suru de farkliliklarmz vardr.bencede alay konusu olmamali bu farkliliklar o gun gercektn rahatsz olmustm. neyse ki dedgn gb gecmis gecmiste kaldi
Cnm mutiliumdan bahsetmisin sormadan edemedm.bnm kizada dr vermisti kustugu icin daha1 aylik falandi ama bn ilac kullanmini sevmedgmden vermemistm.6ay olck hala kusuyor.acaba kullansam mi diyorum sen surekli kullaniyor musun iyi geliyor mu

Buarada yalovanin dedigi gb biraz uyusun istersen myhoney.acaba yedigin bisey mi rahatsiz etti.birde kizlar burdaki bi cocuk dr unun teziymis buyume hormonu acken salgilanrmis. uyurken ackti diye uyandrmamak lazimms cok ilginc geldi bana

İyi geceler kızlar hafta sonu eşim evdeydi bundan ötürü pek giremedim ama aklım hep sizdeydi neler kaynattınız bilmiyorum umarım herkes iyidir. Cuma günü rota aşımız vardı boy kilo da bakıldı benim tospik kurbaaağammm 10200 gr olmuş boyu da 72 cm hala dönemiyor dedim nasıl dönsün annesi kolay ı o popoyu kaldırmak dedi :)) bi sıkıntı görmüyorum gelişiminde kilosu biraz fazla o da tamamen senin sütünle alakalı dedi. bu arada Kaan son iki gündür elini incelior öne arkaya çevirip dikkatlice bkıyor çok komik oluo bu haliyle :))) diğerinide yapsa apaçi dansı yapıyor deyip comologgo söyleyeceğim :)) Hepiciiiniziiii öpüyorummm gideyim de kuzumun altını alayım.... Birde gitmeden önce söyleyim çünkü bu düzen oturdu artık bende mt gibi bekledim emin olmak istedim söylemek için gece 1-2 den önce uyumayan Kaan artık 7-8 arası uyuyor çok mutluyum çok aman nazar değmesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…