- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.201
İnşallah meltemcim Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.Sagol canım , Allah korusun hepimizin yavrularını
Gecmis olsun canım , ne oluyor bu bebislere , insallah tekrarlamaz bir daha
Dur canım hemen panik yapma, hormon düzensizlikleri oluyor bu dönemlerde
Yarın hemen bir test yap bakalım , stres bile etkiliyor adet dönemlerini , insallah degilsindir , öyleyse bile vardır her iste bir hayır
Kuzumm benim. Masallah sana
ay evet bende 2 yıldır ağzımın suyu akarak bakıyorum vitrinde, iş almaya gelince paraya kıyamıyorum
yok ama kendi kendime söz verdim, cuma iş görüşmemde anlaşırsam kendime hediye olarak hemen alacağım
bu annelik ne garip bişey, kendime hediye mutfak aleti alıyorum tövbe yarabbim :)))
Emel'cim biz iyiyiz çok şükür,senin maymunun videolarını izleyip,sarma sarmana gıpta edip,eşinle mutluluğuna iyi dileklerimi gönderip,suluk maceralarınızı okuyup doktor kontrollerinizi takip ediyorum.ödevlerimî gayet mükemmel yapıyorum.hepiniz çok şükür iyisiniz,kendisi yada yavrusu hasta olan arkadaşlarıma üzüldüm.Allah biran önce şifalar versin.Melis'im yavrum,gözümün nuru şu an yanımda sepetinde uyuyor.babamız işte.çok şükür iyi yavrum,ağzına balgam gibi bişeyler geliyor heralde ki arada mıkırdanıyor.bu arada geçmişi bitireyim dedim.çok şükür yavrum çok yoran bir evlat değil,benden daha uyumlu hatta.daha öncede yazmıştım ya,işler biraz canımı sıkıyor o kadar.bir toparlayabilsem işleride biraz daha kafam rahat olacak.sabahın köründe yavrumu bırakıp yollara düşüp deli gibi koşturuyorum.inşallah yavrumu annesiz bıraktığıma değer.tabi çalışan bütün anneler içinde.bizden genel olarak haberler böyle.zarif kızını ve seni öpüyorum.çok sağol canım her fırsatta halimi hatırımı sorduğun için.iyi ki varsınız
Bu aksam Ali'nin genzine balgam gibi bisey geldi heralde , üstüne birde oksurdukce midesinden geri süt geldi, yarım saate yakın boğulur gibi öksürdü , ödümü kopartti , sanki katı bisey yemiş de genzine kaçmış boğulmuş gibi , morardi öksürükten. Anlamadım ki niye boyle oldu , bişeyde vermedim ki oncesinde , cok sukur simdi rahat uyuyor
Allah korusun bebislerimizi, nefes almaları ne kadar kıymetli , dunyanın en guzel sesi
Kızlar ya eşimle tartıştık saçna sapan bi şey yüzünden
Canım sıkıldı sanırım üzerine biraz fazla gidiyorum o da alttan almayı hiç bilmez
Annem Bile gördü olayı bana öyle yapma kızım dedi
Çok cadıyım bu aralar offf ki off o da hiç pamuk gibi yumuşacık bi koca değil
Illa inat yapacak azıcık alttan alsa bak canım öyle deme bi de şöyle düşün dese hiç uzatmıycam
Oysaki bugüne ne güzel başlamıştık sabah kızımızla yatağımızda oynayarak
Umarım uzamaz çabuk düzelir aramız
Emelcim hoşgeldin, tıpayı cıkardım ama ıcıremedım cok akıyor, korktum
Luboyfcum, annenin görmesi kötü olmuş olsun, hemen düzelirsiniz inşallah.
MyHoney siyah uzumu nerden bulup nasil sıkıcaz.
Burka cokk sevindim. Masallah ozan a
Kızlaarrr çok hastayım :s ama bu hiç umrumda deil sadece kızıma bulaştırırım diye çok korkuyorum
Sürekli maskeyle geziyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum başım ağrıdan çatlıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor :s
Burkacımmm çok sevindim inş daha güzel günler bekliyor sizi kısa zamanda ek gıdaya da geçersiniz umarım :)
Beklecim hiç mi denemedin yani her çorbayı yapar mı?kısa zamanda yapıyor mu uğraştırıcı mı?
Canm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.Meltemcim çok geçmiş olsun ve hadi gözün aydın maşallah ali ye :)
Benim kızım ilk defa bu gece çok ağladı neyi vardı anlayamadım zar zor 9.30 da uyuttum ama bir ara ağlarken sesi soluğu kesildi kıpkırmızı oldu hemen kucağıma aldım sesli ağlamaya başladı eşimle ikimiz çok korktuk.
Allahım korusun tüm yavrularımızı.
Kizlar cok kötüyüm regl günümü 2 gün gecti ya hamileysem napacagimnben. Kocamla aramda bozuk zaten kilo veremedim kaportayi toplamadan 2.cocugu istemiyorum. Esime de soyleyemem off ne yapacagim. Birde sezeryandi benim. Calisiyorum millet de noluyo der ya varsa nasil aldiracagim. Kocamda izin vermez:26:
Kizlar cok kötüyüm regl günümü 2 gün gecti ya hamileysem napacagimnben. Kocamla aramda bozuk zaten kilo veremedim kaportayi toplamadan 2.cocugu istemiyorum. Esime de soyleyemem off ne yapacagim. Birde sezeryandi benim. Calisiyorum millet de noluyo der ya varsa nasil aldiracagim. Kocamda izin vermez:26:
Canm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.
Yoktur cnm ya telaslanma dogumdan sonra duzenszlikler olabilirmis.oyledir umarim seninkide
Sonucta burasi herkese acik bi forum. hepimz agustos annesyz ama tabiki bi suru de farkliliklarmz vardr.bencede alay konusu olmamali bu farkliliklar o gun gercektn rahatsz olmustm. neyse ki dedgn gb gecmis gecmiste kaldiDokuzaycim o dalga gecenler artik bu topicte degil. Burada olanlara belki gail gelebilir belki normal gelebilir ama kalan kimse dalga gecmez merak etme sen.
Cnm mutiliumdan bahsetmisin sormadan edemedm.bnm kizada dr vermisti kustugu icin daha1 aylik falandi ama bn ilac kullanmini sevmedgmden vermemistm.6ay olck hala kusuyor.acaba kullansam mi diyorum sen surekli kullaniyor musun iyi geliyor muYok ben bu geçmişi bitiremeyeceğim galiba.
Kızlar bugün Kayra'yı 19:30 gibi yıkadık. Ben emzirip yatıracaktım. Oğlum bir kustu ama ne kusma anlatamam. Normal her zamankı kussmalar gibi değil. Neyse üzerini değiştirdik motilium verdim. Tekrar aldım emmeye başladı 1 dakika geçmedi bir posta daha fışkırtarak kustu. Hemen doktorunu aradım. Motiliuma vermeye devam et. Hemen emzirme 1 saat sonra emzir devam ederse ara dedi. Neyse yeniden üstünü başını değiştirdik yine motilium verdim bu seferde ılacı çıkardı. Çünkü midede birşey kalmadı. Bu böyle 3 defa daha oldu. Sonra doktorum motılıum ü bıraz anne sutu ıle karıştırıp vermemı soyledıi. Öyle verdim artık yorgunluktan bayıldı ve uyudu. Şimdi uyuyor ama karnı boş. Emzirsem mi yoksa kendi uyanmasını beklesem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?