- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.221
Yok ben bu geçmişi bitiremeyeceğim galiba.
Kızlar bugün Kayra'yı 19:30 gibi yıkadık. Ben emzirip yatıracaktım. Oğlum bir kustu ama ne kusma anlatamam. Normal her zamankı kussmalar gibi değil. Neyse üzerini değiştirdik motilium verdim. Tekrar aldım emmeye başladı 1 dakika geçmedi bir posta daha fışkırtarak kustu. Hemen doktorunu aradım. Motiliuma vermeye devam et. Hemen emzirme 1 saat sonra emzir devam ederse ara dedi. Neyse yeniden üstünü başını değiştirdik yine motilium verdim bu seferde ılacı çıkardı. Çünkü midede birşey kalmadı. Bu böyle 3 defa daha oldu. Sonra doktorum motılıum ü bıraz anne sutu ıle karıştırıp vermemı soyledıi. Öyle verdim artık yorgunluktan bayıldı ve uyudu. Şimdi uyuyor ama karnı boş. Emzirsem mi yoksa kendi uyanmasını beklesem bilemedim.
Sagol canım , insan panik oluyor iste , eli ayağına dolanıyor , Allah yaşatmasın hic kimseye
Bu arada az önce oyuncak hevesine kendi bile farketmeden tam tur dondü ilk kez :))) tey tey :))
Merhaba kizlar.. Gecmisi okuyamiyorum telden cok zor oluyor.. Biz bildiginiz uzere ailemin yanindayiz. Keyfimiz iyi.. Bu arada kizimin kulaklarini deldirdim hic hissetmedi bile.. Cok ta sirin oldu benim icin artik kiza benzedi :) bu arada yarin esim gelicek yanimiza evlilik yildonumumuz cunku. Ama icimde bir burukluk var. 3-4 gun once telde konusurken bana eski sevgilisinin ismiyle hitap etti. Beyin kanamasi geciricem zannettim kapattim hemen teli. Bi muddet acmadim tellerini. O gunde is gorusmesi vardi gorusecegi kisinin de isminin ayni oldugunu ruyasinda onu gordugunu uyku sersemi soyledim diye bir aciklama yapti. Cokta mantikli degildi ama inanmaktan baska biside yapamazdim.. Suan iyi konusuyoruz ediyoruz ama icimde hala kanayan yara.. İns en yakin zamanda unuturum.. Cuma gunu eve donucez ins. Cumarteside ise baslayacak..
Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti
Eki Görüntüle 950424
Meltowski'cim Ali'ye geçmiş olsun,daha iyidir inşallah.gerçi fotoğrafında çok iyi görünüyor.Maşşallah koca adam olmuş.yeni aramıza katılan arkadaşında bebeğine şifalar olsun.bir doktora götür istersen,acile falan.keşke bunun dışında yapabilecek bişeyim olsa.kusura bakmayın kızlar Melis'im kolumda uyuyor ve tek elle bu kadar yazabiliyorum.hasta yada darda olan arkadaşlara yazmadan edemiyorum.siz kendi aranızda eğlenirkende keyifle okuyorum ama araya girmiyorum.galiba kasvetli bir ruhum var.beklebeklecim,gider bacım o kilolar merak etme sen.kocan halt etmiş.evde olunca hep pijamayla dolaşırken anlaşılmıyor alınan kilolar,bi de sende benim gibi süt olsun yeterki diye yiyince gelip kalıceriyor kilocuklar.ben hamilelikte 9,5 kilo alıp 11 kilo verdim ama koşturmaktan ayaklarım kı.ıma değiyor olunca kalmıyor bişey.işe başlayınca toparlanırsın merak etme.şu an benimde tek düşüncem sütümü nasıl artırabilirim.malt içeceği çok işe yarıyor ama kızımın atopik dermatiti olduğu için arada kaşınıyor,bende neyin yaramadığını farkedemediğim için( o kadar çok şey yiyorum ve çalıştığım için dışarıda) malt içeceğini çok sık içemiyorum ama çooooook işe yarıyor.bu aralar sevmesemde boza içip duruyorum.sabahın köründe aynı marketten boza alıp şehirlerarası yollarda kafaya dike dike geziyorum.o da işe yarıyor,tavsiye edilir.gerçi hepiniz ek gıdaya başladınız,bir biz kaldık kızımla.ben hala süt artırmakla uğraşıp duruyorum gördüğünüz gibi.hepinizi kucaklıyorum
Bende Kayra nın doktorunu takipteyim uzaktan uzaktan :))
Allah korusunnnn hepimizin evlatlarını, unut hemen o rüyaları canım aklına dahi getirme.
Nedir bu alet kızlar, yine ne alıyorsunuz bakalım? Yazıyorum bunları listeye ona göreee!
Günaydın Atahan ım, anneciğinle güle oynaya bir gün geçirin, babanneyide attayaaa yollamayı unutmayın.
Benim oyunda Burka ya. :)
Meltem senin çocuklarda bu akıllı, kendinden emin bakışlar genetik mi canım? Hepsinde var. Maşallahhh Ali ye, öpücüklerrr oma.
Canım eşin düşünmeden konuşmuş, boşver hiç takma bile. O kilolarda verilir, üzüldüğün o olsun, ben emzirmeyi bıraktığımdan beri 6,5 kilo vermişim 2 haftada... Eski kilolarımla sütümü geri istiyorum(( üzülecek şey arıyorsan al bana üzül, hıh :)
Bu günler geri gelmez, kiloyu kocayı bırakıp yavrunu beslemeye bakacaksın, sonra nasılsa vucutda senin, eski haline hemen dönersin...
Benim eşimde geçen gün bana -artık evde dekolte göremez olduk, sürekli biberon görüyoruz sıkılıyoruz diyor :)) hepsinin kafası bir garip bu erkeklerin :)
Evet canım anlamadım ki sadece ağladı durdu sonra birden nefessiz kaldı kaldırıp sarstım biraz o zaman sesli ağlamaya başladı.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Saol aybikecim hemen düzeldi dediğini yaptım işe yaradı
Ama senin tezin doğru şu tık olmaması durumu birbirimize tahammülsüz olduk
Merhaba Atahan, annen sana teknolojiyi mi ogretiyor. Senin o klavyeye vuran yumuk ellerini operim ben
Bu tefal activity corba mi yapiyor sadece?
İyi geceler kızlar hafta sonu eşim evdeydi bundan ötürü pek giremedim ama aklım hep sizdeydi neler kaynattınız bilmiyorum umarım herkes iyidir. Cuma günü rota aşımız vardı boy kilo da bakıldı benim tospik kurbaaağammm 10200 gr olmuş boyu da 72 cm hala dönemiyor dedim nasıl dönsün annesi kolay ı o popoyu kaldırmak dedi :)) bi sıkıntı görmüyorum gelişiminde kilosu biraz fazla o da tamamen senin sütünle alakalı dedi. bu arada Kaan son iki gündür elini incelior öne arkaya çevirip dikkatlice bkıyor çok komik oluo bu haliyle :))) diğerinide yapsa apaçi dansı yapıyor deyip comologgo söyleyeceğim :)) Hepiciiiniziiii öpüyorummm gideyim de kuzumun altını alayım.... Birde gitmeden önce söyleyim çünkü bu düzen oturdu artık bende mt gibi bekledim emin olmak istedim söylemek için gece 1-2 den önce uyumayan Kaan artık 7-8 arası uyuyor çok mutluyum çok aman nazar değmesin :)))
Kızlar bugün Kayra'yı 19:30 gibi yıkadık. Ben emzirip yatıracaktım. Oğlum bir kustu ama ne kusma anlatamam. Normal her zamankı kussmalar gibi değil. Neyse üzerini değiştirdik motilium verdim. Tekrar aldım emmeye başladı 1 dakika geçmedi bir posta daha fışkırtarak kustu. Hemen doktorunu aradım. Motiliuma vermeye devam et. Hemen emzirme 1 saat sonra emzir devam ederse ara dedi. Neyse yeniden üstünü başını değiştirdik yine motilium verdim bu seferde ılacı çıkardı. Çünkü midede birşey kalmadı. Bu böyle 3 defa daha oldu. Sonra doktorum motılıum ü bıraz anne sutu ıle karıştırıp vermemı soyledıi. Öyle verdim artık yorgunluktan bayıldı ve uyudu. Şimdi uyuyor ama karnı boş. Emzirsem mi yoksa kendi uyanmasını beklesem bilemedim.
meltemcim senin kız yandı valla iki erkek kardeşle :) alışçak artık keltoş barbilere :) geçmiş olsun bu arada canım, allah yaşatmasın bidaha.Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti
Eki Görüntüle 950424
geçip gidecek hepsiii, bi sütten kesilsin bizim danalar vercez kilolarıdaKocam sinirimden aglatti beni. Emzirme doneminde cok kilo aldigim icin hep ayni kiyafeti giyiyordum. Bugune kadar hicbir dekolteme laf etmemis bi insandir. Bikacgundur butun goguslerin ortada diyordu. Dun baska bisey giydim. Bi arkadasa gitmistik, neymis bi emzirmeye gidiomusum geldigimde hersey ortada oluyomus. Kocammis, daha duzgun dugmeli bisey giymemi istiyormus. Butun eski kiyafetlerimi denedim. Eskiden tayt uzerine giydigim şifonlarim bile olmuyor. En son sinirimden aglamaya basladim hicbiseyim olmuyor inanamiyorum eskiden bol olurdu. Cocuguma süt olsun diye yedim yedim evet kizim
9800olmus ama o ara bende de giden gitmis, meger eski benden geriye hicbisey kalmamis.
bizede olmuştu emelcim bir kaç defa hemde, ben gaz falan diye düşünmüştüm ama değildi. Ağlamadan önce kilitlenmiş babasına bakıyodu dalmış heralde birden kendine gelincede korktu diye düşünmüştüm ben.Meltemcim çok geçmiş olsun ve hadi gözün aydın maşallah ali ye :)
Benim kızım ilk defa bu gece çok ağladı neyi vardı anlayamadım zar zor 9.30 da uyuttum ama bir ara ağlarken sesi soluğu kesildi kıpkırmızı oldu hemen kucağıma aldım sesli ağlamaya başladı eşimle ikimiz çok korktuk.
Allahım korusun tüm yavrularımızı.
Geçmiş olsun , iyileşmişsinizdir umarımYok ben bu geçmişi bitiremeyeceğim galiba.
Aybike,çok stresli şeyler yaşadın üst üste, stres sıkıntı işte bi şekilde bi yerden çıkıyor, seninkide böyle patlak verdirüyanın etkisinden mi kv gitti ondan mı dicem ama pek bir kötüydüm dünresmen dokunsan ağlayacağım modda..veee akşam eşim dokundu ağladım, hemde çatlayana kadar. hala da kendime gelemedim
kadın gidince çok garip birşey oldu. eve döndük kapıdan içeri girdik, bir anda kendimi evde yabancı bir erkekle yalnız hissettim ve korkmaya başladım. hayatımda hiç böyle hissetmemiştim...akşam yemekten sonra eşim de benim iş muhabbetim yüzünden benimle tartışmaya başlayınca ipler koptu ve deli gibi ağlamaya başladım
hala da kendimi garip hissediyorumkendi evimde yabancı gibiyim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. hani olur ya yabancı bir evde olmanın tedirginliği, öyleyim işte...anlamadım ne oluyor bana böyle şimdi
Aybike,çok stresli şeyler yaşadın üst üste, stres sıkıntı işte bi şekilde bi yerden çıkıyor, seninkide böyle patlak verdiama şuna emin ol bu dönemsel bişey, geçecek, atlatacaksın..
Günaydın kızlar,
b.k gibi bir hafta sonu da ben geçirdim.
Neyse oğlum iyice cozuttu daha ben yatmadan 6 kez uyandı gece. Biraz sonra doktora gidicem. Gelince yazarım.
Emel ve meltowski çok geçmiş olsun. İnsanın yüreği yarılıyor. Anlık şeylerde bile. Geçen bizim abimizde kolunu çekti. Çat diye ses geldi. Dedim tamam gitti kol kesin çıkmıştır. Az kaldı bayılcaktım. Ama çok şükür bişey olmadı.
My honey çok geçmiş olsun. Nasıl oldu akayra birdaha kustu mu? Sen soğuk bişeylerr mi içtin bakiimm?? Sütünü mü üşüttün?? Ondn da kusmuş olabilir.
rüyanın etkisinden mi kv gitti ondan mı dicem ama pek bir kötüydüm dünresmen dokunsan ağlayacağım modda..veee akşam eşim dokundu ağladım, hemde çatlayana kadar. Hala da kendime gelemedim
kadın gidince çok garip birşey oldu. Eve döndük kapıdan içeri girdik, bir anda kendimi evde yabancı bir erkekle yalnız hissettim ve korkmaya başladım. Hayatımda hiç böyle hissetmemiştim...akşam yemekten sonra eşim de benim iş muhabbetim yüzünden benimle tartışmaya başlayınca ipler koptu ve deli gibi ağlamaya başladım
hala da kendimi garip hissediyorumkendi evimde yabancı gibiyim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Hani olur ya yabancı bir evde olmanın tedirginliği, öyleyim işte...anlamadım ne oluyor bana böyle şimdi
işe yaradığına sevindim canım :)))
bizde bırak tıkı artık odaları da resmen ayırdıkdoğum yaptığımdan beri sadece bir gece eşim yatak odasında benim yanımda yattı, salonda uyuyor
geçen gün söyledim artık ev arkadaşı gibiyiz diye, höt kafa şaka yapıyorum sandı :) maalesef gerçekten artık kocam gibi hissetmiyorum, oğluma babalık yapsın başka şeyde istemiyorum. Tabi nereye kadar dayanabilirim böyle bir ilişkiye onu da bilmiyorum
rüyanın etkisinden mi kv gitti ondan mı dicem ama pek bir kötüydüm dünresmen dokunsan ağlayacağım modda..veee akşam eşim dokundu ağladım, hemde çatlayana kadar. hala da kendime gelemedim
kadın gidince çok garip birşey oldu. eve döndük kapıdan içeri girdik, bir anda kendimi evde yabancı bir erkekle yalnız hissettim ve korkmaya başladım. hayatımda hiç böyle hissetmemiştim...akşam yemekten sonra eşim de benim iş muhabbetim yüzünden benimle tartışmaya başlayınca ipler koptu ve deli gibi ağlamaya başladım
hala da kendimi garip hissediyorumkendi evimde yabancı gibiyim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. hani olur ya yabancı bir evde olmanın tedirginliği, öyleyim işte...anlamadım ne oluyor bana böyle şimdi
Asla dualar vs için alay etmem herkesin inancı kendine. Okudum canım hatta kayınvalidem filanda okudu ama yinede ağlamalarımız devam etti acaba atak mı dedim hatta gece çünkü kızım emmek için bile ağlayarak uyandıCanm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.
Yoktur cnm ya telaslanma dogumdan sonra duzenszlikler olabilirmis.oyledir umarim seninkide
Kızlar bugün Kayra'yı 19:30 gibi yıkadık. Ben emzirip yatıracaktım. Oğlum bir kustu ama ne kusma anlatamam. Normal her zamankı kussmalar gibi değil. Neyse üzerini değiştirdik motilium verdim. Tekrar aldım emmeye başladı 1 dakika geçmedi bir posta daha fışkırtarak kustu. Hemen doktorunu aradım. Motiliuma vermeye devam et. Hemen emzirme 1 saat sonra emzir devam ederse ara dedi. Neyse yeniden üstünü başını değiştirdik yine motilium verdim bu seferde ılacı çıkardı. Çünkü midede birşey kalmadı. Bu böyle 3 defa daha oldu. Sonra doktorum motılıum ü bıraz anne sutu ıle karıştırıp vermemı soyledıi. Öyle verdim artık yorgunluktan bayıldı ve uyudu. Şimdi uyuyor ama karnı boş. Emzirsem mi yoksa kendi uyanmasını beklesem bilemedim.[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım Kayra'ya fışkırtarak kusma iyi değil demişti bizim doktorumuz ? İnşallah bugün daha iyidir.Emzirmek içinde kaldırmamışsındır inşallah az midesi rahatlasın annesi.
Maşallah senin kurbağacığına uykusunun düzene girmesine de çok ama çok sevindim :)İyi geceler kızlar hafta sonu eşim evdeydi bundan ötürü pek giremedim ama aklım hep sizdeydi neler kaynattınız bilmiyorum umarım herkes iyidir. Cuma günü rota aşımız vardı boy kilo da bakıldı benim tospik kurbaaağammm 10200 gr olmuş boyu da 72 cm hala dönemiyor dedim nasıl dönsün annesi kolay ı o popoyu kaldırmak dedi :)) bi sıkıntı görmüyorum gelişiminde kilosu biraz fazla o da tamamen senin sütünle alakalı dedi. bu arada Kaan son iki gündür elini incelior öne arkaya çevirip dikkatlice bkıyor çok komik oluo bu haliyle :))) diğerinide yapsa apaçi dansı yapıyor deyip comologgo söyleyeceğim :)) Hepiciiiniziiii öpüyorummm gideyim de kuzumun altını alayım.... Birde gitmeden önce söyleyim çünkü bu düzen oturdu artık bende mt gibi bekledim emin olmak istedim söylemek için gece 1-2 den önce uyumayan Kaan artık 7-8 arası uyuyor çok mutluyum çok aman nazar değmesin :)))
Canım dün gündüz hiç uyumadı 7.30 da uyudu 8.30 da ağlayarak uyandı emzirdim uyutayım dedim yok uyumadı bende salona getirdim ağlamaya devam ediyor elektrikli salıncağımız var ona koydum sallanıyor uyudu uyuyacak ama mızırdanıyor bir yandan sonra birden ses yok ama ağlıyor şok oldum hemen kaldırdım eşim koltukta oturuyordu kızım kızım dedi yok sarstım biraz sonra sesli ağlamaya başladı çok korktum Allahım kimseye yaşatmasıncanım çoook geçmiş olsun. ne hale geldiğini tahmin edebiliyorumdün gece gördüğüm bir rüya beni hala kendime getiremediyse senin yaşadığın korku ne büyüktür
o neden oluyor bilmiyorum ama birkaç kez Atahan da yapmıştı...krize girer gibi ağlıyordu ve en son kendini nefessiz bırakıyordu, 3 kez falan oldu bugüne kadar ama ben doktora sormayı unuttum sebebini geçti gitti diye
Sende bir kaç gün kötügünler geçirdiğin için böylesin canım azcık güzel şeyler düşün eşinle de aran çok iyi olur inşallah sakın oğlumun babası diye düşünme yıkmak çok kolay bazı şeyleri.
meltemcim senin kız yandı valla iki erkek kardeşle :) alışçak artık keltoş barbilere :) geçmiş olsun bu arada canım, allah yaşatmasın bidaha.
geçip gidecek hepsiii, bi sütten kesilsin bizim danalar vercez kilolarıda
bizede olmuştu emelcim bir kaç defa hemde, ben gaz falan diye düşünmüştüm ama değildi. Ağlamadan önce kilitlenmiş babasına bakıyodu dalmış heralde birden kendine gelincede korktu diye düşünmüştüm ben.
Geçmiş olsun , iyileşmişsinizdir umarım
Canım aybikeye yazdım bizim ki ağlıyordu sustu mızırdanırken birden nefessiz ve sessiz ağladı sarsınca kendine geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?