2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişi okuyayım dedim yorgunluktan bu gece başaramayacağım. Eve 22:00 gibi anca geldik. Dün gece muhabbbetle, 7:30 dan 13:00 e kadar uyumayan kızımla, öğleden sonra geç kahvaltıyla ve akşam üstü de alışverişle geçti. Kendime çorap almadım o ayrı. Kızıma ve eşime çalıştım hep. Biride benim için beğense seçse keşke. Neyse. Öpüyorum hepiciğinizi.

Geçmiş olsun inşallah altından ciddi birşey çıkmaz.

Sagol canım , insan panik oluyor iste , eli ayağına dolanıyor , Allah yaşatmasın hic kimseye

Bu arada az önce oyuncak hevesine kendi bile farketmeden tam tur dondü ilk kez :))) tey tey :))

Öncelikle geçmiş olsun benim kızımda bazen kendi tükrüğünü yutarken oluyor , Allah korusun hepimizin yavrularını.
ali ye kocaman maşallah oda artık dönüyor :)

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Eşinin işe başlamasıyla inşallah herşey çok daha güzel olur.

Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti

Eki Görüntüle 950424

Maşallah Ali bebeğe . Büyümüşte ablasının oyuncaklarıyla oynarmış :)

Bizde halen ek gıdaya geçmedik sizin gibi , bende deli gibi süt yapacak ne varsa yiyor içiyorum. Seninde belirttiğin gibi boza güzel süt yapıyor ayrıca buğday ve pirinç gevreklerinden yiyorum neredeyse hergün bunlarda çok güzel süt yapıyor.

Hepimize güzel,sağlıklı ve çok mutlu bir hafta olsun inşallah.Luboyf'çum,Melîs bir anda başladı dönmeye,merak etme Beril'de başlar yakın zamanda ya da hiç dönmez.daha önce pek belirti vermiyor bu dönme işi ama başlayıncada sürekli dönmek istiyor Melis.akşam kolunuda kurtarmayı öğrenmiş ve öyle tatlı ki:)))) sakın takma kafaya annesi,belki de Beril yürümeye başladığında bizimkiler emekliyor olacak.seni ve Beril'i öpüyorum

rüyanın etkisinden mi kv gitti ondan mı dicem ama pek bir kötüydüm dün resmen dokunsan ağlayacağım modda..veee akşam eşim dokundu ağladım, hemde çatlayana kadar. hala da kendime gelemedim

kadın gidince çok garip birşey oldu. eve döndük kapıdan içeri girdik, bir anda kendimi evde yabancı bir erkekle yalnız hissettim ve korkmaya başladım. hayatımda hiç böyle hissetmemiştim...akşam yemekten sonra eşim de benim iş muhabbetim yüzünden benimle tartışmaya başlayınca ipler koptu ve deli gibi ağlamaya başladım

hala da kendimi garip hissediyorum kendi evimde yabancı gibiyim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. hani olur ya yabancı bir evde olmanın tedirginliği, öyleyim işte...anlamadım ne oluyor bana böyle şimdi

Evet canım anlamadım ki sadece ağladı durdu sonra birden nefessiz kaldı kaldırıp sarstım biraz o zaman sesli ağlamaya başladı.

Rabbim kimseye yaşatmasın.

canım çoook geçmiş olsun. ne hale geldiğini tahmin edebiliyorum dün gece gördüğüm bir rüya beni hala kendime getiremediyse senin yaşadığın korku ne büyüktür

o neden oluyor bilmiyorum ama birkaç kez Atahan da yapmıştı...krize girer gibi ağlıyordu ve en son kendini nefessiz bırakıyordu, 3 kez falan oldu bugüne kadar ama ben doktora sormayı unuttum sebebini geçti gitti diye

Saol aybikecim hemen düzeldi dediğini yaptım işe yaradı
Ama senin tezin doğru şu tık olmaması durumu birbirimize tahammülsüz olduk

işe yaradığına sevindim canım :)))
bizde bırak tıkı artık odaları da resmen ayırdık doğum yaptığımdan beri sadece bir gece eşim yatak odasında benim yanımda yattı, salonda uyuyor
geçen gün söyledim artık ev arkadaşı gibiyiz diye, höt kafa şaka yapıyorum sandı :) maalesef gerçekten artık kocam gibi hissetmiyorum, oğluma babalık yapsın başka şeyde istemiyorum. tabi nereye kadar dayanabilirim böyle bir ilişkiye onu da bilmiyorum

eee yavrucum o toto kalkar mı tabi :))) Allah nazarlardan korusun kurbağacığını hem kilosuna hem uyukusuna maaşallah

nasıl oldu canım Kayra, düzelebildi mi

Bizimki kendi oyuncakları yerine ablasının barbilerinin sacını basını yolmayi tercih etti

Eki Görüntüle 950424
meltemcim senin kız yandı valla iki erkek kardeşle :) alışçak artık keltoş barbilere :) geçmiş olsun bu arada canım, allah yaşatmasın bidaha.

geçip gidecek hepsiii, bi sütten kesilsin bizim danalar vercez kilolarıda

bizede olmuştu emelcim bir kaç defa hemde, ben gaz falan diye düşünmüştüm ama değildi. Ağlamadan önce kilitlenmiş babasına bakıyodu dalmış heralde birden kendine gelincede korktu diye düşünmüştüm ben.

Geçmiş olsun , iyileşmişsinizdir umarım

Aybike,çok stresli şeyler yaşadın üst üste, stres sıkıntı işte bi şekilde bi yerden çıkıyor, seninkide böyle patlak verdi ama şuna emin ol bu dönemsel bişey, geçecek, atlatacaksın..

Günaydın kızlar,
b.k gibi bir hafta sonu da ben geçirdim.
Neyse oğlum iyice cozuttu daha ben yatmadan 6 kez uyandı gece. Biraz sonra doktora gidicem. Gelince yazarım.

Emel ve meltowski çok geçmiş olsun. İnsanın yüreği yarılıyor. Anlık şeylerde bile. Geçen bizim abimizde kolunu çekti. Çat diye ses geldi. Dedim tamam gitti kol kesin çıkmıştır. Az kaldı bayılcaktım. Ama çok şükür bişey olmadı.

My honey çok geçmiş olsun. Nasıl oldu akayra birdaha kustu mu? Sen soğuk bişeylerr mi içtin bakiimm?? Sütünü mü üşüttün?? Ondn da kusmuş olabilir.

Aybike,çok stresli şeyler yaşadın üst üste, stres sıkıntı işte bi şekilde bi yerden çıkıyor, seninkide böyle patlak verdi ama şuna emin ol bu dönemsel bişey, geçecek, atlatacaksın..

haklısın canım hafta felaket başlamıştı benim için ve sonuna kadarda öyle devam etti
oğlum babaanneye alıştı ondan mı yaptı bilmiyorum dün eve geldikten sonra kudurdu, uykusu hiç şaşmayan çocuğu dünden beri uyutamıyorum ağlıyor. o üzgün diye bu seferde ben ağlıyorum
belki aslında sadece benden geçen stres yüzünden böyle
offf umarım dediğin gibi geçer gider canım şuan yüreğimi yerinden söküp atasım varda oğlumun varlığı tutuyor beni

noluyo bu bebeklere böyle...benimde kurulu saat gibi uyuyan oğlum dünden beri uykuyla kavga ediyor. gece resmen uykusunda ağlıyordu
kontrole mi gidiyorsunuz canım yoksa bir sıkıntı mı var

canım ben negatif enerjiye inanıyorum insan oturduğu yerde bile enerjisini bırakırmış .hemen oturmak iyi değilmiş negatif biriyse.seninde evinden henüz negatif enerji dağılmamıştır. Aç evini havalndır bol bol. Oda kokualrı sık. Ne bileyim odalara mumlar koy yak .böyle ufak değişiklikler. Ne bileyim bir koltuğun yerini değiştir. Sevmediğin insanların hediyeleri varsa mesla kv den at onu evden çıkar.

Birde netten karı koca arasını düzeltmek için dualar var onlardan bul oku eminim ki çok faydasını göereceksin. Biz ne dersek ne moral versek bile tek yardımcımız Allah.
Hemen kötü düşünme düşüncelerin daha da zorlaştırır herşeyi. Herşey bir sınav ve biz bu sınavı geçicez de. Sonuçta biz genç nesiliz çoğumuz severek evlendik bu çok önemli bir ayrıntı.emin ol ki evliliği güzelleştiren içimizdeki olumlu düşünceler. şimdi çok zıtlaştınız düzleecek canım.

Tamam çocugunun babası ve babalık yapıcak ama daha çok gençsin kendini de düşünmen lazım sana kocalık yapması da çok önemli asla ama asla kendini arka plana itme . Mutlu anne mutlu bebeğe sahip olur . O bebekler o kadar akıllı ki herşeyi anlıyorla ben emzirmiyorum ama canım sıkkınken oğlum çok huzursuz oluyor . Senin yavrun da anlar.

Tamam kişiliğini yıkacak tavizler verme ama kendini ve eşini daha da yıpratacak negatif düşüncelerini atman lazım.

ayrıca şunuda belirteyim sen yabancı bir evde değilsin ve orası senin yuvan ve yuvana sen sahip çıkacaksın .artık ev arkdaşıyız diyeceğine '' aşkım seni kokunu çok özledim de'' bir kerecik. hep sen deme elbetteki ama bazen bizim de adım atmamız gerekiyor.. Belki onuda denedim diceksin bir defacık daha dene . .kavga etmediğiniz anlarda bile evde içinizden geçen gerginliğininizi sinirinizi hissedersiniz . o yüzden gerginliğini atacak şeyler düşün bu süreçte çünkü bu döngü döner gider. Sen çiçekler açtır evinde aç bir müzik müzik dolu bir eve gelsin akşam eşin. Kutla yalnız kalışınızı.

En önemlisi sakın korkma sevmekten o senin sevip evlendiğin adam biraz evliliğin verdiği rahatlık olmuştur tabi onda orası bariz .ama eminim ki bu adamında elbet iyi bir yönü güzel bir bakışı vardır .işte o yönlerini ön plana çıakrması için bunu becerebilmesi için birazcık senin de desteğine ihtiyacı var. çünkü üzgünüm ki erkekler desteksiz pek bişey beceremiyorlar. Izler biraz daha güçlüyüz.evet daha kırlgan ama daha güçlü..
Gölgelerin gücü adına güç bizde :)))

ay daha yazcakalrım vardı işyerime çok müşteri geldi :)

Son düzenleme:

Aybikecim ruyadandir o, sakin ol. Ne gordun ki?

Canm simdi bisey dicem ama daha once konusu gectginde cok alay edildi diye tedrgnm.bence 7 fatiha 7 ihlas 7felak nas oku istersen.

Yoktur cnm ya telaslanma dogumdan sonra duzenszlikler olabilirmis.oyledir umarim seninkide
Asla dualar vs için alay etmem herkesin inancı kendine. Okudum canım hatta kayınvalidem filanda okudu ama yinede ağlamalarımız devam etti acaba atak mı dedim hatta gece çünkü kızım emmek için bile ağlayarak uyandı Neyse şuan iyiyiz bakalım bu gece ne olacak ?

Canım msjlarini görünce doğum yaptığım ilk donemleri hatirladim. Benim kv 1 hafta sonra gitmişti ve bende aglama krizleri ve eşimden uzaklasma gibi şeyler yasamistim. Kv beni bezdirmisti ve onun yanında hiç rahat değildim gidince sinirlerim bosalmisti. Senin lohusa dönemini hatirliyorum yemekle falan ugrasiyordun ışte yasayamadigin lohusalik şimdi patlamış gibi gördüm seni. Merak etme bu dönem geçici. Herşey çok güzel olacak goreceksin. Daha uzun yazardim da misafirler gelmek üzere. Esinle mutlu gunlerine döneceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…