2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

noluyo bu bebeklere böyle...benimde kurulu saat gibi uyuyan oğlum dünden beri uykuyla kavga ediyor. gece resmen uykusunda ağlıyordu
kontrole mi gidiyorsunuz canım yoksa bir sıkıntı mı var

Aslında kontrolzamanı geçmişti. Götürmeyi düşünmüyordum ama çok uyanıyor gece ve kakası çok sert diye gittim. Neler yedireceğimi sordum. Ayrıntılı yazıcamm.

emelcim katılmış cimcime. O tür durumlarda yüzüne hafifçe üfle. Yada hemen camı aç. Yüzüneserinlik gelince düzeliyor.

kesinlikle canım bende inanırım enerjiye...sonuçta bizim kötülüğümüzü istemiyor, sever de beni. ama hayata okadar olumsuz bir insan ki, günde üç posta ağlayacak şey bulur kendine, hep üzgün hiçbirşey mutlu etmez

resmen giderken gözyaşlarını bana bıraktı..bugün çıktım odasının açtım camlarını sonuna kadar, nevresim havlu ne varsa attım makinaya...eşimde günlerdir çok iyiydi bana karşı. aslında onun suçu değil, dün ben okadar kötüydüm ki belliydi olmadık şeye patlayacağım ve aynen öyle oldu. bide sinirlerimiz çok bozuk artık. eşim uzun zamandır çalışmıyor bende doğumdan sonra işsiz kaldım ikimizde de onun gerginliği var, oğlumuz ihtiyaçlarını karşılayamazsak korkusu

cuma günü iş görüşmem var, benim için dua edin de iyi haberlerle geleyim...desteğin ve vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim canım

Aybikecim ruyadandir o, sakin ol. Ne gordun ki?

ay çooook kötüydü oğlumu kaybettik, eşimde üzülme bir tane daha doğurursun diyor bana, adama nasıl kızdım duygusuz niye üzülmüyor oğlu için diye....tam o arada deli gibi gök gürüldemiş, yataktan nasıl sıçradım Atahan ın yatağına gidip yaşıyor mu diye baktım hatırlamıyorum. hemen aldım koynuma oğlumu sarıldım, sabaha kadar da deli gibi yağdı yağmur

Süpermiş çok sevindim. Ve kocaman bir maşallah Kaan a

Marka model alabilir miyim ivycim?

Buarada niye 1ögun yiyorsun?

Canim markasi severin, mini fritose fondu set diye geciyor, 1 lt lik.

Gunduz uyaninca kahve iciyorum, ben kahve asigiyimdir emzirmeyi birakinca son hizla geri dondum kahve olayina. Sonra aksam yemegine kadar canim birsey istemiyor, birde kosturmaktan yiyemiyorum zaten. Ben hep boyleydim, kahvalti ara ogunler, meyveler, bitki caylari hamilelikle girdi hayatima ve o hizlada geri ciktilar :)

Ne o öyle kız. Silkelen ve kendine gel. Orası senin evin ve yanındaki oyununu oğlu için kapatan adamda kocan. Psikolojik baskı sonrası geçici bir hasar bu. Farkındalık sayesinde geçer. Tuhaf bir versiyonunu bende daha önce yaşamıştım. İnsan negatif konuların etkisinden çıkıp pozitif konulara sevinemiyor başlıyor negatif olanların kahrını yaşamaya. Ne karışık anlattım ama. Neyse silkelen sen şööle. Bi banyo yap uzun uzun sonrada o yabancıyla tanışıp kaynaş.

Uyku arasindami yapti canim? Benim kizimda yapti onu bir defa zor sakinlestirdik. Allah korusun gercekten cok panik oluyor insan, ben tum isiklari acip bocek falanmi soktu diye aramaya basladim aklima baska birsey gelmedi.

Canım bunca zamanın doluluğu var bu boşalma illaki olacaktı... O kadar fazla yükü sırtlanmışsın ki üzerine bence çok da iyi idare ettin... İçten içe bastırdığın duyguların patlak verdi bence. İçten içe eşine kızıyorsun bütün sorumluluğu üzerine yıktığı için umarım bu karanlık günlerin aydınlığa kavuşur en kısa zamanda bir de bana eş değil oğluma baba lazım demişsin ya bu doğru değil bunu daha iyi düşün canım. Ben doğumdan sonra eşimden hiç soğumadım aksine dahada bağlandım çünkü beni idare etmek kolay değil sağolsun iyi başediyor benimle Allah bin kere razı olsun ben razıyım ondan ama bahsettiğin gibi sürekli oyun oynayan uzun süredir işi olmayan bi eşten bende soğurdum seni doldurmak değil amacım ama bence açık açık konuş herşeyi önceliği oyun oynamak değil oğlunun ihtiyaçlarını karşılamak olmalı bu ülkede hatta bu dünyada herkes kendi mesleğini yapmıyor yeterki insan çalışmak istesin dediğim gibi bence konuş ve sorumluluğun ona düşen payını yüklenmesini söyle canım

Dur canim hemen ne bu telas, dogum sonrasi duzensizlik olabilir emzirme falan etkiliyor. Istersen kan testi yaptir?

Canlarım çok geçmiş olsun Allah'a emanet yawrularımız ben bide şimdi ayrı odada yatıyorum ya. Allahım sana emanet diip çıkıyorum odasından öpüyorum kuzuları

Noluyo bu bebişlere yaa.. Benim oğlumda doğduğundan bu yanahiç uyku problemi yaşamadık ama 4-5 gecedir geceleri 1,5-2 saatte bir ağlayarak uyanıyor, uyanıyo dedğim gözler kapalı ama canı yanıyomuş gibi ağlıyo ne derdi var acaba

Canim geceyi nasil gecirdiniz, Kayra iyi mi simdi? Merak ettim.

Masallah Kaan a, gelisimi normalse hic dert etme canim, iri yari bir yavrun olacak demekki. Benim kizimda gecen hafta llerine takmisti, onlarla sohbet ediyor uzun uzun :)

Dün dışarı çıkmıştık kfc de tavuk yerken bi anne oğul geldi yan masamıza çocuk büyük ama 8-10 yaşlarında kaç aylık die sordu Kaan'ı söyledim benimde var bi tane böyle 5 Ağustos doğumlu ben çıkarmıyorum hasta olucak die bunda çok çektim dedi (büyük oğlu için ) biz çıkarıyoruz falan filan baya konuştuk ek gıda cart curt sonra aklıma takıldı acaba kkya giriyor mu sonuçta oda Ağustos annesi didim kendi kendime neyse eğer burayı okuyorsa selamlar olsun kendisine ))

Hay Allah, sinirlerin bosalmis resmen canim. Demekki kayinvalide seni baya geriyordu ve enerjini aliyordu, o gidince bosaldin boyle sanirim...

Esin neden yeni is muhabbetinden seninle tartisiyor?

Simdi daha iyi misin canim? Bugum senden keyifli yazilar bekliyordum, bende sasirdim simdi (((

Sanıyorum rüya görüyorlar çünkü Kaan da gündüz uykularında kendini yırta yırta ağlıyor

Ne oldus ize boyle kizlar? Sen cocuklara mi gerildin cnm yoksa baska seylerde mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…