2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sen nasil eski kilona dondun pekiiii?????

Bilmiyorum kiskanclik mi uyuzluk mu bi triplerde ama...

Aaaaaa biizimki de cit cit edio dur uyaninca ben de bakiim yoksaaaa yoksaaaaaa :)))

Tesekkur ederim hepinize, darisi basiniza:)
Insallah bu gece uyur artik)

İvycim 8 senelik evliyiz. 8 kaynamis arada.
Amaan iste birike birike basit iki cumleyle duzelcek seyler boylr can sikiyor. Degismiyecegini biliyorum. Benimde kotu yanlarim var tabi:) garibim onlarin erkekler kulubu bile yok :) iki laflayip rahatlicak:))

Aaaaa çok sevindim gözünüz Aydın darısı başımıza
Dört gözle bekliom ben de diş belirtileri ne zaman başladı het sabah alt üst kontrol ediom ben de bi heves ama yok daha
Tabii gonderirim ne demek :)) insallah alinmadiniz eklememe kararima, sizler beni anlarsiniz diyee teselli edeyim kendimi...
ı ıhh bilioz Cnm

Ay sen nasil eski kilona dondun pekiiii?????

Bilmiyorum kiskanclik mi uyuzluk mu bi triplerde ama...
Bi formülüm yok kendi kendine gitti nasılsa:26:
Hı ama işe yaramıştır mutlaka çok su içtim ilk zamanlar şimdi de 2 lt içiom genelde

Ne kadar katılıyorum söylediklerine anlatamam. Ama bende yapamıyorum hiç öyle salağa yatma falan işlerini. Bide tam salayım ben bazen bunu nasıl yapıcam diye sorarsa dur ben yaparım sen beceremezsin diye elinden alırım. Mükemmeliyetçi olmanın zararları ne olacak sanki bi işde yarım yamalak olsun.

Kızlar merhaba, belki hatırlayan olur beni :) uzun zaman sizi cepten sessizce takip ettim, ama eski model olunca yazamadım. Bi süredir de okuyamıyordum, hem işe başladığımdan hem de telefonla zor oluyordu. Nihayet benim telefonum da akıllandı ve aranıza döndüm :) benim oğlum 6 ayını doldurdu, ilk yumurtasını yedi, yarın da 3 gün olacak, peynir yiyecek. Bizle beraber sofraya oturuyor, çok mutlu oluyor. Sizleri çok merak ediyorum, neler yaptınız, nasılsınız, melekler nasıl? İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Hepinizi öper, melekleri koklarım.

Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:

Hadi hayırlı olsun inciniz. Benim kızımda ters iş yapıp üstten patlatacak gibime geliyordu olmaz zannediyordum. Meğer olabiliyormuş. Ne güzel buradaki paylaşımlarımız yahu. Bi kere daha içim ısındı buraya.

Bizim modeller böyle sanırım. Abisi de uzuun müddet önden üç dişle gezmişti. Normalde ilk dördü bebaer olurya:)
Darısı başına:)
ha birde dr bugün yoğurdu yemediyse, sarımsaklı yoğurt denersin dedi. Aklınızda olsun. Birde hergün yayla çorbası yiyebilir sakıncası yok dedi.

Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:

Kesin aldırmayı düşünüyor musun?
o zaman neden eşinden gizli aldırasın ki? Sonuçta tekbaşına yapılmıyor.
Eşinle konuş. Eğer aldırmayı düşünüyorsan kararlı bir şekilde aldırıcam dersin.
Ya da aldırmaz devam edersin.

Esim aldirmami istemez minnos daha önce sakasi gectiginde bile bosarim demisti gizli birsey yaparsan falan diye. Off esin izni olmadan alinmiyor mu acaba . Cana kiymak kolay degil ama caresiz önce cok cabalamistik bebegimz olsun diye simdide byle oldu

Cnım çok zor bir karar. Ama önce sakinleşip sakin kafayla düşünmeni tavsiye ederim. Sonradan pişman olacağın bir karar verme.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinle aranız nasıl??

Esimle bir dargın bir barisgiz canim cok sorunlarimiz var. Bilmiyorum kafam cok karisti. Msafir var ben yjne size kostum kafam cok karsti

Canım ne kadar çok başlık atıp sordum seni burda nicki nerde diye
Hoşgeldin
Aferin kuzucuk oğluşuna habersiz bırakma bizi

Kötü düşünme canım başta öyle yaklslabiluolar katı gıdaya
Bence azimle dene sevecektir
Bir de çok emmek istediği bi dönemden geçiyo olabilir bol bol emzir gerekirse saat başı emzir

Benimki de yapıyo aynısını canım gözler kapalı ağlayarak uyanıyo

Beni anlatmissin resmen!! Her isi ben yaparim oyuzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…