- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.301
Aybike inş inş şu iş görüşmen olumlu sonuçlanır ve burdan başlayarak da hayatınız eski mutlu günlerine geri döner
Minnoş seni az çok anlıom yetiştirme tarzı dedikleri bu iştene yapsan da değişim bi yere kadar alışmış kudurmuştan beter ya işte öle alışmış değişmio bu kalaslar
Anneciğine git sen biran önce çok ii gelecek eminim
Bebişleri huysuzlanan uyumayın anneler bunların bi dönemleri var cidden heralde siz ne zaman böle yazsanız 3-5 gün önce ya da sonra aynı sıkıntıları ben de oğlumda yaşıom
Aman geçici olsun da biz idare ederiz artık napalım
Rabarbaa oğluşuna maşallah
Diğer bütün fıstıklara da
Yalova bi de herkese geçirmişin o güzel enerjinibenim de içim ısınıyor senin yazdıklarını okurken
Bi de ivyodayı ben de merak ediom burdan mesaj bana da gönderemesen bile ig paylaşırsan çok sevinirim
Hı Beklebekle kocacın kıskançlık triplerine mi girmişoh oldun ona
Verilio Cnm kilolar hiç merak etme bak herkes de demiş ben de eski kiloma döndüm sen trendyol fln bi talan et dediğine pişman olsun o
Kızlaaaarrr
yavrucuğum gece niye uyumammış biliyor musunuz??
inci tanesi patlatmış kuzum kolay mı??
Annesi anlayan kadar akşam oldu tabi.
Kaşık çıt çıt ediyor. Baktım yok. Bi daha baktım yok. Meger yanlış yere bakıyormuşum. Üstten patlatmış kereta:))
çok çok sevindim. Bütün modum değişti birden.
Tabii gonderirim ne demek :)) insallah alinmadiniz eklememe kararima, sizler beni anlarsiniz diyee teselli edeyim kendimi...
AaaaaKızlaaaarrr
Kaşık çıt çıt ediyor. Baktım yok. Bi daha baktım yok. Meger yanlış yere bakıyormuşum. Üstten patlatmış kereta:))
ı ıhh bilioz CnmTabii gonderirim ne demek :)) insallah alinmadiniz eklememe kararima, sizler beni anlarsiniz diyee teselli edeyim kendimi...
Bi formülüm yok kendi kendine gitti nasılsa:26:Ay sen nasil eski kilona dondun pekiiii?????
Bilmiyorum kiskanclik mi uyuzluk mu bi triplerde ama...
dualarımız senişn için canım bu akşam :)
canım gaza getirmek istemiyorum ama ev hanımı olman onun meyvesi soymak zorunda olduğunu göstermiyor kimse ondan yemek temzilik istemiyıor meyveyi de bir zahmet kendisi kesiversin yoruldun karıcım deyip sana da versin. valla ezdirme bu kadar kendini çocukta bakmak kolay değil bilmediği için anlamıyor.cuma günleri evdeyim çocuk bakarken iştekinden daha çok yoruluyorum. tek kişi çok zor çocuk bakımı.tabi sinirlen kavga et söylen demiyorum. söylenme ama yoruldum aşkım meyveyide sen kesiver de.
mesela o fotokobi olayı nerde çektircem demeyip tamm canım çektirim de.gelincede unutmuşum de .hastanede birsürü evrak oradan oraya koşturular bu işleri benden daha iyi tahmin edersin sen canım de. ben bakıyorumda böyle uzanıp işyapmayan kadınlar hep ' salağa yatan ' ay ben yapamam diyen kadınlar. bizse herşeye koşturmaya heryere yetişmeye çalışıyoruz. .sen çocuk kucağında fotokobi gezmeyeceksin gitsin o çektirsin fotokobisini . bir iki unutursan böyle benim karım unutuyor der gider kendi çektirir. herşeyini yaparsan üzgünüm ama böyle daha çok yorarsın kendini.
burada olay eşinin fotokobisini çekmemek demek değil sonuçta eşin eline yapışmaz ama bir işin ucundan da onun tutması için eğitim şartt.çünkü ailesi bu konuda gerekli eğitimi vermemiş öyle görmüş
valla sinirlendim canım bu tarz şeylere cevap ayzarken evliliğimiz önemli diye 10 defa düşünüp yazıyorum.
Kızlaaaarrr
Hadi hayırlı olsun inciniz. Benim kızımda ters iş yapıp üstten patlatacak gibime geliyordu olmaz zannediyordum. Meğer olabiliyormuş. Ne güzel buradaki paylaşımlarımız yahu. Bi kere daha içim ısındı buraya.
Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:
Kesin aldırmayı düşünüyor musun?
o zaman neden eşinden gizli aldırasın ki? Sonuçta tekbaşına yapılmıyor.
Eşinle konuş. Eğer aldırmayı düşünüyorsan kararlı bir şekilde aldırıcam dersin.
Ya da aldırmaz devam edersin.
Esim aldirmami istemez minnos daha önce sakasi gectiginde bile bosarim demisti gizli birsey yaparsan falan diye. Off esin izni olmadan alinmiyor mu acaba . Cana kiymak kolay degil ama caresiz önce cok cabalamistik bebegimz olsun diye simdide byle oldu
Kızlar merhaba, belki hatırlayan olur beni :) uzun zaman sizi cepten sessizce takip ettim, ama eski model olunca yazamadım. Bi süredir de okuyamıyordum, hem işe başladığımdan hem de telefonla zor oluyordu. Nihayet benim telefonum da akıllandı ve aranıza döndüm :) benim oğlum 6 ayını doldurdu, ilk yumurtasını yedi, yarın da 3 gün olacak, peynir yiyecek. Bizle beraber sofraya oturuyor, çok mutlu oluyor. Sizleri çok merak ediyorum, neler yaptınız, nasılsınız, melekler nasıl? İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Hepinizi öper, melekleri koklarım.
kızlar bebeğim bu aralar emmeye pek sardı ek gıda veriyorum bir iki kaşık alıyor açmıyor ağzını sonra pirinçli kaşık mamasını da seviyordu yarım tas zor yedirdim bizim kız ek gıda istemeyecek sanırım korkuyorum gece de artık 2 saatte bir uyanıyor emmek istiyor sürekli büyüme atağı mı yoksa
Noluyo bu bebişlere yaa.. Benim oğlumda doğduğundan bu yanahiç uyku problemi yaşamadık ama 4-5 gecedir geceleri 1,5-2 saatte bir ağlayarak uyanıyor, uyanıyo dedğim gözler kapalı ama canı yanıyomuş gibi ağlıyone derdi var acaba
Esimle bir dargın bir barisgiz canim cok sorunlarimiz var. Bilmiyorum kafam cok karisti. Msafir var ben yjne size kostum kafam cok karsti
Ne kadar katılıyorum söylediklerine anlatamam. Ama bende yapamıyorum hiç öyle salağa yatma falan işlerini. Bide tam salayım ben bazen bunu nasıl yapıcam diye sorarsa dur ben yaparım sen beceremezsin diye elinden alırım. Mükemmeliyetçi olmanın zararları ne olacak sanki bi işde yarım yamalak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?