- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.341
En korktugum devreye gelmissiniz canim :) masallah, masanizin yeni uyesi hayirli olsun. Bizim aksam yemeklerimiz bebege uygun olmuyor pek, bende kara kara dusunuyorum simdiden menu olusturuyorum burada yazilanlardan. Lutfen gunluk menunuzu ve bebegine de ne verdigini yazar misin firsatin oldukca?
Honeycim acaba midesini falan mı üşüttü
Hani bizde de olurya ne yesek midemize oturur
Kıyamam ben ona hiç telaş etme bebekler çok sağlam kolayca atlatır her neyse
Şimdi sen anlatınca ben bile telaş ettim ama içini ferah tut korkulacak bi şey yoktur
Bir de katı gıda falan da almaya başladıya onunla ilgili bir Mide ya da karın ağrısı olabilir
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canim geceyi nasil gecirdiniz, Kayra iyi mi simdi? Merak ettim.
Canlarım çok geçmiş olsun Allah'a emanet yawrularımız ben bide şimdi ayrı odada yatıyorum ya. Allahım sana emanet diip çıkıyorum odasından öpüyorum kuzuları
Sonucta burasi herkese acik bi forum. hepimz agustos annesyz ama tabiki bi suru de farkliliklarmz vardr.bencede alay konusu olmamali bu farkliliklar o gun gercektn rahatsz olmustm. neyse ki dedgn gb gecmis gecmiste kaldi
Cnm mutiliumdan bahsetmisin sormadan edemedm.bnm kizada dr vermisti kustugu icin daha1 aylik falandi ama bn ilac kullanmini sevmedgmden vermemistm.6ay olck hala kusuyor.acaba kullansam mi diyorum sen surekli kullaniyor musun iyi geliyor mu
İyi geceler kızlar hafta sonu eşim evdeydi bundan ötürü pek giremedim ama aklım hep sizdeydi neler kaynattınız bilmiyorum umarım herkes iyidir. Cuma günü rota aşımız vardı boy kilo da bakıldı benim tospik kurbaaağammm 10200 gr olmuş boyu da 72 cm hala dönemiyor dedim nasıl dönsün annesi kolay ı o popoyu kaldırmak dedi :)) bi sıkıntı görmüyorum gelişiminde kilosu biraz fazla o da tamamen senin sütünle alakalı dedi. bu arada Kaan son iki gündür elini incelior öne arkaya çevirip dikkatlice bkıyor çok komik oluo bu haliyle :))) diğerinide yapsa apaçi dansı yapıyor deyip comologgo söyleyeceğim :)) Hepiciiiniziiii öpüyorummm gideyim de kuzumun altını alayım.... Birde gitmeden önce söyleyim çünkü bu düzen oturdu artık bende mt gibi bekledim emin olmak istedim söylemek için gece 1-2 den önce uyumayan Kaan artık 7-8 arası uyuyor çok mutluyum çok aman nazar değmesin :)))
Peki ağrı yspMıyo mu canım
Dünden beri koluma vurdu ağrısı
Zaten o kısımda sızlıyor
Bi de resmen kemik tık diye çıktı
Ben mi abarttım yoksa normal bi şey mi ki
Peki ağrı yspMıyo mu canım
Dünden beri koluma vurdu ağrısı
Zaten o kısımda sızlıyor
Bi de resmen kemik tık diye çıktı
Ben mi abarttım yoksa normal bi şey mi ki
Canım msjlarini görünce doğum yaptığım ilk donemleri hatirladim. Benim kv 1 hafta sonra gitmişti ve bende aglama krizleri ve eşimden uzaklasma gibi şeyler yasamistim. Kv beni bezdirmisti ve onun yanında hiç rahat değildim gidince sinirlerim bosalmisti. Senin lohusa dönemini hatirliyorum yemekle falan ugrasiyordun ışte yasayamadigin lohusalik şimdi patlamış gibi gördüm seni. Merak etme bu dönem geçici. Herşey çok güzel olacak goreceksin. Daha uzun yazardim da misafirler gelmek üzere. Esinle mutlu gunlerine döneceksin canım
Ne o öyle kız. Silkelen ve kendine gel. Orası senin evin ve yanındaki oyununu oğlu için kapatan adamda kocan. Psikolojik baskı sonrası geçici bir hasar bu. Farkındalık sayesinde geçer. Tuhaf bir versiyonunu bende daha önce yaşamıştım. İnsan negatif konuların etkisinden çıkıp pozitif konulara sevinemiyor başlıyor negatif olanların kahrını yaşamaya. Ne karışık anlattım ama. Neyse silkelen sen şööle. Bi banyo yap uzun uzun sonrada o yabancıyla tanışıp kaynaş.
Hay Allah, sinirlerin bosalmis resmen canim. Demekki kayinvalide seni baya geriyordu ve enerjini aliyordu, o gidince bosaldin boyle sanirim...
Esin neden yeni is muhabbetinden seninle tartisiyor?
Simdi daha iyi misin canim? Bugum senden keyifli yazilar bekliyordum, bende sasirdim simdi(((
çok saol canım :) haklısın lohusalık depresyonu geçirmeye vaktim olmamıştı, şimdi baktım vakit bol bi gireyim dedim :)
şaka bir yanada en kötü vicdan azabı etkiledi benioğlu evi kapattı istanbulda, işyerinde yatıp kalkıyor. kv şimdi 1 ay arkadaşında kalacak sonra ne olacağı belli değil. kadın resmen sokakta kaldı. ve onu sokağa ben attım diye çok üzüldüm
bide yavrum okadar alışmışki babaanneye inanılmaz huzursuz. dün ancak onun söylediği ninnilerle sakinleştirdim. biraz daha yazarsam yine ağlayacağım
Canım bunca zamanın doluluğu var bu boşalma illaki olacaktı... O kadar fazla yükü sırtlanmışsın ki üzerine bence çok da iyi idare ettin... İçten içe bastırdığın duyguların patlak verdi bence. İçten içe eşine kızıyorsun bütün sorumluluğu üzerine yıktığı için umarım bu karanlık günlerin aydınlığa kavuşur en kısa zamanda bir de bana eş değil oğluma baba lazım demişsin ya bu doğru değil bunu daha iyi düşün canım. Ben doğumdan sonra eşimden hiç soğumadım aksine dahada bağlandım çünkü beni idare etmek kolay değil sağolsun iyi başediyor benimle Allah bin kere razı olsun ben razıyım ondan ama bahsettiğin gibi sürekli oyun oynayan uzun süredir işi olmayan bi eşten bende soğurdum seni doldurmak değil amacım ama bence açık açık konuş herşeyi önceliği oyun oynamak değil oğlunun ihtiyaçlarını karşılamak olmalı bu ülkede hatta bu dünyada herkes kendi mesleğini yapmıyor yeterki insan çalışmak istesin dediğim gibi bence konuş ve sorumluluğun ona düşen payını yüklenmesini söyle canım
Canim gercekten öyle ama bir dargin bir barisik cok birlikte bile olmamıştı k ne zamandr benden ayri oturma odasinda yatiyor. Geri cekinme yontemydi hap kullanmami hic istememisti bende ilki o kadar cabayla oldu zor oldu diye cok takilmamistimama hata etmisim. Kizlar böyle kojusan birini okusam duysam cok kizardim nolur kinamayin
çok saol canım :) haklısın lohusalık depresyonu geçirmeye vaktim olmamıştı, şimdi baktım vakit bol bi gireyim dedim :)
şaka bir yanada en kötü vicdan azabı etkiledi benioğlu evi kapattı istanbulda, işyerinde yatıp kalkıyor. kv şimdi 1 ay arkadaşında kalacak sonra ne olacağı belli değil. kadın resmen sokakta kaldı. ve onu sokağa ben attım diye çok üzüldüm
bide yavrum okadar alışmışki babaanneye inanılmaz huzursuz. dün ancak onun söylediği ninnilerle sakinleştirdim. biraz daha yazarsam yine ağlayacağım
Canım ne kadar çok başlık atıp sordum seni burda nicki nerde diye
Hoşgeldin
Aferin kuzucuk oğluşuna habersiz bırakma bizi
Hosgeldin :) seni merak etmistik hatta sorulan nickler arasinda sen de vardin. :) herkes iyi buralarda, buyutuyoruz bebislerimizi.
Canim hnuz bitmedi, dolap kitaplik v.s. kurulacak, ufak tefek dekoratif isler kaldi. Bir oncki mesajimda da belirttigim nedenden dolayi genel e ekleyemem ( ne olur beni anlayin sevdigim kisilerr, cocugumun esyalarina bile kotu niyetle bakan insanlardan korunmak istiyorum artik) ama ozelden gonderirim hepinize tek tek...
Bu arada dekoratif dediysem, kendimce sus esyasi koyup suslemiyorum odayi, montessoriyi hatmettim, ona uygun dekorasyonlar ve basit egitici eklemeler falan yapacagim.
Ne çok olay olmuş hafta sonu ben elekçilik yaparken.
Myhoney çok geçmiş olsun umarım basit bi şeydir.
Emelcim rüya görmüştür prensesin umarım tekrarlamaz.
Rabarba ne olmuş Kaan a öyle. Bizim bi tanıdığın oğlu 1 yaşındayken 10 kilo ya vardı ya yoktu. Gerçi ana-baba minyon onlarda. Maşşallah ne diyim.
Nevale sana aldırma demiycem. Ama kızlara katılıyorum asla gizleme. Öncelikle böyle bir vicdan azabını tek başına taşımak zorunda değilsin. Yeri geldiğinde senin yüzünden diye böğürebilmelisin eşine. Oda senin psikolojine iyi gelmeye çalışmalı. İşte hayat arkadaşlığı böyle olur.
Aybike sanada aynısını söylüyorum. Hiç bir şeyi gizleme eşinden. Bence de adam haklı. Zaten onun da canı sıkkındır işsiz olmasından dolayı. Bide sen kendi başına ve ondan habersiz bi şeyler yapınca kendni iyice işe yaramaz hissediyordur. Dertlerini bile paylaşmıyor benimle demiştir o.
Luboyf canım geçmiş olsun. Demekki bebişler bizi çok zorluyor. Benime süt sağmaktan baş parmak eklemlerim ağrıyor feci. Sağma işi bitti çok şükür ama ellerimin ağrısı geçmedi.
Unuttuklarım kusuruma bakmasın.
Bu arada biz ilk defa erken rezervasyon tatil aldık dün. Herşey çok pahallanmış. Hiç olmazsa indirimli olsun dedik. Kızım 10 aylık olacak. Haziran 21 -28 bodrum. Yeterince sıcak olur umarım. Ben fazla sıcağı sevmem zaten bana iyi gelirde. Kızım bakalım rahat edecek mi? Yürümeden daha rahat oluruz dedik. Tabi ben bu göbekle ne yapıcam ne giyecem hiç bilmiyorum. Öyle işte
Tabii gonderirim ne demek :)) insallah alinmadiniz eklememe kararima, sizler beni anlarsiniz diyee teselli edeyim kendimi...
Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?