- Konu Sahibi beyazcekirge
- #74.321
canım ben negatif enerjiye inanıyorum insan oturduğu yerde bile enerjisini bırakırmış .hemen oturmak iyi değilmiş negatif biriyse.seninde evinden henüz negatif enerji dağılmamıştır. Aç evini havalndır bol bol. Oda kokualrı sık. Ne bileyim odalara mumlar koy yak .böyle ufak değişiklikler. Ne bileyim bir koltuğun yerini değiştir. Sevmediğin insanların hediyeleri varsa mesla kv den at onu evden çıkar.
Birde netten karı koca arasını düzeltmek için dualar var onlardan bul oku eminim ki çok faydasını göereceksin. Biz ne dersek ne moral versek bile tek yardımcımız Allah.
Hemen kötü düşünme düşüncelerin daha da zorlaştırır herşeyi. Herşey bir sınav ve biz bu sınavı geçicez de. Sonuçta biz genç nesiliz çoğumuz severek evlendik bu çok önemli bir ayrıntı.emin ol ki evliliği güzelleştiren içimizdeki olumlu düşünceler. şimdi çok zıtlaştınız düzleecek canım.
Tamam çocugunun babası ve babalık yapıcak ama daha çok gençsin kendini de düşünmen lazım sana kocalık yapması da çok önemli asla ama asla kendini arka plana itme . Mutlu anne mutlu bebeğe sahip olur . O bebekler o kadar akıllı ki herşeyi anlıyorla ben emzirmiyorum ama canım sıkkınken oğlum çok huzursuz oluyor . Senin yavrun da anlar.
Tamam kişiliğini yıkacak tavizler verme ama kendini ve eşini daha da yıpratacak negatif düşüncelerini atman lazım.
ayrıca şunuda belirteyim sen yabancı bir evde değilsin ve orası senin yuvan ve yuvana sen sahip çıkacaksın .artık ev arkdaşıyız diyeceğine '' aşkım seni kokunu çok özledim de'' bir kerecik. hep sen deme elbetteki ama bazen bizim de adım atmamız gerekiyor.. Belki onuda denedim diceksin bir defacık daha dene . .kavga etmediğiniz anlarda bile evde içinizden geçen gerginliğininizi sinirinizi hissedersiniz . o yüzden gerginliğini atacak şeyler düşün bu süreçte çünkü bu döngü döner gider. Sen çiçekler açtır evinde aç bir müzik müzik dolu bir eve gelsin akşam eşin. Kutla yalnız kalışınızı.
En önemlisi sakın korkma sevmekten o senin sevip evlendiğin adam biraz evliliğin verdiği rahatlık olmuştur tabi onda orası bariz .ama eminim ki bu adamında elbet iyi bir yönü güzel bir bakışı vardır .işte o yönlerini ön plana çıakrması için bunu becerebilmesi için birazcık senin de desteğine ihtiyacı var. çünkü üzgünüm ki erkekler desteksiz pek bişey beceremiyorlar. Izler biraz daha güçlüyüz.evet daha kırlgan ama daha güçlü..
Gölgelerin gücü adına güç bizde :)))
ay daha yazcakalrım vardı işyerime çok müşteri geldi :)
Ne güzel yazmışsın canım aşkı unuttum galiba ben de
Bu Mayıs ta evliliğimizin 5. Yılına giriyoruz çok aşık olarak evlenmiştik
Tanıştıktan 4 ay sonra aynı evdeydik :))))
Yıldırım aşkı sanırım böyle bi şey
Oysaki eşimden önce Üniversite de 3 yıl birlikte olduğum adamın evlilik teklifine bir türlü evet diyememiştim
Sanırım heyecanımı kaybettim senin dediğin gibi sıcak sözlerle arada ısındırmak lazım yuvayı dişi kuş yapıyor
Eşimle hiç ayrı uyumayız hala küçük bi kız çocuğuyummuşum gibi sever beni
Dediklerin bana da küpe oldu uyguluycam:)))