• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben negatif enerjiye inanıyorum insan oturduğu yerde bile enerjisini bırakırmış .hemen oturmak iyi değilmiş negatif biriyse.seninde evinden henüz negatif enerji dağılmamıştır. Aç evini havalndır bol bol. Oda kokualrı sık. Ne bileyim odalara mumlar koy yak .böyle ufak değişiklikler. Ne bileyim bir koltuğun yerini değiştir. Sevmediğin insanların hediyeleri varsa mesla kv den at onu evden çıkar.

Birde netten karı koca arasını düzeltmek için dualar var onlardan bul oku eminim ki çok faydasını göereceksin. Biz ne dersek ne moral versek bile tek yardımcımız Allah.
Hemen kötü düşünme düşüncelerin daha da zorlaştırır herşeyi. Herşey bir sınav ve biz bu sınavı geçicez de. Sonuçta biz genç nesiliz çoğumuz severek evlendik bu çok önemli bir ayrıntı.emin ol ki evliliği güzelleştiren içimizdeki olumlu düşünceler. şimdi çok zıtlaştınız düzleecek canım.

Tamam çocugunun babası ve babalık yapıcak ama daha çok gençsin kendini de düşünmen lazım sana kocalık yapması da çok önemli asla ama asla kendini arka plana itme . Mutlu anne mutlu bebeğe sahip olur . O bebekler o kadar akıllı ki herşeyi anlıyorla ben emzirmiyorum ama canım sıkkınken oğlum çok huzursuz oluyor . Senin yavrun da anlar.

Tamam kişiliğini yıkacak tavizler verme ama kendini ve eşini daha da yıpratacak negatif düşüncelerini atman lazım.

ayrıca şunuda belirteyim sen yabancı bir evde değilsin ve orası senin yuvan ve yuvana sen sahip çıkacaksın .artık ev arkdaşıyız diyeceğine '' aşkım seni kokunu çok özledim de'' bir kerecik. hep sen deme elbetteki ama bazen bizim de adım atmamız gerekiyor.. Belki onuda denedim diceksin bir defacık daha dene . .kavga etmediğiniz anlarda bile evde içinizden geçen gerginliğininizi sinirinizi hissedersiniz . o yüzden gerginliğini atacak şeyler düşün bu süreçte çünkü bu döngü döner gider. Sen çiçekler açtır evinde aç bir müzik müzik dolu bir eve gelsin akşam eşin. Kutla yalnız kalışınızı.

En önemlisi sakın korkma sevmekten o senin sevip evlendiğin adam biraz evliliğin verdiği rahatlık olmuştur tabi onda orası bariz .ama eminim ki bu adamında elbet iyi bir yönü güzel bir bakışı vardır .işte o yönlerini ön plana çıakrması için bunu becerebilmesi için birazcık senin de desteğine ihtiyacı var. çünkü üzgünüm ki erkekler desteksiz pek bişey beceremiyorlar. Izler biraz daha güçlüyüz.evet daha kırlgan ama daha güçlü..
Gölgelerin gücü adına güç bizde :)))

ay daha yazcakalrım vardı işyerime çok müşteri geldi :)

Ne güzel yazmışsın canım aşkı unuttum galiba ben de
Bu Mayıs ta evliliğimizin 5. Yılına giriyoruz çok aşık olarak evlenmiştik
Tanıştıktan 4 ay sonra aynı evdeydik :))))
Yıldırım aşkı sanırım böyle bi şey
Oysaki eşimden önce Üniversite de 3 yıl birlikte olduğum adamın evlilik teklifine bir türlü evet diyememiştim
Sanırım heyecanımı kaybettim senin dediğin gibi sıcak sözlerle arada ısındırmak lazım yuvayı dişi kuş yapıyor
Eşimle hiç ayrı uyumayız hala küçük bi kız çocuğuyummuşum gibi sever beni

Dediklerin bana da küpe oldu uyguluycam:)))

Kızlar merhaba, belki hatırlayan olur beni :) uzun zaman sizi cepten sessizce takip ettim, ama eski model olunca yazamadım. Bi süredir de okuyamıyordum, hem işe başladığımdan hem de telefonla zor oluyordu. Nihayet benim telefonum da akıllandı ve aranıza döndüm :) benim oğlum 6 ayını doldurdu, ilk yumurtasını yedi, yarın da 3 gün olacak, peynir yiyecek. Bizle beraber sofraya oturuyor, çok mutlu oluyor. Sizleri çok merak ediyorum, neler yaptınız, nasılsınız, melekler nasıl? İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Hepinizi öper, melekleri koklarım.

Hosgeldin :) seni merak etmistik hatta sorulan nickler arasinda sen de vardin. :) herkes iyi buralarda, buyutuyoruz bebislerimizi.

Esimle bir dargın bir barisgiz canim cok sorunlarimiz var. Bilmiyorum kafam cok karisti. Msafir var ben yjne size kostum kafam cok karsti

Canım bi cana kıymak çok zor birşey. O konuda karar sana kalmış bîşey demek çok zor. Ancak eşin îçîn açık konuşucam şimdiden seni kilo aldığın îçin beğenmiyorsa yaşlandığında kimbilir ne yapar hîç bilmiyorum

Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:

Buyuk konusmayayim ama ben aldiramazdim sanirim. Hem birlikte buyurler. Hele kocandan gizli sakin yapma. Once bi sakin ol, ne istedigine karar ver. Allah bu cani senin karnina koyduysa vardir bence bi bildigi. Kizmazsan aklima bisey takildi. Hem kocam begenmiyor beni diyirsun hem hamileyim diyorsun, garip geldi. Kocasiyla uzun suredir birlikte olmayan arkadaslar var da. Sasirdim sana.

Honeycim çok geçmiş olsun inşallah hiç bi şeyi yoktur kayramın
Rabarbacım maşallah Kaan'a 10 kilo olmuş tosuncum
Ivycim odayı ven de merak ediyorum
Nevalecim bence aldırma canım naçiZane tavsiyem bunda da bi hayır vardır kıyma bi cana o şu an canlı ve aranızın tamamen düzelmesine vesile olabilir
Minnoşcum bence erkeklerin beyin yapısı daga düz öyle kıvrımlı değil kalas gibi yani incelikten anlamıyorlar

Aman arkadaşlar dikkatli taşıyın kuzuları
Dün gece berili yatağına koyarken sol elimin üstündeki kemik çıktı
Sardık ovduk falan bugün doktor bulamadık maalesef yarını bekliycez
Muhtemelen Alçıya alınacak
Kızım daha 7.5 kilo civarında daha kilolu olsa heralde kolum çıkardı
Nasıl oldu anlamadım tık diye çıkıverdi sesini duydum bi de baktım kemik fırlamış ordan
Yediğim içtiğim sütün de haddi hesabı yok kemiklerim sağlam değil Demekki

Bir de sol göz pınarım tıkanmış orda böyle beyaz bir iltihap olmuş gözüm şişti tek gözle dolaşıyorum
Bu kız perte çıkardı beni
Eşimle tüm gün hastane hastane doktor doktor dolaştık sonuç sıfır muayene olamadık
Burası da böyle bi yer işte paranla tedavi olamıyorsun
Yarını bekliycez antibiyotik içerikli bi şeyler verip emzirme derse dinlemiycem doğal bi şekilde geçirmeye çalışıcam

Buyuk konusmayayim ama ben aldiramazdim sanirim. Hem birlikte buyurler. Hele kocandan gizli sakin yapma. Once bi sakin ol, ne istedigine karar ver. Allah bu cani senin karnina koyduysa vardir bence bi bildigi. Kizmazsan aklima bisey takildi. Hem kocam begenmiyor beni diyirsun hem hamileyim diyorsun, garip geldi. Kocasiyla uzun suredir birlikte olmayan arkadaslar var da. Sasirdim sana.

Canim gercekten öyle ama bir dargin bir barisik cok birlikte bile olmamıştı k ne zamandr benden ayri oturma odasinda yatiyor. Geri cekinme yontemydi hap kullanmami hic istememisti bende ilki o kadar cabayla oldu zor oldu diye cok takilmamistim:( ama hata etmisim. Kizlar böyle kojusan birini okusam duysam cok kizardim nolur kinamayin

Beklecim ben de öyle düşünmedim değil
Yani nevale arkadasımız yanlış anlamasın
Acaba bende mi sorun var
Nasıl bi beğenmemek anlamıyorum
Erkekler bi garip gercekten

Canim gercekten öyle ama bir dargin bir barisik cok birlikte bile olmamıştı k ne zamandr benden ayri oturma odasinda yatiyor. Geri cekinme yontemydi hap kullanmami hic istememisti bende ilki o kadar cabayla oldu zor oldu diye cok takilmamistim:( ama hata etmisim. Kizlar böyle kojusan birini okusam duysam cok kizardim nolur kinamayin

Yok kınamak değil canım
Eşin seni düşündüğünden hap kullanmanı istememiştir sonuçta zararlı
Ama bence iyi düşün ve lütfen aldırma eşin de söylemiş tepkisini baştan
Eğer bi karar alacaksan da birlikte alın

Nasıl oldu anlamadım tık diye çıkıverdi sesini duydum bi de baktım kemik fırlamış ordan

Aaaaaaaaaaa benim de yillardir sol elimin uzerinde bi tepe olur, bazen iner bazen yukselir, kemik mi cikmis oluyomus??? Agri sizi yok ama, sendeki de oyle mi???? Bende kizimi tasidigimdan beri var gecmiyor.

Cift cizgi kizlar napacagim simdi kocamdan gizli aldirmam lazim. Olmaz zaten aramiz bozuk daha gecen evden bioe kovdu beni bu adama 2. Cocuk mu dogiracagim beni de begenmiyor zayıflamadim diye bana akıl verin nolur:26:

nevalecim bildiğim kadarıyla çalışıyordun. yani ben öyle hatırlıyorum. Allah korusun en kötü ihtimali evliliğinin devam etmeme ihtimalini bile düşünsen 2 çocuğunuda büyütebilecek durumdasın demektir eğer bir işin varsa.ayrıca eşine bir çocuk daha veremeyeceğni söylemişsin. bence bu açıdan bakma. o seninde bebeğin hatta eşinden çok senin bebeğin senin canınla kanınla besleniyor. hiçbirimiz senin yerinde olmadan ne hissettiğini anlayamayız. Ama boşanma aşamasında olduğu için 2.bebeğini aldıran bir bayanla 9 oturumluk bir psikolojik danışma görüşmem oldu öğrenciyken işte bu yüzden bebeğini aldırırsan neler hissedebileceğini az çok tahmnin edebiliyorum ve kesinlikle çok iyi düşün diyorum. kucağındaki bebeğin karnındayken onu aldırmış olmak ister miydin? belki haddimi aşıp fazla karışıyorum ama elimde değil üzülmenden yıllarca vicdan azabıyla yaşamandan korkuyorum

Burada irmak var o da olk bebegi icin yillarca ugrasmis simdi 12haftalik hamile. Olabiliyor... Ama esinden gizli yapma suni hic unutma her yalan eley bir gun ortaya cikar. Aldirmamayi dusunmuyor musun? Kiyamadim ona simdi, kucagimizdakiler gibi o da sonucta, yavrum.

nevalecim bildiğim kadarıyla çalışıyordun. yani ben öyle hatırlıyorum. Allah korusun en kötü ihtimali evliliğinin devam etmeme ihtimalini bile düşünsen 2 çocuğunuda büyütebilecek durumdasın demektir eğer bir işin varsa.ayrıca eşine bir çocuk daha veremeyeceğni söylemişsin. bence bu açıdan bakma. o seninde bebeğin hatta eşinden çok senin bebeğin senin canınla kanınla besleniyor. hiçbirimiz senin yerinde olmadan ne hissettiğini anlayamayız. Ama boşanma aşamasında olduğu için 2.bebeğini aldıran bir bayanla 9 oturumluk bir psikolojik danışma görüşmem oldu öğrenciyken işte bu yüzden bebeğini aldırırsan neler hissedebileceğini az çok tahmnin edebiliyorum ve kesinlikle çok iyi düşün diyorum. kucağındaki bebeğin karnındayken onu aldırmış olmak ister miydin? belki haddimi aşıp fazla karışıyorum ama elimde değil üzülmenden yıllarca vicdan azabıyla yaşamandan korkuyorum

Cok cok guzel aciklamissin arkadasim

Nevalecim bence aldırma canım naçiZane tavsiyem bunda da bi hayır vardır kıyma bi cana o şu an canlı ve aranızın tamamen düzelmesine vesile olabilir
Minnoşcum bence erkeklerin beyin yapısı daga düz öyle kıvrımlı değil kalas gibi yani incelikten anlamıyorlar

Luboyf cum dun gecemiz sakin gecti ama bugun isten eve geldigimde ogreniyorumki sabah 5:30 dan aksam 19:30 a kadar sadece 250 ml mama almış o kadar.bu kadar saat 250 ml ne demek.

Eve geldim hemen emzirdim emzirmemle fiskirtarak kusmasi bir oldu. Yarın sabah hemen doktora götüreceğim. Uyurken aglayarak uyanıyor sanırım sancısı da var.

O gülen yavrum gitti, sessiz gulmeyen bir bebek oldu. O kadar mahsunki insanın ici acıyor

Luboyf cum dun gecemiz sakin gecti ama bugun isten eve geldigimde ogreniyorumki sabah 5:30 dan aksam 19:30 a kadar sadece 250 ml mama almış o kadar.bu kadar saat 250 ml ne demek.

Eve geldim hemen emzirdim emzirmemle fiskirtarak kusmasi bir oldu. Yarın sabah hemen doktora götüreceğim. Uyurken aglayarak uyanıyor sanırım sancısı da var.

O gülen yavrum gitti, sessiz gulmeyen bir bebek oldu. O kadar mahsunki insanın ici acıyor

inşallah ciddi bişey yoktur yarın bizide haderdar et. kuzularımız şuramız acıyor da diyemiyor kıyamam ben ona.inşallah hiçbişeyciği yoktur

Honeycim acaba midesini falan mı üşüttü
Hani bizde de olurya ne yesek midemize oturur
Kıyamam ben ona hiç telaş etme bebekler çok sağlam kolayca atlatır her neyse
Şimdi sen anlatınca ben bile telaş ettim ama içini ferah tut korkulacak bi şey yoktur
Bir de katı gıda falan da almaya başladıya onunla ilgili bir Mide ya da karın ağrısı olabilir
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Aaaaaaaaaaa benim de yillardir sol elimin uzerinde bi tepe olur, bazen iner bazen yukselir, kemik mi cikmis oluyomus??? Agri sizi yok ama, sendeki de oyle mi???? Bende kizimi tasidigimdan beri var gecmiyor.

Peki ağrı yspMıyo mu canım
Dünden beri koluma vurdu ağrısı
Zaten o kısımda sızlıyor
Bi de resmen kemik tık diye çıktı
Ben mi abarttım yoksa normal bi şey mi ki

Canım sakin esinden gizli bisey yapma , Allah verdiyse vardır bunda da bi hayır , belki esinle aran duzelecek , aldırıp bir cana kıyarsan Allah'ın verdiğini beğenmiyor gibi olacak , bence o kadar basit bisey degil kürtaj ,işin birde dini boyutu var, hem kadınlar icin psikolojik olarak da coook ağır bisey , seni. Maaşın var , en kötü ihtimalde bile bakabilirsin cocuklarına
Yinede senin fikrin tabiki ama benim düşüncelerim boyle nacizane
Katılıyorum canım
Gecmis olsun canım insallah hemen tedavi olur ve iyilesirsin
Bende boyle düşünüyorum

Gecmis olsun canım hasta oldu heralde kayracik , insallah düzelir biran önce

Back
X