• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dr bakiyoruz erken rezervasyonlara hangi oteli tercih ettiniz? Bebed dostu otel olsun rahat ederin diyorum bi yandan da.

Tanıdık acente sahibi var. Bebekle olduğumuz için burayı tavsiye etti. Şimdiye kadar hep onun tavsiyelerine uyduk hiç pişman olmadık. Bodrum- torba vogue hotel. Dün erken rezervasyonlarda %5 ilk basamağın son günüymüş. Acil aldık bizde. Dün % 30 indirim vardı bugün %25 oldu.

Allah aşkına kim ister bebeğine kıymayı şuan nevale'nin psikolojisini kimse anlayamaz burda eleştirmek yada suçlamak yerine destek olmalıyız cinayet vs lafları doğru değil başımıza ne zaman ne gelir şartlar nasıl olur ne karar veririz bilemeyiz o yüzden büyük konuşmamak lazım. Olan olmuş bundan sonrası önemli. Nevale bence eşinle konuşmalı kararı ortak vermelisin sana aldır yada aldırma diyemem bu sizin kararınız biz ne dersek diyelim yaşayan sensin. Allah yardımcın olsun

Kızlaaaarrr
yavrucuğum gece niye uyumammış biliyor musunuz??
inci tanesi patlatmış kuzum kolay mı??
Annesi anlayan kadar akşam oldu tabi.
Kaşık çıt çıt ediyor. Baktım yok. Bi daha baktım yok. Meger yanlış yere bakıyormuşum. Üstten patlatmış kereta:))
çok çok sevindim. Bütün modum değişti birden.

ilk dişiniz hayırlı olsun :) darısı başımıza.

Aman arkadaşlar dikkatli taşıyın kuzuları
Dün gece berili yatağına koyarken sol elimin üstündeki kemik çıktı
Sardık ovduk falan bugün doktor bulamadık maalesef yarını bekliycez
Muhtemelen Alçıya alınacak
Kızım daha 7.5 kilo civarında daha kilolu olsa heralde kolum çıkardı
Nasıl oldu anlamadım tık diye çıkıverdi sesini duydum bi de baktım kemik fırlamış ordan
Yediğim içtiğim sütün de haddi hesabı yok kemiklerim sağlam değil Demekki

geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Bir de sol göz pınarım tıkanmış orda böyle beyaz bir iltihap olmuş gözüm şişti tek gözle dolaşıyorum
Bu kız perte çıkardı beni
Eşimle tüm gün hastane hastane doktor doktor dolaştık sonuç sıfır muayene olamadık
Burası da böyle bi yer işte paranla tedavi olamıyorsun
Yarını bekliycez antibiyotik içerikli bi şeyler verip emzirme derse dinlemiycem doğal bi şekilde geçirmeye çalışıcam

geçmiş olsun. benimde geçen hafta göz pınarım tıkanmadı ama göz kapağım içerden şişti arpacık gibi ve göz pınarımın yanında sivilce gibi bir şey çıktı çok ağrı verici bir şey . hemen eczaneden krem aldım kullandım 2-3 güne geçti. inşallah senin de çok uzun sürmez.

Luboyf cum dun gecemiz sakin gecti ama bugun isten eve geldigimde ogreniyorumki sabah 5:30 dan aksam 19:30 a kadar sadece 250 ml mama almış o kadar.bu kadar saat 250 ml ne demek.

Eve geldim hemen emzirdim emzirmemle fiskirtarak kusmasi bir oldu. Yarın sabah hemen doktora götüreceğim. Uyurken aglayarak uyanıyor sanırım sancısı da var.

O gülen yavrum gitti, sessiz gulmeyen bir bebek oldu. O kadar mahsunki insanın ici acıyor

bizimki de bu ara olur olmadık kusuyor. sabah uyandı bir güzel emdi göğsümü boşalttı. bir kaç dakika sonra emdiği bütün sütü kustu. o kadar üzüldüm ki :( Bu kusmaların sonu hayır olsun inşallah.

kızlar kan testi yaptırdım 235 çıktı reglimi 3-4 gün geçti doktor belki dış gebeliktir pazartesiye kadar bakalım değerlerin yükselecekmi dedi. ilkinde ne kadar hevesle heyecanla gittiğim doktoruma bu sefer giderken korkuyla gittim. çok ağladım. kızlar bebeğime bakıp bakıp kötü oluyorum şansa da dün kaynanamgil geldi memleketten 15 tatil bitene kadar bizdeler. eşime söylediğim an işler çok büyüyecek kaynanamın erkek çocuk sevdası hortlayacak ve benim üzerime gelecekler. kocam benimle aynı yatağı dahi paylaşmıyor eve her gece içip içip çok geç geliyor, seninle evlendiğime pişmanım boşayacam seni diyor her fırsatta daha geçen hafta annene git 1 hafta demişti... bana bağırmalarından gecenin ikisinde bebeğim çığlık çığlığa uyandı. kızlar çok zor durumdayım.
geçen hamileliğimde de bu böyle oldu hep tek başımaydım düşük tehlikem olduğunda bile ancak akşam gelebilmişti eve. bebek doğduktan sonra iyice cozuttu. iddia denen şu illete bile kaptırdı kendini 1000 1000 para kaybetti. henüz kendi ailesinden kopamadı kızımla beni ailesi olarak görmüyor mamaymış bezmiş hiç umrunda değil.

o kadar zor ki. Aldırmak isteme nedenlerini çok iyi anlıyorum ama aldırırsan da ömür boyu duyacağın bir vicdan azabı var. Yarabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve eşine tez zamanda doğru yolu göstersin.

evinde keçesi olupta bebeğine oyuncak yapmak isteyen arkadaşlara öneri. bu benm kızımın şükufesi küçük 500ml boş su şişesinin içine nohut mercimek fasülye gb bakliyat koyup etrafınıda keçeyle kaplayıp bebeğinize basit pratik bi oyuncak yapabilirsinz kızlar. hatta keçe olmasada kumaş parçalarıyla yapılabilirEki Görüntüle 952927

Eline saglık canım, benimliside bos sişeye bakıp duruyordu, bende deneyim bakalım kaplayabılecekmıyım.

Kizlar bugun cok yogunum, soyle biraz goz attim ama gecmisi bitiremedim.

Beklebeklecim, cit cit dan bir guzel haber var mi? Geldimi ilk dis?

Aybikecim, daha iyi misin simdi? Gectimi üzerindeki sıkıntı?

Luboyfcum, çook geçmiş olsun, doğumdan sonra bende surekşi doktorlarla muhatabım maalsef, bebeklerimiz saglıklı olsunda bunada sukur.

Nevale, 3 gun gecti demiştin reglin, hemen kit testlerde cıkmaz canım, çift çizgi hatalı olmasın? Hemen olumsuz kararlar verme lutfen, önce bir emin ol. Bizide haberdar et surekli lutfen, bir anlık panikle yanlış birşey yapma sakın.

Yok ivycim bugun kontrol ettim nineler gibi dişsiz hala minigim :)))

kızlar kan testi yaptırdım 235 çıktı reglimi 3-4 gün geçti doktor belki dış gebeliktir pazartesiye kadar bakalım değerlerin yükselecekmi dedi. ilkinde ne kadar hevesle heyecanla gittiğim doktoruma bu sefer giderken korkuyla gittim. çok ağladım. kızlar bebeğime bakıp bakıp kötü oluyorum şansa da dün kaynanamgil geldi memleketten 15 tatil bitene kadar bizdeler. eşime söylediğim an işler çok büyüyecek kaynanamın erkek çocuk sevdası hortlayacak ve benim üzerime gelecekler. kocam benimle aynı yatağı dahi paylaşmıyor eve her gece içip içip çok geç geliyor, seninle evlendiğime pişmanım boşayacam seni diyor her fırsatta daha geçen hafta annene git 1 hafta demişti... bana bağırmalarından gecenin ikisinde bebeğim çığlık çığlığa uyandı. kızlar çok zor durumdayım.
geçen hamileliğimde de bu böyle oldu hep tek başımaydım düşük tehlikem olduğunda bile ancak akşam gelebilmişti eve. bebek doğduktan sonra iyice cozuttu. iddia denen şu illete bile kaptırdı kendini 1000 1000 para kaybetti. henüz kendi ailesinden kopamadı kızımla beni ailesi olarak görmüyor mamaymış bezmiş hiç umrunda değil.

Caniim hatirliyorum hamileliginde de dertlesmistin burada. Kocana soyle bi tepkisine bak bakalim, belki ikinci bebekle adam da degisir imana gelir??? Kiyamam ya minicik can var icinde :(

Canım bence şuanda senin sorunun erken hamileliğin değil, el kadar yavrun ve onun (senin anlattıklarına göre) sorumsuzlaşan babası, zor yürüyen evliliğin ve tabii kendi psikolojik durumun.

Keşke adım adım gitsen önce, şimdi bu zor durumda bebeğini aldırırsan ne düzelecek? Neyi çözeceksin? Şuanda bebeğine daha güzel bir hayat vermek için sana ne hibi bir yardımı olacak? Bence şuanda gebelik durumunu biraz sakla ve önündeki diğer sorunlarla başla işe.

Kararın ne, evliliğin için mücadelemi edeceksin? Eşini düzeltip yavrunuz için yuvanı mı güzelleştireceksin. Ben olsam (eşin alkol alıp seninle boşanma kararında olduğu için birebir sağlıklı bir konuşma yapamayacağınızı düşünüyorum) bir aile büyüğünden, tarafsız ama ikinized yakın birisinden yardım isterdim, durumunu anlat, hakem gibi ikinizide alıp karşısına dinlesin, akıl vermesine gerek yok ama eşin durumunuzu bir başkasının karşısında düşünsün, tartışın hakem karşısında. Ne yapacağınıza karar verin. Eğer eşinde uzlaşma yolundaysa, durumdan memnun değilse karşılıklı nirbirinize yardımcı olun, gerekirse tıbbi yardım alın....Bunları yapmaya karar verirseniz, bir adım attıktan sonra 2. Gebeliğin için eşinle konuşmanı öneririm... Şimdi bu kadar problemin içinde ikinizde bu çoçuğa kıyarsınız diye korkuyorum... Sonra evlilik yürür, bir şekilde bu yaşananlar unutulur belki, olan o minicik cana olur... Sana muhtaç 2 can varken, biraz güçlü ve kararlı dur lütfen, annelik maalsef bazen kendimizden ödün vermeyi gerektiriyor. Eşin seni beğenmiyorsa, sana neden zaman tanımadığını, yeni doğum yaptığını ve zamanla tabiiki toparlanacağını bu süreçte iyi hissetmek için onun desteğine ihtiyacın olduğu u söyle, dil dur, bu bile bir güzellik katar insana. Onunla tartışma, başka zaman olsa sana başka türlü tavsiyeler verirdim bu konuda ( böyle erkeklere çok kızıyorum çünkü) ama şuanda minicik bir can söz konusu... Onun için çok dikkatli ve planlı hareket etmek gerek..

İnşallah herşey yoluna girecek...

evinde keçesi olupta bebeğine oyuncak yapmak isteyen arkadaşlara öneri. bu benm kızımın şükufesi küçük 500ml boş su şişesinin içine nohut mercimek fasülye gb bakliyat koyup etrafınıda keçeyle kaplayıp bebeğinize basit pratik bi oyuncak yapabilirsinz kızlar. hatta keçe olmasada kumaş parçalarıyla yapılabilirEki Görüntüle 952927

Ellerine saglik:) iyi fikirmis:))

canım artık ben kesin karar verdim bizim evde ben iyiysem ev iyi kötüysem kötü
sabahtan beri keyifli olabilmek için uğraşıyorum, aaa bi baktım iki gündür doğru düzgün oğluyla vakit gerçimeyen adam geldi oyunlar oynadı, beraber meyvasını yedirdik, uyurken karşılıklı kahve keyfi yaptık. hatta sizin muhabbetinizi yaptık ;) İzmirli bir arkadaşın vardı görüşüyor musunuz yazın gelecekler mi diye soruyor
kesinlikle Atahan da eşim de benim enerjimden çok etkileniyor...size sözümü tutacağım ve günü gülerek bitireceğim

Eee sana da bu yakışır arkadaşım, sen koca evi her anlamda çekip çeviren, mücadeleden bıkmayan, insanları hep anlamaya çalışan, Atahan ın güçlü, tatlı annesisin...

Ohhhhh bu pozitifliğin banada yansıdı :) dün çok üzülmüştüm bende, içimde bir huzursuzluk vardı, şimdi günüm aydınlandı gerçekten... karmaa karmaaaa, pozitif düşün herşey yolunda gidecek. Hatta cuma güni güzelliklerde patlama yaşanacak :)

canım seni burada en iyi anlayacak kişi benim , biliyorsun bende hamileyim.
ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 1 hafta ağladım. yapamam olmaz mahvoldum diye.
ev kredimiz var ,birde üstüne kredi çekip araba aldık eşim yeni bir işe geçti ne olacağı meçhul :(
ben çalışıyorum diye güvendik,
ama bir günde hayatım değişti. doktor hamileliğin zor geçecek dedi.işten ayrılmam lazım. okadar çok borç var. ne yapıcaz bilmiyorum.
kafayı yiyecektim düşünmekten.

Ama sonra Rabbim bu evladı verdiyse vardır bir sebebi dedim. Yaradana güvendim ve sığındım. 2 .çocuk fikrine alıştırdım kendimi güçlü olup altından kalkıcam diye teselli ettim kendimi bugüne kadar :(

Ama bugün başıma gelen başka bir şeyi paylaşmak istiyorum :(

Sabah eşimin uzaktan bir akrabası beni aradı ''Irmak bu gece rüyamda eşini gördüm dedi.''
''hayırdır'' dedim.
''çok kötüydü üzgündü ağlıyordu''.dedi.
''neolmuş ki neden üzüldüğünü gördün mü''dedim.
''evet sen hastanedeymişsin,bebeğin karnında ölmüş,durumun kötüymüş falan diye bişeyler zırvaladı''
o anda dondum kaldım.şimdi bu kadın dost mu düşman mı?
sabahtan beri ağlıyorum ya karnımda öldüyse diye.o kadar tarifsiz bir acı içindeyimki.
Allahtan yarın kontrolüm var. 2li test yaptırıcaktım. ama yarın nasıl olacak bilemiyorum.
Ya öldüyse diye kendimi yedim bitirdim sabahtan beri :(

Şimdi düşündümde 1 ay önce hamile olduğumu öğrendiğimde üzüntüden ağlarken,
bugün onu kaybetme korkusuyla yanıp tutuşuyorum.
Rabbimin bana ne bahşettiğini, nasıl bir nimet verdiğini şimdi daha iyi anladım.
lütfen sende karar verirken çok iyi düşün...sevgilerle...

Manyak mi ne?!!! Oyle ruya anlatilir mi hem de hamile kadina Allahim ne kotu niyetli insanlar var yaaa! Hic takma, Allah hayirlisini versin bak yarim ne guzel haberlerle geleceksin insallah

evinde keçesi olupta bebeğine oyuncak yapmak isteyen arkadaşlara öneri. Bu benm kızımın şükufesi küçük 500ml boş su şişesinin içine nohut mercimek fasülye gb bakliyat koyup etrafınıda keçeyle kaplayıp bebeğinize basit pratik bi oyuncak yapabilirsinz kızlar. Hatta keçe olmasada kumaş parçalarıyla yapılabilirEki Görüntüle 952927

ay buna bayıldım eşek sıpama yapıcam bende

nevale arkadasimiza yazmadan edemedim. Nevale o bebeği aldirma hakkına sahip degilsin çok ürküyorum böyle şeyler duyunca. Kibar olamıyorum bana bi cinayet anlatiyormussun gibi geliyor. Bir can var ortada, nasıl yok etmeyi düşünürsün. Kaç yaşında insanlarız geri çekme yonteminin güvenilir olmadığını bilmeyen yok. Nasıl bir ilişki bunu da anlayamiyorum, hem asagila hem birlikte ol yok böyle birşey. Daha önce avukat olduğunu yazmamismiydin? Hicbirsey aklıma yatmıyor. Kendine hiç guvenin yok. O bebeğe kiyarsaniz bundan sonra mutlu olurmusunuz? Bebeğinin cigliklarinada çok üzüldüm masum yavrular birer emanetler bize. Soyleyecek birşey bulamiyorum

canım biraz sert dille yazmışşsın kızcağızın kalbi şu an ne badireler yaşıyor. Cinayet filan değil. Bilmem kaçıncı haftaya kadar vakti var. Ben de aldırmasını istemem ama aldırısa da cinayet olduğunu düşünmyorum. Tabi şu an bu tartışma konumuz değil. Bebeğini aldıran herkes mutsuz mu yada bir sürü bebeği olanlar çok mu mutlu ? Burada birbirimizi göremyioruz kelimeler daha yumuşak olursa kalpler daha az kırlır diye düşnüyorum.

canım artık ben kesin karar verdim bizim evde ben iyiysem ev iyi kötüysem kötü
sabahtan beri keyifli olabilmek için uğraşıyorum, aaa bi baktım iki gündür doğru düzgün oğluyla vakit gerçimeyen adam geldi oyunlar oynadı, beraber meyvasını yedirdik, uyurken karşılıklı kahve keyfi yaptık. Hatta sizin muhabbetinizi yaptık ;) izmirli bir arkadaşın vardı görüşüyor musunuz yazın gelecekler mi diye soruyor
kesinlikle atahan da eşim de benim enerjimden çok etkileniyor...size sözümü tutacağım ve günü gülerek bitireceğim

çok mutluu musmutlu olunn inşallah ...bir biberon kahve de atahan a doldur :)

Ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 1 hafta ağladım. Yapamam olmaz mahvoldum diye.
Ev kredimiz var ,birde üstüne kredi çekip araba aldık eşim yeni bir işe geçti ne olacağı meçhul :(
ama bir günde hayatım değişti. Doktor hamileliğin zor geçecek dedi.işten ayrılmam lazım. Okadar çok borç var. Ne yapıcaz bilmiyorum.
Kafayı yiyecektim düşünmekten.

Ama sonra rabbim bu evladı verdiyse vardır bir sebebi dedim. Yaradana güvendim ve sığındım. 2 .çocuk fikrine alıştırdım kendimi güçlü olup altından kalkıcam diye teselli ettim kendimi bugüne kadar :(

ama bugün başıma gelen başka bir şeyi paylaşmak istiyorum :(

sabah eşimin uzaktan bir akrabası beni aradı ''ırmak bu gece rüyamda eşini gördüm dedi.''
''hayırdır'' dedim.
''evet sen hastanedeymişsin,bebeğin karnında ölmüş,durumun kötüymüş falan diye bişeyler zırvaladı''
Sabahtan beri ağlıyorum ya karnımda öldüyse diye.o kadar tarifsiz bir acı içindeyimki.
Allahtan yarın kontrolüm var. 2li test yaptırıcaktım. Ama yarın nasıl olacak bilemiyorum.

şimdi düşündümde 1 ay önce hamile olduğumu öğrendiğimde üzüntüden ağlarken,
Rabbimin bana ne bahşettiğini, nasıl bir nimet verdiğini şimdi daha iyi anladım.
Lütfen sende karar verirken çok iyi düşün...sevgilerle...

canım kalbinden geçirdiğin güzellikleri allah ım versin sana. Ohh miss gibi bebek kokacak evin :) bizimkiler büyüdü bile yaa.
Ayy ev hanımı olsam 1 tane daha yaprdım ben de ayy ne doğurganlık varmış içimde yavrum olunca anladım.

ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 1 hafta ağladım. yapamam olmaz mahvoldum diye.
ev kredimiz var ,birde üstüne kredi çekip araba aldık eşim yeni bir işe geçti ne olacağı meçhul :(
ama bir günde hayatım değişti. doktor hamileliğin zor geçecek dedi.işten ayrılmam lazım. okadar çok borç var. ne yapıcaz bilmiyorum.
kafayı yiyecektim düşünmekten.

Ama sonra Rabbim bu evladı verdiyse vardır bir sebebi dedim. Yaradana güvendim ve sığındım. 2 .çocuk fikrine alıştırdım kendimi güçlü olup altından kalkıcam diye teselli ettim kendimi bugüne kadar :(

Ama bugün başıma gelen başka bir şeyi paylaşmak istiyorum :(

Sabah eşimin uzaktan bir akrabası beni aradı ''Irmak bu gece rüyamda eşini gördüm dedi.''
''hayırdır'' dedim.
sabahtan beri ağlıyorum ya karnımda öldüyse diye.o kadar tarifsiz bir acı içindeyimki.
Allahtan yarın kontrolüm var. 2li test yaptırıcaktım. ama yarın nasıl olacak bilemiyorum.

Şimdi düşündümde 1 ay önce hamile olduğumu öğrendiğimde üzüntüden ağlarken,
lütfen sende karar verirken çok iyi düşün...sevgilerle...

Hamile bir insana bunu söyleyebilen canlılar var mı gerçekten? Bizim kadınlarımız ne kadar haset, tehlikeli. Hamile, hasta, süt veriyor, lohusa diye düşünmez birbirlerini böyle üzmeye çalışırlar, birde utanmadan kadınım diye geziyorlar. Benim tanıdığım diğer ırklarda bu hassas dönemlerde ne kadar itinalı davranılır, bizim milletimizde birbirinin hassas zamanını, açığını kollar sırf kendi kıskançlığını bastırmak için. Offf şu sıralaf çok nefret ediyorum bu tip insanlardan. İnşallah ileride kızım bu insanlarla hayatının hiç bir yerinde karşılaşmaz, Allah hepimize iyi insanlarla karşılaştırsın...

Tanıdık acente sahibi var. Bebekle olduğumuz için burayı tavsiye etti. Şimdiye kadar hep onun tavsiyelerine uyduk hiç pişman olmadık. Bodrum- torba vogue hotel. Dün erken rezervasyonlarda %5 ilk basamağın son günüymüş. Acil aldık bizde. Dün % 30 indirim vardı bugün %25 oldu.

Bi bakayim sagol canim

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım :)

Back
X