- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.581
Belki de canımBelki ben kaydımı yeni aldırdığım için aramadılar. .malum evlenip buraya geldim :)
Belki de canım
Ama ben cok şaşırmıştım , evde bulamamışlar kapıya yazı asmışlar, hamilesiniz kontrole gelin diye
Sonra yardımcısı eve geldi bilgilerimi almaya , ben baska hastanede kontrole gidiyorum diye , resmen peşime düştüler
Sonrada aşıdan birkaç gün önce arıyorlar simdi de , aşıya gelecek mısınız ,şu gün gelin diye :))
Belki de canım
Ama ben cok şaşırmıştım , evde bulamamışlar kapıya yazı asmışlar, hamilesiniz kontrole gelin diye
Sonra yardımcısı eve geldi bilgilerimi almaya , ben baska hastanede kontrole gidiyorum diye , resmen peşime düştüler
Sonrada aşıdan birkaç gün önce arıyorlar simdi de , aşıya gelecek mısınız ,şu gün gelin diye :))
Bizim sağlık ocağına ben gidip haber vermiştim .
ben 34. haftada gidip hamileyim demiştim :) söylemem gerektiğini bilmiyordum daha önce
bide fırça yedim "bakanlık sizin yüzünüzden bize kızacak" dedi
ama belki sistem değişmiştir, riske atmamak lazım...sonuçta şuan hükümet pek bir alakalı doğumla
Ben hamileliğimi 9 hafta da öğrendim o zaman doktora gittim doktor sağlık ocağına da gideceksin dedi ben bir iki hafta sonra gitmiştim :)
Evet yeni doğan paketi veriyorlarmış bugün gördüm haberlerde.
Ay okurken bile içim kötü oldu, dayanabilirmiyim emin değilim.Biz 5 aylıkken kansızlık varmı diye kan verdik. Koldan aradı damar bulamadı hemşire. O kadar ağladı ki kızım damar aranırken. Bide benim kızım o kadar tombul değil. Ben dedim elinin üstünden al diye. Damla damla uzun sürer canı daha çok yanar dedi. Dedim ben kucağıma alayım sen elinden al. Yer çekiminden faydalanalım. Çok çabuk doldu 2 tüp ve kızım hiç ağlamadı elinden alınırken. Seninde aklında olsun. Bide kan akarken hemşire eliyle sağarmış gibi yaptı. 30 sn sürmyemekten. oüm rs değeri iyi çıktı kızımın Demir ilacına gerek yok dedik. Ben pekmezini aksatmamaya çalışıyorum. Sende ver üzümde olur.
Ben de çok vahim durumdayım. Doğumdan sonra eski kiloma dönmüştüm ama sütüm yetmeyince yemekten doğuma girdiğim kiloya döndüm. Sütüm artsa içim yanmszdı.Kilolar benim de derdimkizim kilo alsin diye yedim ictim hamilelikte almadigim kiloyu aldim resmen. Emzirme bitene kadar takmamaya calisicam, ama kiyafeer de olmuyo bi yandan. Emzirme bitince ölüm diyetine gircem valla.
Karsrsız kaldım canım yaCanım mesajını yeni gördüm.Bizim parmağımızdan aldılar kanı. Ağladı biraz çünkü uykusu da vardı yavrumun .
Hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
Bende 2 gündür oyuncak alacağım en sonunda bugün eşime ödemeyi yaptırdım cuma gelecek oyuncaklarımız inşallah. Ben eşimden gizli birşey yapamıyorum çünkü o hesabından yatırıyor benim alacaklarımı yada ben kartımla alıyorum yine o yatırıyor kartımı :)
Ohh gez chencim bol bol :)
Benim biberon kaşık filan da turuncu oldu. Çaresi güneşmiş,ama havs yağmurlu. Yarın güneş açacakmış bi deneyeceğim.Su veriyorum bende ama ancak 2-3 çay kaşığı içiyor daha fazlasını istemiyor. Bi süre dediği 5 dk. Önlüğünü 5 dk sonra çıkarırsan sorun olmaz herhalde. Birde ben kaka dışındaki lekeleride elimde beyaz sabunla çitiliyorum. Havuç hariç hepsi çıktı.
ben 14. haftada öğrendim, doktor hiçbirşey demedi...aaa bu arada tetanoz aşısını da kimse söylememişti, aşı olmadan doğumhaneye gittim :) orda doktoruma söyledim, aferin böyle panik yaptır bana tam doğuma girerken demişti
ya ben ne bilinçsiz bir hamilelik geçirmişim, her anı komediydi :) öğrenmeye gittiğimde de doktora ben menepoza giriyorum demiştim (çünkü 2 yıl önce erken menepoz teşhisi koyulmuştu) doktor ne menepozu 3,5 aylık hamilesin dedi :)))
Demek ki denediğinde henüz hazır değilmiş küçük hanım :)Az önce kızımı yatağına yatırdım, uyutmadan önce su içirmeyi unutmuşum, eşimden rica ettim suluğun altıyla su getirebilir mi diye, suluğun altına su doldurup kaşıkla veriyoruz suyu her gün, biliyor diye düşündüm. O da suluğu doldurup kapağını kapatıp getirmiş, bu şekilde içemiyor dedim, sen yine dene 1 hafta bebek ömründe baya uzun zaman artık öğrenmiştir dedi, bende gülerek suluğu kızıma uzattım. Sonuç; iki eliyle gayet güzl yanlardan tuttu, ağızı altta kalacak şekilde, çoff çoff içti 40 yıllık içici gibi :) sonrada buyuk bir gark yaptı ve uyudu yavrum :) Allah rahatlık versin Ona.
Honeycim sende yeniden dene istersen tt ile içirmeyi :)
İse baslicam ozaman kasikla filan verilirse cok dokuluyo, bu saatten sonra biberon alabilir bence. Gem bakiciya da kolaylik olur diye dusunuyorum. Mantiksiz miyim??
Belki de canım
Onlarda baya abartmislar canım ay korktum simdi en iyisi gitmeden arayim bu kadar ksa sürede haberleri olurmuki. Gerci doktor hanim tanidik en iyisi tmbihlemek. Kaynanam 7 cocuk dogurmus 3-4 tanede aldirmis. Duysa erkek sevdajsina düşer. Bu arada ben Berisime hero baby nin kavonz meyvelerinden veriyorum cok seviyor elmayi rendeleyince sevmiyorda. Corba ve yogurt veriyorum bir de.
Birde bugün kocam iltifat etti iyice genisledin diye
Son durum bu birde evde misafirlerimiz var diye normal davranıyor
Demek ki denediğinde henüz hazır değilmiş küçük hanım :)
Kızlar sahi benim kız pazardan beri sallanarak uyuyor kendi kendine uyumuyor çok ağlıyor. Öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor mecbur sallıyorum ve 8 de yatan kız 10-11 de uyuyor[/QUOT
Emelcim venim kızım da genel de sakin sakin kendi başına uykuya dalarken son bir kaç gündür ağlıyo uyku öncesinde.
Ama ben yine de sallamıyorum salinleştirip yatağına koyuyorum
Bu aralar enerji patlaması yaşıyor uyumadan önce enerjisini boşaltıyor diye düşünüyorum.
Az önce kızımı yatağına yatırdım, uyutmadan önce su içirmeyi unutmuşum, eşimden rica ettim suluğun altıyla su getirebilir mi diye, suluğun altına su doldurup kaşıkla veriyoruz suyu her gün, biliyor diye düşündüm. O da suluğu doldurup kapağını kapatıp getirmiş, bu şekilde içemiyor dedim, sen yine dene 1 hafta bebek ömründe baya uzun zaman artık öğrenmiştir dedi, bende gülerek suluğu kızıma uzattım. Sonuç; iki eliyle gayet güzl yanlardan tuttu, ağızı altta kalacak şekilde, çoff çoff içti 40 yıllık içici gibi :) sonrada buyuk bir gark yaptı ve uyudu yavrum :) Allah rahatlık versin Ona.
Honeycim sende yeniden dene istersen tt ile içirmeyi :)
Kızlar bu arada kızımı ne kadar çok sevdiğimi düşündüm bugün
Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın güzel hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarımıza acılarını göstermesin bize
Ben sana demiştim dimi o kaynana gene sana patlıcak die müneccimmiyim ne :)) şaka bi yana da en doğrusunu yapıyorsun yüreğinde biraz merhamet olan senin yaptığını yapardı. Bu dünyada olmasa bile öbür dünyada görülür iyiliklerin öpüyorum canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?