2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belki ben kaydımı yeni aldırdığım için aramadılar. .malum evlenip buraya geldim :)
Belki de canım
Ama ben cok şaşırmıştım , evde bulamamışlar kapıya yazı asmışlar, hamilesiniz kontrole gelin diye
Sonra yardımcısı eve geldi bilgilerimi almaya , ben baska hastanede kontrole gidiyorum diye , resmen peşime düştüler
Sonrada aşıdan birkaç gün önce arıyorlar simdi de , aşıya gelecek mısınız ,şu gün gelin diye :))

Aşıyı bize de bildiriyorlar şimdi ama o zaman aramamışlardı ben gidip demiştim hamileyim diye.

Onlarda baya abartmislar canım ay korktum simdi en iyisi gitmeden arayim bu kadar ksa sürede haberleri olurmuki. Gerci doktor hanim tanidik en iyisi tmbihlemek. Kaynanam 7 cocuk dogurmus 3-4 tanede aldirmis. Duysa erkek sevdajsina düşer. Bu arada ben Berisime hero baby nin kavonz meyvelerinden veriyorum cok seviyor elmayi rendeleyince sevmiyorda. Corba ve yogurt veriyorum bir de.
Birde bugün kocam iltifat etti iyice genisledin diye
Son durum bu birde evde misafirlerimiz var diye normal davranıyor

Bizim sağlık ocağına ben gidip haber vermiştim .

ben 34. haftada gidip hamileyim demiştim :) söylemem gerektiğini bilmiyordum daha önce
bide fırça yedim "bakanlık sizin yüzünüzden bize kızacak" dedi
ama belki sistem değişmiştir, riske atmamak lazım...sonuçta şuan hükümet pek bir alakalı doğumla

Ben hamileliğimi 9 hafta da öğrendim o zaman doktora gittim doktor sağlık ocağına da gideceksin dedi ben bir iki hafta sonra gitmiştim :)

Evet yeni doğan paketi veriyorlarmış bugün gördüm haberlerde.

Ben hamileliğimi 9 hafta da öğrendim o zaman doktora gittim doktor sağlık ocağına da gideceksin dedi ben bir iki hafta sonra gitmiştim :)

Evet yeni doğan paketi veriyorlarmış bugün gördüm haberlerde.

ben 14. haftada öğrendim, doktor hiçbirşey demedi...aaa bu arada tetanoz aşısını da kimse söylememişti, aşı olmadan doğumhaneye gittim :) orda doktoruma söyledim, aferin böyle panik yaptır bana tam doğuma girerken demişti

ya ben ne bilinçsiz bir hamilelik geçirmişim, her anı komediydi :) öğrenmeye gittiğimde de doktora ben menepoza giriyorum demiştim (çünkü 2 yıl önce erken menepoz teşhisi koyulmuştu) doktor ne menepozu 3,5 aylık hamilesin dedi :)))

Ay okurken bile içim kötü oldu, dayanabilirmiyim emin değilim.
Kilolar benim de derdim kizim kilo alsin diye yedim ictim hamilelikte almadigim kiloyu aldim resmen. Emzirme bitene kadar takmamaya calisicam, ama kiyafeer de olmuyo bi yandan. Emzirme bitince ölüm diyetine gircem valla.
Ben de çok vahim durumdayım. Doğumdan sonra eski kiloma dönmüştüm ama sütüm yetmeyince yemekten doğuma girdiğim kiloya döndüm. Sütüm artsa içim yanmszdı.
Karsrsız kaldım canım ya

Benim biberon kaşık filan da turuncu oldu. Çaresi güneşmiş,ama havs yağmurlu. Yarın güneş açacakmış bi deneyeceğim.

Bende hamileyim ama adet görüyorum demiştim doktor yok öyle birşey dedi düşük riskin var dedi yatış verdi
Bana da tetanozu kimse söylemedi bende 2-3 hafta sonra vurulmuştum.

Az önce kızımı yatağına yatırdım, uyutmadan önce su içirmeyi unutmuşum, eşimden rica ettim suluğun altıyla su getirebilir mi diye, suluğun altına su doldurup kaşıkla veriyoruz suyu her gün, biliyor diye düşündüm. O da suluğu doldurup kapağını kapatıp getirmiş, bu şekilde içemiyor dedim, sen yine dene 1 hafta bebek ömründe baya uzun zaman artık öğrenmiştir dedi, bende gülerek suluğu kızıma uzattım. Sonuç; iki eliyle gayet güzl yanlardan tuttu, ağızı altta kalacak şekilde, çoff çoff içti 40 yıllık içici gibi :) sonrada buyuk bir gark yaptı ve uyudu yavrum :) Allah rahatlık versin Ona.

Honeycim sende yeniden dene istersen tt ile içirmeyi :)

Demek ki denediğinde henüz hazır değilmiş küçük hanım :)

Kızlar sahi benim kız pazardan beri sallanarak uyuyor kendi kendine uyumuyor çok ağlıyor. Öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor mecbur sallıyorum ve 8 de yatan kız 10-11 de uyuyor

İse baslicam ozaman kasikla filan verilirse cok dokuluyo, bu saatten sonra biberon alabilir bence. Gem bakiciya da kolaylik olur diye dusunuyorum. Mantiksiz miyim??

Canım bırak dökülsün, öyle öğrenecek yemeyi içmeyi... Bakıcınında işi o zaten, hazırlıkldıır o bebeklerin döküp saçmasına sen niye bunu düşünüyorsunki...

Sağlık ocakları arasında rekabet mi var, en çok hastayı kapan en fazla ödeneği falan mı alıyor acaba? Böyle insana yapışmaları hiç normal gelmedi bana :) hem günah değilmi, hamileler evden bile çıkmamalıyken kapıya asıp cümle aleme hamile olduğunu duyurmak yakışırmı onlara, cık cık.

Bebek

Sana şeker aldım bebek,
Haydi! Atıl kollarıma
Ellerimi, yüzümü öp.
Seni seviyorum de…
Bebek! Dinle bak,
Neler anlatacağım sana,
Sen; öyle bir hayalsin ki
Yıllar ötesinden,
Düşüncelerin düşünüldü,
Gözlerin, saçların,
Gülüşün bile…
Unutma bebek,
Seni ağlarken görmek
İstemiyoruz,
Çünkü biz;
Seni hayallerimizde hiç ağlatmadık..
Sana yarın da şeker alacağım bebek
Sana yarınlar, sevgiler alacağım bebek..
Seni seviyoruz,
Sevebilmen, sevgiyi öğrenmen için,
Bebek, gül hep böyle,
Hep çocuksu kal,
Sakın ağlama ve korkma yarınından
Her şey senin olacak,
Güzel olan tüm varlıklar
İyilikler ve mutluluklar
Haydi uyu artık bebek,
Renkli rüyalar gör,
Söyle, de ki;
“Öğrendim sevmeyi
Öğrendim dünyanın mutluluk dolusunu”
Bil ki o zaman
Yok asla hayatın sonu…"

Bu topiği kaçıncı ziyaretim bilemiyorum:44:
Yine bir sohbetin arasına giriyorum hepinizden özür dilerim ama geçmiş sayfalarda yazılanlara istinaden uyarı yapmak zorundayım.
Sitede açılan konular ya da üyeler kimsenin tekelinde değildir.
Arzu eden istediği topiğe yazar, insanları oraya yazıyor, buraya yazmıyor, örgüt, yalanlar vs gibi yaftalamayınız.
Ve konuyu topikler arası laf atmaya kadar götürmeyiniz, zira biliyorsunuz ki polemiğe girmek, hakaret, saygısızlık yasaktır ve ceza alma sebebidir.

Lütfen ne bu topikte ne de diğer topikte geçmiş sorunlar alevlendirilmesin artık.

Nevalecim ben sana hiç kıyamıuorum ya
Senin bu kocan varya tam dayaklık
Evlenmeden öncede ne kadar güzel olduğuna dair iltifatlar ediyormuştur eminim seni öyle kandırmıştır
Bi de boyun kaç şu an ksç kilosun da bu adam sürekli böyle imalarda. Bulunuyor sana
Bi de genceciksin canım ya nerdeyse benim evlendiğim yaş 26
Ben 3 yıldan sonra ancak karar verdim çocuk sahibi olmaya
Çok uğraştık çocuk için diyosunya zaten 1.5 yıl olmuş evleneli bunun 9 ayı hamilelik zaten e bence sen evlenir evlenmez çocuk yapmışsın böyle bi adamdan
Benim yaşım nerdeyse 30 şu an ama eşime çıtır karın var muamelesi yaparım hala
Bi de sen avukatsın hukuk okumuşsun bi kariyerin var
Böyle davranmaya devam ederse vurursun kapıyı çıkarsın
Peşinden koşacak çok bulunur senin
Ben eşimi çok seviyorum ama olurda beni beğenmemezlik yaparsa hiç işim olmaz onunla
Büyük konuşmayım zor durum gerçekten ama beğendiği kapıya gider
Sen lütfen kendine güven bu günler elbet geçecek
Bu arada eşin kaç yaşında ne iş yapıyo bu beyfendi

Kızlar bu arada kızımı ne kadar çok sevdiğimi düşündüm bugün
Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın güzel hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarımıza acılarını göstermesin bize

annecim ben büyüdümde sen görmüyorsun diyor :))
iyi geceler kuzucuğa, rahat uyusun sabah gülücüklerle uyansın :)

aminnnnn canım :) Allah bize kötü gün göstermesin, hasta bebişlerimizde biran önce iyileşsin

aynen demiştin :))))) rahat batıyor bana rahat
bende kocaman öptüm iyi geceler diledim bide üstüne ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…