2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beğenmek istiyorum kk izin vermiyor
bizde de anne baba kahve büyükler mavi, ela, yeşil...bakalım kime benzeyecek
teşekkür ederim canım ama eminim sizinde başınıza gelse aynı şeyi yapardınız insan ne olursa olsun bir annenin zor da kalmasına razı gelemiyor, hele ki çözüm bulma şansı varsa

Merhaba. Tam da elettayı araştırıken yazınızı gördüm. Kızım ana kucaında durmuyor artık ve kilosu da 6300 olduğu için daha koltuk almamız ufukta gözükmüyor. Eletta bu yönden ii gibi. Memnunmusunuz? Bebek ana kucaında gibi yatıyor mu?kızım 5 aylık daha da.çift yönlü mü birde arabaya nasıl takılıyor? Çok teşekkürler şimdiden..

5ay 1haftalik oldu benim cadimda ama ben ek gidalara gecirmedim daha gecmi kaldim acaba :s ikinci cocugum ama inanin unuttum :) acaba ek gidalara baslasammi.. fikirlerinize ihtiyacim var..

canım hiç mi başlamadın tatatırarak da olsa
bence yavaş yavş tatdırsan iyi olur tabi doktorunun fikri çok öenmli
bir de bu konuda bebeği dinlemek en iyisi
siz masada yemek yerken ağzını oynatıyor mu yeme hareketşi yaıyor mu istekli mi onları kontrol et
ben,m kızı masada zor tutuyoduk, bir kaşık yoğurt verdim mesela ikincis için çığlık atuyor ver diye
bunlar önemli, dene istersen ona göre hareket edersin sonra zorlanabilrsin katı gıdaya geçişte

sana birşey danışacağım canım
ben hala yoğurda başlamadım...bu konuda kafam çok karışık; kimi inek sütü olmalı diyor kimi keçi
sen ne yaptın? hangi sütten mayalıyorsun?

hoşgeldin canım
hatırladığım kadarıyla sen baya uzun boyluydun, o yüzden 90 ı kaldırıyosundur mutlaka, bir de hiç öyle gözükmüyordun resminde yani kilolu gözükmüyordun
kilo vermenin adtele ilgisi yok sadcee biraz şişlik gidiyor
acele etme bence 2 yıl diyorlar eski hale dönmek için, öenmli olan sağlık gwerçekten
hem emzirirken de diyet falan yapmamak lazım, bi süre sonra yürüyüşe falan başlarsın, şahsen ben öyle yapmayı planlıyorum
ki benim kilolar gitti sayıır yani yine 36 bedene düştüm sadece göbeğim ve belimin düzlüğü rahatsız ediyor ben 25 kilo almıştım hamileliğimdeyani seninle hemen hemen aynı ama senin boyun uzun olduğu için 25 kiloyu kaldırmışsın ben 160 boyla 25 kilo fazlalığı hiç kaldıramamıştım bildiğin top gibiydim:):):)

sana birşey danışacağım canım
ben hala yoğurda başlamadım...bu konuda kafam çok karışık; kimi inek sütü olmalı diyor kimi keçi
sen ne yaptın? hangi sütten mayalıyorsun?

aybikecim bizim çok komik oldu
keçi sütü bulursam onla yapıyorum, değilse de inek sütüyle yaptığım yoğurdu veriyorum,
son 3 gündür hergün 3 tatlı kaşığı yiyor,
mesela şu an inek sütüyle olanı yiyor çok tatlı olmuştu baya sevdi
alerjisi yok anladığım kadarıyla olsa şimdiye sinyal verirdi, inek yoğurdunu sindiremiyomuş vs. vs. gibi şeyler var ama bazı doktorlarda keçi sütünde kalsiyum oranı çok yüksek ağır bebeğe diyor
o yüzden ben karışık veriyorum hangisinden ne fayda alırsa kardır:):):)

Ya bi suru alisveris yapmistim biberon filan. Daha esime slylememistim taksit taksit soyleyrcektim 10 gundur bekliyorum urun gelsin diye, tutmus esimin adresine yollamis dangalaklar!! Kargoyu acinca kavgs cikacal kesin. Ondan habersiz aldim diye. Offfffffffffff

Son düzenleme:

iyi çözüm bulmuşsun :))) afiyet bal şeker olsun kuzucuğa :)
bende keçi sütü ağır gelir mi diye korktum...artık haftaya yoğurda başlayayım diyorum

geçen bende bi kutu oyuncak gelince fırça yemiştim
haber versek hayır diyecekler, napalım ozaman süpriz olacak alışverişlerimiz

slm kızlar geçmişi oku oku bitiremiyorum yine maşallahınız var, beni sorarsanız anne evinde hergün gezmede alışverişteyim keyfim yerinde çok şükür eve dönesim yok ben geçmişi okuyum slm verim dedim

biz iyiyizde sen nasıl oldun canım

napayım canım işyerindeyim durumumu sadece sizlere ve iki tane dostuma anlatabildim. Kafam oldukça karışık henüz kararımı netleştiremedim. çalışan bir kadınım doğru ama iki minik bebekle pek mümkün olmayacak şimdi bile kızımla çok fazla vakit geçiremiyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. oun haricinde pazartesi aşımız var sağlık ocağına gidince hamileleri takip ediyorlar ya kaynanamla ve eşimle gidince pat diye söylerler mi ki varmı böyle bir durumla karşılaştınızmı? arayıp aile hekimime söylesemmi eşimin haberi yok diye.
eşimle konuşmayı düşünüyorum ama evdekiler var ve en azından böyle öğrenilmesin istiyorum şimdi de kafama bunu taktım.
Sağlık ocağı öyle yapar mı acaba bileniniz varmı

hehe :) bizde de hep tam tersi olur ben kızarım diye kocacığım mutlu anlarımı bekler aldığı şeyleri çıkartmak için sonrada sizin gibi napayım söleseydim kızardın der :)korkuyorum berkay büyüdükçe kimbilir neler almaya çalışacak :)

sizi gidi sizi gidiler böyle yakalanırsınız işte:)

Canım mesajını yeni gördüm.Bizim parmağımızdan aldılar kanı. Ağladı biraz çünkü uykusu da vardı yavrumun .

merhaba kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
geçen bende bi kutu oyuncak gelince fırça yemiştim
haber versek hayır diyecekler, napalım ozaman süpriz olacak alışverişlerimiz
Bende 2 gündür oyuncak alacağım en sonunda bugün eşime ödemeyi yaptırdım cuma gelecek oyuncaklarımız inşallah. Ben eşimden gizli birşey yapamıyorum çünkü o hesabından yatırıyor benim alacaklarımı yada ben kartımla alıyorum yine o yatırıyor kartımı :)

Ohh gez chencim bol bol :)

canım hiç belli olmaz söleyecekleri tutar.
evet evde birileri olunca konuşmakta zor oluyor .
söyleme canım hekime o da belki kürtaja yada gizli saklı şeylere klarşı biridir ahkam keseceği tutar iyicene moralin bozulur.

Sağlık ocağına bildirdin mi ki ? Bildirmeyince haberleri olmuyor ki sağlık ocaklarının. Yani ben kendim gidip demiştim hamileyim diye.

Ben sana demiştim dimi o kaynana gene sana patlıcak die müneccimmiyim ne :)) şaka bi yana da en doğrusunu yapıyorsun yüreğinde biraz merhamet olan senin yaptığını yapardı. Bu dünyada olmasa bile öbür dünyada görülür iyiliklerin öpüyorum canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…