2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım ikiye ayrılmış gibi olmuş yaniii neyseee bize heryer parisss :)
ben sizinle konuşmayı fikir alışverişini özledim

Son düzenleme:

Biz de seni çoook seviyoruz sen çok güçlü ve mutlu olmayı hakeden bir kadınsın , Sen de benim için öp Atahanı,
Bi de
Kv konusunda emin misin çok vicdan yaptın ama ya çektiklerin?

Hadi hayırlı olsun darısı başımıza.

Ataktır o. Biz ne öğrendik bilmiyorum ama 2 gün üst üste hep kucak hep ilgi istedi ama bugün eskisi gibiydi hemen hemen. En azından oyun halısında bi süre takıldı kendi kendine. Gerçi kızlar gelince gözlemim yarım kaldı ama kesinlikle önceki 2 gün gibi değildi. Geçer canım sabır.

Selam kızlar,

Öncelikle soran ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler

Kayra iyi suan. Kayra hastalığından dolayı emmedigi icin ben dun mastit oldum. Allahım ne kotu birşeymis. Ilk defa oldum.39 derece ateş yaptı. 5 ay boyunca hic olmamıştı. Neyde simdi oglum da ben de iyiyiz.

Aybike arkadasım o kalbin neymiş senin yaaa. Helal olsun

Ben de kayınvalideme saka ile karışık resmen yalvardım kayra sizi cok özledi misali. 17 Mart için bilet almış 15 gn kalacak. Pek bi sevindirik oldum:)

Ivy'cim odanın resmini ben de görebilir miyim ? Istersen email adresimi özelden gonderebilirim

Burkacim guzel haberlerini gözüm parlayarak okuyorum

Bana soru soran var da cevaplayamadigim kimse varsa kusura bakmasın. Hala 2-3 hafta önceki gecmisi bitiremedik

2. Bebegine hamile olan arkadasım. Alacağın kararı esinle ortak alman gerektiğini düşünüyorum.

Bu bebek aldırma ile ilgili konuda kelimeleri seçerken hassas olmamız gerekiyor. Nickini hatırlamıyorum bundan 1 ay kadar once bir arkadasimiz burda hamileliğini sonlandirmisti. Dun yapılan yorumları okurken onun adına kendimi kotu hissettim.

Yahu bu mule kim. Ara sıra girip kme yazıyor onu mu takip ediyor? Bu topice kacinci girişim/yazisim demiste.

Ne hamileyken ne de doğumdan sonra ben de saglik ocagina kayıt yaptırmadım. Onlar da beni arayıp sormadılar. Tetanoz asinisi burda duymuştum. O zaman doktoruma sorduğumda şart degil demişti ben de yaptirmamistim.

Şimdilik bu kadar.

Sevgiler

Bu arada yaz tatili icin nereye gitsem diyen arkadaslar,

2013 Temmuz agustos aylarında bir cok arkadasım Bodrum'a tatile gitmişti. Hepsinin ortak yorumu bu sene Bodrum'un denizi cok soguktu. Benim hayalim bu yaz kayrayi denize sokmak. Ona uygun olsun diye Antalya ya da Kıbrıs düşünüyoruz. Cok
Sıcak olmasın diye de eylul ayında cikacagiz.

Bir de gezinet diye bir site varmis. 2000 tl lik tatil alışında gidiş dönüş uçak bileti 2 kisi bedavaymis. Haberiniz olsun

Biz de seni çoook seviyoruz sen çok güçlü ve mutlu olmayı hakeden bir kadınsın , Sen de benim için öp Atahanı,
Bi de
Kv konusunda emin misin çok vicdan yaptın ama ya çektiklerin?

çooook teşekkür ederim canım benim :) bizde Ozanımı öpüyoruz :)
valla nekadar sağlıklı bir karar veriyorum şu psikolojiyle bilmiyorum ...ama birkaç gün sonra kendime gelir aynıı evde yapamam tekrar desem bile bu konuya çözüm bulmam lazım...kafamda bir iki çözüm var, şu Cumayı atlatayım sakinleşeyim eşimle konuşacağım seçenekleri canım...

çok sevindim canım arkadaşım benim, sana da geçmiş olsun bu arada
valla kuzum kalbimden mi kafayı mı yedim artık sinirden bilmiyorum :) yakında göreceğiz nekadar aklım başımdaymış karar alırken :)
Kayraya kokulu kokulu öpücükler gönderiyorum, kendinize iyi bakın

Aaa bize de mi soylemicenn :))

Allah gonlune gore hayirli evlat nasip etsin. İrmakcim sana insallah.

aşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)

sağol canım.
şükürler olsun ki bebiş çok sağlıklıymış.
hiç bir sorun yok. inşallah Rabbim kolaylığını verir de bundan sonrası da öyle geçer.

canım merak ettim seni, kontrol nasıl geçti ?

Allaha şükür bebiş iyiydi.
ama çok talihsizlikler yaşadık.
ben randevumu üniv.hastanesinden almıştım.oğlumun testlerini de hep orada yaptırmıştım.
dün gittik muayene olabilirsiniz ama ikili test randevuları dolu. başka gün gelin dediler. sonra ikili testde ense kalınlığı ölçülcek tekrar muayene yapılcağı için bugün muayene etmiyoruz dediler.
ben daha çok panik yaptım. doktora diyemedim ki bizim akraba rüyada görmüş bebek ölü olabilir. illa muayene edin diye :)
neyse sonra bir kaç tanıdığı araya sokup başka hastane ayarlamaya çalıştık. herşey aksi gitti.tabi ben daha çok panik.dün bir türlü yaptıramıyoduk testi :)
sonra eşim baktı ben üzülüyorum.
gittik özel hastaneye verdik 150 tl yaptırdık. yani devlet hastanesinde bedava yaptırmak için uğraştım ama olmadı.
neyse giden para olsun içim rahatladı çok şükür. bebişim sağlıklı :)

Canım kaç kere sakinleştirdim ama uyumadı mecburen salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.

Oyy Allahım korusun tüm yavrularımızı

Galiba canım bakalım sonunda ne çıkacak ?
Maşallah Kayra ya canım . Çok sevindim iyi olmasına. Tatil derken biz geçen sene gittik kızım 2.5 aylıktı fethiye ye su çok güzeldi bu sene tekrar oraya gitmeyi düşünüyoruz bakalım ?

Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)

Allahaısmarladık.
Hadi bol bol dinlen eğlen biz seni özleriz :)

Canım Rabbim sağlıklı evlat ve gönlüne göre evlat versin. Oğlun olsun sana iki tane güzel kız getirirler merak etme :)
Maşallah sağlıklıymışta daha ne olsun .

Son düzenleme:

canım hayırlı evlat olsun inşallah , sağlıklı olmasına çok sevindim.
hamilelik ne güzel bir duyguydu yarabbim sen tekrar yaşıyorsun ne güzel:)
çin takvimi ne diyor ?

canım hayırlı evlat olsun inşallah , sağlıklı olmasına çok sevindim.
hamilelik ne güzel bir duyguydu yarabbim sen tekrar yaşıyorsun ne güzel:)
çin takvimi ne diyor ?

canım ilk hamileliğimde çin takvimi erkek diyordu, ama doktorlar 5 aya kadar hep kız dediler. sonra erkek olduğunu öğrendik.
şimdi çin takvimi kız diyor. ama doktor erkek diyor. bakalım ya hayırlısı.
sağlıklı sıhhatli olsunda hiç önemli değil.
bende güzel güzel gelinler alırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…