- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.621
ayyy ben seni çoook seviyorum ya, her moralim düştüğünde senden gaz alıyorum :)))
bu arada diğer tüm arkadaşlarım sizleride çoook seviyorum, iyi ki hepiniz varsınız :) sıkıntılarımı dertlerimi sizinle unutup tekrar ayağa kalkabiliyorum. o yüzden Atahan da tüm teyzelerine öpücük gönderiyor annesinin iyi hissetmesini sağladıkları için
Az önce kızımı yatağına yatırdım, uyutmadan önce su içirmeyi unutmuşum, eşimden rica ettim suluğun altıyla su getirebilir mi diye, suluğun altına su doldurup kaşıkla veriyoruz suyu her gün, biliyor diye düşündüm. O da suluğu doldurup kapağını kapatıp getirmiş, bu şekilde içemiyor dedim, sen yine dene 1 hafta bebek ömründe baya uzun zaman artık öğrenmiştir dedi, bende gülerek suluğu kızıma uzattım. Sonuç; iki eliyle gayet güzl yanlardan tuttu, ağızı altta kalacak şekilde, çoff çoff içti 40 yıllık içici gibi :) sonrada buyuk bir gark yaptı ve uyudu yavrum :) Allah rahatlık versin Ona.
Honeycim sende yeniden dene istersen tt ile içirmeyi :)
Demek ki denediğinde henüz hazır değilmiş küçük hanım :)
Kızlar sahi benim kız pazardan beri sallanarak uyuyor kendi kendine uyumuyor çok ağlıyor. Öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor mecbur sallıyorum ve 8 de yatan kız 10-11 de uyuyor
Nasıl oldu Kayra iyi mi? Umarım ciddi bir şey yoktur
Myhoney canım bir sen bir ben kalmışız. Ben kızımı emzirip yatıyorum. İyi geceler
Biz de seni çoook seviyoruz sen çok güçlü ve mutlu olmayı hakeden bir kadınsın , Sen de benim için öp Atahanı,
Bi de
Kv konusunda emin misin çok vicdan yaptın ama ya çektiklerin?
Selam kızlar,
Öncelikle soran ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler
Kayra iyi suan. Kayra hastalığından dolayı emmedigi icin ben dun mastit oldum. Allahım ne kotu birşeymis. Ilk defa oldum.39 derece ateş yaptı. 5 ay boyunca hic olmamıştı. Neyde simdi oglum da ben de iyiyiz.
Aybike arkadasım o kalbin neymiş senin yaaa. Helal olsun
Ben de kayınvalideme saka ile karışık resmen yalvardım kayra sizi cok özledi misali. 17 Mart için bilet almış 15 gn kalacak. Pek bi sevindirik oldum:)
Ivy'cim odanın resmini ben de görebilir miyim ? Istersen email adresimi özelden gonderebilirim
Burkacim guzel haberlerini gözüm parlayarak okuyorum
Bana soru soran var da cevaplayamadigim kimse varsa kusura bakmasın. Hala 2-3 hafta önceki gecmisi bitiremedik
2. Bebegine hamile olan arkadasım. Alacağın kararı esinle ortak alman gerektiğini düşünüyorum.
Bu bebek aldırma ile ilgili konuda kelimeleri seçerken hassas olmamız gerekiyor. Nickini hatırlamıyorum bundan 1 ay kadar once bir arkadasimiz burda hamileliğini sonlandirmisti. Dun yapılan yorumları okurken onun adına kendimi kotu hissettim.
Yahu bu mule kim. Ara sıra girip kme yazıyor onu mu takip ediyor? Bu topice kacinci girişim/yazisim demiste.
Ne hamileyken ne de doğumdan sonra ben de saglik ocagina kayıt yaptırmadım. Onlar da beni arayıp sormadılar. Tetanoz asinisi burda duymuştum. O zaman doktoruma sorduğumda şart degil demişti ben de yaptirmamistim.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler
Aaa bize de mi soylemicenn :))
Allah gonlune gore hayirli evlat nasip etsin. İrmakcim sana insallah.
Mesajını okurken gözyaşlarımı tutamadım , benim eşime hastanede daha önce böyle bir bebek vardı öldü falan
demeleri geldi aklıma Bu kadın da eşime böyle söyleyenler de kendi mutsuzluklarını umutsuzluklarını bize bulaştırmaya çalışıyorlar.
Hiç takma kafana. Allah korur seni de içindeki ve kucağındaki iki mucizeyi de. Kötü şeyleri sakın aklının ucundan bile geçirme,
Doğumu gözünde canlandır sağlıklı bir şekilde doğduğunu hergün bu canlandırmayı yap içinden mutlaka
canım merak ettim seni, kontrol nasıl geçti ?
Canım kaç kere sakinleştirdim ama uyumadı mecburen salladım bakalım bu akşam nasıl uyuyacak.Emelcim venim kızım da genel de sakin sakin kendi başına uykuya dalarken son bir kaç gündür ağlıyo uyku öncesinde.
Ama ben yine de sallamıyorum salinleştirip yatağına koyuyorum
Bu aralar enerji patlaması yaşıyor uyumadan önce enerjisini boşaltıyor diye düşünüyorum.
Oyy Allahım korusun tüm yavrularımızıAaa aradaki saat farkımız artık 2 saat
Burda saat 10.30
Orda yarım olmuş ben de neden kimse yok diyorum
Kızım bugün Emerken süt boğazına kaçtı nefessiz kaldı bi kaç saniye kızardı morardı
Hemen kaldırıp silkeledim çok korktum ömrümden ömür gitti
Sonra da çok ağladı
Yavrum benim ya
Galiba canım bakalım sonunda ne çıkacak ?Ataktır o. Biz ne öğrendik bilmiyorum ama 2 gün üst üste hep kucak hep ilgi istedi ama bugün eskisi gibiydi hemen hemen. En azından oyun halısında bi süre takıldı kendi kendine. Gerçi kızlar gelince gözlemim yarım kaldı ama kesinlikle önceki 2 gün gibi değildi. Geçer canım sabır.
Maşallah Kayra ya canım . Çok sevindim iyi olmasına. Tatil derken biz geçen sene gittik kızım 2.5 aylıktı fethiye ye su çok güzeldi bu sene tekrar oraya gitmeyi düşünüyoruz bakalım ?Selam kızlar,
Öncelikle soran ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler
Kayra iyi suan. Kayra hastalığından dolayı emmedigi icin ben dun mastit oldum. Allahım ne kotu birşeymis. Ilk defa oldum.39 derece ateş yaptı. 5 ay boyunca hic olmamıştı. Neyde simdi oglum da ben de iyiyiz.
Aybike arkadasım o kalbin neymiş senin yaaa. Helal olsun
Ben de kayınvalideme saka ile karışık resmen yalvardım kayra sizi cok özledi misali. 17 Mart için bilet almış 15 gn kalacak. Pek bi sevindirik oldum:)
Ivy'cim odanın resmini ben de görebilir miyim ? Istersen email adresimi özelden gonderebilirim
Burkacim guzel haberlerini gözüm parlayarak okuyorum
Bana soru soran var da cevaplayamadigim kimse varsa kusura bakmasın. Hala 2-3 hafta önceki gecmisi bitiremedik
2. Bebegine hamile olan arkadasım. Alacağın kararı esinle ortak alman gerektiğini düşünüyorum.
Bu bebek aldırma ile ilgili konuda kelimeleri seçerken hassas olmamız gerekiyor. Nickini hatırlamıyorum bundan 1 ay kadar once bir arkadasimiz burda hamileliğini sonlandirmisti. Dun yapılan yorumları okurken onun adına kendimi kotu hissettim.
Yahu bu mule kim. Ara sıra girip kme yazıyor onu mu takip ediyor? Bu topice kacinci girişim/yazisim demiste.
Ne hamileyken ne de doğumdan sonra ben de saglik ocagina kayıt yaptırmadım. Onlar da beni arayıp sormadılar. Tetanoz asinisi burda duymuştum. O zaman doktoruma sorduğumda şart degil demişti ben de yaptirmamistim.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler
Hadi bol bol dinlen eğlen biz seni özleriz :)Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)
Allahaısmarladık.
aşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)
aşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)
canım hayırlı evlat olsun inşallah , sağlıklı olmasına çok sevindim.
hamilelik ne güzel bir duyguydu yarabbim sen tekrar yaşıyorsun ne güzel:)
çin takvimi ne diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?