2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa aradaki saat farkımız artık 2 saat
Burda saat 10.30
Orda yarım olmuş ben de neden kimse yok diyorum
Kızım bugün Emerken süt boğazına kaçtı nefessiz kaldı bi kaç saniye kızardı morardı
Hemen kaldırıp silkeledim çok korktum ömrümden ömür gitti
Sonra da çok ağladı
Yavrum benim ya

Aman Allah korusun canım
kimse yok demişsin ama bu saatte 9 üye hiç fena değil gerçi herkes geçmişi okuyor sanırım, kimseden ses çıkmıyor

ırmak kontrole gidecekti bidaha sesi çıkmadı, haberiniz var mı?
pek panik yapmıştı çünkü sağlığı iyi mi diye bebeğin

Bu yeni beğeni sistemi ile ilgili olumsuz görüşlerimizi nereye iletmeliyiZ
Sepetimde bekleyen 200e yakın özel mesaj var
Hepsi de alıntı askında özel mesaj değil
Ben zaten forumu okurken görüyorum bana verilen cevapları
Ya tek tek tıklayıp silmem gerekecek ya da tek tek açmam gerekecek
Eski sistem bence süperdi
Alıntı veya özel mesajmı beğeni mi direk görebiliyorduk
Her alıntıyı görmek için uzun uzun linklerden açmamız gerekmiyordu
Düzeltilir diye ümit ediyorum

kızlaaarrr merhaba nbrsiniz arastanın topiğe yazdımmm herkes nerde neler yapıyosunuz bakalımmmm ben evdeyim hala kıızm 6 ay olacak 1 hafta sonra

Şimdi baktım da gerçekten onları silmek bile işkence
Tek tek yandaki kutucuklara tıklayıp sonra hepsini silmem gerekecek
Zor gerçekten sayfamı her açtığımda da tepede kocaman kırmızıyla uyarı gözüküyor
Sistemi sürekli değiştiriyorsunuz sanırım pratik ve kullanışlı Bir sistem üzerinde çalışıyorsunuz

Poliiiiiii
Canım nerdesin sen ya
Nasıl sevindim 40 yıllık arkadaşımı görmüş gibi
Iyimisiniz sen ve kızların işe başladın mı

dahada kötüsü beğeni ve alıntılar mesaj kutusuna geldiği için mail ilede geliyor...
hem özelimde hemde işimde kullandığım mail adresimle üye olmuştum buraya...şimdi günde 30 tane mail inbox ıma düşüyor, iş maillerimi farkedemiyorum
bu konuya bir çare bulunacak mı acaba?
eğer aynı sistem devam ederse mecburen başka mail adresi ile tekrar üye olacağız, sizde ikinci üyelik diye banlayacaksınız

Evet o kısmı unutmuşum
Bir de işin e mail kısmı varki felaket
Lütfen bi çözüm bulunsun
Acaba e mailine bildirim istemiyorum seçeneği mevcut mu

bizde bugün kayınvalideme gittik geldik. dayımın hanımı ameliyat olmuştu dönerken onuda ziyaret ettik. annemlerde dedesini görüp yabancıladı (doğduğundan beri dedesine bir türlü ısınamadı) dayımlardada herkesi yabancıladı. evleri açık mutfak, bizimkiler salonda ben mutfakta kızımla oturdum uzaktan setrettik onları. sakinleyince yanlarına gideyim dedi ama yine ağlamaya başladı. nasıl yencez bu yabancılama olayını bilmem. adımız çıktı hasibenin bebeği huysuz diye eve geldik gülücükler atıyor nerde 1 saat önceki çocuk...

Poliiiiiii
Canım nerdesin sen ya
Nasıl sevindim 40 yıllık arkadaşımı görmüş gibi
Iyimisiniz sen ve kızların işe başladın mı

ben de çok özledim sizi iyiyim çok şükür işe başlamadım daha...mayıs başı inşallah
ücretsizdeyim şuan
2 çocukla uğraşmak ne zormuş küçük gündüzleri uyumuyor büyük kızım ilgi bekliyor çok kıskanç..ev işi derken kayboldum gittimmm ayooolll

Ah sorma cnm ya rabbim bizi onlarla imtihan etmesin ay bu kadar guzel ni duygu oldugunu bilsem daha erken evlenir daha erken anne olurdum.
kızlaaarrr merhaba nbrsiniz arastanın topiğe yazdımmm herkes nerde neler yapıyosunuz bakalımmmm ben evdeyim hala kıızm 6 ay olacak 1 hafta sonra

Polii inan aklimdaydin gecenlerde neden gelmiyo diyordum arada ugra meltowskiyle dertlesin ondada 3 cocuk malum. buarada bide mavijiklet vardi oda yok epeydr

tam elime bilgisayarı alıyorum kızı uyutuyorum çay demliyorum bişey çıkıyo ayy işe bi döneydimmmm

kızlar daha çok nerden konuşuyosunuz burdan mı arastanın topiktenmi bu site nolmuşş böle yaaa bağen meğen bi tuhaf olmuşşş

Nevaleeciğim, ilk mesajındaki sorunların kaynağı ikinci mesajında yazıyor zaten, daha evliliğin cicim aylarındayken hamilelik
doğum lohusalık bebek ... bunlar birçok erkek için ki benim eşim de dahil çok zor konular. Daha birbirinizi tanımadan
( evli olarak ) çocuk için acele etmişsiniz şimdi önce kocanla evliliği yürütme yollarını bulmaya çalış bence. Çünkü evli kalıp kalmayacağınıza göre bir karar alabilirsiniz. inşallah düzelir ve mutlu bir yuvan olur

kızlar daha çok nerden konuşuyosunuz burdan mı arastanın topiktenmi bu site nolmuşş böle yaaa bağen meğen bi tuhaf olmuşşş

Hoşgeldin Canım benimde ne zamandır aklımdaydın iyi olmanıza çok sevindim... Gelir gelmez kafan karışmış bazı kişiler orada bazı kişiler burada bazıları iki topikte de yazışıyor bir tartışma sonucu yeni topic açıldı ve olay topic savaşlarına döndü... Mune bana kızmasın arkadaşımıza açıklama yapıyorum. Yani işin özeti bu policim

Mesajını okurken gözyaşlarımı tutamadım , benim eşime hastanede daha önce böyle bir bebek vardı öldü falan
demeleri geldi aklıma Bu kadın da eşime böyle söyleyenler de kendi mutsuzluklarını umutsuzluklarını bize bulaştırmaya çalışıyorlar.
Hiç takma kafana. Allah korur seni de içindeki ve kucağındaki iki mucizeyi de. Kötü şeyleri sakın aklının ucundan bile geçirme,
Doğumu gözünde canlandır sağlıklı bir şekilde doğduğunu hergün bu canlandırmayı yap içinden mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…