- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.601
Aaa aradaki saat farkımız artık 2 saat
Burda saat 10.30
Orda yarım olmuş ben de neden kimse yok diyorum
Kızım bugün Emerken süt boğazına kaçtı nefessiz kaldı bi kaç saniye kızardı morardı
Hemen kaldırıp silkeledim çok korktum ömrümden ömür gitti
Sonra da çok ağladı
Yavrum benim ya
Bu topiği kaçıncı ziyaretim bilemiyorum:44:
Yine bir sohbetin arasına giriyorum hepinizden özür dilerim ama geçmiş sayfalarda yazılanlara istinaden uyarı yapmak zorundayım.
Sitede açılan konular ya da üyeler kimsenin tekelinde değildir.
Arzu eden istediği topiğe yazar, insanları oraya yazıyor, buraya yazmıyor, örgüt, yalanlar vs gibi yaftalamayınız.
Ve konuyu topikler arası laf atmaya kadar götürmeyiniz, zira biliyorsunuz ki polemiğe girmek, hakaret, saygısızlık yasaktır ve ceza alma sebebidir.
Lütfen ne bu topikte ne de diğer topikte geçmiş sorunlar alevlendirilmesin artık.
Bu topiği kaçıncı ziyaretim bilemiyorum:44:
Yine bir sohbetin arasına giriyorum hepinizden özür dilerim ama geçmiş sayfalarda yazılanlara istinaden uyarı yapmak zorundayım.
Sitede açılan konular ya da üyeler kimsenin tekelinde değildir.
Arzu eden istediği topiğe yazar, insanları oraya yazıyor, buraya yazmıyor, örgüt, yalanlar vs gibi yaftalamayınız.
Ve konuyu topikler arası laf atmaya kadar götürmeyiniz, zira biliyorsunuz ki polemiğe girmek, hakaret, saygısızlık yasaktır ve ceza alma sebebidir.
Lütfen ne bu topikte ne de diğer topikte geçmiş sorunlar alevlendirilmesin artık.
Bu yeni beğeni sistemi ile ilgili olumsuz görüşlerimizi nereye iletmeliyiZ
Sepetimde bekleyen 200e yakın özel mesaj var
Hepsi de alıntı askında özel mesaj değil
Ben zaten forumu okurken görüyorum bana verilen cevapları
Ya tek tek tıklayıp silmem gerekecek ya da tek tek açmam gerekecek
Eski sistem bence süperdi
Alıntı veya özel mesajmı beğeni mi direk görebiliyorduk
Her alıntıyı görmek için uzun uzun linklerden açmamız gerekmiyordu
Düzeltilir diye ümit ediyorum
dahada kötüsü beğeni ve alıntılar mesaj kutusuna geldiği için mail ilede geliyor...
hem özelimde hemde işimde kullandığım mail adresimle üye olmuştum buraya...şimdi günde 30 tane mail inbox ıma düşüyor, iş maillerimi farkedemiyorum
bu konuya bir çare bulunacak mı acaba?
eğer aynı sistem devam ederse mecburen başka mail adresi ile tekrar üye olacağız, sizde ikinci üyelik diye banlayacaksınız
Poliiiiiii
Canım nerdesin sen ya
Nasıl sevindim 40 yıllık arkadaşımı görmüş gibi
Iyimisiniz sen ve kızların işe başladın mı
Ah sorma cnm ya rabbim bizi onlarla imtihan etmesin ay bu kadar guzel ni duygu oldugunu bilsem daha erken evlenir daha erken anne olurdum.Kızlar bu arada kızımı ne kadar çok sevdiğimi düşündüm bugün
Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın güzel hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarımıza acılarını göstermesin bize
kızlaaarrr merhaba nbrsiniz arastanın topiğe yazdımmm herkes nerde neler yapıyosunuz bakalımmmm ben evdeyim hala kıızm 6 ay olacak 1 hafta sonra
Ah sorma cnm ya rabbim bizi onlarla imtihan etmesin ay bu kadar guzel ni duygu oldugunu bilsem daha erken evlenir daha erken anne olurdum.
Polii inan aklimdaydin gecenlerde neden gelmiyo diyordum arada ugra meltowskiyle dertlesin ondada 3 cocuk malum. buarada bide mavijiklet vardi oda yok epeydr
kızlar kan testi yaptırdım 235 çıktı reglimi 3-4 gün geçti doktor belki dış gebeliktir pazartesiye kadar bakalım değerlerin yükselecekmi dedi. ilkinde ne kadar hevesle heyecanla gittiğim doktoruma bu sefer giderken korkuyla gittim. çok ağladım. kızlar bebeğime bakıp bakıp kötü oluyorum şansa da dün kaynanamgil geldi memleketten 15 tatil bitene kadar bizdeler. eşime söylediğim an işler çok büyüyecek kaynanamın erkek çocuk sevdası hortlayacak ve benim üzerime gelecekler. kocam benimle aynı yatağı dahi paylaşmıyor eve her gece içip içip çok geç geliyor, seninle evlendiğime pişmanım boşayacam seni diyor her fırsatta daha geçen hafta annene git 1 hafta demişti... bana bağırmalarından gecenin ikisinde bebeğim çığlık çığlığa uyandı. kızlar çok zor durumdayım.
geçen hamileliğimde de bu böyle oldu hep tek başımaydım düşük tehlikem olduğunda bile ancak akşam gelebilmişti eve. bebek doğduktan sonra iyice cozuttu. iddia denen şu illete bile kaptırdı kendini 1000 1000 para kaybetti. henüz kendi ailesinden kopamadı kızımla beni ailesi olarak görmüyor mamaymış bezmiş hiç umrunda değil.
yok tatlım daha 1,5 senelik evliyiz bizde öncesinde bebeğimiz olsun olsun diye çok üzülüyordu 6 ay sonra hamile kaldım bebek doğduktan sonra iyice değişti. kafam çok karışık Allahım yol göstersin bana daha doğmamış çocuğumun doğduktan sonra daha çok acı çekeceğini düşünüyorum şuan huzurlu bir yuva nasip etsin Allah cümlemize
kızlar daha çok nerden konuşuyosunuz burdan mı arastanın topiktenmi bu site nolmuşş böle yaaa bağen meğen bi tuhaf olmuşşş
canım seni burada en iyi anlayacak kişi benim , biliyorsun bende hamileyim.
ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 1 hafta ağladım. yapamam olmaz mahvoldum diye.
ev kredimiz var ,birde üstüne kredi çekip araba aldık eşim yeni bir işe geçti ne olacağı meçhul
ben çalışıyorum diye güvendik,
ama bir günde hayatım değişti. doktor hamileliğin zor geçecek dedi.işten ayrılmam lazım. okadar çok borç var. ne yapıcaz bilmiyorum.
kafayı yiyecektim düşünmekten.
Ama sonra Rabbim bu evladı verdiyse vardır bir sebebi dedim. Yaradana güvendim ve sığındım. 2 .çocuk fikrine alıştırdım kendimi güçlü olup altından kalkıcam diye teselli ettim kendimi bugüne kadar
Ama bugün başıma gelen başka bir şeyi paylaşmak istiyorum
Sabah eşimin uzaktan bir akrabası beni aradı ''Irmak bu gece rüyamda eşini gördüm dedi.''
''hayırdır'' dedim.
''çok kötüydü üzgündü ağlıyordu''.dedi.
''neolmuş ki neden üzüldüğünü gördün mü''dedim.
''evet sen hastanedeymişsin,bebeğin karnında ölmüş,durumun kötüymüş falan diye bişeyler zırvaladı''
o anda dondum kaldım.şimdi bu kadın dost mu düşman mı?
sabahtan beri ağlıyorum ya karnımda öldüyse diye.o kadar tarifsiz bir acı içindeyimki.
Allahtan yarın kontrolüm var. 2li test yaptırıcaktım. ama yarın nasıl olacak bilemiyorum.
Ya öldüyse diye kendimi yedim bitirdim sabahtan beri
Şimdi düşündümde 1 ay önce hamile olduğumu öğrendiğimde üzüntüden ağlarken,
bugün onu kaybetme korkusuyla yanıp tutuşuyorum.
Rabbimin bana ne bahşettiğini, nasıl bir nimet verdiğini şimdi daha iyi anladım.
lütfen sende karar verirken çok iyi düşün...sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?