- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.561
napayım canım işyerindeyim durumumu sadece sizlere ve iki tane dostuma anlatabildim. Kafam oldukça karışık henüz kararımı netleştiremedim. çalışan bir kadınım doğru ama iki minik bebekle pek mümkün olmayacak şimdi bile kızımla çok fazla vakit geçiremiyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. oun haricinde pazartesi aşımız var sağlık ocağına gidince hamileleri takip ediyorlar ya kaynanamla ve eşimle gidince pat diye söylerler mi ki varmı böyle bir durumla karşılaştınızmı? arayıp aile hekimime söylesemmi eşimin haberi yok diye.
eşimle konuşmayı düşünüyorum ama evdekiler var ve en azından böyle öğrenilmesin istiyorum şimdi de kafama bunu taktım.
Sağlık ocağı öyle yapar mı acaba bileniniz varmı
geçen bende bi kutu oyuncak gelince fırça yemiştim
haber versek hayır diyecekler, napalım ozaman süpriz olacak alışverişlerimiz
hehe :) bizde de hep tam tersi olur ben kızarım diye kocacığım mutlu anlarımı bekler aldığı şeyleri çıkartmak için sonrada sizin gibi napayım söleseydim kızardın der :)korkuyorum berkay büyüdükçe kimbilir neler almaya çalışacak :)
sizi gidi sizi gidiler böyle yakalanırsınız işte:)
Ben evde test yapip cift cizgiyi gorunce hemen en yakin ozel hastaneye gittim, ultrasona girdim, gebelik var dedi dr. 2 gün sonra aile hekimimin hemşiresi aradı, gebeymissin, sağlık ocağına uğra dedi. Nerden biliyorsunuz dedim, bakanlıktan otomatik olarak bağlı bulunduğun sağlık ocağına bilgi geliyormuş. Işini şansa bırakma bence...
Kız senin ev biberon kaynamıyor mu daha ne biberonu alıyorsun
Burkacım gzl hbrlerinize çk sevndm çook geçmiş olsunn..
Aybikecim oturma konusundan bahsetmişsin bnde Furkan ı oturtuyorum 6. ayda desteksiz dedi dr şimdi destekli ama bi aydır nerdeyse oturtuyoruz. Basma isteği bzde de var ama szn gibi, ama genlerimiz o kdr diil erken yürümedik :)) maşallah size..
kv konusunda çk gzl düşünmüşsün fedakar arkadaşım zorda kalana yardım etmeli, inş. bu kez kesin kurallarına uyar tabi..yoğurda gelince ben market yoğurdu veriyorum paketi açafr açmaz, çok rahat bi anneyim galiba ne keçi ne inek mayalama inş. bi gün bnde mayalıcamm...
ertan burak ve bekle bekle bi kilo veremeyen de benim off nasıl iştahlıyım yaa
lepistess bnde kilo alıyorum sanki 2. kez adet oldum puff
10 sayfa 10 sayfa okuyom furkan uyandı
Su versem temizlenmez mi tukurugu??
Merhaba. Tam da elettayı araştırıken yazınızı gördüm. Kızım ana kucaında durmuyor artık ve kilosu da 6300 olduğu için daha koltuk almamız ufukta gözükmüyor. Eletta bu yönden ii gibi. Memnunmusunuz? Bebek ana kucaında gibi yatıyor mu?kızım 5 aylık daha da.çift yönlü mü birde arabaya nasıl takılıyor? Çok teşekkürler şimdiden..
Beklecim be saatten sonra niye biberon için uğraşıyorsun ki??
Zaten emiyor. Ek gıda alıyor. Kilosuda maşallah iyi ?
Su veriyorum bende ama ancak 2-3 çay kaşığı içiyor daha fazlasını istemiyor. Bi süre dediği 5 dk. Önlüğünü 5 dk sonra çıkarırsan sorun olmaz herhalde. Birde ben kaka dışındaki lekeleride elimde beyaz sabunla çitiliyorum. Havuç hariç hepsi çıktı.
Beklecim be saatten sonra niye biberon için uğraşıyorsun ki??
Zaten emiyor. Ek gıda alıyor. Kilosuda maşallah iyi ?
Yok hirs yapmadim da ise baslayinca kimse benim kadar sabirli olamayabilir. Sulukla veriyorum ama cok gaz yapio o da.Evet mamayıda sulukla veriyorum demiştin. Hırs yaptın sanırım bu biberon işinde sen.
İse baslicam ozaman kasikla filan verilirse cok dokuluyo, bu saatten sonra biberon alabilir bence. Gem bakiciya da kolaylik olur diye dusunuyorum. Mantiksiz miyim??
6 aydan sonra formul mama bana göre minimum olmalı. Eğ çok çok alıştıysa bir öğün. Onu da yediriversin bakıcı. Yada hiç vermesin.
ama burada yanlış bir yorumda yapmış olabilirim çünkü doktorlar bu mamayı kilo almasına yardımcı olsun diye veriyorlar sanıyorum.belki sen biraz yemediğini düşünüyorsundur birde hemen kilo almasını bekleme artık yavaş alıcak sabretmelisin ve şükretmelisin tek kilosu sorun olsun boşver
Maşallah canım kızına cok guzel büyümüşMerhaba annisler. Sessizce takip ediyorum sizi genelde ama bugün yazasim geldi.
× 6 ayimiz bitti. 9 kg. 72 cm.
× Ek gıdaya ufaktan başladık. Havuç, patates buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorum cok seviyor.
× Bal kabagi haşladım iki kez. Yine catalla ezip verdim zeytinyağı da damlattim. Yedi...
× Elma ve armut rendeleyip veriyorum çok güzel yiyor. Filede yemeye de alışıyor yavaş yavaş.
× Polly mama sandalyesinde yiyor bunları, memnunuz simdilik...
× Gunde 3 kere devam sutu veriyordu annem. Ama simdi Şubat tatili dolayısıyla evdeyim, sadece geceleri 150 cc veriyorum. Onun dışında bol bol emziriyorum.
× Yeni yeni donmeye basladi. Ama çok seri değil... Desteksiz oturamiyor hala... Dis de görünmüyor daha...
Çok şükür kızımla ilgili bi sıkıntim yok. Benim sıkıntım kendimle...
102 kg. ile doğuma girmiştim (75 dim hamile olduğumda)... 40 mız çıkarken 90 a düşmüştüm ve inanır misiniz hala 90 dayım. Takili kaldım resmen. Adet görmeye başlayınca kilo verenleri okuyorum. Çok ozeniyorum. Çünkü benim öyle bi şansım yok, rahmim alınmıştı hatırlarsınız belki. Acaba diyorum adet olamadığım için mi veremiyorum kiloları yoksa ne bulursam yedigim icin mi? Gerçi bazen boşver diyorum hayatta kaldığına şükür et. Bazen de diyorum hayatımin geri kalanını şişman biri olarak mi gecirecegim
Biz iyiyiz de sen nasılsın asılmerhaba kızlar nasılsınız
Oh maşallah canım , gez eğlen bol bolslm kızlar geçmişi oku oku bitiremiyorum yine maşallahınız var, beni sorarsanız anne evinde hergün gezmede alışverişteyim keyfim yerinde çok şükür eve dönesim yokben geçmişi okuyum slm verim dedim
Bizim saglık ocağı da peşime düştü hamileymissiniz diye , her ay aradılar , şaşırdım bendeSağlık ocağına bildirdin mi ki ? Bildirmeyince haberleri olmuyor ki sağlık ocaklarının. Yani ben kendim gidip demiştim hamileyim diye.
Maşallah canım kızına cok guzel büyümüş
Sende üzülme , ben de hatırlıyorum cok sıkıntı çekmiştin doğumda , simdi tek sorun kilo olsun , emzirme bitince verirsin insallah
Biz iyiyiz de sen nasılsın asıl
Oh maşallah canım , gez eğlen bol bol
Bizim saglık ocağı da peşime düştü hamileymissiniz diye , her ay aradılar , şaşırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?