2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burkacım gzl hbrlerinize çk sevndm çook geçmiş olsunn..

Aybikecim oturma konusundan bahsetmişsin bnde Furkan ı oturtuyorum 6. ayda desteksiz dedi dr şimdi destekli ama bi aydır nerdeyse oturtuyoruz. Basma isteği bzde de var ama szn gibi, ama genlerimiz o kdr diil erken yürümedik :)) maşallah size..

kv konusunda çk gzl düşünmüşsün fedakar arkadaşım zorda kalana yardım etmeli, inş. bu kez kesin kurallarına uyar tabi..yoğurda gelince ben market yoğurdu veriyorum paketi açafr açmaz, çok rahat bi anneyim galiba ne keçi ne inek mayalama inş. bi gün bnde mayalıcamm...

ertan burak ve bekle bekle bi kilo veremeyen de benim off nasıl iştahlıyım yaa

lepistess bnde kilo alıyorum sanki 2. kez adet oldum puff

10 sayfa 10 sayfa okuyom furkan uyandı

Ben evde test yapip cift cizgiyi gorunce hemen en yakin ozel hastaneye gittim, ultrasona girdim, gebelik var dedi dr. 2 gün sonra aile hekimimin hemşiresi aradı, gebeymissin, sağlık ocağına uğra dedi. Nerden biliyorsunuz dedim, bakanlıktan otomatik olarak bağlı bulunduğun sağlık ocağına bilgi geliyormuş. Işini şansa bırakma bence...

Yarin gorecek cok kizacak az da degil aldiklarim ;(( pöffff aptal web sitesi.

Bizim sağlık ocağına ben gidip haber vermiştim .

Kız senin ev biberon kaynamıyor mu daha ne biberonu alıyorsun

Evet evde 15tane filan biberin var. En son umudum luboyfun soyledigi medela calma. Bunu da almazsa daha biberin almam. Gecen laf arasinda kizim bi tane biberon kaldi sana almadigim onu mu alsam dedim ters ters bakyi evdeki biberonlar bitti mi diye. Ay of.

Benimki yemek yemekten degil de sanirim su gnc nin malt tabletlerinden oluyo bira icmis gibi oluyosun cunku onlarla.

Bide beyaz ekmegi kestim uno premium cok tahilli aliyorum artik, hamilelikte sekerim varken hep onu yemistim. Hic hos degil hic hos degil...

Son düzenleme:
Su versem temizlenmez mi tukurugu??

Su veriyorum bende ama ancak 2-3 çay kaşığı içiyor daha fazlasını istemiyor. Bi süre dediği 5 dk. Önlüğünü 5 dk sonra çıkarırsan sorun olmaz herhalde. Birde ben kaka dışındaki lekeleride elimde beyaz sabunla çitiliyorum. Havuç hariç hepsi çıktı.

Eletta ters bağlanıyor ve tam yatık hale gelince içindeki destek minderi ile yeni doğana uygun. Ben doğumdan sonra hastaneden eve gelirken bile elettaya yatırdım. Kullanırken ilk önce tam yatmıyormuş gibi geliyor insana ve yeni doğduğunda kemerini bağlayamadım. Kendinden büyük gibiydi omuz destekleri. Ama 40 günlükken taktım kemeri. Şimdi 7300 dük en son. Takribi 7000 olunca içindeki destek minderi ile sığmamaya başladı. Yani başının yanına gelmesi gereken destek kısmı omuzlarına gelmeye başlamıştı. Arabaya nasıl takıldığını hem aldığın yere sorabilirsin hemde kullanma kılavuzunda var. Emniyet kemeri ile bağlanıyor.

İse baslicam ozaman kasikla filan verilirse cok dokuluyo, bu saatten sonra biberon alabilir bence. Gem bakiciya da kolaylik olur diye dusunuyorum. Mantiksiz miyim??

6 aydan sonra formul mama bana göre minimum olmalı. Eğ çok çok alıştıysa bir öğün. Onu da yediriversin bakıcı. Yada hiç vermesin.

Denemelerimizi paylaşayım,

File denedik iki kez. Önce hırsla yapıştı çok sürmedi bıraktı ve istemedi. Suluktan da içemedi. Tıpayla da tıpasızda denedim. Ama yılmak yok yine deneyecem her ikisinide. Sebze çorbası yaptım ilk defa kızıma. Tarife netten baktım biraz değiştirdim. 4-5 tatlı kaşığı yedi. İlk sefere göre gayet iyiydi. Bide kuzenlerim geldi şu meşhur dayımın kızları. Kuru inciri yalattırdılar kızıma çok sevdi. Önlük takmaya yetişemedim üstü başı hep günün menüsü oldu. Bizden haberler böyle. Babası yolda kızımın gelince banyo yapıp emişip hop yatak.

sagol canm evet tek sorun kilosu olsun

Maşallah canım kızına cok guzel büyümüş
Sende üzülme , ben de hatırlıyorum cok sıkıntı çekmiştin doğumda , simdi tek sorun kilo olsun , emzirme bitince verirsin insallah
merhaba kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz de sen nasılsın asıl
Oh maşallah canım , gez eğlen bol bol
Sağlık ocağına bildirdin mi ki ? Bildirmeyince haberleri olmuyor ki sağlık ocaklarının. Yani ben kendim gidip demiştim hamileyim diye.
Bizim saglık ocağı da peşime düştü hamileymissiniz diye , her ay aradılar , şaşırdım bende

Belki ben kaydımı yeni aldırdığım için aramadılar. .malum evlenip buraya geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…