2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mama sandalyesi alıcak olan anneler holmer mı yoksa e bebekteki baby plus mı alıcaksınız ne alsak bilemiyorum

Son düzenleme:

Canım akdenizin tuz oranı çok yüksek bebeklre göre, orada yaşayan bir arkadaşım var doktoru antalyada deniz tuzu oranına göre en erken 2 yaşında denize sokabilirsin demiş, aklında olsun lütfen...

Neden salladın canım, keşke başka bir sakinleştirme yöntemi bulsaydın, neyse artık prensesimizin keyfine göre yeniden oturtursunuz düzeni, inşallah diş geliyordur cnm :)

gözün aydın canım :) Allah herşeyi gönlünüze göre versin, her işinizde kolaylıklar versin
bende ikiliyi devlette yaptıramamış özele gitmiştim. benimkinin sebebi hamileliği 14. hafta öğrenmemdi, bekleme şansımız yoktu
iyiki dememişsin rüyanı :) muhtemelen doktor deli mi rüya bukadar kafaya takılır mı derdi :) bidahada kimsenin olumsuz birşey söylemesine izin verme, sinir etti beni

Hoşgeldin canım, tabii gönderirim resmi, bitsinde odamız )

Mune forum moderatorlerinden birisi, forum kurallarına uygun davranmayanları denetliyor, gerekirse ceza uyguluyor.

Bende tetenoz yaptırmadım, hamileyken yaptırmak yasakmış burada, bir sürü zararını saymıştı doktorum bende kesin gelip burada yazmışımdır o dönemler, gerçi bu tür mesajlar arada çok kaynıyordu o dönemlerde.

canım atkivite merkezi almıştın sen, memnun musun?
ben artık bu paşayı zapdedemiyorum oturmayı geçti beyefendi bacak kadar boyuna bakmadan ayakta durmak istiyor :))

günaydın canım :)
görmemişim ben o mesajını...bak gördün mü bilmeden iyi bişey yapmışım :))

günaydın canım :)
görmemişim ben o mesajını...bak gördün mü bilmeden iyi bişey yapmışım :))

Evet canım, bende burdan okuyup doktoruma sormuştum tetanoz yapılmayacakmı bana diye, fena köpürmüştü :)) hamileyken yapılmazmış...ben o dönemde zaten sadece doktorum ve ebemden öğrendiğim şeyleri paylaşıyordum burda, böyle bilgiler arayan akıllı kadınlarlada paylaşayım bunları diye, girip yazıp çıkıyordum :) tabii arada kaynıyormuştur mutlaka :)

Son düzenleme:
canım atkivite merkezi almıştın sen, memnun musun?
ben artık bu paşayı zapdedemiyorum oturmayı geçti beyefendi bacak kadar boyuna bakmadan ayakta durmak istiyor :))

evet canım ben aktivite merkezini 4.aydan beri kullanıyorum. o olmazsa hayatım kaymıştı .çok rahat ettim.
zaten hamileliğim nedeniyle ağır kaldırmam yasak. oğlumu çok kucakta taşıyamıyorum. büyük faydası oldu.

mama sandalyesi -park yatağı ve aktivite merkezi bunların 3 ünden de çok memnunum :)

Eklentiler

• $5-800x800.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $indir.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $images.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 46
2gundur gece uykularina dalamiyoruz. Babasi yoktu ondan mi ataktan mi yoksa dis mi gelip bilmiorum. Akssm 7den 11e kadar kucaktan inmiyo. 10kilo surkli salliyorum. Kollarimda derman kalmadi oyle yorgunum ki.. Okuyup cikiyorum anca forumu cvp bile yazmaya gucum yok.

İrmakcim cok sevindim guzel haberlerine, kiz erkrk fark etmez evlat candir caninin parcasidir caninin taaa içidir.

Aybike yarin sendrn de guzel haberler beklioz insallah.

Nevale esinle konusmadin sanirim henuz, geciktirme bence.

Minnosh canim yerinde olmayi oyle isterdim ki. İyi eglenceler bol dinlenmeler.

İvy benim kizimda da sulugu tutma calismalari basladi cok tatli oluyo ya.

Luboyf cnm gecmis olsun Allah kimseyi evladiyla sinamasin hepsini korusun insallah.

My honey kayraya da sana da cok gecmis olsun. Rahatsizligi neymis ben mi kacirdim acep?

kızlar benim çok büyük bir derdim var. :)
oğluma isim bulmak için okadar çok uğraştımki.9 ay karar veremedik. çocuk doğdu kaç gün bekledik.
şimdi tekrar erkek deyince doktor.
Allahım dedim ne yapıcaz. kesin çocuk isimsiz kalcak.
hiç bir ismi beğenmiyor eşim, siyah la beyaz gibiyiz.
bir türlü anlaşamıyoruz. offff offff

bugün öğleden sonra arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gitcez :) yeni bebeleri gördükçe kızımın büyüdüğünü daha iyi anlıyorum kızım abla oldu yaaa

Cnm saglikli olsun insallah bnde dogum yaptgndan beri hep 2. cocuk ruyasi goruyom hepde o da kiz oluyor.esime diyorum masrafsz buyutrz ablasinin kiyafetleri eskimedi zaten. seninde oglan olursa yeni cok bisey almana gerek kalmaz.hem ben 2. Ayni da olsa farklida olsa 3.bebegi dusunuyorum.sende oyle sanrm
Bende kararsızım o konuda canım ya . Bir yandan gereksiz geliyor ne bilim ya.
Arkadsm chicco aldi ve oglu oturmadi sevmedi bende almayi dusunmuyorum cnm.ama su evlerde kullanikan yatablr pozisyona gelen salncaklarda istiyorum onun sabtleneblme ozelligi ve mama icin aparati var
sen aktvte merkzin nerden almstn markasi neydi cnm

Canım yazdıklarını ve heyecanını okuyunca çok pis gaza geliyorum ikinci çocuk konusunda çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen düşünüyorum da hamilelik ne güzel şeymiş gerçekten özlüyor insan iki erkek olması kardeşler için daha iyi olacak arkadaşsız kalmayacak bide ona araba buna bebek derdi olmayacak onun küçülenlerini diğeri giyebilecek :) bitek aynı kıza aşık olmasınlar yeter :))
Canım şu aktivite şeysinin markası neydi yazmıştın biliyorum ama kaydetmemişim bize de böyle bişi şart zira sadece kucakta duruyo oda gezerek kollarım sündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…