- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.641
Mama sandalyesi alıcak olan anneler holmer mı yoksa e bebekteki baby plus mı alıcaksınız ne alsak bilemiyorum
Mama sandalyesi alıcak olan anneler holmer mı yoksa e bebekteki baby plus mı alıcaksınız ne alsak bilemiyorum
Bu arada yaz tatili icin nereye gitsem diyen arkadaslar,
2013 Temmuz agustos aylarında bir cok arkadasım Bodrum'a tatile gitmişti. Hepsinin ortak yorumu bu sene Bodrum'un denizi cok soguktu. Benim hayalim bu yaz kayrayi denize sokmak. Ona uygun olsun diye Antalya ya da Kıbrıs düşünüyoruz. Cok
Sıcak olmasın diye de eylul ayında cikacagiz.
Bir de gezinet diye bir site varmis. 2000 tl lik tatil alışında gidiş dönüş uçak bileti 2 kisi bedavaymis. Haberiniz olsun
Demek ki denediğinde henüz hazır değilmiş küçük hanım :)
Kızlar sahi benim kız pazardan beri sallanarak uyuyor kendi kendine uyumuyor çok ağlıyor. Öyle böyle değil katıla katıla ağlıyor mecbur sallıyorum ve 8 de yatan kız 10-11 de uyuyor
Allaha şükür bebiş iyiydi.
ama çok talihsizlikler yaşadık.
ben randevumu üniv.hastanesinden almıştım.oğlumun testlerini de hep orada yaptırmıştım.
dün gittik muayene olabilirsiniz ama ikili test randevuları dolu. başka gün gelin dediler. sonra ikili testde ense kalınlığı ölçülcek tekrar muayene yapılcağı için bugün muayene etmiyoruz dediler.
ben daha çok panik yaptım. doktora diyemedim ki bizim akraba rüyada görmüş bebek ölü olabilir. illa muayene edin diye :)
neyse sonra bir kaç tanıdığı araya sokup başka hastane ayarlamaya çalıştık. herşey aksi gitti.tabi ben daha çok panik.dün bir türlü yaptıramıyoduk testi :)
sonra eşim baktı ben üzülüyorum.
gittik özel hastaneye verdik 150 tl yaptırdık. yani devlet hastanesinde bedava yaptırmak için uğraştım ama olmadı.
neyse giden para olsun içim rahatladı çok şükür. bebişim sağlıklı :)
Birkaç gün yokum. Beni özleyin anacım :)
Allahaısmarladık.
Selam kızlar,
Öncelikle soran ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler
Kayra iyi suan. Kayra hastalığından dolayı emmedigi icin ben dun mastit oldum. Allahım ne kotu birşeymis. Ilk defa oldum.39 derece ateş yaptı. 5 ay boyunca hic olmamıştı. Neyde simdi oglum da ben de iyiyiz.
Aybike arkadasım o kalbin neymiş senin yaaa. Helal olsun
Ben de kayınvalideme saka ile karışık resmen yalvardım kayra sizi cok özledi misali. 17 Mart için bilet almış 15 gn kalacak. Pek bi sevindirik oldum:)
Ivy'cim odanın resmini ben de görebilir miyim ? Istersen email adresimi özelden gonderebilirim
Burkacim guzel haberlerini gözüm parlayarak okuyorum
Bana soru soran var da cevaplayamadigim kimse varsa kusura bakmasın. Hala 2-3 hafta önceki gecmisi bitiremedik
2. Bebegine hamile olan arkadasım. Alacağın kararı esinle ortak alman gerektiğini düşünüyorum.
Bu bebek aldırma ile ilgili konuda kelimeleri seçerken hassas olmamız gerekiyor. Nickini hatırlamıyorum bundan 1 ay kadar once bir arkadasimiz burda hamileliğini sonlandirmisti. Dun yapılan yorumları okurken onun adına kendimi kotu hissettim.
Yahu bu mule kim. Ara sıra girip kme yazıyor onu mu takip ediyor? Bu topice kacinci girişim/yazisim demiste.
Ne hamileyken ne de doğumdan sonra ben de saglik ocagina kayıt yaptırmadım. Onlar da beni arayıp sormadılar. Tetanoz asinisi burda duymuştum. O zaman doktoruma sorduğumda şart degil demişti ben de yaptirmamistim.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler
Hoşgeldin canım, tabii gönderirim resmi, bitsinde odamız)
Mune forum moderatorlerinden birisi, forum kurallarına uygun davranmayanları denetliyor, gerekirse ceza uyguluyor.
Bende tetenoz yaptırmadım, hamileyken yaptırmak yasakmış burada, bir sürü zararını saymıştı doktorum bende kesin gelip burada yazmışımdır o dönemler, gerçi bu tür mesajlar arada çok kaynıyordu o dönemlerde.
günaydın canım :)
görmemişim ben o mesajını...bak gördün mü bilmeden iyi bişey yapmışım :))
canım atkivite merkezi almıştın sen, memnun musun?
ben artık bu paşayı zapdedemiyorumoturmayı geçti beyefendi bacak kadar boyuna bakmadan ayakta durmak istiyor :))
Cnm saglikli olsun insallah bnde dogum yaptgndan beri hep 2. cocuk ruyasi goruyom hepde o da kiz oluyor.esime diyorum masrafsz buyutrz ablasinin kiyafetleri eskimedi zaten. seninde oglan olursa yeni cok bisey almana gerek kalmaz.hem ben 2. Ayni da olsa farklida olsa 3.bebegi dusunuyorum.sende oyle sanrmaşkolsun söylemez olurmuyum hiç tabiki size söyleyeceğim :)
doktor daha çok erken dedi.
ama bir çıkıntı gördük, yani büyük ihtimal erkek...
birdahaki ay kesinleşecek bakalım.
galiba oğlanları çiftliycem :)
kız umudum 3.çocuğa kaldı :)
Arkadsm chicco aldi ve oglu oturmadi sevmedi bende almayi dusunmuyorum cnm.ama su evlerde kullanikan yatablr pozisyona gelen salncaklarda istiyorum onun sabtleneblme ozelligi ve mama icin aparati varBende kararsızım o konuda canım ya . Bir yandan gereksiz geliyor ne bilim ya.
sen aktvte merkzin nerden almstn markasi neydi cnmevet canım ben aktivite merkezini 4.aydan beri kullanıyorum. o olmazsa hayatım kaymıştı .çok rahat ettim.
zaten hamileliğim nedeniyle ağır kaldırmam yasak. oğlumu çok kucakta taşıyamıyorum. büyük faydası oldu.
mama sandalyesi -park yatağı ve aktivite merkezi bunların 3 ünden de çok memnunum :)
evet canım ben aktivite merkezini 4.aydan beri kullanıyorum. o olmazsa hayatım kaymıştı .çok rahat ettim.
zaten hamileliğim nedeniyle ağır kaldırmam yasak. oğlumu çok kucakta taşıyamıyorum. büyük faydası oldu.
mama sandalyesi -park yatağı ve aktivite merkezi bunların 3 ünden de çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?